کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایا شکرت که باز مهاجرسرارو بمون دادی
مهاجرسرای خونمون اومده بود پائین.داداش
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-11 ساعت 23:04)raham نوشته:  چرا مهاجر سرا اینجوری شده، باز نمی شه، مردیم از بی مهاجرسرایی Sad، خدا روشکر دوباره بازشد، فهمیدم شدیدا معتاد شدم به مهاجرسرا Big Grin

وای واقعا خدا رو شکر. انگار که بی پشت و پناه بودیم.
اين حرفارو بذاريد كه ابوظبى چرا امروز كلير نكرد؟
[quote='raham' pid='391005' dateline='1376246072']
چرا مهاجر سرا اینجوری شده، باز نمی شه، مردیم از بی مهاجرسرایی Sad، خدا روشکر دوباره بازشد، فهمیدم شدیدا معتاد شدم به مهاجرسرا Big Grin
تشکر کنندگان: peyman2ped ، shatsi ، hosseinshokri ، پدی ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-11 ساعت 08:36)parsush نوشته:  بچه ها من این ایمیلو دریافت کردم که برای شوهرم اومده و برای من سی سی شده
Please provide us with the following information: your full work history, including all position titles, name and locations of all employers, all previous supervisor names, and a detailed description of you duties in each position.

حالا یکی به من بگه فرمت خاصی داره برای جواب دادن به این ایمیل؟ و اینکه هر دومون باید بفرستیم ؟
وااااای یک استرس جدید . کمک Sad

پرستو جان اولا باید بگم نشناخته فک کنم شما و همسرتون آدمهای تحصیل کرده و از قشر خاص جامعه هستید و بسیار هم صادقانه هر اونچه که رو بودید برای سفارت اعلام کردید که این گیر رو به شما دادن. انگار هر چی آدم حسابی تر باشی اینا باش مشکل پیدا می کنن. ضمناً این نشونه ی کلیر شدن زود شماست. یعنی همه چیز رو بررسی کردن و فقط این نکات براشون مبهمه که اونم می خوان از زبون شما بشنون. یه سری به سایتهایی که فرمت های استاندارد رزومه دارن و سمپل های آماده دارن بزن. وقنی شما CC شدید یعنی شما که برنده اصلی نیستید باید بفرستید
http://shenyang.usembassy-china.org.cn/visa/resume.html
http://photos.state.gov/libraries/shangh...%20_2_.pdf
http://ghana.usembassy.gov/root/pdfs/wwwfresume2.pdf
واقعا نبودن مهاجرسرا دیوانه کننده بود کلافه شدیم
هیچ خبری نیست از ابوظبی اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ali_gh ، پدی ، hosseinshokri ، Aida.s ، sadeghi897 ، Mehrdadordi ، گل نهال ، payampars ، daad ، e76779 ، رجبعلی
از ابوظبی کسی کلیر نشده امروز؟؟؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: پدی ، hosseinshokri ، arash 111 ، sadeghi897 ، Mehrdadordi ، payampars ، daad
ابوظبى يه ماه هست كه كلير نكرده ، بسته شد سفارت واسه يه هفته و امروز هم كه باز شده ، هيچ خبرى نيست
خدا به خير بگذرونه Rolleyes
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، پدی ، ali_gh ، arash 111 ، houmanmir ، sadeghi897 ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، e76779 ، رجبعلی
سلام دوستان
من هفته آخر جولاي ابوظبي مصاحبه داشتم و قسمت اين بود كه به جمعه شما عزيزان بپيوندم
فكر ميكنم با اين شرايطي هم كه فعلا حاكمه حالا حالاها بايد انتظار بكشم
يه سوالي داتم اينكه توي اين اف بي آي چك چيو بيشتر چك ميكنن؟ من همه چيو تو فرمام حقيقت نوشتم
البته يه مورد تصادف داشتم با ماشين،اصلا اينجور چيزا اهميت داره؟
نگرانم
خل نشم خيليه بخدا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: hosseinshokri ، hamid1243 ، arash 111 ، houmanmir ، sadeghi897 ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، e76779
(2013-08-11 ساعت 23:04)raham نوشته:  چرا مهاجر سرا اینجوری شده، باز نمی شه، مردیم از بی مهاجرسرایی Sad، خدا روشکر دوباره بازشد، فهمیدم شدیدا معتاد شدم به مهاجرسرا Big Grin
بابا من فکر کردم من فقط مشکل دارم و این اینترنتم داغون شده، که نمیتونم بیام تو سایت... نمیدونستم که یه ملت امروز در به در شده بودن Big Grin Cool Tongue
این چه وضعیه آخه، لطفاً مسئولان رسیدگی کنن بابا ، امروز مهاجرسرای خونمون اومده پایین، تکلیف ما معتادا چیه حالا ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان یک سوال: چه جوری میتونیم لیست اپدیتهای سفارت ابوظبی را ببینیم مرسی
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payampars ، daad
فکر کنم ابوظبی بعد از یک هفته تعطیلی کارهای واجبتر عقب مونده زیادی داشته که فعلا سراغ ماها نیومده روزهای اینده حتما خبرهای خوب زیادی از ابوظبی در راهه
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
کاربران در حال بازدید این موضوع: ALNB، alvan، behnoush b، bigharar، genius_m9، hosseinshokri، houmanmir ,FFA500, lot2013 ، FF0000]، manzar333، mehdi389، mgolchin13، mohamadtj، peyman2ped، peymanp76، rozelo، sadeghi897، shatsi، shoshina، zavosh، 2 و یک مهمان
بچه ها کف بزنین به افتخار دوست عزیزمون lot2013 که بعد از یه غیبت عظمی امشب تشریف آوردن...
کجایی برادر، رفتی حاجی حاجی بلاد کفر و دیگه یادی از ما منتظران بیچاره نمیکنی ؟؟؟[/color]
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-11 ساعت 23:26)mariana نوشته:  سلام دوستان
من هفته آخر جولاي ابوظبي مصاحبه داشتم و قسمت اين بود كه به جمعه شما عزيزان بپيوندم
فكر ميكنم با اين شرايطي هم كه فعلا حاكمه حالا حالاها بايد انتظار بكشم
يه سوالي داتم اينكه توي اين اف بي آي چك چيو بيشتر چك ميكنن؟ من همه چيو تو فرمام حقيقت نوشتم
البته يه مورد تصادف داشتم با ماشين،اصلا اينجور چيزا اهميت داره؟
نگرانم
خل نشم خيليه بخدا
سلام دوستان من.
به خدا نجيب ترين و چشم گوش بسته ترين و پاكترين مردمان دنيا ما
ايرانيها
هستيم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان