کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند هرچه زودتر انتظارشون به پایان برسه و کلیر بشن و از این وضعیت بلاتکلیفی و پر از استرس بیرون بیان ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
برا من هم شش اگوست اپدیت شده
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: mrbonbon ، payampars ، manila ، efah ، daad ، Alirezaa2013 ، امیر مهاجر ، رجبعلی
(2013-08-12 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:19)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:17)negar_karimi6 نوشته:  بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده
گفته ازفردااقدام برای ویزای دوبی کنیم و مهلت انقضاش هم دوماهه است که تا کلیرشدیم فقط بمونه بلیط گرفتنمون منم فکرشوکردم میبینم حرف حسابیه
پس بجنبیدویزاروبگیرید توی این دوماه حتماااااااااااااااااااااااااااا کلیروویزابراهه تاانشالا موقع بلیط گرفتن یه هماهنگی باهم میکنیم که اونجاغریب نباشیم
اگرپیشنهادبهتری دارید خوشحال میشم

دوست عزیز من موافقم فقط برای گرفتن ویزا چه جوری اقدام کنیم
دوماً من همراه شما هستم خوشحال میشم دست جمعی بریم

برای گرفتن ویزابه ازانس هواپیمایی مراجعه کنید ولی بهش بگید فعلاویزای دوبی روبگیره براتون وتاریخ بلیط روبعدبهش میگید بعدکه انشالا کلیرشدیم بهم دیگه اطلاع رسانی میکنیم که درکدام هتل بریم مستقربشیم

من فردا برای ویزای دبی اقدام خواهم کرد یک لیست درست کنیم از دوستانی که میخواهند با هم باشیم
من در دبی چند نفر دوست خوب پیدا کردم که برای رفتن ابوظبی کمکم کردند هم امیر ما را برد ابوظبی میتونیم با هم دست جمعی بریم

برای تهیه لیست هم اگه قابل باشم وظیفه شو بر عهده میگیرم هر کدام از دوستان که خواستند و با این موضوع موافق بودن به ایمیل payampars@gmail.com ایمیل بزنید
ارادتمند همه دوستان
پیام
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: efah ، daad ، ali_gh ، Alirezaa2013
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند هرچه زودتر انتظارشون به پایان برسه و کلیر بشن و از این وضعیت بلاتکلیفی و پر از استرس بیرون بیان ...
کیمیا جان ممنون از لطفت، امیدوارم که هیچوقت این روزا رو شما و کلیه دوستان 2014 نبینن... اما میخواستم بگم که از استرس اینا گذشته ، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم Big Grin Cool Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-12 ساعت 00:43)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند هرچه زودتر انتظارشون به پایان برسه و کلیر بشن و از این وضعیت بلاتکلیفی و پر از استرس بیرون بیان ...
کیمیا جان ممنون از لطفت، امیدوارم که هیچوقت این روزا رو شما و کلیه دوستان 2014 نبینن... اما میخواستم بگم که از استرس اینا گذشته ، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم Big Grin Cool Big Grin

آرش جان اینو نگو همه با هم هستیم و باید امیدوار باشیم
من پای جنونت هستم از کجا بپرم برج الخلیف خوبهBig Grin
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

(2013-08-12 ساعت 00:38)shahramkh59 نوشته:  برا من هم شش اگوست اپدیت شده

درود بر دوست نازنين Smile
لطفا امضاتونو كامل كنين و مشخصاتتون رو واسه king عزيز ايميل كنين كه بيايين تو منتظر سرا تا ايشالا كلير بشين ،
حدود كيس نامبر / زمان ، مكان مصاحبه ، و اب ديتهاتونو تو امضاتون لحاظ كنين Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-12 ساعت 00:48)Mehrdadordi نوشته:  

لطفا امضاتونو كامل كنين و مشخصاتتون رو واسه king عزيز ايميل كنين كه بيايين تو منتظر سرا تا ايشالا كلير بشين ،
حدود كيس نامبر / زمان ، مكان مصاحبه ، و اب ديتهاتونو تو امضاتون لحاظ كنين Smile)

متاسفانه تو پروفایلم بخش قرار دادن امضا نداره
مشخصاتمو برا امیر مهاجر همین الان فرستادم
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
(2013-08-12 ساعت 00:46)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند...
کیمیا جان ممنون از لطفت...، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم : Big Grin

بابا عجب دوست با مرامی دارم من... حالا که اینجوری شد شنیدم و برنامه شو رو هم در یه کانالی دیدم ،تو ابوظبی یکی از این شیخ های پولدار، یه پارک بازی رو درست کرده، شبیه پارکهای خودمون Big Grin به نام فراری، البته اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم. خودش میگفت از بچه گی به ماشین فراری علاقه وافری داشته، سر همین یه پارکی رو درست کرده در اصل یه رول کوستر که سرعتش در عرض 12 ثانیه، میرسه به 230 کیلومتر، بعله درست دیدی 230 کیلومتر...
میگم حالا که حرف از جنون شد بریم اینو سوار شیم، خداییش آخر هیجانه...، هستی بعد از گرفتن ویزا بریم اونجا عایا؟؟؟ تا من بعدش خوب خوب شم و برگردم به زندگی عادیم... Big Grin Big Grin Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-12 ساعت 00:50)shahramkh59 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:48)Mehrdadordi نوشته:  

متاسفانه تو پروفایلم بخش قرار دادن امضا نداره
مشخصاتمو برا امیر مهاجر همین الان فرستادم

شما بعد از ١٠ ارسال كزينه امضاتون فعال ميشه عزيز Smile
١) كنترل بنل
٢) بروفايل /كزينه امضا
موفق باشي ..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام به دوستان خوب مهاجرسرا از کلیر شده تا نشده
لطفا اگه می شه لطف کنید متنی که لازمه برای PTTبرام بفرستید. اصلا نمی دونم کلیر خواهم شد یا نه ولی تصمیم گرفتم که کارای محضر و ترجمه رو انجام بدم که اگه کلییر شدم (گوش شیطون کر)سریع برم برای گرفتن ویزا انشاالله.
مرسی از همگی
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، rose_2000 ، Alirezaa2013
(2013-08-11 ساعت 23:38)hosseinshokri نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 23:26)mariana نوشته:  سلام دوستان
من هفته آخر جولاي ابوظبي مصاحبه داشتم و قسمت اين بود كه به جمعه شما عزيزان بپيوندم
فكر ميكنم با اين شرايطي هم كه فعلا حاكمه حالا حالاها بايد انتظار بكشم
يه سوالي داتم اينكه توي اين اف بي آي چك چيو بيشتر چك ميكنن؟ من همه چيو تو فرمام حقيقت نوشتم
البته يه مورد تصادف داشتم با ماشين،اصلا اينجور چيزا اهميت داره؟
نگرانم
خل نشم خيليه بخدا
خيليا هفته پيش آبديت داشتن و جاي اميدواري داره كه فردا چندين نفرو كلير كنن. جاي نگراني نداره. چك امنيتي ربطي به تصادف و موارد مشابهش نداره و مطمئن باشين صداقتي كه در نوشتن فرمها داشتين به شما كمك ميكنه مشكلي نداشته باشين.
ممنون دوست من
مرسي كه دلگرمي ميديد بهم
اميدوارم همينطور كه كگفتيد تا هفته ديگه خبراي خوب بشنويم
ولي تا اون موقع ميتونيم هي پيش خودمون تكرار كنيم اندكي صبر سحر نزديك است،صرفا جهت تسلي خاطرWink
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: payampars ، hosseinshokri ، Mehrdadordi ، manila ، efah ، daad ، alihmh
(2013-08-12 ساعت 00:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند...
کیمیا جان ممنون از لطفت...، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم : Big Grin

بابا عجب دوست با مرامی دارم من... حالا که اینجوری شد شنیدم و برنامه شو رو هم در یه کانالی دیدم ،تو ابوظبی یکی از این شیخ های پولدار، یه پارک بازی رو درست کرده، شبیه پارکهای خودمون Big Grin به نام فراری، البته اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم. خودش میگفت از بچه گی به ماشین فراری علاقه وافری داشته، سر همین یه پارکی رو درست کرده در اصل یه رول کوستر که سرعتش در عرض 12 ثانیه، میرسه به 230 کیلومتر، بعله درست دیدی 230 کیلومتر...
میگم حالا که حرف از جنون شد بریم اینو سوار شیم، خداییش آخر هیجانه...، هستی بعد از گرفتن ویزا بریم اونجا عایا؟؟؟ تا من بعدش خوب خوب شم و برگردم به زندگی عادیم... Big Grin Big Grin Big Grin

آرش جان پایتم میریم جنون این چند وقت رو سر فراری در می آریم
حاضر باش تا کلیر خوردیم بریم

تشکر کنندگان: shahramkh59 ، mrbonbon ، arash 111 ، manila ، daad ، ali_gh ، mehdi didam
(2013-08-12 ساعت 00:55)mrbonbon نوشته:  

این فراری که میگین هزینش بالاس. ی جا ارزون برین ما هم بتونیم بیایم
تشکر کنندگان: daad ، ali_gh ، payampars
هوررررررررررا ما هم کلیر شدیم بابا ایروان ترکوند ما 5شنبه ناامید شدیم رفتیم سفر به اینترنتم دسترسی نداشتیم تا بر گشتیم الکی سرد به سایت زدیم دیدیم ایول به ایروان ما رو هم کلیر کرده به همه کلیر شدهها تبریک میگم قربون لطف خدا برم که روز عید به ما عیدی داد روزی همه منتظران کنه ابته به ما دوبله عیدی داد هم کلیر usaهم ویزای ukدر یک روز به قول اقای فضلی خدددددددددددددا شکرررررررررررررررررررررت
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
آقا امیر گل واقعا خوشحال شدم.
اینقدر اینجا زحمت کشیدین بالاخره خدا جوابش رو داد.
یه هورا ویژه واستون میکشم:

ههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااااااا
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: