کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اختصاصی برای zanganeh عزیز
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خیلی زود همه کلیر می شن دیگه ماهی رسیده به دمبش ، دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
صبح دوشنبه ساعت : 5:20 سلااااااااااام
اگر خدا دعاهای شما را مستجاب کند، ایمانتان را افزایش داده، اگر با تاخیر مستجاب کند، صبرتان را زیاد کرده و اگر مستجاب نکند، چیز بهتری برایتان در نظر دارد.
هفته ای پربار برایتان آرزومندم.Smile
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است/
خدا آنجاست
در جمع عزیزترینهایت
خدا در دستی است که به یاری می گیری
در قلبی است که شاد می کنی
در لبخندی است که به لب می نشانی
خدا در بتکده و مسجد نیست
گشتنت زمان را هدر می دهد
خدا در عطر خوش نان است
خدا در جشن و سروری است که به پا می کنی
خدا را در کوچه پس کوچه های درویشی و دور از انسان ها جست و جو مکن
خدا آنجا نیست

او جایی است که همه شادند
و جایی است که قلب شکسته ای نمانده
در نگاه پرافتخار مادری است به فرزندش
در نگاه عاشقانه زنی است به همسرش
باید از فرصت های کوتاه زندگی جاودانگی را جست

گذشته گذشته ؛ آنچه که شده بهترین بوده در جایگاه خود
شیرینی این لحظه حضور در زندگی بی همتا است
پر امید باش و خوشبخت
هر لحظه را به بهترین تبدیل کن
تمامی جهان هستی در توست /
آینده متعلق به کسانی است که به زیبایی رویاهایشان ایمان دارند.
افکارتان را به حقایق محکم مبدل سازید . خواسته ناممکن وجود ندارد. به یاد داشته باشید خداوند به بندگانش قول داده است آرزوهای آنان را برآورده می سازد.
دوستان گلم موفق باشید.آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین/
سلام . صبح بخير
با اجازه اميرمهاجر و بقيه دوستان كه اين آواتارو دارند من هم آواتار ماهي را براي خودم گذاشتم بلكه خانواده ام زودتر كلير شوند .
(2013-08-12 ساعت 03:00)Mehrdadordi نوشته:  امشب تا صبح "احياست " واسه انكارا و ابوظبي ....
"انكارا "، "ابوظبي" اسوده بخوابيد كه ما بيداريم !

دوستان عزیز کی میدونه سفارت اوظبی از ساعت چند شروع به کیلر می کنه و تا چند ساعت ادامه داره منظورم ما از چه ساعتی سایت رو چک کنیم؟
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، MEHDIREZAEI ، efah ، daad ، Mehrdadordi ، payampars
(2013-08-12 ساعت 00:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:46)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:43)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند...
کیمیا جان ممنون از لطفت...، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم : Big Grin

آرش جان اینو نگو همه با هم هستیم و باید امیدوار باشیم
من پای جنونت هستم از کجا بپرم برج الخلیف خوبهBig Grin
بابا عجب دوست با مرامی دارم من... حالا که اینجوری شد شنیدم و برنامه شو رو هم در یه کانالی دیدم ،تو ابوظبی یکی از این شیخ های پولدار، یه پارک بازی رو درست کرده، شبیه پارکهای خودمون Big Grin به نام فراری، البته اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم. خودش میگفت از بچه گی به ماشین فراری علاقه وافری داشته، سر همین یه پارکی رو درست کرده در اصل یه رول کوستر که سرعتش در عرض 12 ثانیه، میرسه به 230 کیلومتر، بعله درست دیدی 230 کیلومتر...
میگم حالا که حرف از جنون شد بریم اینو سوار شیم، خداییش آخر هیجانه...، هستی بعد از گرفتن ویزا بریم اونجا عایا؟؟؟ تا من بعدش خوب خوب شم و برگردم به زندگی عادیم... Big Grin Big Grin Big Grin
آقا ميشه منم بيام؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، daad ، alihmh ، mrbonbon ، payampars
(2013-08-12 ساعت 02:07)گل نهال نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 02:03)Sany58 نوشته:  مامان من هم جون مصاحبه داشتن و الان کلیر شدن.
دیگه چیزی نمونده کل لیست منتظرسرا سبز بشه، امیرمهاجر جان لطفا اسم ما رو هم سبز کن
راستی برای اینکه کسی برای پیک آپ پاسپورت بره باید بهش وکالت داد یا همینروری می شه یکی پاس کس دیگه رو ببره؟

تبريك ميگم
حتماً يكي از اعضاي كيس بايد واسه گرفتن ويزا شخصاً بره، پيكاپ و وكالت توي ارمنستان نيست
براي ابوظبي چطور؟ وکالت ميخواد؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، abloom_ma ، daad ، alihmh ، payampars
صبح بخیرررررررررررررررررررر

خوشحالم که همه پر از انرژی مثبتن

[عکس: 45499325110982211075.jpg]

Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-12 ساعت 00:41)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:19)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:17)negar_karimi6 نوشته:  بچه های ابوظبی گوش گنید یکی ازدوستان پیشنهادخوبی کرده
گفته ازفردااقدام برای ویزای دوبی کنیم و مهلت انقضاش هم دوماهه است که تا کلیرشدیم فقط بمونه بلیط گرفتنمون منم فکرشوکردم میبینم حرف حسابیه
پس بجنبیدویزاروبگیرید توی این دوماه حتماااااااااااااااااااااااااااا کلیروویزابراهه تاانشالا موقع بلیط گرفتن یه هماهنگی باهم میکنیم که اونجاغریب نباشیم
اگرپیشنهادبهتری دارید خوشحال میشم

دوست عزیز من موافقم فقط برای گرفتن ویزا چه جوری اقدام کنیم
دوماً من همراه شما هستم خوشحال میشم دست جمعی بریم

برای گرفتن ویزابه ازانس هواپیمایی مراجعه کنید ولی بهش بگید فعلاویزای دوبی روبگیره براتون وتاریخ بلیط روبعدبهش میگید بعدکه انشالا کلیرشدیم بهم دیگه اطلاع رسانی میکنیم که درکدام هتل بریم مستقربشیم

من فردا برای ویزای دبی اقدام خواهم کرد یک لیست درست کنیم از دوستانی که میخواهند با هم باشیم
من در دبی چند نفر دوست خوب پیدا کردم که برای رفتن ابوظبی کمکم کردند هم امیر ما را برد ابوظبی میتونیم با هم دست جمعی بریم

برای تهیه لیست هم اگه قابل باشم وظیفه شو بر عهده میگیرم هر کدام از دوستان که خواستند و با این موضوع موافق بودن به ایمیل payampars@gmail.com ایمیل بزنید
ارادتمند همه دوستان
پیام

کاربسیارخوبی میکنید ودستتون هم دردنکنه ماازاصفهانیم فعلاسه نفر
اگرممکنه درپیام خصوصیم یه تل به من بدید ممنون
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، Nasimmmm ، ali_gh ، hosseinshokri ، اریوبرزن ، Pishoo_25 ، daad ، payampars
به همه بچه هایی که تا الان کلیر شدن و تمام بچه هایی که در روزهای آینده کلیر خواهند شد تبریک میگم.
اگر روند کلیر شدن رو تو سالهای اخیر دنبال کرده باشید میبینید که تعداد بازمانده ها هر سال کمتر شده و در نهایت سال 2012 با اون همه مشکلاتش و با اون تعطیلی ناگهانی یکماهه سفارت آنکارا ولی بازم کمترین بازمانده رو داشتیم. فکر میکنم امسال هیچ بازمانده ای نداشته باشیم.
سلام دوستان من هم جوابم اومد فقط یه سوال دارم
وقتی تو سایت سفارت ارمنستان نوشته مثلا 5sep یعنی تا قبل از 5Sep من باید برم سفارت واسه دریافت ویزا ؟ یا اینکه حتماً همان روز 5Sep باید اونجا باشم ؟
ممنون می شوم
تشکر کنندگان: daad ، رجبعلی ، payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان