کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-15 ساعت 21:29)amir_hma نوشته:  منظورم اینه که باید ایمیل کنم یا پست کنم ؟

(2013-08-15 ساعت 20:30)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 20:13)amir_hma نوشته:  برای من زده :‌
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Please provide a detailed description of the your job with Bank Saderat, including position title, supervisor(s), and job responsibilities.

به کجا باید بفرستم این اطلاعات رو ؟
دوست من خوب باید مدارکی رو که ازت خواسته بفرستی به سفارت دیگه...
فقط حواست باشه که کلی ننویسی ها ، چون به ریز ازت خواسته...

به نظرم کلب بنویس که دیگه در مورد جزئیات گیر ندن
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: mehdi389 ، mhb161 ، daad ، payampars ، babak_1363 ، b_argi
دوستان من سه شنبه 20 آگوست دارم میرم ابو ظبی برای دریافت ویزا از دوستان اگر کسی در این روز داره میره در پیام خصوصی شماره تلفن بده با هم هماهنگ کنیم در ضمن دوستان دیگر اگر ابوظبی یا دبی کاری دارند بنده با کمال میل در خدمتمBig GrinTongue
تشکر کنندگان: yalda91 ، Alirezaa2013 ، daad ، payampars ، babak_1363 ، jj bobo ، peyman2ped ، nnhh ، dove ، alirezass ، mhb161 ، b_argi
باسلام خدمت همه دوستان مهاجر سرا
ما هم کلیر شدیم امیدوارم هرچه زود تر شما هم این لحظات را تجربه کنید
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوراااااااااااااااااااا

نگار خانم ودوست خوبم efah به من خبر دادند نگار خانم که قبلا کلیر شده بود دوست خوبم efah هم کلیر شد
از مدیران مهاجر سرا بسیار سپاسگذارم (گل نهال خانم ،امیرخان و...)
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تبریک به همه ی دوستان ایروانی کلیر شده Smile به به چه خبره، باز ایروان کولاک کرد Smile
اما دوستان اینقد به آنکارا گیر ندین! Big Grin اگه ندیدین آخرش آنکارا با اختلاف سنگین از دو سفارت دیگه کلیر نکرد و تک و تنها نرفت فینال!!Big Grin
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا از من گفتن بود!
آنکارایی ها آماده موج مکزیکی باشن Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
خدایا امروز هم گذشت.استدعا دارم هر چند ما ابوظبی هستیم اما فردا صبح آنکارا به خود بیاد وکلی از دوستان رو کلیر کنه.آمین
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان فرقی بین برگه سفیدو آبی هست؟ چون منو یکی از دوستان باهم مصاحبه داشتیم ایشون برگه سفید گرفت امروز کلیر شد و من آبی گرفتم فقط منو همسرم آپدیت شدیم. آیا کسی از ابوظبی هست که برگه آبی گرفته و حدود 45 روز از مصاحبه اش میگذره و کلیر شده باشه؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ikamaly ، پدی ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، SHABAH51 ، b_argi ، daad ، dove ، 5ina ، payampars
منم به همه عزیزان کلیر شده تبریک میگم
هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا
ولی باید mrr , b-argi، چپ دست و شبه 51 هم توی لیست مبودن تا بیشتر بهمون بجسبه!!!
هورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
اینم برای بچه های آنکارا که قراره فردا کلیر بشن!!!
Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
الان به زور سعی میشه صفحات بالای 1500 نره ،فردا اگه آنکارا کلیر کنه چکار کنیم که 200 صفحه اضافه میشه؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrrdad ، mhb161 ، ali_gh ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، Given ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، ma300me ، b_argi ، mehdi389 ، daad ، dove ، 5ina ، AsemanAbee ، payampars
(2013-08-16 ساعت 00:24)mehdi389 نوشته:  دوستان فرقی بین برگه سفیدو آبی هست؟ چون منو یکی از دوستان باهم مصاحبه داشتیم ایشون برگه سفید گرفت امروز کلیر شد و من آبی گرفتم فقط منو همسرم آپدیت شدیم. آیا کسی از ابوظبی هست که برگه آبی گرفته و حدود 45 روز از مصاحبه اش میگذره و کلیر شده باشه؟

دوست من این دو برگه تفاوتی با هم دیگه ندارن .. عجله هم نداشته باش .. این قضیه کلیرنس یه قضیه فرسایشی / مقاومتیه .... باید قوی بود .. در ضمن دوست من یه سر به مهاجر سرا بزن .. خدایی اش گله نکن .. جلو پیشکسوت ها ضایع استBig Grin ..... ایشالا شما هم به زودی کلیر می شی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: mehrrdad ، babak_1363 ، marjani ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، dove ، Mehrdadordi ، b_argi ، Saeedv13 ، mehdi389 ، ikamaly ، payam62 ، daad ، 5ina ، payampars ، amir82
(2013-08-15 ساعت 18:32)آیدا اس نوشته:  مممماااااا ککللللییییرررر شششدددییییممممم

ههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااا
خدا این لحظه زیبا رو نسیب همه کنه
قابل گفتن نیست
یعنی باورش سختههه
دوستون دارم دوستای گلمممWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
وایییییییییییی خیلی خوشحال شدم
تبریکککککککککککککککک
با اجازه ات پیغام های امروز رو برای دوستان اینجا میزارم

usa lover نوشته است:آیدا جون
من تعجب کردم چطور کیس شما یک ضرب نگرفته
می تونم سئوال کنم معافیت همسرت از چه طریقی بوده؟؟؟
با توجه به اینکه شما آپدیت نشدین یعنی شما موردی برای چک شدن اصلا نداشتین من و پسرم هم از مصاحبه تا دیروز اصلا آپدیت نشدیم ولی همسرم یکبار فردای مصاحبه یکبار 6 آگوست یکبار 12 آگوست آپدیت شده بود
شما هم ظرف امروز یا 1شنبه همگی آپدیت میشید و همون روز یا فرداش کلیر
آِیدا:
سلام.
ما بچه هم نداریم.همسرم خرید خدمت داشته...ما یک با بعد از مصاحبه هر دوتایی آپ دیت شدیم.شوهرم 6 و 12 آگست آپ دیت شده ولی راستش دوست عزیز دلمون یکم گرفته که کلیر نمیشیم.نمیخام انرژی منفی بدم.فقط بییاید واسه هم دعا کنیم.Wink
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
اي خدا ، اي خدا ، اي خدا ، اي خدا .................. فردا خوشحالمون كن Smile))))))
انكاراااااااااااااااااااااااااااااا.............منتظريم Smile)))

???????????????????????????????????????????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-16 ساعت 00:24)mehdi389 نوشته:  دوستان فرقی بین برگه سفیدو آبی هست؟ چون منو یکی از دوستان باهم مصاحبه داشتیم ایشون برگه سفید گرفت امروز کلیر شد و من آبی گرفتم فقط منو همسرم آپدیت شدیم. آیا کسی از ابوظبی هست که برگه آبی گرفته و حدود 45 روز از مصاحبه اش میگذره و کلیر شده باشه؟

نه دوست عزیز.
تفاوتی بین این دو رنگ نیس.من و یکی دیگه از دوستان مهاجرسرایی تو یه روز سفید و آبی گرفتیم.من 38 روزه(آبی بودم) کلیر شدم و ایشون با برگه سفید 51 روزه.به هیچ وجه به رنگ برگه ها توجه نکنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، dove ، Given ، b_argi ، daad ، 5ina ، AsemanAbee ، jjbahale ، payampars
(2013-08-16 ساعت 00:47)Mehrdadordi نوشته:  اي خدا ، اي خدا ، اي خدا ، اي خدا .................. فردا خوشحالمون كن Smile))))))
انكاراااااااااااااااااااااااااااااا.............منتظريم Smile)))

???????????????????????????????????????????????????

امیدوارم هرچه زود تر به آرزوت برسی که حتما اینطوره بدون هیچ شکی
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، b_argi ، ali_gh ، hsevensky2013 ، daad ، 5ina ، payampars
(2013-08-15 ساعت 22:34)deineath نوشته:  9 و 12 و 15 آپ دیت شدم . چه تغییری توی ceac باید بشه تا پروسه اداری به پایان برسه ؟

تو سیس تغییری ایجاد نمی شه تا ویزاتونو بگیرین.کلیر شدن خودتون رو با دیدن اسم خودتون از تو سایت سفارت متوجه می شین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehrrdad ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، dove ، b_argi ، farzaam3 ، daad ، 5ina
(2013-08-16 ساعت 00:10)babak_1363 نوشته:  تبریک به همه ی دوستان ایروانی کلیر شده Smile به به چه خبره، باز ایروان کولاک کرد Smile
اما دوستان اینقد به آنکارا گیر ندین! Big Grin اگه ندیدین آخرش آنکارا با اختلاف سنگین از دو سفارت دیگه کلیر نکرد و تک و تنها نرفت فینال!!Big Grin
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
حالا از من گفتن بود!
آنکارایی ها آماده موج مکزیکی باشن Smile

بابك جان واقعاً جات خالي بود اينجا تو اين مدتي كه نبودي ، آقاي خاص دوست داشتني مهاجرسراCool
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان