کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-16 ساعت 20:49)ma300me نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:54)rose_2000 نوشته:  هیبیب هورا هیبیب هورا هیبیب خیلی هورااااااااا
منم کلیر شدممممممم
جیغ دست سوت
مرسی از مهرداد اردی عزیز که به من خبر داد :-)
مرسی از همه دوستان که این مدت با هم بودیم و مرسی از امیر مهاجر و گلنهال عزیز از همیاریشون
خوشحالم و خوشحالتر میشم وقتیکه همه و همه از این تاپیک خداحافظی کنیم . برای همتون بهتریت آرزوها رو دارمممممممم

مبارکهههههههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک می گم. ما هم کلیر شدیم. من یه سوال دارم . الان شما باید برای سفر اول آمریکا، حتما برید همون کالیفرنیا که زمان مصاحبه وارد کردین یا میتونین هر شهری که خواستین برید؟
(2013-08-16 ساعت 19:29)zohre02 نوشته:  تبریک به مجدد به دوستان کلیر شده مخصوصا بابک عزیز ، آقا اینجا همه نگران شما هستند که دیر مراجعه کنید لطفا همین فردا اول وقت مطب دکتر اونگان باشید ما منتظر اعلام حضور شما در ترکیه هستیم
zohre02 عزیز،
من برای دوشنبه وقت دکتر گرفتم و اگه خدا بخواد دوشنبه صبح عازم هستم. دیگه تعلل نمیکنم اینبار!!Big Grin
امیدوارم وقتی که اونجا هستم شما و تمام دوستان منتظر ، کلیر بشن و یه گدرینگ از نوع مهاجرسرایی رو در ترکیه تجربه کنیم
انشاءالله
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-16 ساعت 23:10)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ستاره دار و بی ستاره از سه سفارت خصوصاً:
سفارت آنکارا: ma300me ، maaarabi ، babak_1363 ، Given ، farmiz ، hosa ، shiraz2013 ، mazerati ، selenaa ، aminkent ، rose_2000 و نامی کاشی
سفارت ابوظبی: morvarid1364 & ari_kiana ، usa lover ، setareh2013 ، ali-gh ، aminkent ، bahmap ، mehrrdad ، ssssa ، efah ، farzaam3 و آیدا اس
سفارت ایروان: sh91 ، samira.a ، dolood ، mamad_msp ، dana
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این دوستان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.

خیلی ممنون. به امید کلیر شدن هر چه زودتر جنابعالی.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-16 ساعت 23:23)shilashams نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 20:49)ma300me نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:54)rose_2000 نوشته:  هیبیب هورا هیبیب هورا هیبیب خیلی هورااااااااا
منم کلیر شدممممممم
جیغ دست سوت
مرسی از مهرداد اردی عزیز که به من خبر داد :-)
مرسی از همه دوستان که این مدت با هم بودیم و مرسی از امیر مهاجر و گلنهال عزیز از همیاریشون
خوشحالم و خوشحالتر میشم وقتیکه همه و همه از این تاپیک خداحافظی کنیم . برای همتون بهتریت آرزوها رو دارمممممممم

مبارکهههههههههههههههBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک می گم. ما هم کلیر شدیم. من یه سوال دارم . الان شما باید برای سفر اول آمریکا، حتما برید همون کالیفرنیا که زمان مصاحبه وارد کردین یا میتونین هر شهری که خواستین برید؟
مچکرم. بنده فکر میکنم هر جا که دلمون بخواد میتونیم بریم. چون ما ویزای امریکا رو داریم ، نه ویزای کالیفرنیا.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-16 ساعت 22:46)mrbonbon نوشته:  لونلی جان دو سه شب پیش گفتم بهت بیا سر به بیابون بزاریم، شاید این بر و بچ به خودشون بیان و ماها رو کیلیر کنن، اما خودت گفتی نه، حالا خودت بگو، گفتم یا نگفتم Tongue

دوست عزيزم والا بيابون چه گناهي كرده كه بخواد تو دلتنگيامون شريك ما باشه آخه؟ واقعاً من چقدر ساده ام كه با سه تا آپديت پشت سر هم بايط آنكارا و آمريكا رو رفتم گرفتم ، اگر هفته آينده كلير نشم بليط آمريكا رو هم بايد كنسل كنم . ولي راست ميگي شايد بيابون خوب باشه شايد بتونم اونجا اينقدر فرياد بزنم تا كمي سبك بشمSad
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
بالاخره ١دقيقه پيش١٠٠روزه شديم?
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-16 ساعت 22:45)گل نهال نوشته:  بچه ها اين پاكت زرد ما كه گوشه اش باز نيست، كاملاً مهر و موم و بسته شده ست. چطوريه كه شماها باز شده بوده!!

گل نهال جان مال سفارت ایروان کاملا بستست و مهر و موم شده و هیچ جاش باز نیست Wink یک کاغذ A4 هم که مشخصاتتون رو روش نوشته بر روی پاکت منگنه شده
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-08-17 ساعت 00:01)gifa نوشته:  بالاخره ١دقيقه پيش١٠٠روزه شديم?
آقا 100 روزه شدنت رو تبریک میگم امیدوارم زود کلیر بشی...Big GrinBig GrinBig Grin
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-08-16 ساعت 22:45)گل نهال نوشته:  بچه ها اين پاكت زرد ما كه گوشه اش باز نيست، كاملاً مهر و موم و بسته شده ست. چطوريه كه شماها باز شده بوده!!
باید تشریف ببرید سفارت بدید گوشه پاکتو براتون باز کنن...
.
.
.
البته شوخی کردم، لطفا کسی این کارو نکنه
(2013-08-17 ساعت 00:02)SOROUSHSOFT نوشته:  

گل نهال جان مال سفارت ایروان کاملا بستست و مهر و موم شده و هیچ جاش باز نیست Wink یک کاغذ A4 هم که مشخصاتتون رو روش نوشته بر روی پاکت منگنه شده

مال انکارا که ماشاله یک گوششو جر دادن!!! Big GrinBig Grin دست بچه 5ساله توش میره CoolCool
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-16 ساعت 22:05)mhb161 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:33)DIVE نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:25)n51 نوشته:  دوستان عزیز من هنوز مصاحبه نرفتم ام دیروز و امروز آپدیت شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم جو گرفتتشون بدون مصاحبه ویزا هم بدن
فک کنم مدارک ارسالیتون بدستشون رسیده و کیستون آپدیت شده
مدارکم 7 اگست رسید که آپدیت شدم . دوباره 15 و 16 آپدیت شدم
یه ایمیل هم دیروز برام دادن که توش این مدارک را روز مصاحبه خواستن
Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passports
- Medical reports
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Marriage Certificate (original)
- Military Card (original)
- A list of your complete travel history (list of countries travelled to, dates in Gregorian calendar, purpose of travels, visa type)
- A list of your siblings (names, last names, dates and places of birth)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
این توی ایمیلشون بود

منظورشون از اینکه ابا و اجداد ما را هم خواستن چیه الله اعلم
تشکر کنندگان: mrbonbon ، SHABAH51 ، mhb161 ، babak_1363 ، mehrdad pharm ، mrr777 ، رجبعلی ، zohre02 ، daad ، negar_karimi6 ، mazerati
(2013-08-16 ساعت 23:25)babak_1363 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 19:29)zohre02 نوشته:  تبریک به مجدد به دوستان کلیر شده مخصوصا بابک عزیز ، آقا اینجا همه نگران شما هستند که دیر مراجعه کنید لطفا همین فردا اول وقت مطب دکتر اونگان باشید ما منتظر اعلام حضور شما در ترکیه هستیم
zohre02 عزیز،
من برای دوشنبه وقت دکتر گرفتم و اگه خدا بخواد دوشنبه صبح عازم هستم. دیگه تعلل نمیکنم اینبار!!Big Grin
امیدوارم وقتی که اونجا هستم شما و تمام دوستان منتظر ، کلیر بشن و یه گدرینگ از نوع مهاجرسرایی رو در ترکیه تجربه کنیم
انشاءالله

ما دوشنبه عصر میریم جواب بگیریم . به امید دیدار
(2013-08-17 ساعت 00:08)n51 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 22:05)mhb161 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 21:33)DIVE نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 18:25)n51 نوشته:  دوستان عزیز من هنوز مصاحبه نرفتم ام دیروز و امروز آپدیت شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم جو گرفتتشون بدون مصاحبه ویزا هم بدن
فک کنم مدارک ارسالیتون بدستشون رسیده و کیستون آپدیت شده
مدارکم 7 اگست رسید که آپدیت شدم . دوباره 15 و 16 آپدیت شدم
یه ایمیل هم دیروز برام دادن که توش این مدارک را روز مصاحبه خواستن
Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:

- Passports
- Medical reports
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Marriage Certificate (original)
- Military Card (original)
- A list of your complete travel history (list of countries travelled to, dates in Gregorian calendar, purpose of travels, visa type)
- A list of your siblings (names, last names, dates and places of birth)
- $330 Diversity Visa application fee per person (please bring exact change).
این توی ایمیلشون بود

منظورشون از اینکه ابا و اجداد ما را هم خواستن چیه الله اعلم
نگران نباش شما هر چی میخوان را آماده کن. و دقیقا به اون مواردی که در پرانتز اشاره شده توجه کن و همه اونا را بنویس. البته فکر کنم توضیحاتشو تو فیض بوق دادم ولی خوبه که اینجا هم اشاره کنید تا الباقی دوستان هم بهره مند بشن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-17 ساعت 00:13)bigharar نوشته:  شد 11 روز کاش 20 روز دیگه ما هم سر 31 روز مثل گل نهال عزیز کلیر بشیم
آقا قبول نيست ما ٣١ روزه نبوديم، الان توي ويزامون ٢٩ روزه كلير شديم ولي توي سايتشون دو روز دير شماره ها رو اعلام كردن، پس شما هم ١٨ روز ديگه وقت داريTongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-16 ساعت 23:10)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده ستاره دار و بی ستاره از سه سفارت خصوصاً:
سفارت آنکارا: ma300me ، maaarabi ، babak_1363 ، Given ، farmiz ، hosa ، shiraz2013 ، mazerati ، selenaa ، aminkent ، rose_2000 و نامی کاشی
سفارت ابوظبی: morvarid1364 & ari_kiana ، usa lover ، setareh2013 ، ali-gh ، aminkent ، bahmap ، mehrrdad ، ssssa ، efah ، farzaam3 و آیدا اس
سفارت ایروان: sh91 ، samira.a ، dolood ، mamad_msp ، dana
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این دوستان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.

بسیار ممنون به امید کلیر شدن هرچه سریعتره شما وبقیه بچه های منتظر
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان