کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان فعلا از اینجا ادامه بدید.
رفتیم تو 133 روز خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، payampars ، dana ، jj bobo ، zohre02 ، e76779 ، babak_1363 ، daad ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، رجبعلی
مرسي پيام عزيز اميدوارم دعاتون زود براورده بشه ?

يكي به من بگه شديم ٨صفحه يا من قاطي كردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، b_argi ، payampars ، babak_1363 ، daad ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، رجبعلی
بدلیل مشکلی که بعضی از کاربران داشتند تاپیک قبلی رو قفل کردم و یه تاپیک جدید ایجاد کردم.
اگر مشکل رفع شد دوباره هر دو رو ادغام میکنم.
(2013-08-19 ساعت 14:00)daad نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:25)payampars نوشته:  ای خداوندا در این روز روز دوشنبه که حاجات هر محتاجی را خود میدهی ازت میخواهیم به حق دل همه یتیمان و صابرانت دل تمام دوستان ما را شاد گردان
خداوندا به دل این بنده هایت نوری بیانداز تا در بندگیت دل بندهای صابر این مهاجر سرا را شاد کنند و دوستان ما را با کلمه ISSUED خرسند و شاد شوند
آمین یا رب العالمین

یا قاضی الحاجا ت

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*leila12020» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrdad360» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «parsush» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «SANIJ» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «آقا هادی2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «برادر 2014 families lottery winners» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «واله» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*sh_aytak» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «saraus2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gifa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دستان منتظر» عزیز ღღღ
سلام واااااای خیلی‌ خوش حالم کردید پیام عزیز
من ۱۹ اگست آپدیت شدم
فک کنم پرونده‌های مام و ددیِ من اکی شده و حالا با پروندهٔ من سرو کلّه میزننSmile

با آرزوی کلیر شدن همه ی این دوستان و همچنین من و همسرم Big Grin
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، jj bobo ، pari pariaaa ، b_argi ، zohre02 ، e76779 ، babak_1363 ، daad ، Alirezaa2013 ، m2m2m22 ، sh_aytak ، alihmh ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 13:31)ali2013-13 نوشته:  مگه 9 اگست تعطیل نبود پس چجوری من اپدیت شدم ؟

(2013-08-19 ساعت 13:31)مهرنگار نوشته:  دوستان امروز صبح سیس رو یکبار چک کردم. ولی از اون به بعد برای من ارور میزنه و میگه مشکل به سرویس مربوطه منتقل شده.. ولی بحث اینه که لپ تاپمم هم یک ماهه است این پیغام رو میگیره.. کسی با این وضعیت برخورد کرده؟؟
اره من یه 20 دقیقه پیش چک کردم ولی ار 15 دقیقه پیش دیگه نشد .
واسه منم همینطوره, امروز اینجوری شد؟؟؟

(2013-08-19 ساعت 13:31)ali2013-13 نوشته:  مگه 9 اگست تعطیل نبود پس چجوری من اپدیت شدم ؟

(2013-08-19 ساعت 13:31)مهرنگار نوشته:  دوستان امروز صبح سیس رو یکبار چک کردم. ولی از اون به بعد برای من ارور میزنه و میگه مشکل به سرویس مربوطه منتقل شده.. ولی بحث اینه که لپ تاپمم هم یک ماهه است این پیغام رو میگیره.. کسی با این وضعیت برخورد کرده؟؟
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: payampars ، babak_1363 ، daad ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 08:22)peymanp76 نوشته:  سلام
اینجور که از یه نفر توی دبی شنیدم سفارت آمریکا توی ابوظبی پاسپورت رو فقط از افراد اصلی تحویل میگیره و به همون نفر هم تحویل میده و از فرد دیگه ای پاسپورت رو تحویل نمی گیره.
لطفا به من جواب بدین که اگه اینجوری باشه بار و بندیلمو جمع کنم و برم ابوظبی!!

دوست عزیزتوی پیام کلیرشدنتون بخونید
نوشته یاخودتون یه به شخص مورداعتماد
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، Alirezaa2013 ، aghaghia ، zohre02 ، رجبعلی
هوررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
برای دکتر پدی عزیز
دوزت دارم دکتر جون مبارکت باشه!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، رجبعلی
با آرزوی کلیر شدن بوبون عزیز
با آرزوی کلیر شدن رجبعلی
با ارزوی کلیر شدن lonelyman
با آرزوی کلیر شدن b-argi

با آرزوی کلیر شدن چپ دست
با آرزوی کلیر شدن پیام62
باآرزوی کلیر شدن آمیز عبدا..
با آرزوی پر کشیدن ستاره آسمان آبی، شاتسی ، شبه 51
با آرزوی کلیر شدن همتون دوسی جان ها
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-19 ساعت 13:33)m2m2m22 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:03)m2m2m22 نوشته:  یه سوال . اگر یکشنبه ساعت 1:30 پاسپورت بدم سفارت ، پنج شنبه چه ساعتی بهم تحویل میدن ؟ ایا تا چهارشنبه بهم پاسپورتو میدن ؟
اگر با پرواز نفت از اهواز برم شنبه شب حرکته و پنج شنبه ظهر ساعت 1 برگشت ، توی این مدت کارم انجام میشه ؟

تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه عصری میخام بلیط بگیرم .SadSadSadSad

بازم به شماکه پنج شنبه ظهربلیط برگشت گرفتیدماکه چهارشنبه شب گرفتیم
من بنابه تجربه ای که ازسفارت دیدم
یکشنبه تحویل میگیرن چهارشنبه صبح تحویل میدن
نهایتش اگرندادن میرید هواپیمایی بلیطو عوض میکنید
اگرخودسفارت بایدبرید تحویل بگیرید خیلی مطمئن تره
و دوستانی که ادرس پست رودادند برای تحویل خیلییی دوندگی کردن البته برای افرادیه ضرب بود
پس باخیال راحت بریدبلیط پنج شنبه روبگیرید انشالا چهارشنبه میدنویه روزهم فرصت دارید به ارامش برسیدو باخبرخوش نزدخانواده میرید
مهم اینه که برای تحویل پاسپورتتون به سفارت برسید
خیلی برای برگشت فکروخیال نگیره شمارو
ماشالا مردهستیدو یه جوری برمیگیرید دیگه
ازمملی شیرازی که بدشانس ترنیستیدشمافوقش یکی د دورروزتوی برگشتتون دیروزودمیشه
اگرهتل رزونکردید کلاریج روبگیرید چون چندنفرازبچه های اینجامیرن این هتل که صبح یکشنبه باعلی یاهرکسی دیگه که قراره بیاددنبالتون به صرفه ترباشه چندتایی بشید
موفق باشید
تشکر کنندگان: daad ، morvarid1364 ، zohre02 ، m2m2m22 ، payampars ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 14:51)jj bobo نوشته:  دوستانشماره تلفن پیگری کیس تو آمریکا رو میخوام اگه کسی داره لطف کنه
دوست گلم
0012026631225
اول عدد 1 و سپس عدد صفر رو بگیر تا اپراتور بیاد.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه
(2013-08-19 ساعت 08:37)پدی نوشته:  سلام دوستان صبح همگی بخیر
من دیروز کلیر شدم ولی مهاجر سرا باز نمیشد.به امید کلیر شدن همه دوستان به خصوص منتظران آنکارا

هوراااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحال شدم که کلیر شدید بهتون تبریک میگم
به دوستای دیگمون m2m2m22 ،saeid-ss ،shahramkh59 ،azar1348 هم تبرییییییک میگم
موفق و پیروز باشید.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
سلام دوستأن
ديروز باتفاق raam12000 به سمت ايروان حركت كرديم وامروز ظهر مستقيم رفتيم سفارت مداركمونو جهت صدور ويزا تحويل داديم زمان تو سفارت ٣ دقيقه
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان