کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 14:00)daad نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:25)payampars نوشته:  ای خداوندا در این روز روز دوشنبه که حاجات هر محتاجی را خود میدهی ازت میخواهیم به حق دل همه یتیمان و صابرانت دل تمام دوستان ما را شاد گردان
خداوندا به دل این بنده هایت نوری بیانداز تا در بندگیت دل بندهای صابر این مهاجر سرا را شاد کنند و دوستان ما را با کلمه ISSUED خرسند و شاد شوند
آمین یا رب العالمین

یا قاضی الحاجا ت

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*leila12020» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrdad360» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «parsush» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «SANIJ» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «آقا هادی2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «برادر 2014 families lottery winners» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «واله» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*sh_aytak» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «saraus2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gifa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دستان منتظر» عزیز ღღღ
سلام واااااای خیلی‌ خوش حالم کردید پیام عزیز
من ۱۹ اگست آپدیت شدم
فک کنم پرونده‌های مام و ددیِ من اکی شده و حالا با پروندهٔ من سرو کلّه میزننSmile

مرسي آقا پيام ما اين دعاي زيباي شما را به فال نيك ميگيريم
با آرزوي كلير شدن هر چه زودتر همه دوستان
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-08-19 ساعت 15:48)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:32)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:19)gifa نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

واي نكنه مال ماهم اينجوري شده ما تا حالا به kcc ميلي نزديم ،واي دوباره اعصابمون بهم ريخته ،نكنه همسرجان ايميلي دريافت كرده نديده يا نرسيده خداياااااا مخم پكيد??
من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.

سلام
بله هر روز به دقت چک کردم، مسئله اینه که من ایمیل رو به سفارت فرستادم نه kcc و نمیدونم الان دوباره باید از همون طریق سایت سفارت بهشون ایمیل بزنم ؟ یا باید به kcc
به نظر شما من 2 ماهه الکی منتظرم؟
ممنون

خوب ایمیل سفارتو به خودشون فوروارد کنین اگه جواب ندادن تا ۲ ۳ روز تماس تلفنی بگیرین و قضیه بهشون توضیح بدین.
اونا به ایمیلی که تو فرمهایی که براشون فرستادین ایمیل میزنن، حالا اگه ایمیل خودتون بوده باشه که هیچ ولی‌ اگه ایمیل وکیلتون بود،همون ایمیل رو چک کنید
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، mohamadtj ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 15:37)سو سو نوشته:  انکارا جواب ایمیل هفته پیش ما رو با همون ایمیل همیشگی داد و 3 نفر کیس رو اپ دیت کرد یعنی هیچی به هیچی ؟؟!!! گفته 4 تا 6 ماه طول میکشه !! یکی نیست بگه سفارت محترم این دم اخری جواب درست درمون بدین !

سوسو عزیز چرا اینقد نگرانی،
من بهت قول میدم جمعه همین هفته باید براتون هووورررراااااااا بکشیم Smile
این پیام منو یادتون باشه Wink
نگین نگفتمااااااا! از ما گفتن بود Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-19 ساعت 13:07)zohre02 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:58)mahsa3017 نوشته:  ما امروز مصاحبه داشتیمو کلیر خوردیم من حالا باید چیکار کنم؟ از کی باید سایتو چک کنم؟ از کجا بفهمم اپدیت شدیم؟ ممنون میشم راهنایی کنین

دوست عزیز خوش اومدی ایشالا زیاد اینجا نمونی ، کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟

ابو ظبیSad
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 5ina ، babak_1363 ، SHABAH51 ، b_argi ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 13:36)e76779 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:33)m2m2m22 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:03)m2m2m22 نوشته:  یه سوال . اگر یکشنبه ساعت 1:30 پاسپورت بدم سفارت ، پنج شنبه چه ساعتی بهم تحویل میدن ؟ ایا تا چهارشنبه بهم پاسپورتو میدن ؟
اگر با پرواز نفت از اهواز برم شنبه شب حرکته و پنج شنبه ظهر ساعت 1 برگشت ، توی این مدت کارم انجام میشه ؟

تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه عصری میخام بلیط بگیرم .SadSadSadSad

دوست عزيز به احتمال زياد چهارشنبه ساعت 13:30 به بعد در صورتيكه در سايت سيس Issued شده باشين ويزاتون آماده است در غير اينصورت پنجشنبه ظهر ميتونين ويزاتونو از سفارت بگيرين.

سلام دوست عزيز. همسر من ديروز پاسها رو تحويل داده و بهش گفتن يكشنبه اينده بياد و بگيره و گفتن كه سرشون خيلى شلوغه و زودتر نميشه.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: 5ina ، babak_1363 ، m2m2m22 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، usa lover ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:29)amiz.abdollah نوشته:  چرا ایروان اعلام نمی کنه..............

امروز ایروان تحویل پاسپورت داشت.. پاسهای بچه های هفته پیش جمعه آماده نشده بود و امروز تحویل میدن.. شاید سرشون شلوغه
امیدوارم عصری آپدیت بشه Smile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

سلام اینجا چه خبره صفحات چی شد کی کلیر شد یکی بعد دو ماه فهمید ایمیلش رو ندیده من از دیروز سردرگم شدم عین سریال lost یکهو افتادم تو سرزمین دیگه اگه کسی کلیر شده مبارکه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، gifa ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، payampars ، daad ، soruosh ، رجبعلی
[font=Courier]تبریک به همهٔ دوستان کلییر شده ابوظبی[/font]
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

آقا ایمیل واسه وکیلتون رفته بود بالاخره ته و تو ش رو در آوردی والا ماهم نگر ان شما شدیم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Alirezaa2013 ، amiz.abdollah ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:53)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:48)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:32)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:19)gifa نوشته:  واي نكنه مال ماهم اينجوري شده ما تا حالا به kcc ميلي نزديم ،واي دوباره اعصابمون بهم ريخته ،نكنه همسرجان ايميلي دريافت كرده نديده يا نرسيده خداياااااا مخم پكيد??
من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.

سلام
بله هر روز به دقت چک کردم، مسئله اینه که من ایمیل رو به سفارت فرستادم نه kcc و نمیدونم الان دوباره باید از همون طریق سایت سفارت بهشون ایمیل بزنم ؟ یا باید به kcc
به نظر شما من 2 ماهه الکی منتظرم؟
ممنون

خوب ایمیل سفارتو به خودشون فوروارد کنین اگه جواب ندادن تا ۲ ۳ روز تماس تلفنی بگیرین و قضیه بهشون توضیح بدین.
اونا به ایمیلی که تو فرمهایی که براشون فرستادین ایمیل میزنن، حالا اگه ایمیل خودتون بوده باشه که هیچ ولی‌ اگه ایمیل وکیلتون بود،همون ایمیل رو چک کنید
مشکل من اینه که انکارا ایمیلشون رو نمیشه ریپلای کرد و باید از تو سایت یه ایمیل جدید با محدودیت کلمات بقرستم Sad بچه های آنکارا کمک کنید
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، gifa ، amiz.abdollah ، zohre02 ، babak_1363 ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 15:58)bigharar نوشته:  سلام اینجا چه خبره صفحات چی شد کی کلیر شد یکی بعد دو ماه فهمید ایمیلش رو ندیده من از دیروز سردرگم شدم عین سریال lost یکهو افتادم تو سرزمین دیگه اگه کسی کلیر شده مبارکه
بي قرار عزيز ماهم صبح كلي قاطي كرديم اول فكر كردم همه كلير شديم رفتيم تو يك تاپيك ديگه بعد ديدم كه تو رويام تاپيك همونه ،انتظار همونه ،منتظران همچنان منتظر?
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-08-19 ساعت 15:24)SHABAH51 نوشته:  azar1348 مهربان، shahramkh59 گرامی ، saeid-ss عزیز و پدی دوست داشتنی

کلیــــــــــــــــر شدن تان مبـــــــــــــــارک ...آینده روشن گوارای زندگی تان باد
تبريك به دوستان عزيزم .... هوراااااااااااااااااااا
????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
دوستان عزیزم
این داستان کلیر شدن فقط به یک < یا علی > از طرف سفارت ها نیاز داره تا تموم شه.
پس بیان با هم دیگه بگیم:

یا علی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
باز هم تشکر از همه دوستان عزیز
یک سوال برام پیش آمد کیس من که دو نفر رو شامل میشه جفتش تو سایت ceac اپدیت شده اما هنوز under administrative هستش.
ایا برا نفر دوم من هم ویزا داده میشه؟
از کجا متوجه شم؟
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، mehdi389 ، payampars ، negar_karimi6 ، daad ، Alirezaa2013 ، SK89 ، رجبعلی
سلاممممممممم......
ما گفتيم از ١٥٠٠ بالاتر نشه صفحات كه در مقايسه با سالهاي پيش منطقي باشه ولي جمعا ٢٠ صفحه هم نميشه .همينطور بسياري از تجارب دوستان ٢٠١٣ كه ميتونست براي دوستان ٢٠١٤ مفيد باشه ..، واقعا متاسفم ..
٢٠١٢ تا ٥٢٧ صفحه اندوخته تجربياتي بود كه من به شخصه استفاده كردم ..

اميدوارم كه تاپيك اول هم باز بشه و دوستان جديد بهره ببرن Wink
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: shahramkh59 ، babak_1363 ، b_argi ، aghaghia ، zohre02 ، nika ، AsemanAbee ، payampars ، daad ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان