کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همه ی دوستان گلم ،

اگه میشه دوستان لطف کنن به من بگن چه کسانی کلیر شدن، من ترکیه هستم و امروز درگیر کارای تجدید مدیکالم بودم از طرفی هم ما اونجا اسباب کشی داشتیم و اومدیم اینجا( خونه ی جدید! )
لطفاً به من بگین میخوام هووووووووووووووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشم Smile
پدی عزیز، azar1348 عزیز ، shahramkh59 عزیز ، saeid-ss ، hamid1243 عزیز و m2m2m22 عزیز رو متوجه شدم، علی الحساب یه هورای بنفش براشون بکشم !Big Grin Big Grin

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتون باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

واي نكنه مال ماهم اينجوري شده ما تا حالا به kcc ميلي نزديم ،واي دوباره اعصابمون بهم ريخته ،نكنه همسرجان ايميلي دريافت كرده نديده يا نرسيده خداياااااا مخم پكيد??
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zohre02 ، morvarid1364 ، Nasimmmm ، so_ar ، payampars ، daad ، ikamaly ، رجبعلی ، mehdi didam
(2013-08-19 ساعت 15:19)gifa نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

واي نكنه مال ماهم اينجوري شده ما تا حالا به kcc ميلي نزديم ،واي دوباره اعصابمون بهم ريخته ،نكنه همسرجان ايميلي دريافت كرده نديده يا نرسيده خداياااااا مخم پكيد??
من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، gifa ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، payampars ، daad
azar1348 مهربان، shahramkh59 گرامی ، saeid-ss عزیز و پدی دوست داشتنی

کلیــــــــــــــــر شدن تان مبـــــــــــــــارک ...آینده روشن گوارای زندگی تان باد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
معمولا براي برنده اصلي ايميل مياد يا براي زير مجموعه هم ميل مياد؟من ايميلي كه به اونا داده بودم قفل شد البته من برنده اصلي نيستم ؟خواهشا جوابمو بديد پليززززززززز?

تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، payampars ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:25)gifa نوشته:  معمولا براي برنده اصلي ايميل مياد يا براي زير مجموعه هم ميل مياد؟من ايميلي كه به اونا داده بودم قفل شد البته من برنده اصلي نيستم ؟خواهشا جوابمو بديد پليززززززززز?

گیفا جان ایمیلت @یاهوِ ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، payampars ، daad ، رجبعلی
چرا ایروان اعلام نمی کنه..............
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، SHABAH51 ، b_argi ، mehdi didam ، Nasimmmm ، payampars ، daad ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:28)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:25)gifa نوشته:  معمولا براي برنده اصلي ايميل مياد يا براي زير مجموعه هم ميل مياد؟من ايميلي كه به اونا داده بودم قفل شد البته من برنده اصلي نيستم ؟خواهشا جوابمو بديد پليززززززززز?

گیفا جان ایمیلت @یاهوِ ؟

بله5ina جان

تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، mehdi didam ، payampars ، daad

gifa جان ایمیل و مکاتبات با برنده اصلی است همیشه مگر اینکه درباره نفر فرعی باشه که در این موارد ایمیل علاوه بر برنده اصلی برای شما هم فرستاده میشه ..نگران نباش ...فقط یک بار مکاتبه کن با سفارت...ضرری نداره Smile
[عکس: 01598364392194401267.png]
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: gifa ، zohre02 ، morvarid1364 ، b_argi ، e76779 ، mehdi didam ، mrbonbon ، payampars ، r91 ، daad ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  
خدایا این چه شانیسه

من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.
تشکر کنندگان: zohre02 ، morvarid1364 ، b_argi ، mehdi didam ، mohamadtj ، mrbonbon ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 15:14)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم ،

اگه میشه دوستان لطف کنن به من بگن چه کسانی کلیر شدن، من ترکیه هستم و امروز درگیر کارای تجدید مدیکالم بودم از طرفی هم ما اونجا اسباب کشی داشتیم و اومدیم اینجا( خونه ی جدید! )
لطفاً به من بگین میخوام هووووووووووووووررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا بکشم Smile
پدی عزیز، azar1348 عزیز ، shahramkh59 عزیز ، saeid-ss ، hamid1243 عزیز و m2m2m22 عزیز رو متوجه شدم، علی الحساب یه هورای بنفش براشون بکشم !Big Grin Big Grin

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارکتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتون باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

سلام
آقا شما چه تاریخی مدیکالت اکسپایر میشه من سوالم اینه که یک ماه دیگه مدیکالم تموم میشه آیا باید قبل از گرفتن ویزا مدیکال رو تمدید کنم یا بعدش؟دیگه اینکه برای تمدید مدیکال چه کاری لازمه؟ چه مدارکی می خوان؟
انکارا جواب ایمیل هفته پیش ما رو با همون ایمیل همیشگی داد و 3 نفر کیس رو اپ دیت کرد یعنی هیچی به هیچی ؟؟!!! گفته 4 تا 6 ماه طول میکشه !! یکی نیست بگه سفارت محترم این دم اخری جواب درست درمون بدین !
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، mehdi didam ، b_argi ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، paradies ، payampars ، daad ، رجبعلی
هههههههههوووووووررررراااااااا
به كلير شدكان ابوظبي
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تبريك به همه دوستان كلير شده ابوظبي
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پدی عزیز، azar1348 ، shahramkh59 ، saeid-ss ، hamid1243 و m2m2m22

اميدوارم در همه مراحل زندگي جديد موفق و پيروز باشيد
براي ما آنكارايي ها هم دعا كنيد
ما از 1 آگوست ديگه آپديت نشديم ايميل هم زديم جوابي نگرفتيم
نميدونم اين آنكارا داره چيكار ميكنه؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-08-19 ساعت 15:32)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  
خدایا این چه شانیسه

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.

سلام
بله هر روز به دقت چک کردم، مسئله اینه که من ایمیل رو به سفارت فرستادم نه kcc و نمیدونم الان دوباره باید از همون طریق سایت سفارت بهشون ایمیل بزنم ؟ یا باید به kcc
به نظر شما من 2 ماهه الکی منتظرم؟
ممنون
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان