کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-19 ساعت 16:29)Mehrdadordi نوشته:  سلامممممممم........ به نظر من تاپيك كليرنس رو نبايد تا اين اندازه پاك ميشد توسط دوستان ،، !!!!!!!!!!!واقعا حيف شد اخه .....
ما گفتيم از ١٥٠٠ بالاتر نشه كه در مقايسه با سالهاي پيش منطقي باشه ولي جمعا ٢٠ صفحه هم نميشه .همينطور بسياري از تجارب دوستان ٢٠١٣ كه ميتونست براي دوستان ٢٠١٤ مفيد باشه ..، واقعا متاسفم ..
٢٠١٢ تا ٥٢٧ صفحه اندوخته تجربياتي بود كه من به شخصه استفاده كردم ..
لطفا مديران پاسخگو باشن....من كه كلي دلسرد شدم اصلا !!!!!!!!

دوست عزیز، تاپیک کلیرینس 2013 پاک نشده، بلکه آرشیو شده، شما اگر به لیست تاپیک ها نگاه کنید 2 تاپیک کلیرینس 2013 وجود داره که هر کسی بخواد میتونه بره و تاپیک قبلی رو مطالعه کنه... موفق باشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-19 ساعت 16:29)Mehrdadordi نوشته:  سلامممممممم........ به نظر من تاپيك كليرنس رو نبايد تا اين اندازه پاك ميشد توسط دوستان ،، !!!!!!!!!!!واقعا حيف شد اخه .....
ما گفتيم از ١٥٠٠ بالاتر نشه كه در مقايسه با سالهاي پيش منطقي باشه ولي جمعا ٢٠ صفحه هم نميشه .همينطور بسياري از تجارب دوستان ٢٠١٣ كه ميتونست براي دوستان ٢٠١٤ مفيد باشه ..، واقعا متاسفم ..
مهرداد جان،
نمی دونم تم نوشتت جدیه یا شوخیه! Smile اما اون پست ها پاک نشده، تا اونجاییکه دیدم قفل شده بود و هنوز 1500 و خورده ای صفحه سرجاشه .. مگه اینکه تو این فاصله اتفاقاتی افتاده باشه که بعید میدونم.
امیر احتمالاً بهمون بگه چی میشه و ما چی میشیم و پستامون چی میشن و...! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-19 ساعت 15:54)mahsa3017 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:07)zohre02 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 12:58)mahsa3017 نوشته:  ما امروز مصاحبه داشتیمو کلیر خوردیم من حالا باید چیکار کنم؟ از کی باید سایتو چک کنم؟ از کجا بفهمم اپدیت شدیم؟ ممنون میشم راهنایی کنین

دوست عزیز خوش اومدی ایشالا زیاد اینجا نمونی ، کدوم سفارت مصاحبه داشتید؟

ابو ظبیSad

امیدوارم به زودی کلیر شوید مشخصاتتون رو واسه امیر خان بفرستید به لیست منتظرسرا اضافه بشه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
خدایــــــــــــــــــــــــــا انرژی مثبت ما را بگیر و این هفته کلیرمون کن
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-08-19 ساعت 16:41)babak_1363 نوشته:  
مهرداد جان،
نمی دونم تم نوشتت جدیه یا شوخیه! Smile اما اون پست ها پاک نشده، تا اونجاییکه دیدم قفل شده بود و هنوز 1500 و خورده ای صفحه سرجاشه .. مگه اینکه تو این فاصله اتفاقاتی افتاده باشه که بعید میدونم.
امیر احتمالاً بهمون بگه چی میشه و ما چی میشیم و پستامون چی میشن و...! Big Grin Tongue

مخلصم بابك عزيز ...راستش شوكه شدم !!!!!!!!! اميدوارم هميني كه ميگي باشه چون واقعا حيف ...كلي تبادل تجربه بين دوستان ......Big GrinTongue البته امير مهاجر عزيز كاملا اگاه هست به اين مسائل Smile) درود
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، nika ، babak_1363 ، shatsi ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، payampars ، daad
(2013-08-19 ساعت 16:08)bigharar نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

آقا ایمیل واسه وکیلتون رفته بود بالاخره ته و تو ش رو در آوردی والا ماهم نگر ان شما شدیم
راستی قربان شما کیستون لاتاریه ؟
اگر نیست که محدودیت زمان ندارید نگران نباشید
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، nika ، b_argi ، hana_fd ، mohamadtj ، payampars ، daad ، رجبعلی
دکتر پدی عزیز
مبارک باشه , ما هم از خوشحالی کلیر شدن شما در پوست نمیگنجیمBig Grin
درود بر پدی
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-08-19 ساعت 16:48)zohre02 نوشته:  دوستان فقط امروز از آنکارا یک آپدیت داشتیم؟!!!!!!
ما با ایمیل احتمالا چون جواب ایمیل دادن Sad
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، kasrafo ، b_argi ، bigharar ، Mehrdadordi ، payampars ، daad ، رجبعلی
دکتر saeid-ss عزیز
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-08-19 ساعت 16:48)zohre02 نوشته:  دوستان فقط امروز از آنکارا یک آپدیت داشتیم؟!!!!!!

نه زهره جون امروز همسر من دوباره آپدیت شده یعنی 12 از آمریکا و 13 و 14 و امروز 19 آگوست از سفارت نمی دونم دنبال چی می گردن همسرم نه سربازی رفته و نه شغل دولتی داره من که برنده اصلیم تا حالا آپ نشدم نظرتون چیه ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-19 ساعت 15:12)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
من هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم و پرسیدم که اوضاع کیسم چطوره و چرا از 21 جون آپدیت نشدم و حالا آنکارا بعد 1 هفته در جواب گفته، ما 21 جون از شما یه سری سوال پرسیدیم و ایمیل کریدم ولی تا حالا جواب ندادین و منتظر جواب شما هستیم Sad ولی من تا ایمیلی از اونا نگرفتم حالا باید چی کار کنم؟ چطوری سوالاشون رو بگیرم! چطوری جواب بدم؟ یعنی این 2 ماهه الکی بوده!!! و تازه بعد از پاسخ به سوالاتشون اونا میخوان شروع کنن؟
خدایا این چه شانیسه

(2013-08-19 ساعت 15:48)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:32)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:19)gifa نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:08)mohamadtj نوشته:  سلام بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چون خیلی اعصابم خورد شده
خدایا این چه شانیسه

واي نكنه مال ماهم اينجوري شده ما تا حالا به kcc ميلي نزديم ،واي دوباره اعصابمون بهم ريخته ،نكنه همسرجان ايميلي دريافت كرده نديده يا نرسيده خداياااااا مخم پكيد??
من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.

سلام
بله هر روز به دقت چک کردم، مسئله اینه که من ایمیل رو به سفارت فرستادم نه kcc و نمیدونم الان دوباره باید از همون طریق سایت سفارت بهشون ایمیل بزنم ؟ یا باید به kcc
به نظر شما من 2 ماهه الکی منتظرم؟
ممنون
دوست عزیز یه نفس عمیق بکش، Big Grin مشکلی پیش نیومده، کمی خونسرد باش...
شما از زمانیکه در سایت اصلی لاتاری به اصطلاح کال میشین برای مصاحبه، پرونده شما فرستاده میشه به سفارت مورد نظرتون ، پس الان هم شما باید یه ایمیل برنین به سفارت و ازشون بخواهین که دوباره متنی رو که براتون قبلاً میگه فرستاده، بفرسته همین. بعدش هم شما با کمال خونسردی به سوالات پاسخ بدین...
به همین سادگی، پس اصلاً نگران و ناراحت نباشین، هنوز مثل من 252 روز منتظر نیستین که اینقدر نگرانید... Big Grin Cool Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، mohamadtj ، manzar333 ، سو سو ، babak_1363 ، zohre02 ، Nasimmmm ، mehrdad pharm ، payampars ، daad ، manila ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، Doe
(2013-08-19 ساعت 13:25)payampars نوشته:  ای خداوندا در این روز روز دوشنبه که حاجات هر محتاجی را خود میدهی ازت میخواهیم به حق دل همه یتیمان و صابرانت دل تمام دوستان ما را شاد گردان
خداوندا به دل این بنده هایت نوری بیانداز تا در بندگیت دل بندهای صابر این مهاجر سرا را شاد کنند و دوستان ما را با کلمه ISSUED خرسند و شاد شوند
آمین یا رب العالمین

یا قاضی الحاجا ت

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*leila12020» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrdad360» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «parsush» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «SANIJ» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «آقا هادی2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «برادر 2014 families lottery winners» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «واله» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*sh_aytak» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «saraus2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gifa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دستان منتظر» عزیز ღღღ

مرسی پیام جان از دعای قشنگت خیلی حس خوبی بهمون دادی , ما هم برات دعا میکنیم که ایشالا زود کلییر بشی, شـــاد باشــــی
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، mehrdad pharm ، payampars ، daad ، manila ، alihmh ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 15:49)Leila12020 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:00)daad نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:25)payampars نوشته:  ای خداوندا در این روز روز دوشنبه که حاجات هر محتاجی را خود میدهی ازت میخواهیم به حق دل همه یتیمان و صابرانت دل تمام دوستان ما را شاد گردان
خداوندا به دل این بنده هایت نوری بیانداز تا در بندگیت دل بندهای صابر این مهاجر سرا را شاد کنند و دوستان ما را با کلمه ISSUED خرسند و شاد شوند
آمین یا رب العالمین

یا قاضی الحاجا ت

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*leila12020» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «Betti» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrdad360» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «parsush» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «SANIJ» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «daad» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «آقا هادی2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «برادر 2014 families lottery winners» عزیز ღღღ x2

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «fatimamolaee» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «واله» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*sh_aytak» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «saraus2013» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «eett» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gifa» عزیز ღღღ

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «roya.abbasi» عزیز ღღღ

و

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «تمامی دستان منتظر» عزیز ღღღ
سلام واااااای خیلی‌ خوش حالم کردید پیام عزیز
من ۱۹ اگست آپدیت شدم
فک کنم پرونده‌های مام و ددیِ من اکی شده و حالا با پروندهٔ من سرو کلّه میزننSmile

مرسي آقا پيام ما اين دعاي زيباي شما را به فال نيك ميگيريم
با آرزوي كلير شدن هر چه زودتر همه دوستان

پس ما چی ؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSadSad:
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: سو سو ، babak_1363 ، zohre02 ، sh_aytak ، r91 ، daad ، Mehrdadordi ، alihmh ، رجبعلی
(2013-08-19 ساعت 16:10)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:53)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:48)mohamadtj نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:32)5ina نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:23)mohamadtj نوشته:  من مطمئن هستم به من ایمیل ندادن چون هر روز خیلی دقیق چک میکنم. ممکنه به وکیلم داده باشن؟ اعصابم داغون شده 2 ماهه منتظرم همش پرید.

اسپم باکسِ ایمیلتون رو چک می‌کردین ؟ خوب همون ایمیل رو فروارد کنید برای کی سی سی و بگین که امیلی‌ دریافت نکردین ازشون و ۲باره براتون ایمیل رو ارسال کنن.

سلام
بله هر روز به دقت چک کردم، مسئله اینه که من ایمیل رو به سفارت فرستادم نه kcc و نمیدونم الان دوباره باید از همون طریق سایت سفارت بهشون ایمیل بزنم ؟ یا باید به kcc
به نظر شما من 2 ماهه الکی منتظرم؟
ممنون

خوب ایمیل سفارتو به خودشون فوروارد کنین اگه جواب ندادن تا ۲ ۳ روز تماس تلفنی بگیرین و قضیه بهشون توضیح بدین.
اونا به ایمیلی که تو فرمهایی که براشون فرستادین ایمیل میزنن، حالا اگه ایمیل خودتون بوده باشه که هیچ ولی‌ اگه ایمیل وکیلتون بود،همون ایمیل رو چک کنید
مشکل من اینه که انکارا ایمیلشون رو نمیشه ریپلای کرد و باید از تو سایت یه ایمیل جدید با محدودیت کلمات بقرستم Sad بچه های آنکارا کمک کنید
شما به این ایمیل آدرس (CA-Ankara@state.gov)، ایمیل بزن با هر اندازه متنی که خواستی...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، payampars ، daad ، Mehrdadordi ، رجبعلی
دوستان ایروان این پیغام روتینه یا در جواب ایمیل بنده در خصوص شرایط کیسمون استDear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، dana ، payampars ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان