کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان غصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
(2013-08-25 ساعت 23:46)shahramkh59 نوشته:  دوستان قصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
بلا تكليف چرا دوست عزيز؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: mehdi389 ، babak_1363 ، payampars ، SHABAH51 ، azar1348 ، Aida.s ، mehdi didam ، b_argi ، رجبعلی ، daad ، Rebekaa
دوستان منم دعا كنيد لطفا،٦ماه ميشه كه منتظرم به خدا .سختي اين انتظارو از ما بايد سوال كنيد . :-(((((((((( مخصوصا اينكه تو اين مدت همسرامون بيشمون نيستن و تنهاييم و زندكي عادي نداريم .دعا كنيد براي ما هم لطفا .
با ارزوي اينكه به زودي زود دل هممون شاد بشه . امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
payampars جان بلاخره بلاخره یکی پیدا شد برامون دعا کنه
من که بدجوری به دلم اومئه این هفته کلیر میشیم.کیا به دلشون اومده؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-08-26 ساعت 00:33)ani_sheiton نوشته:  payampars جان بلاخره بلاخره یکی پیدا شد برامون دعا کنه

منم دعا می کنمRolleyes
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند
دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند

عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند

(کرشمه = کلیر شدن Big Grin)

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

(مدعی = آفیسر Big Grin)
(2013-08-25 ساعت 23:38)payampars نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 23:35)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 23:14)ikamaly نوشته:  با آرزوی کلیر شدن کسانی که توی این جمع هستن و هنوز کلیر نشدن

کاربران در حال بازدید این موضوع: amirfarahan، Given، ikamaly، linuxer، Mahbaran، mehrana، mezamo، mhb161، mychael، raam12000، sh-p، Sonaen60، سو سو

افراد ثابت قدم تاپیک کلیرنس!!!

پس من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Wink

پس من چییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یاد خونه مادربزرگه افتادم!!!
بیا نه نه جون واسه شما هم جا هست، ایشاا.. همه با هم کلیر بشین!!!Big GrinBig GrinBig Grin

(2013-08-25 ساعت 23:46)shahramkh59 نوشته:  دوستان قصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
قصه خواندنی است و همان داستان است، اونی که میخورن غصه است!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
یه حساب و کتاب منطقی که اصلا آدمهای منتظری چون شما با اون احساسات شکننده‌ای که دارند، درکش نمیکنند!
ولی حالا ما میگیم! ضرری که نداره!

فرض کنید ۶ ماه پیش مصاحبه شدید. هر یک روزتون یک روز ارزش داشت واقعا.
الان به نظرتون یکماه وقت دارید؟ اما واقعیت اینه که الان هر یک روز، یک روز ارزش نداره! خیلی بیشتر ارزش داره. چون سرعت رسیدگی به کیسهای لاتاری به دلایلی که همه‌مون میدونیم چند برابر شده. پس انگار حداقل سه چهار ماه فرصت داریم! یعنی یکماه که معادل سه چهار ماه فرصت به سفارت و بقیه دست اندر کاران میده که همه رو کلیر کنند! چرا؟ چون الان هم ساعات بیشتری از کار روزانه رو اختصاص میدن به لاتاری و هم اینکه دارند اضافه کاری هم میکنند. نمونه‌اش کار کردن ایروان روز شنبه تا شب بود! مطمئن باشید سفارتهای دیگه هم کم و بیش همین کار رو دارند میکنند.

نتیجه گیری با شما و خبرهای خوش با سفارت‌ها.
(2013-08-26 ساعت 01:39)nima-92 نوشته:  من هم یادتون رفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SadSad

اگه ممكنه زمان و مكان مصاحبه ات رو بگو تا در منتظرسرا عضو بشي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 00:29)yalda91 نوشته:  دوستان منم دعا كنيد لطفا،٦ماه ميشه كه منتظرم به خدا .سختي اين انتظارو از ما بايد سوال كنيد . :-(((((((((( مخصوصا اينكه تو اين مدت همسرامون بيشمون نيستن و تنهاييم و زندكي عادي نداريم .دعا كنيد براي ما هم لطفا .
با ارزوي اينكه به زودي زود دل هممون شاد بشه . امين

خدایا آرزوی دوست عزیزمان را به حق دل تمام یتیمانت که چشم براه ما بندگانت هستند شاد فرما

دوستان یک پیشنهاد دارم بیایید یک مبلغی را با هم جمع کنیم و دل تعدادی یتیم را با خرید لوازم مورد نیازشان شاد شاد کنیم
من اولین تعیین مبلغ هر نفر با توافق دوستان
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
دوستان لطفا پستهای طولانی رو نقل قول نکنید.

درسته منتظرید و حساس! دقیقا به همین دلیل به فکر منتظرین دیگه باشید.

چش و چال مدیرای بی نوا که در میاد هیچی! حداقل به فکر بقیه کاربرایی باشید که اینجا به امید یه دلگرمی یا خبر امیدوار کننده باید ۶ کیلومتر پست نقل قول شده رد کنند!
لطفا توی امضای من، کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا رو بخونید، طریقه کوتاه کردن نقل قول رو براتون با رنگ و شکل و مصور توضیح دادم، طوری که نقل قول هم تخریب نشه. زحمت چند دقیقه‌ای شما میتونه خیلی از نارضایتی صدها کاربر خسته‌ی این تاپیک کم کنه.

با سپاس.
(2013-08-26 ساعت 00:33)ani_sheiton نوشته:  payampars جان بلاخره بلاخره یکی پیدا شد برامون دعا کنه

من هر هفته به دلم میوفته که همسرم این هفته کلیر می‌شه و میاد پیشم، این هفته هم یکی‌ از اون هفته هاست که با امید شروع میکنم...
دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.

لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شده‌ها یا ویزا گرفته‌ها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.

ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر
(2013-08-26 ساعت 01:42)kɪŋ نوشته:  یه حساب و کتاب منطقی که اصلا آدمهای منتظری چون شما با اون احساسات شکننده‌ای که دارند، درکش نمیکنند!
ولی حالا ما میگیم! ضرری که نداره!

فرض کنید ۶ ماه پیش مصاحبه شدید. هر یک روزتون یک روز ارزش داشت واقعا.
الان به نظرتون یکماه وقت دارید؟ اما واقعیت اینه که الان هر یک روز، یک روز ارزش نداره! خیلی بیشتر ارزش داره. چون سرعت رسیدگی به کیسهای لاتاری به دلایلی که همه‌مون میدونیم چند برابر شده. پس انگار حداقل سه جهار ماه فرصت داریم! یعنی یکماه که معادل سه چهار ماه فرصت به سفارت و بقیه دست اندر کاران میده که همه رو کلیر کنند! چرا؟ چون الان هم ساعات بیشتری از کار روزانه رو اختصاص میدن به لاتاری و هم اینکه دارند اضافه کاری هم میکنند. نمونه‌اش کار کردن ایروان روز شنبه تا شب بود! مطمئن باشید سفارتهای دیگه هم کم و بیش همین کار رو دارند میکنند.

نتیجه گیری با شما و خبرهای خوش با سفارت‌ها.
شما آدم خوش قلبی هستی‌ 

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

فقط برای مامان آنی خودم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان