موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-25 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-26 ساعت 08:10 توسط shahramkh59.)
دوستان غصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 23:46)shahramkh59 نوشته: دوستان قصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
بلا تكليف چرا دوست عزيز؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم دعا كنيد لطفا،٦ماه ميشه كه منتظرم به خدا .سختي اين انتظارو از ما بايد سوال كنيد . :-(((((((((( مخصوصا اينكه تو اين مدت همسرامون بيشمون نيستن و تنهاييم و زندكي عادي نداريم .دعا كنيد براي ما هم لطفا .
با ارزوي اينكه به زودي زود دل هممون شاد بشه . امين
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
payampars جان بلاخره بلاخره یکی پیدا شد برامون دعا کنه
من که بدجوری به دلم اومئه این هفته کلیر میشیم.کیا به دلشون اومده؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-26 ساعت 00:33)ani_sheiton نوشته: payampars جان بلاخره بلاخره یکی پیدا شد برامون دعا کنه
من که بدجوری به دلم اومئه این هفته کلیر میشیم.کیا به دلشون اومده؟
منم دعا می کنم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-08-26 ساعت 01:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-26 ساعت 10:11 توسط امیر مهاجر.)
یه حساب و کتاب منطقی که اصلا آدمهای منتظری چون شما با اون احساسات شکنندهای که دارند، درکش نمیکنند!
ولی حالا ما میگیم! ضرری که نداره!
فرض کنید ۶ ماه پیش مصاحبه شدید. هر یک روزتون یک روز ارزش داشت واقعا.
الان به نظرتون یکماه وقت دارید؟ اما واقعیت اینه که الان هر یک روز، یک روز ارزش نداره! خیلی بیشتر ارزش داره. چون سرعت رسیدگی به کیسهای لاتاری به دلایلی که همهمون میدونیم چند برابر شده. پس انگار حداقل سه چهار ماه فرصت داریم! یعنی یکماه که معادل سه چهار ماه فرصت به سفارت و بقیه دست اندر کاران میده که همه رو کلیر کنند! چرا؟ چون الان هم ساعات بیشتری از کار روزانه رو اختصاص میدن به لاتاری و هم اینکه دارند اضافه کاری هم میکنند. نمونهاش کار کردن ایروان روز شنبه تا شب بود! مطمئن باشید سفارتهای دیگه هم کم و بیش همین کار رو دارند میکنند.
نتیجه گیری با شما و خبرهای خوش با سفارتها.
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا پستهای طولانی رو نقل قول نکنید.
درسته منتظرید و حساس! دقیقا به همین دلیل به فکر منتظرین دیگه باشید.
چش و چال مدیرای بی نوا که در میاد هیچی! حداقل به فکر بقیه کاربرایی باشید که اینجا به امید یه دلگرمی یا خبر امیدوار کننده باید ۶ کیلومتر پست نقل قول شده رد کنند!
لطفا توی امضای من، کاربر حرفهای مهاجرسرا رو بخونید، طریقه کوتاه کردن نقل قول رو براتون با رنگ و شکل و مصور توضیح دادم، طوری که نقل قول هم تخریب نشه. زحمت چند دقیقهای شما میتونه خیلی از نارضایتی صدها کاربر خستهی این تاپیک کم کنه.
با سپاس.
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.
لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شدهها یا ویزا گرفتهها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.
ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر