کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-26 ساعت 10:05)smpf نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:01)سو سو نوشته:  من مجبورم برم دندونپزشکی و امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از هوراهای پررنگگگگگگگگگ باشه Smile) دلم نمیاد برم کاش می شد ان لاین باشم . دوستان عزیزم انقدر بلند هورا بکشید که منم بشنوم کلیییییییر شدم Smile (lol)
جالبه منم دارم ميرم دندونپزشكي تورو خدا دعا كنين اومدم خبراي خوش باشه
چه جالب منم دارم میرم دندانپزشکی ...عجب تصادفی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، amitis1392 ، e76779 ، payampars ، رجبعلی ، babak_1363 ، mehdi didam ، daad ، negar_karimi6 ، dove ، smpf ، Rebekaa
(2013-08-26 ساعت 08:31)b_argi نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 08:21)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح بخیییییررر...

یه هفته خوب و پر از کلیر شروع شد Big Grin

[عکس: 53161876673781205410.jpg]
چشم و امید امثال من بعد از رحمت خداوند بزرگ به این هفته آخر آگوست دوخته شده...یعنی میشه که بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناراحت نباش می شه که بشه!!TongueTongue
تشکر کنندگان: b_argi ، مهرنگار ، zohre02 ، payampars ، رجبعلی ، babak_1363 ، daad ، hsevensky2013 ، Rebekaa
همین الان یه اطلاعیه رو سایت سفارت زده که اونایی که امروز برن دندونپزشکی رو کلیر نمی کنیم D:
ولی جدا از شوخی ایشالا وقتی که با دندونای سفید برگشتین خونه حتماً کلیر شده باشین و همین امشب دندوناتون رو با یه چلوکباب کلیرنس اساسی آب بندی کنین D: منم پیشاپیش خودم رو دعوت اعلام می کنم ...
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: مهرنگار ، amitis1392 ، zohre02 ، e76779 ، Doe ، mehdi389 ، سو سو ، payampars ، negar_karimi6 ، b_argi ، رجبعلی ، daad ، smpf ، nedaba ، Rebekaa ، nika
دوستان عزیز سلام باز اول صبح کارمندای سفارت شروع کردن به آپدیت الان همسر من باز آپ شد چک کنید ببینید کیا آپ شدن
والله خسته شدم از این آپدیتای مکرر .
البته من که برنده اصلیم جدیدا آپ نشدم .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

سلام دوستان
كيس ما ستاره داره يعني ويزاي منو بچه ها آماده هست ولي همسرم نه
الان همسرم دم سفارته ايروانه و ميخواد پاسپورت ما رو بندازه تو صندوق
آيا پاس خودشم بندازه؟
لطفا فوري پاسخ بديد الان منتظر خبر منه
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: zohre02 ، dolood ، b_argi ، payampars ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، Alirezaa2013
(2013-08-26 ساعت 09:01)negar_karimi6 نوشته:  عزیزفرمایش شمامتین ولی تفاوت رنگهاست که دنیارومتنوع کرده
فکرمیکنید چه چیزی باعث میشه وقتی یکی ازایران پاشومیزاره توکشوری دیگه اونوجذب میکنه فقط رنگهاست تاچشم کارمیکنه تنوع است و بس ولی جایی که همیشه دنیارویه جورببینی شایدهیجان وانگیزه روکه شایدهم ناخوادآگاه تووجودآدم رخنه کرده کمتربشه برای ورودبه دنیای یکدست
بنده ازنظرروانشناسی گفتم ولی اگرشمامیگید چشم من خودم به نوبه خودم رعایت میکنم

نگار خانم خیلی راحته که شما این رو بگید:‌ "تفاوت رنگهاست که دنیا رو متنوع کرده و ..." و خیلی راحت هم همه تحسین میکنند و آفرین میگن. حتی خود من اینو تأیید میکنم! و اصل ماجرا رو یادمون میره! اینکه اصلا امیر مهاجر چی گفت که بحث به این راحتی به زیبایی رنگها و روانشناسی کشید؟

ببینید نگار خانم، رنگها خیلی خوبن. من عاشق رنگهام. تو زندگیم هم آثارشو به وضوح میشه دید.
اما هر چیزی به جای خودش خوبه. اگر تنوع رنگ هر جایی خوب بود، خالق مهربونمون هر تار موی آدمها رو یه رنگ میداد. اونوقت میشدیم شکل یه بوقلمون یا طاووس یا شاید هم دلقک سیرک.
یا مثلا تو کتابفروشیها یه کتاب رو که باز میکردید میدیدید که عین مهاجرسرا هر خط و پاراگرافش یه اندازه و یه رنگ داره!

خب مسلمه که هر چیزی میتونه خوب باشه مشروط بر اینکه در جای درستش استفاده بشه.
شما یه دید کلی دارید. اینکه از دور به یک صفحه تاپیک کلیرنس بعنوان یه اثر هنری مدرن نگاه کنیم شاید بگیم: به به! چه تنوع رنگی، چقدر زیبا، چقدر چشم نواز! ولی اگه بخواهیم به محتوا نگاه کنیم و متنها رو بخونیم از این رنگ و اندازه‌ها چیزی جز آزار و اذیت عایدمون نمیشه.

اگر محتوای ارسالهامون پر مغز و مفید باشه همه با اشتیاق میخونن و لایک هم میکنند. اما اگر نباشه حتی اگر برای جلب توجه از فونت و رنگ استفاده کنیم به جز عده محدودی نمیتونیم توجه همه رو جلب کنیم.

در پایان از همه دوستان خواهش میکنم «جنبش مبارزه با تک رنگی و یکنواختی در مهاجرسرا» راه نیندازید.
چرا که بنیانگذار این فروم ارزشمند به همراه تیم مدیریت فعالش با گذشت زمان و کسب تجربه و همفکری این قانون رو در مجموعه قوانین مهاجرسرا گنجوندند و یقین بدونید به این راحتی‌ها تغییر نمیکنه. مگر اینکه در عمل ثابت بشه جایگزین بهتری برای این قانون وجود داره.
البته بنده هم تجربه کردم و کاملا درک میکنم که پایبند بودن به این قانون چقدر تونسته مفید باشه برای مهاجرسرا.
جون آدمو بالا میارن تا بخان 4 تا شماره بزننRolleyes
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payampars ، sadeghi897 ، Szsanazsz ، alihmh ، deineath ، mehrdad pharm ، daad ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، nika ، 2014winner
(2013-08-26 ساعت 01:58)kɪŋ نوشته:  دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.

لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شده‌ها یا ویزا گرفته‌ها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.

ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر

امیر جان گفتی فونت
لطف کن فونت قبلی فروم را فعالش کن چون این جدید هم خیلی ریزه هم چشمو اذیت میکنه در طولانی مدت.
ممنون از زحماتت
تشکر کنندگان: PARVIN_OMID ، amiz.abdollah ، b_argi ، zohre02 ، امیر مهاجر ، payampars ، alihmh ، babak_1363 ، daad ، dove ، Rebekaa ، nika
(2013-08-26 ساعت 10:21)zohre02 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:07)b_argi نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:01)سو سو نوشته:  من مجبورم برم دندونپزشکی و امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از هوراهای پررنگگگگگگگگگ باشه Smile) دلم نمیاد برم کاش می شد ان لاین باشم . دوستان عزیزم انقدر بلند هورا بکشید که منم بشنوم کلیییییییر شدم Smile (lol)

همسر منم که برنده اصلیه امروز داره میره دندانپزشکیBig GrinTongue

یعنی این همه مدت دندوناتون خراب بوده منتظرمهاجرت بودید تادرستشون کنید من که همه رودرست کردم ازبیکاری میخوام شروع کنم به کشیدنشون بالاخره مهاجرته دیگه ممکنه اونجابریم بازخراب بشنBig Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payampars ، mamalino10 ، رجبعلی ، alihmh ، daad ، marjani ، shatsi ، Rebekaa ، nika
(2013-08-26 ساعت 10:28)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
كيس ما ستاره داره يعني ويزاي منو بچه ها آماده هست ولي همسرم نه
الان همسرم دم سفارته ايروانه و ميخواد پاسپورت ما رو بندازه تو صندوق
آيا پاس خودشم بندازه؟
لطفا فوري پاسخ بديد الان منتظر خبر منه

دوست عزيز متن زيز بر گرفته از سايت سفارت ايروانه:
In family cases, one family member may come to submit passports and missing documents for all family members.

Notes:

(*) You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.

(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.

(#) The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may be expired. The Consular Section will send you a list of the documents you must update before submitting your passport at U.S. Embassy for visa issuance.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، payampars ، sadeghi897 ، گل نهال ، babak_1363 ، daad ، negar_karimi6 ، dove ، Rebekaa ، nika
(2013-08-25 ساعت 09:56)ma300me نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:52)mariana نوشته:  بچه ها الان چك كردم ديدم اينو نوشتن برام،اين يعني حله ديگ؟؟؟؟؟؟ تورو خدا بگبيد،دل تو دلم نيست
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
بله، حله. مبارکهBig Grin

مبارکه مبارکه دوست گرامی
Smile
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: payampars ، jj bobo ، b_argi ، رجبعلی ، zohre02 ، sadeghi897 ، daad ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika
(2013-08-26 ساعت 10:43)linuxer نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 01:58)kɪŋ نوشته:  دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.

لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شده‌ها یا ویزا گرفته‌ها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.

ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر

امیر جان گفتی فونت
لطف کن فونت قبلی فروم را فعالش کن چون این جدید هم خیلی ریزه هم چشمو اذیت میکنه در طولانی مدت.
ممنون از زحماتت

فونت مهاجرسرا از روزی که خودم عضو شدم تغییر نکرده!
نه سایزش و نه شکلش.
شاید مرورگرتون تنظیماتش عوض شده. یا مثلا رزولوشن صفحه نمایشتون بالا رفته که فونتها رو ریزتر میبینید.
یه بررسی بفرمایید و به من خبر بدید. چون برای من و خیلی‌های دیگه چیزی عوض نشده.
(2013-08-26 ساعت 10:36)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 09:01)negar_karimi6 نوشته:  عزیزفرمایش شمامتین ولی تفاوت رنگهاست که دنیارومتنوع کرده
فکرمیکنید چه چیزی باعث میشه وقتی یکی ازایران پاشومیزاره توکشوری دیگه اونوجذب میکنه فقط رنگهاست تاچشم کارمیکنه تنوع است و بس ولی جایی که همیشه دنیارویه جورببینی شایدهیجان وانگیزه روکه شایدهم ناخوادآگاه تووجودآدم رخنه کرده کمتربشه برای ورودبه دنیای یکدست
بنده ازنظرروانشناسی گفتم ولی اگرشمامیگید چشم من خودم به نوبه خودم رعایت میکنم

نگار خانم خیلی راحته که شما این رو بگید:‌ "تفاوت رنگهاست که دنیا رو متنوع کرده و ..." و خیلی راحت هم همه تحسین میکنند و آفرین میگن. حتی خود من اینو تأیید میکنم! و اصل ماجرا رو یادمون میره! اینکه اصلا امیر مهاجر چی گفت که بحث به این راحتی به زیبایی رنگها و روانشناسی کشید؟

ببینید نگار خانم، رنگها خیلی خوبن. من عاشق رنگهام. تو زندگیم هم آثارشو به وضوح میشه دید.
اما هر چیزی به جای خودش خوبه. اگر تنوع رنگ هر جایی خوب بود، خالق مهربونمون هر تار موی آدمها رو یه رنگ میداد. اونوقت میشدیم شکل یه بوقلمون یا طاووس یا شاید هم دلقک سیرک.
یا مثلا تو کتابفروشیها یه کتاب رو که باز میکردید میدیدید که عین مهاجرسرا هر خط و پاراگرافش یه اندازه و یه رنگ داره!

خب مسلمه که هر چیزی میتونه خوب باشه مشروط بر اینکه در جای درستش استفاده بشه.
شما یه دید کلی دارید. اینکه از دور به یک صفحه تاپیک کلیرنس بعنوان یه اثر هنری مدرن نگاه کنیم شاید بگیم: به به! چه تنوع رنگی، چقدر زیبا، چقدر چشم نواز! ولی اگه بخواهیم به محتوا نگاه کنیم و متنها رو بخونیم از این رنگ و اندازه‌ها چیزی جز آزار و اذیت عایدمون نمیشه.

اگر محتوای ارسالهامون پر مغز و مفید باشه همه با اشتیاق میخونن و لایک هم میکنند. اما اگر نباشه حتی اگر برای جلب توجه از فونت و رنگ استفاده کنیم به جز عده محدودی نمیتونیم توجه همه رو جلب کنیم.

در پایان از همه دوستان خواهش میکنم «جنبش مبارزه با تک رنگی و یکنواختی در مهاجرسرا» راه نیندازید.
چرا که بنیانگذار این فروم ارزشمند به همراه تیم مدیریت فعالش با گذشت زمان و کسب تجربه و همفکری این قانون رو در مجموعه قوانین مهاجرسرا گنجوندند و یقین بدونید به این راحتی‌ها تغییر نمیکنه. مگر اینکه در عمل ثابت بشه جایگزین بهتری برای این قانون وجود داره.
البته بنده هم تجربه کردم و کاملا درک میکنم که پایبند بودن به این قانون چقدر تونسته مفید باشه برای مهاجرسرا.

امیرعزیزمنم که گفتم ازنظرروانشناسی میگم وهیچکسی هم منکرزیبایی دنیا باادغامی ازرنگهانیست البته نه انگونه که شمامثال بوقلمون و یاموهایی باهزاررنگ مختلف روزدید واهمیت رنگهاهم برکسی پوشیده نیست حتی دراین تاپیک یاهرتاپیک دیگری چرا که اگراهمتیش مدنظرنبوددربالای همین صفحه پیام رنگهاو سایزو غیره نبود من قصدم این نیست که حرف خودمواینجاثابت کنم چراکه عضوکوچیکی ازاین مهاجرسراهستم که باتمام وجودهمه رودوست دارم و میدونم این سایت به مدیران لایقی مثل شماهانیازداره ومنم به عنوان عضواینجابایدقانون رورعایت کنم و اگرتاحالابرام مهم بوده اینجا رنگی بنویسم فونتوعوض کردم ازهمین لحظه به بعدهرگزغیرازاین نوع فونت و رنگ ازمن نوشته ای نخواهید دیدچون قانونه و ایکاش گاهی میشداین قانون راکه ساخته دست بشرهست روتغییراتی داداگربه جاباشه
اگرهم که بیجاست ماهمچنان پیروقانون وضع شده هستیم
دراخربگم اینقدرکه کلیرشدن بچه هابرام اهمیت داره برخلاف قانون سایت عمل کردنورنگی نوشتن برام اهمیت نداره
پس ماخوشیم باهمین رنگوفونت به شرطی که دل بچه هاشادبشه و کلیربشن
سلام .. صبح دوستان گلم بخیر و شادی .. امیدوارم روز پر انرژی توام با خبرهای خوش داشته باشید . . +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: ojee ، zohre02 ، payampars ، deineath ، daad ، lonelyman ، dove ، AsemanAbee ، پرستوی مهاجر ، Rebekaa ، nika ، payam62 ، رجبعلی
(2013-08-26 ساعت 10:21)zohre02 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:07)b_argi نوشته:  

همسر منم که برنده اصلیه امروز داره میره دندانپزشکیBig GrinTongue
منم دارن میرم دندونپزشکی امروز یعنی کلیر میشم؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، payampars ، daad ، سو سو ، Rebekaa ، nika ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: