کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
Didam ,mehdi,Gifa,smpf,lilistar,Doe
كاربرون در حال بازديد ساعت هفتو بيست دقيقه روز دوشنبه
دو سه ساعت ديگه اينجا ميتركه ميگين نه خودتون بياين ببينين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gifa ، b_argi ، ma300me ، Sonaen60 ، mamalino10 ، alihmh ، mehdi1721 ، سو سو ، nika ، payampars ، رجبعلی ، babak_1363 ، arash 111 ، daad ، dove ، Rebekaa
(2013-08-25 ساعت 23:46)shahramkh59 نوشته:  دوستان قصه نخورید همه کلیر میشید. من هم که کلیر شدم هنوز بلاتکلیفم
قصه خواندنی است و همان داستان است، اونی که میخورن غصه است!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
[/quote]

من که درس نوشته بودم. چرا اخه اذیت می کنین من رو.
قصه کلیرنسم خودش غصس
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، nika ، payampars ، رجبعلی ، babak_1363 ، arash 111 ، daad ، Rebekaa
سلام و صبح بخیییییررر...

یه هفته خوب و پر از کلیر شروع شد Big Grin

[عکس: 53161876673781205410.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-26 ساعت 08:21)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح بخیییییررر...

یه هفته خوب و پر از کلیر شروع شد Big Grin

[عکس: 53161876673781205410.jpg]
چشم و امید امثال من بعد از رحمت خداوند بزرگ به این هفته آخر آگوست دوخته شده...یعنی میشه که بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
یکی از دوستان پریروز پاسپورتها رو تحویل سفارت ایروان دادن و دیروز بهشون زنگ زدن که بیاین ویزاها رو بگیرین
یعنی یک روزه ویزا دادن

امیدوارم سیل کلیر جاری بشه تا دوباره اینا سرشون شلوغ بشه
البته برای آنکارا هم همینطور و ابوظبی هم ...
(2013-08-26 ساعت 01:58)kɪŋ نوشته:  دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.

لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شده‌ها یا ویزا گرفته‌ها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.

ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر

عزیزفرمایش شمامتین ولی تفاوت رنگهاست که دنیارومتنوع کرده
فکرمیکنید چه چیزی باعث میشه وقتی یکی ازایران پاشومیزاره توکشوری دیگه اونوجذب میکنه فقط رنگهاست تاچشم کارمیکنه تنوع است و بس ولی جایی که همیشه دنیارویه جورببینی شایدهیجان وانگیزه روکه شایدهم ناخوادآگاه تووجودآدم رخنه کرده کمتربشه برای ورودبه دنیای یکدست
بنده ازنظرروانشناسی گفتم ولی اگرشمامیگید چشم من خودم به نوبه خودم رعایت میکنم
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدايا تو اين جمع رو سيام نكن
خيلي ها به خدايااااا كردن من اعتقاد پيدا كردن
اميدشون را ناميد نكن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
آهای اعضای محترم سفارت ها بترکونین دیگه .. چشم های نگران زیادی منتظرنRolleyesRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-08-26 ساعت 09:01)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 01:58)kɪŋ نوشته:  دوستان حالا که ناچار شدم اعتراض کنم یه خواهش دیگه دارم. هم از شما و هم از مدیران عزیز.

لطف کنید به جز در مواردی که سنت این تاپیک بوده و فقط برای «هورا کشیدن برای کلیر شده‌ها یا ویزا گرفته‌ها»، در بقیه موارد فقط و فقط از فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا استفاده کنید.
دیدن این صفحات رنگارنگ و ریز و درشت واقعا چشم رو آزار میده و استرس رو بیشتر میکنه. شاید خودتون متوجه نباشید ولی این اتفاق قطعا حتی برای خودتون هم میفته.
از مدیران بزرگوار و زحمتکش مهاجرسرا هم تمنا دارم قبول زحمت کرده و این پستها رو عدم تأیید کنند تا تاپیک در این روزهای حساس به آرامش و تعادل اولیه خودش برگرده.

ارادتمند همه بزرگواران
امیر مهاجر

عزیزفرمایش شمامتین ولی تفاوت رنگهاست که دنیارومتنوع کرده
فکرمیکنید چه چیزی باعث میشه وقتی یکی ازایران پاشومیزاره توکشوری دیگه اونوجذب میکنه فقط رنگهاست تاچشم کارمیکنه تنوع است و بس ولی جایی که همیشه دنیارویه جورببینی شایدهیجان وانگیزه روکه شایدهم ناخوادآگاه تووجودآدم رخنه کرده کمتربشه برای ورودبه دنیای یکدست
بنده ازنظرروانشناسی گفتم ولی اگرشمامیگید چشم من خودم به نوبه خودم رعایت میکنم
با فرمایشات شما دوست عزیز در خصوص تنوع رنگها موافقم.اما قوانین را نیز باید رعایت کرد.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

سلام به همه و صبح همگیتون بخیر
من الان اومدم چه خبرا خبری شده یا نه؟
من که هنوز خبری نشده
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi389 ، amiz.abdollah ، Arash R ، zohre02 ، payampars ، arash 111 ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
ShyShyShyShyShyTongueCoolBig GrinRolleyesRolleyes
تشکر کنندگان: b_argi ، gifa ، Arash R ، zohre02 ، payampars ، arash 111 ، رجبعلی ، DIVE ، mehdi didam ، daad ، پرستوی مهاجر ، Rebekaa
(2013-08-25 ساعت 20:57)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 19:50)home86 نوشته:  سلام دوستان گرامی
می خواستم بگم من و دخترم بعد از 55 روز کلیر شدیم ولی همسرم نزدیک به 9 ماه هنوز کلیر نشده چیزی هم به 30 سپتامبر نمونده ما هیچگونه پیگیری جدی نمی تونیم بکنیم ؟

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺘﯿﺪ
ﮐﯿﺲ ﻣﺎ ﻫﻢ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۷ ﻣﺎﻩ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۹ ﻣﺎﻩ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻨﺘﻈﺮ
ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﭘﯿﮕﯿﺮﯼ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﺘﻮﻧﯿﺪ ﺟﻮﺍﺏ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ
ﻓﺮﺩﺍ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺻﺒﺢ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺳﺨﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﮐﺮﺩﯾﻢ

مرسی از پاسختون ولی هر بار ایمیل زدم یک جواب تکراری اومده
تازه اول همه مارو کلیر کرده بودن بدون ستاره رفتیم اونجا پاسا که اومد همسرم کلیر نشده بود اینم بهشون توضیح دادم ولی هیچ جوابی ندادن متاسفانه
تشکر کنندگان: b_argi ، Arash R ، zohre02 ، payampars ، arash 111 ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، dove ، AsemanAbee ، Rebekaa
من مجبورم برم دندونپزشکی و امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از هوراهای پررنگگگگگگگگگ باشه Smile) دلم نمیاد برم کاش می شد ان لاین باشم . دوستان عزیزم انقدر بلند هورا بکشید که منم بشنوم کلیییییییر شدم Smile (lol)
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
(2013-08-26 ساعت 10:01)سو سو نوشته:  من مجبورم برم دندونپزشکی و امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از هوراهای پررنگگگگگگگگگ باشه Smile) دلم نمیاد برم کاش می شد ان لاین باشم . دوستان عزیزم انقدر بلند هورا بکشید که منم بشنوم کلیییییییر شدم Smile (lol)
جالبه منم دارم ميرم دندونپزشكي تورو خدا دعا كنين اومدم خبراي خوش باشه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: gifa ، مهرنگار ، Arash R ، zohre02 ، mehdi389 ، payampars ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، babak_1363 ، mehdi didam ، daad ، dove ، shatsi ، Rebekaa
(2013-08-26 ساعت 10:01)سو سو نوشته:  من مجبورم برم دندونپزشکی و امیدوارم وقتی برگشتم اینجا پر از هوراهای پررنگگگگگگگگگ باشه Smile) دلم نمیاد برم کاش می شد ان لاین باشم . دوستان عزیزم انقدر بلند هورا بکشید که منم بشنوم کلیییییییر شدم Smile (lol)

دوست عزیز بعید میدونم صبح اعلام کنند معمولا بعدازظهره که اون موقع من نیستم شما هورااابکشید من بشنومWink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان