موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزيز كه جديدا كلير شدن تبريك ميگم وقتي ميام ميبينم دوستان خوشحال هستن از ته دل خوشحال ميشم. همگي موفق باشين. با آرزوي كلير شدن ديگر دوستان منتظر
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-27 ساعت 21:48)deineath نوشته: (2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته: تشکر ویژه از اهداء رتبه از طرف دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.
ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.
نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.
منتظر اعلام انگلیسی سایت آنکارا هستم که غوغا کنه و همه از این برزخ خلاص بشن.
برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )
درسته ، ظاهرا همین طوره . من هم با 10 آپ دیت تنهایی و 23 ام دو نفری منتظریم تا خبری بشه . دوستانی که تعریف می کردن معمولا وقتی این طوری آپ می شدن توی اعلام بعدی شمارشونو میدین ..
منتظر لیست بعدی باید باشیم .
(( تبریک به daad عزیز ))
اي بابا
اينجا كه همه مثل هم همه اعضاشون ٢٣ آگوست با هم آپديت شده ولي امروز كلير نشدن!!!!
منم همين طور
راستي aghaghia عزيز بابت رتبه خيلي ممنون
باشد كه اين رتبه درد ها و استرس ها رو كاهش دهد
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ............تبریک به همه دوستان گلی که امروز کلیر شدند.............باز هم ما و سفارت ابوظبی داستان هر روزه و منتظر برای کلیر شدن ...........
نمی دونم چی می خواد پیش بیاد ....راستش دیروز تولد همسرم بود و می خواستیم جشن کلیر شدن و جشن تولد رو با هم بگیریم که به دلیل کلیر نشدن انداختیم عقبتر امیدوارم تا آخر هفته کلیر شیم و جشنمون کامل شه.........
ولی بازم یک هوووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستان کلیر شده امروز و همه دوستان....................دوستون دارم ............
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داند

کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده انکارا
در مورد ابوظبی من پستی گذاشتم که برای گرفتن ویزا برای حدود 8 روز حداقل برنامه ریزی کنید
پستم رو اصلاح می کنم و تجربه خودم رو میگم
همسر من روز 1 شنبه با تعدادی از بچه های مهاجرسرا پاس ها رو تحویل دادن سفارت بسیار شلوغ بوده تاریخ گرفتن رو 2 شنبه زدن همسرم سئوال کرده با توجه به اینکه بلیط برگشت من 4 شنبه شب هست احتمال حاضر شدن تا اونموقع هست؟
که ایشون صراحتا گفته بلیط رو عوض کنید در مورد 5 شنبه سئوال کرده ؟گفتن نمیدونم!!
به هر حال بلیط برگشت مجدد برای 4 شنبه بعد خریداری شد امروز صبح هم من هتل رو برای 1 هفته از اینجا گرفتم
و ساعت حدود 2-2/30 هم ما issuedشدیم(البته اگر بلیط رو نمی گرفتیم و همینطور هتل رو قطعا نمیشدیم قانون دوم مورفی)
بعضی از دوستانی که همراه همسرم پاس ها رو داده بودن دیروز issuedشده بودن
دوستی که همسرم و چند نفر دیگه رو ترنسفر کرده بود از سفارت سئوال کرده بود که دوستانی که issued شدن می تونن فرداش برای گرفتن پاس ها بیان که کارمند سفارت گفتن اینها از بالاissuedمیشه و باید بیاد پایین و ما پرینت بگیریم و صادر کنیم
وissued شدن به معنی صادر شدن نیست و نه فردا نیان برای گرفتن
حالا با تمام این پر حرفی ها خودتون باید یک تصمیم برای تعداد روزهاتون با توجه به محدودیت پروازها بگیرید هیچ قانون مشخصی این روزهای آخر نداره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اي خدا
تا حالا اينجوري تو زندگيم سر كار نرفته بودم
تازه الان فهميدم اين آپديتها كه تو اين ٥ ماه چشم انتظارش بوديم سركاريه و هيچ فايده كه نداره بلكه باعث اميد الكي به دوستان هست
زهي خيال باطل

دوستان عزيز كسي نا اميد نشه شوخي ميكنم به خدا
تورو خدا جواب سوال صفحه قبل رو به من بدين به خصوص با تجربه ها، خيلي استرس دارم...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال ديگه مني كه يكشنبه كيلير شدم تا كي وقت دارم واسه گرفتن ويزام اقدام كنم؟ ١٥ سپتامبر آيا؟؟؟؟؟٣٠ سپتامبر شايد؟؟؟؟
از كدوم منبع موثقي ميشه اينو فهميد؟؟؟؟؟؟؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته: تشکر ویژه از اهداء رتبه از دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.
ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.
نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.
منتظر اعلام انگلیسی سایت آنکارا هستم که غوغا کنه و همه از این برزخ خلاص بشن.
برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )
... ممنونم همشهری(
یکی هم منو دعا کرد آخ جون ) امیدوارم به زودی شاهد شادی کلیر شدن شما باشیم و کلی هوراهای رنگی ................
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-27 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-27 ساعت 22:13 توسط AOC Kermani.)
6Negar_ Karmi پرسیده : میشه لطفابگیدازکجامتوجه میشیم کی رتبه داده بهمون؟
این همه ادعام میشه چیزخالیمه هنوزسرازاین رتبه دادنوگرفتن نشدم چندبارهم سوال کردم دیدیم کسی جواب نمیده منم بی خیالش شدم اماحالابازاسم رتبه اومد یادم افتاد پس هرکی حالشوداره توضیح بده
بسم اله
[/quote]
این هم جواب:
روی رتبه خودتون(سمت راست کادر) کلیک کنید متوجه می شوید چه دوستانی کی و به چه مناسبت و شرحی به شما رتبه داده اند.
اینطور که من متوجه شدم فقط دوستانی که رتبه بالای 13 دارند امکان اهدا رتبه به دیگران را دارند و بقیه مثل من باید صبر کنند تا پایه خدمتشون بالا بره و بعد رتبه بدهند.
موفق باشید.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا