کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-27 ساعت 21:48)deineath نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته:  تشکر ویژه از اهداء رتبه از طرف دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.

نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.

منتظر اعلام انگلیسی سایت آنکارا هستم که غوغا کنه و همه از این برزخ خلاص بشن.
برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )

درسته ، ظاهرا همین طوره . من هم با 10 آپ دیت و 23 ام دو نفری منتظریم تا خبری بشه . دوستانی که تعریف می کردن معمولا وقتی این طوری آپ می شدن توی اعلام بعدی شمارشونو میدین ..

منتظر لیست بعدی باید باشیم .

خواهش می کنم دوست عزیز...Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: dove ، A.d ، AOC Kermani ، nika ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
با سلام به همه دوستان عزيز كه جديدا كلير شدن تبريك ميگم وقتي ميام ميبينم دوستان خوشحال هستن از ته دل خوشحال ميشم. همگي موفق باشين. با آرزوي كلير شدن ديگر دوستان منتظر
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
تشکر کنندگان: dove ، mhb161 ، babak_1363 ، mehrana ، AsemanAbee ، b_argi ، ikamaly ، پدی ، nika ، manzar333 ، lonelyman ، daad ، sara_82 ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته:  تشکر ویژه از اهداء رتبه از دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.

نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.

برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )

میشه لطفابگیدازکجامتوجه میشیم کی رتبه داده بهمون؟
این همه ادعام میشه چیزخالیمه هنوزسرازاین رتبه دادنوگرفتن نشدم چندبارهم سوال کردم دیدیم کسی جواب نمیده منم بی خیالش شدم اماحالابازاسم رتبه اومد یادم افتاد پس هرکی حالشوداره توضیح بده
بسم اله
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، AsemanAbee ، dove ، lonelyman ، ikamaly ، nedaba ، daad ، Rebekaa
ما امروز هم آپدیت شدیم
(2013-08-27 ساعت 21:48)deineath نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته:  تشکر ویژه از اهداء رتبه از طرف دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

درسته ، ظاهرا همین طوره . من هم با 10 آپ دیت تنهایی و 23 ام دو نفری منتظریم تا خبری بشه . دوستانی که تعریف می کردن معمولا وقتی این طوری آپ می شدن توی اعلام بعدی شمارشونو میدین ..

منتظر لیست بعدی باید باشیم .

(( تبریک به daad عزیز ))

اي بابا
اينجا كه همه مثل هم همه اعضاشون ٢٣ آگوست با هم آپديت شده ولي امروز كلير نشدن!!!!
منم همين طور
راستي aghaghia عزيز بابت رتبه خيلي ممنون
باشد كه اين رتبه درد ها و استرس ها رو كاهش دهدWink
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: e76779 ، deineath ، رجبعلی ، AOC Kermani ، b_argi ، dove ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، nika ، fardad1390 ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 20:06)babak_1363 نوشته:  لانلی کجایی که بیای ببینی داش بابکت خبر کلیر شدنت رو اینجا زده مرد! Smile اگه بهت دسترسی تلفنی داشتم، یه سور سنگین پیادت میکردم، اما همین که بدونی به یادت بودم برام کافیه! Smile
فقط خواستم بدونی که وقتی میگم به یادتم، واقعاً به یادتم Smile
بچه ها تا تک تکتون رو سوار هواپیما نکنم از اینجا نمیرم ، خیالتون راحت! Big Grin
ما تا آخر ایستاده ایم Smile

بابك جان يه دونه اي ، متاسفانه رفتنت از آنكارا مصادف ميشه با اومدن من وگرنه اونجا از خجالتت در ميومدم رفيق، حالا ميمونه واسه ينگه دنيا Smile
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، e76779 ، Sonaen60 ، رجبعلی ، deineath ، shatsi ، ikamaly ، b_argi ، dove ، dolood ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، nika ، soruosh ، 5ina ، nooshshahnar ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
سلام دوستان ............تبریک به همه دوستان گلی که امروز کلیر شدند.............باز هم ما و سفارت ابوظبی داستان هر روزه و منتظر برای کلیر شدن ...........
نمی دونم چی می خواد پیش بیاد ....راستش دیروز تولد همسرم بود و می خواستیم جشن کلیر شدن و جشن تولد رو با هم بگیریم که به دلیل کلیر نشدن انداختیم عقبتر امیدوارم تا آخر هفته کلیر شیم و جشنمون کامل شه.........
ولی بازم یک هوووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستان کلیر شده امروز و همه دوستان....................دوستون دارم ............
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده انکارا
در مورد ابوظبی من پستی گذاشتم که برای گرفتن ویزا برای حدود 8 روز حداقل برنامه ریزی کنید
پستم رو اصلاح می کنم و تجربه خودم رو میگم
همسر من روز 1 شنبه با تعدادی از بچه های مهاجرسرا پاس ها رو تحویل دادن سفارت بسیار شلوغ بوده تاریخ گرفتن رو 2 شنبه زدن همسرم سئوال کرده با توجه به اینکه بلیط برگشت من 4 شنبه شب هست احتمال حاضر شدن تا اونموقع هست؟
که ایشون صراحتا گفته بلیط رو عوض کنید در مورد 5 شنبه سئوال کرده ؟گفتن نمیدونم!!
به هر حال بلیط برگشت مجدد برای 4 شنبه بعد خریداری شد امروز صبح هم من هتل رو برای 1 هفته از اینجا گرفتم
و ساعت حدود 2-2/30 هم ما issuedشدیم(البته اگر بلیط رو نمی گرفتیم و همینطور هتل رو قطعا نمیشدیم قانون دوم مورفی)
بعضی از دوستانی که همراه همسرم پاس ها رو داده بودن دیروز issuedشده بودن
دوستی که همسرم و چند نفر دیگه رو ترنسفر کرده بود از سفارت سئوال کرده بود که دوستانی که issued شدن می تونن فرداش برای گرفتن پاس ها بیان که کارمند سفارت گفتن اینها از بالاissuedمیشه و باید بیاد پایین و ما پرینت بگیریم و صادر کنیم
وissued شدن به معنی صادر شدن نیست و نه فردا نیان برای گرفتن
حالا با تمام این پر حرفی ها خودتون باید یک تصمیم برای تعداد روزهاتون با توجه به محدودیت پروازها بگیرید هیچ قانون مشخصی این روزهای آخر نداره
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
اي خدا

تا حالا اينجوري تو زندگيم سر كار نرفته بودم
تازه الان فهميدم اين آپديتها كه تو اين ٥ ماه چشم انتظارش بوديم سركاريه و هيچ فايده كه نداره بلكه باعث اميد الكي به دوستان هست
زهي خيال باطلWinkSmile
دوستان عزيز كسي نا اميد نشه شوخي ميكنم به خدا

تورو خدا جواب سوال صفحه قبل رو به من بدين به خصوص با تجربه ها، خيلي استرس دارم...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: deineath ، dove ، b_argi ، nika ، manzar333 ، princesess ، daad ، Soap McTavish ، linuxer ، negar_karimi6 ، Rebekaa
يه سوال ديگه مني كه يكشنبه كيلير شدم تا كي وقت دارم واسه گرفتن ويزام اقدام كنم؟ ١٥ سپتامبر آيا؟؟؟؟؟٣٠ سپتامبر شايد؟؟؟؟
از كدوم منبع موثقي ميشه اينو فهميد؟؟؟؟؟؟؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehdi389 ، deineath ، e76779 ، dove ، b_argi ، ikamaly ، nika ، daad ، linuxer ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته:  تشکر ویژه از اهداء رتبه از دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

... ممنونم همشهری(Wink یکی هم منو دعا کرد آخ جون ) امیدوارم به زودی شاهد شادی کلیر شدن شما باشیم و کلی هوراهای رنگی ................
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، dove ، b_argi ، ikamaly ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، nika ، zohre02 ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
آخ جون کلیر داشتیم!!!
الان رسیدم و ایندفعه دنده عقب دارم میرم، هنوز نمیدونم کیا هستن!!
نقدا برای لونلی یه هورررررررررررراااااااااااااااا
نمیدونم رنگی مجازه یا نه!!!
شما رنگی ببینید!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: dove ، b_argi ، AsemanAbee ، yalda91 ، deineath ، houmanmir ، DIVE ، mehdi389 ، babak_1363 ، mhb161 ، رجبعلی ، nika ، پدی ، daad ، Soap McTavish ، mlo ، Rebekaa
6Negar_ Karmi پرسیده : میشه لطفابگیدازکجامتوجه میشیم کی رتبه داده بهمون؟
این همه ادعام میشه چیزخالیمه هنوزسرازاین رتبه دادنوگرفتن نشدم چندبارهم سوال کردم دیدیم کسی جواب نمیده منم بی خیالش شدم اماحالابازاسم رتبه اومد یادم افتاد پس هرکی حالشوداره توضیح بده
بسم اله
[/quote]
این هم جواب:
روی رتبه خودتون(سمت راست کادر) کلیک کنید متوجه می شوید چه دوستانی کی و به چه مناسبت و شرحی به شما رتبه داده اند.
اینطور که من متوجه شدم فقط دوستانی که رتبه بالای 13 دارند امکان اهدا رتبه به دیگران را دارند و بقیه مثل من باید صبر کنند تا پایه خدمتشون بالا بره و بعد رتبه بدهند.
موفق باشید.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، dove ، nika ، mehrana ، mehrdad pharm ، daad ، nedaba ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:58)usa lover نوشته:  ضمن تبریک به دوستان کلیر شده انکارا
در مورد ابوظبی من پستی گذاشتم که برای گرفتن ویزا برای حدود 8 روز حداقل برنامه ریزی کنید
پستم رو اصلاح می کنم و تجربه خودم رو میگم
همسر من روز 1 شنبه با تعدادی از بچه های مهاجرسرا پاس ها رو تحویل دادن سفارت بسیار شلوغ بوده تاریخ گرفتن رو 2 شنبه زدن همسرم سئوال کرده با توجه به اینکه بلیط برگشت من 4 شنبه شب هست احتمال حاضر شدن تا اونموقع هست؟
که ایشون صراحتا گفته بلیط رو عوض کنید در مورد 5 شنبه سئوال کرده ؟گفتن نمیدونم!!
به هر حال بلیط برگشت مجدد برای 4 شنبه بعد خریداری شد امروز صبح هم من هتل رو برای 1 هفته از اینجا گرفتم
و ساعت حدود 2-2/30 هم ما issuedشدیم(البته اگر بلیط رو نمی گرفتیم و همینطور هتل رو قطعا نمیشدیم قانون دوم مورفی)
بعضی از دوستانی که همراه همسرم پاس ها رو داده بودن دیروز issuedشده بودن
دوستی که همسرم و چند نفر دیگه رو ترنسفر کرده بود از سفارت سئوال کرده بود که دوستانی که issued شدن می تونن فرداش برای گرفتن پاس ها بیان که کارمند سفارت گفتن اینها از بالاissuedمیشه و باید بیاد پایین و ما پرینت بگیریم و صادر کنیم
وissued شدن به معنی صادر شدن نیست و نه فردا نیان برای گرفتن
حالا با تمام این پر حرفی ها خودتون باید یک تصمیم برای تعداد روزهاتون با توجه به محدودیت پروازها بگیرید هیچ قانون مشخصی این روزهای آخر نداره

دوست عزیزاون افیسرحالاکه دلش میخوادبیخودجواب داده وقتی صفحه روبازکنید نوشته ویزای شماپرینت شده و هرکی یه روزبعدازایشودشدن رفته ویزاشوبهش دادن همسرمنم بلیطشوواسه دوشنبه ای دیگه تغییردادبا350 درهم ناقابل و اگرفرداایشودبشه بازهم باید350 درهم ناقابلتر بره بلیطوکنسلش کنه زودتربیاد
فعلاکه همش خرج میکنیمومیگیم ناقابله
انشالا درسرزمین فرصتهایه شغل قابل داربهمون بدن خرج و مخارج این هزینه های ناقابل جبران بشه Smile
تشکر کنندگان: amjad ، AOC Kermani ، usa lover ، nika ، hosseinshokri ، daad ، mamalino10 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 22:07)AOC Kermani نوشته:  6Negar_ Karmi پرسیده : میشه لطفابگیدازکجامتوجه میشیم کی رتبه داده بهمون؟
بسم اله
این هم جواب:
روی رتبه خودتون(سمت راست کادر) کلیک کنید متوجه می شوید چه دوستانی کی و به چه مناسبت و شرحی به شما رتبه داده اند.
اینطور که من متوجه شدم فقط دوستانی که رتبه بالای 13 دارند امکان اهدا رتبه به دیگران را دارند و بقیه مثل من باید صبر کنند تا پایه خدمتشون بالا بره و بعد رتبه بدهند.
موفق باشید.
[/quote]

ای دادبرمن
دوست خوبم ممنون که وقت گذاشتیدو جریان این رتبه هاروگفتید روش کلیک کردم دیدم چه دوستان بامحبتی درحدتیم ملی بنده روشرمنده کرده بودن همینجاجاداره ازهمشون پوزش بخوام بخاطردیرمتوجه شدنم و تشکرکنم ازشون که بهم رتبه دادن
معلم مهربونم سوال بعدی خودم چه جوری رتبه بدم Wink
دست گلت دردنکنه
تشکر کنندگان: dove ، mehdi389 ، رجبعلی ، nika ، lonelyman ، daad ، nedaba ، AOC Kermani ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان