کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-27 ساعت 15:52)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 15:46)nima-92 نوشته:  سلام دوستان
ممکن است راهنمایی کنید از کجا بفهمیم کلیرشدیم یا نه؟سرچ در سایت CEAS را می دانم ولی در سایت ابوظبی کجا نگاه کنم؟
با تشکر فراوان(ببخشید این سوال شاید ابتدایی باشد-)

دوست عزیز توی این سایت
http://www.abudhabiivo.net و کیس نامبرتو بدونه صفرای وسطش وارد کن اینطوری 2013AS1234

مرسی خیلی ممنون از راهنمایی تون
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، dove ، محبت ، b_argi ، mehdi389 ، nika ، daad ، Rebekaa
سفارت ها چاره ای ندارند جز کلیر کردن دوستان عزیز
کسی میدونه دقیقا چقدر باید بدیم برا PTTوبابت هر نفر و این مبلغ رو تو سفارت ازمون میگیرن؟
ضمن عرض تبریک به کلیر شده های آنکارا .

--------------------------------------------------------------------------------
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، dove ، b_argi ، ikamaly ، nika ، daad ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:23)mychael نوشته:  من از اولش میدونستم

من از اولش میدونستم

که همه باید کلیر بشن

... واقعا بعد از 8 ماه انتظار نمی دونم دیگه چی میشه گقت بازم ممنون از دوستانی مثل شما که با روحیه و انرژی مثبتتان باعث میشین یکی مثل من بازم با امید به هفته دیگه نگاه کنه .... به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم .
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: sh-p ، alihmh ، dove ، Nasimmmm ، e76779 ، محبت ، b_argi ، رجبعلی ، raham ، AsemanAbee ، ikamaly ، so_ar ، Alirezaa2013 ، nika ، manzar333 ، daad ، lilistar ، mehdi didam ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 19:49)babak_1363 نوشته:  
اولین هووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

لانلی عزیز کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر شد Smile

مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
لانلی عزیز مبارکتون باشه

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: sh-p ، alihmh ، dove ، e76779 ، lonelyman ، محبت ، b_argi ، babak_1363 ، رجبعلی ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، nika ، daad ، Soap McTavish ، Rebekaa
ازتمامي دوستان كه محبت كردن ومن رو مورد لطف قراردادن سپاسگزارم و بهترينها رو براشون آرزومندم
يادم مياد يبار گفتم خيلي دوست دارم كه بقيه بهم خبر بدن و دنبالم بگردن و حالا هم همينجوري شدTongue
از babak-1363 كه اينجا خبر قبوليم رو اعلام كردن و از sk89 گرامي كه با تلفن خبر دادن در حالي كه ما تو اتوبان تو ماشين بوديم بينهايت سپاسگزارم و از ساير دوستان كه با sms منو شرمنده محبتشون كردن و همچنين دوستاني كه اينجا من رو مرهون لطف خودشون نمودن هم بينهايت سپاسگزارم و اميدوارم كلي اتفاق خوب پيش رو داشته باشند.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
يه سوال به خصوص از پيشكسوتان و مديران با تجربه سايت

با توجه به روال سال گذشته و اينكه هر شماره اي كه اعلام ميشه تاريخ اكسپاير پروسه اداري كيس ها ١٥ سپتامبر زده ميشه،
آيا تا تاريخ ١٥ سپتامبر هر كيسي كه اعلام ميشه تاريخ اكسپاير پروسه اداريش همون ١٥ سپتامبر زده ميشه يا اينكه مثلاً از اول سپتامبر اين تاريخ مثلاً به ٣٠ سپتامبر تغيير ميكنه؟؟؟؟
به عنوان مثال كسي كه بين ٥ تا ١٥ سپتامبر كيسش اعلام بشه و هيچ معلوم نبوده كه اعلام بشه چطوري بايد خودشو تا ١٥ سپتامبر به سفارت برسونه با اين وضعيت بليط و هتل ها؟؟؟
آيا فرجي هست يا نه؟؟؟

خيلي گيج و سردر گمم
خدايا كمك...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، dove ، رجبعلی ، ikamaly ، Alirezaa2013 ، nika ، manzar333 ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
خدا خوب ما رو گذاشتی سرکار
من کم آوردم نمی دونم چرا هی آپدیت میشم ولی کلیر نه
. . .
(2013-08-27 ساعت 21:11)n51 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 20:29)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
روی منو زمین ننداز این چند نفری که میگن کلیر کن
شهاب عزیز همسر گل nooshshahnar
چپ دست مهاجرسرا

خودت میدونی نوکرتـــــــــــــــم

پس من چی؟

من چي ؟ Sad
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، amirfarahan ، dove ، رجبعلی ، ikamaly ، nika ، پدی ، daad ، Soap McTavish ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:43)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:11)n51 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 20:29)mohammad fazli نوشته:  
روی منو زمین ننداز این چند نفری که میگن کلیر کن
شهاب عزیز همسر گل nooshshahnar
چپ دست مهاجرسرا

خودت میدونی نوکرتـــــــــــــــم

پس من چی؟

من چي ؟ Sad
مارو هم ته لیستتون اضافه کنینCool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر ویژه از اهداء رتبه از دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.

نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.

منتظر اعلام انگلیسی سایت آنکارا هستم که غوغا کنه و همه از این برزخ خلاص بشن.
برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
(2013-08-27 ساعت 21:40)linuxer نوشته:  خدا خوب ما رو گذاشتی سرکار
من کم آوردم نمی دونم چرا هی آپدیت میشم ولی کلیر نه
. . .

Linuxer عزيز
به خدا ما هم ديگه روحيه اي واسمون نمونده،داريم از بين ميريم.حتي از كارهاي عادي روزانه مثل غذا خوردن هم عاجز شدم،نميتونم حتي اين استرس رو به خانومم كه كلير شده نشون بدم و رمقي واسم نمونده...
همه اينها يكطرف،اون جمله زير امضاتو كه ميبينم ديگه ميخوام خودكشي كنم ...WinkSmile
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Sonaen60 ، jj bobo ، deineath ، dove ، AsemanAbee ، b_argi ، ikamaly ، nika ، Alirezaa2013 ، manzar333 ، daad ، sara_82 ، linuxer ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:45)AOC Kermani نوشته:  تشکر ویژه از اهداء رتبه از طرف دوستان محترم King - محبت - Mehdi 389 امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

ما از 23 آگوست که 3 نفرمون دستجمعی آپدیت شدیم همینجوری منتظریم و چشم به راه اعلام سایت. آپدیت جدیدی هم نشدیم.

نمی دونم آپدیت جدیدتری نیاز داریم یا نه؟ به نظر من بچه ها که پروسه اداری ندارن و وقتی پرونده بچه کوچک به همراه پدر و مادر برای اولین بار آپدیت می شه یعنی پروسه تمومه. لطفاً اگه کسی نظری داره مطرح نماید.

منتظر اعلام انگلیسی سایت آنکارا هستم که غوغا کنه و همه از این برزخ خلاص بشن.
برای همه آرزوی موفقیت م یکنم بخصوص برای عزیرانی که رتبه دادند و دوستانی نظیر ( Mehrana همشهری خودم - Zanganneh هم تاریخ مصاحبه ام و Maarabi همکار خودم )

درسته ، ظاهرا همین طوره . من هم با 10 آپ دیت تنهایی و 23 ام دو نفری منتظریم تا خبری بشه . دوستانی که تعریف می کردن معمولا وقتی این طوری آپ می شدن توی اعلام بعدی شمارشونو میدین ..

منتظر لیست بعدی باید باشیم .

(( تبریک به daad عزیز ))
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، amirfarahan ، marjani ، رجبعلی ، dove ، nika ، Alirezaa2013 ، پدی ، manzar333 ، daad ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:29)mehrana نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:23)mychael نوشته:  من از اولش میدونستم

من از اولش میدونستم

که همه باید کلیر بشن

... واقعا بعد از 8 ماه انتظار نمی دونم دیگه چی میشه گقت بازم ممنون از دوستانی مثل شما که با روحیه و انرژی مثبتتان باعث میشین یکی مثل من بازم با امید به هفته دیگه نگاه کنه .... به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم .

مطمئن باشید همه رو به زودی کلیر میکنن مطمئن باشید سپتامبر سرشون خیلی شلوغ میشه
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: jj bobo ، dove ، رجبعلی ، mehrana ، b_argi ، nika ، alihmh ، manzar333 ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
[quote='zohre02' pid='403091' dateline='1377623415']
دوستان بهتره منتظره اپديت شدن سايت انكليسي باشيد جون در ايميل ما گفتند در اين هفته شمارتون تو سايت مياد اما الان در سايت تركي شمارمون نيست، پس اميدوار باشيد

خدا از دهنتون بشنوه
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehdi389 ، dove ، رجبعلی ، mehrana ، b_argi ، nika ، Alirezaa2013 ، manzar333 ، lonelyman ، daad ، Niushagh ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 19:02)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 15:46)nima-92 نوشته:  سلام دوستان
ممکن است راهنمایی کنید از کجا بفهمیم کلیرشدیم یا نه؟سرچ در سایت CEAS را می دانم ولی در سایت ابوظبی کجا نگاه کنم؟
با تشکر فراوان(ببخشید این سوال شاید ابتدایی باشد-)

http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
این سایتوبرید مستطیل اولیه ایمیگریشن روانتخاب
مستطیل دوم شماره پرونده تون

ممنون از راهنمایی شما-صفحه ایمیگریشن هست منظورتان CHECK visa status است؟ مستیل دوم؟
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: