کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
به قرآن اینا منو گذاشتن سرکار
هر روز فقط آپدیت
دیگه کم مونده دهنم باز بشه ها
این شماره ی سفارت آنکارا چنده ؟؟؟؟
نفس کش میطلبم Big Grin
(2013-08-28 ساعت 14:19)marjani نوشته:  لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225
این آمار بدی نیست حدود 38 نفر رو در 21 سپتامبر اعلام کردند اما اما اما در چه بازه زمانی مهمه، آیا بعد از دوهفته این لیست رو دادن؟ در چه بازه زمانی و با چه تأخیری ؟ چون بیشتر از این هم اعلام کردن.
مثلا" هفته پیش 45 کیس بود.
نکته برای تمامی دوستان اینست که 21 سپتامبر اعلام کردن و اعتبار دریافت ویزا رو تا26 سپتامبر زدند یعنی مهلت پنج شش روزه ، اگر امسال به همین ترتیب باشد خیلی از دوستان زمان کم میارند برای دریافت ویزا ، پس باید برنامه ها طوری تنظیم شه که در آنکارا حضور داشته باشید به نظر من از 10 یا 15 سپتامبر دوستانی که اسمشون در نیومده ، تا پایان سپتامبر در آنکارا حضور داشته باشند تا فرصت رو از دست ندهند، برای کمتر شدن هزینه ها میتوان گروهی تشکیل داد و یک نماینده انتخاب و با راهواری هماهنگ کنیم برای رزرو هتل و بلیط برای چندین خانواده و کیس. دوستان موافق لایک کنن و یکنفر این حرکت رو کلید بزنه. از مدیران محترم هم مشورت می خواهیم آیا این کار انجامش معقول است یا خیر؟
آقا جان
ایروان جان
103 روز؟!!
بسه دیگه بابا
من آخه چیزی ندارم که هی دارین Process میکنین منو ...
(2013-08-28 ساعت 14:32)mehdi didam نوشته:  
با تبریک شدیدا" شدید ، به کلیرشدگان روزهای اخیر

چاره ایی جز استقامت نداریم ! پس « می استقامتیم » درست .
است نقطه سر خط

بن بن جان چون چند روز پیش آپ دیت شدی و از خماری در اومدی اینک با صدای بلند اعلام میکنم امروز هم آپ دیت شدم ، تکی شایدم الکی !

سلام و صد سلام
به به چه خبرهای خوبی. تا باشه از این آپدیتهای به قول شما الکی. ایشالا هفته بعد هم کلیر میشی. همینجا برات جشن و پایکوبی راه میندازیم. مستر بن بن عزیز مگه غیر از 2 آگوست آپدیت دیگه ای هم داشته خبر نداده؟
تشکر کنندگان: sh-p ، kian_mousapour ، AsemanAbee ، b_argi ، mrbonbon ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 14:20)mamalino10 نوشته:  من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

البته اینو هم بگم که وضعیتم تو سایت ابوظبی تغییری نکرده، فقط تو CEAC عوض شده.

برای ما هم دقیقا همین متنو می نویسه از همون اول هم همین بود. ضمنا دوست عزیز ما هم 19 اگوست ابوظبی مصاحبه داشتیم شما کجا بودی؟
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sh-p ، kian_mousapour ، DIVE ، houmanmir ، b_argi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 14:49)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:19)marjani نوشته:  لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225
این آمار بدی نیست حدود 38 نفر رو در 21 سپتامبر اعلام کردند اما اما اما در چه بازه زمانی مهمه، آیا بعد از دوهفته این لیست رو دادن؟ در چه بازه زمانی و با چه تأخیری ؟ چون بیشتر از این هم اعلام کردن.
مثلا" هفته پیش 45 کیس بود.
نکته برای تمامی دوستان اینست که 21 سپتامبر اعلام کردن و اعتبار دریافت ویزا رو تا26 سپتامبر زدند یعنی مهلت پنج شش روزه ، اگر امسال به همین ترتیب باشد خیلی از دوستان زمان کم میارند برای دریافت ویزا ، پس باید برنامه ها طوری تنظیم شه که در آنکارا حضور داشته باشید به نظر من از 10 یا 15 سپتامبر دوستانی که اسمشون در نیومده ، تا پایان سپتامبر در آنکارا حضور داشته باشند تا فرصت رو از دست ندهند، برای کمتر شدن هزینه ها میتوان گروهی تشکیل داد و یک نماینده انتخاب و با راهواری هماهنگ کنیم برای رزرو هتل و بلیط برای چندین خانواده و کیس. دوستان موافق لایک کنن و یکنفر این حرکت رو کلید بزنه. از مدیران محترم هم مشورت می خواهیم آیا این کار انجامش معقول است یا خیر؟

من با این پیشنهاد موافقم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: jj bobo ، sh-p ، hsevensky2013 ، mehdi1721 ، b_argi ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi didam ، AOC Kermani
(2013-08-28 ساعت 14:40)sh-p نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:20)mamalino10 نوشته:  من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

سلام دوست عزيز ظاهرا شما يكسري اطلاعات بايد به آفيسر بدهيد تا روي پرونده شما كار كنند يك تماس با سفارت بگيريد وهر چه سريعتر اين كار را انجام دهيد چون وقت كمي مانده است.
دوست عزیز لطفا اشتباه راهنمایی نفرمایید.
متن فوق برای کلیه کسانی که کلیر نشدند نشون داده میشه.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: Doe ، sh-p ، kian_mousapour ، ابی هانی ، houmanmir ، b_argi ، alirezass ، negar_karimi6 ، payam62 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:51)mahsa3017 نوشته:  

برای ما هم دقیقا همین متنو می نویسه از همون اول هم همین بود. ضمنا دوست عزیز ما هم 19 اگوست ابوظبی مصاحبه داشتیم شما کجا بودی؟

سلام مهسا جان جواب دوستمان را در صفحه قبل دادم بخوان و زود اقدام كن.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:32)mehrnaznm نوشته:  آنکارا لیستشو آپدیت کردا! دیدین؟

صبح بخير

كجايي شما؟
ديروز آپديت شد
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: jj bobo ، b_argi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Aida.s ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:53)e76779 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:40)sh-p نوشته:  

سلام دوست عزيز ظاهرا شما يكسري اطلاعات بايد به آفيسر بدهيد تا روي پرونده شما كار كنند يك تماس با سفارت بگيريد وهر چه سريعتر اين كار را انجام دهيد چون وقت كمي مانده است.
دوست عزیز لطفا اشتباه راهنمایی نفرمایید.
متن فوق برای کلیه کسانی که کلیر نشدند نشون داده میشه.

بله معذرت مي خواهم . چون خيلي وقت هست ديگر متن بالاي آپديت را نمي خوانم اين اشتباه را كردم.SadSadSadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:44)Nasimmmm نوشته:  

200 نفر یکجا کلیر شدن!! مرسی مرجان عزیز
نسیم جان من پست هاشو کامل خوندم. 200 تا توی یک روز نبوده. یکی از بچه ها ذوق زده شده تمام کیس نامبرهای قدیم و جدید رو یکجا حساب کرده. اما توی 21 سپتامبر 39 نفر کلیر شدن اونم در حالی که تعداد خیلی کمی باقی مونده بودن. از مرجانی عزیز هم ممنون که به بچه ها نیرو و انرژی میده.
بچه ها هنوز توی آگست هستیم. حالا کو تا آخر سپتامبر.

نکنه کسی کوچکترین تردیدی به جونش بیفته ها...کلیر می شیم صد در صد Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-28 ساعت 14:25)nasim19 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:03)kian_mousapour نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:01)nasim19 نوشته:  بچه ها یعنی اگر امروز و فردا خبری نشه باید تا سه شنبه هفته بعد صبر کنیم؟ چهار روز سفارت آنکارا تعطیله یعنی؟؟؟Sad

آره خوب
اين كه فكر و سوال نداره

ايشالله فردا يه ليست بلند بالا بدن نصف مهاجرسرا شاد بشن،نصف ديگه هم از شادي او نصف اول شاد بشن
راستشو بخواهین من که خسته شدم از بس به خودم امید الکی دادمSad.

نگران نباش
از ما اميد الكي ولي از اون بالاسري توجه و بركت و نظر
همين...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: nasim19 ، sh-p ، AsemanAbee ، b_argi ، رجبعلی ، manzar333 ، r91 ، negar_karimi6 ، khmp ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 12:07)ali_gh نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 12:05)ali_gh نوشته:  سلام
من دوباره کلیرنس خوردم،خیلی جالبه بعد از سه روز که پاسهامونو تحویل سفارت دادیم،بدون توجه به اعلام قبلی کلیرنس ،برام نوشتن شما باید دوباره بررسی شوید.
من: Sad
خانمم: Sad
آفیسر:Cool
سفارت: Tongue
ایران ایر: Big Grin
هتل: Smile
ینی تو این شرایط روحیه دارمااااااااااااااا
بعد از 13 روز علافی تو دبی،دست از پا بلند تر ،برگردم ایران
هزینه ها هم فدا سر سفارت محترم Sad
چرا كليرانس مجدد؟ Sad دليلشو نگفتند؟
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa

دوست عزیز این متن میشه گفت یک راهنمایی و توضیح درباره پروسه اداری هستش و نیازی نیست بهش حساس بشی
به امید بهترین ها برای همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، jj bobo ، mamalino10 ، sh-p ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، aghaghia ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:55)sh-p نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:51)mahsa3017 نوشته:  

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. ....

سلام مهسا جان جواب دوستمان را در صفحه قبل دادم بخوان و زود اقدام كن.

من هم 19 آگوست ابوظبی مصاحبه داشتم. شماره 4. قبل و بعد از من هم دو خانواده بودن که ویزای یه ضرب گرفتن.
دوست عزیز sh-p میشه لطفاً یه کم بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از اطلاعاتی که ازم می خوان چیه؟ یعنی زنگ بزنم چی بهشون بگم؟ سر مصاحبه هم چیزی ازم نپرسیدن، چه برسه به الان. حتی از من آدرس آمریکا هم نخواستن...
فقط بهم گفت که از هفته دیگه سایت رو چک کن. تا دیروز هم یه چیز دیگه برام می نوشت که از امروز بعد از اینکه آپدیت شدم این نوشته میاد.

میشه لطفاً بیشتر راهنماییم بفرمایید؟ پیغام خصوصیتون هم بسته بود نتونستم پیغام بدم.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان