کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 00:21)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 00:09)sara_82 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 23:52)Alirezaa2013 نوشته:  تبريك به همه دوستان عزيزم
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesessو بقيه دوستان
واقعا براي تك تكتون خوشحال شدم.
لطفا براي ما هم دعا كنيد آخه از 1 آگوست ديگه آپديت هم نشديم
خيلي نگرانيم نميدونيم ديگه بايد چيكار كنيم
از دوستان روز بالايي كسي هست كه از اول آگوست ديگه آپديتي نداشته باشه؟

من 168 روزه هستم فقط اپدیت31 و 1 آگوست اپدیت داشتم همین.

ما هم دقيقا 31 جولاي براي هر دو كيس و 1آگوست براي كيس غير اصلي آپديت داشتيم و بعد از اون هيچ.
حالا نميدونيم چه برنامه ريزي بكنيم اواسط سپتامبر بريم براي تجديد مديكال و برگرديم اواخر سپتامبر يه بار ديگه خودم برم براي دادن پاسپورتها يا اينكه تا هفته آخر صبر كنيم؟دوستان اگه نظري دارن ممنون ميشم اگه راهنمايي كنن..

انشالله که به اونجا نمیرسه.
اما اگه رسید همون هفته آخر برید و مدیکال رو تمدید کنید و بعد پاسو بدید به سفارت
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: nedaba ، Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa ، daad ، nika
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesessو بقيه دوستان
دوست عزیز ما هم هفته اول آپریل و آخرین آپدیت 1 اگوست
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Aida.s ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، lilistar ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Rebekaa ، daad ، nika
دوستان عزیز با توجه به اینکه من رشته ام مهندسیه از من cv و فرم نه سوالی نخواستن، این عادیه؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، mazerati ، farshadsh ، mhb161 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa ، linuxer ، b_argi ، daad ، nika
(2013-08-29 ساعت 00:50)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز با توجه به اینکه من رشته ام مهندسیه از من cv و فرم نه سوالی نخواستن، این عادیه؟
ماهم مهندس الکترونیک بودیم همسرم گرایش فوقش مخابرات بود. سفارت ابوظبی از ما هم چیزی نخواست.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: mehdi389 ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، mazerati ، farshadsh ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، nedaba ، Tir-Tapar ، nika
از همه دوستان خوبم بابت تبریک‌ها و رتبه دادن‌هاشون ممنون و سپاسگزارم، امیدوارم هر چه زودتر همه منتظران حس و حال الان منو پیدا کنند، انگار یه بار بزرگی‌ از رو دوشم برداشته شده.RolleyesRolleyesRolleyes
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-28 ساعت 18:56)mehrzad978 نوشته:  سلام به همه
diruz issue shodim
farda miram sefarat abudhabi ke begiram pasporte khadamo dostano

سلام تبريك ميگم عزيز Smile))))
لطفا فارسي پيامتون رو بزارين تو اين سايت ...فينگيليش ممنوعه !!!؟؟
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: farshadsh ، sh-p ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati
دوستان من یه سوالی داشتم، احتمالا تا چند روز دیگه ستاره پدرو مادر منم برداشته می‌شه و باید برن آنکارا، از آونجایی که ۱۲ سپتامبر مدیکالشون تموم می‌شه و تا ۱۵ سپتامبر وقت دارن که ویزاشونو بگیرن، به نظرتون کی‌ برن آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا با این زمانی‌ که ما داریم؟ ممنونم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: farshadsh ، sh-p ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar
بچه ها من روم نمیشه بعد 3 هفته بیام اینجا و بگم که چرا پس ما کلیر نشدیم... یا چرا ایروان اعلام نمیکنه ... دیروز با یکی از دوستان مهاجرسرایی صحبت کردم میگفت من حتی تو این 3 هفته یه بارم سایت ایروان رو چک نکردم در حالی که من از فردای مصاحبه مثل دیوونه ها هر ساعت دارم سایتو رفرش میکنم و با امید ادامه میدم .. Smile)))
چون به ما گفت 3هفته دیگه سایتو چک کن دیروز هم دقیقا 3هفته شده یه حسی میگه امروز یا فردا ایروان اعلام میکنه یعنی تا آخر اگوست دیگه همه اعلام شدن... من حتی واسه هفته دیگه واسه همسرم بلیط خریدم نه اینکه رزرو کرده باشما...Smile) خریدم یعنی اینقدر امیدم زیاده Wink
پس امروز همه خوشحال و امید وار باشیم..
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
(2013-08-29 ساعت 08:10)elmira_fa نوشته:  بچه ها من روم نمیشه بعد 3 هفته بیام اینجا و بگم که چرا پس ما کلیر نشدیم... یا چرا ایروان اعلام نمیکنه ... دیروز با یکی از دوستان مهاجرسرایی صحبت کردم میگفت من حتی تو این 3 هفته یه بارم سایت ایروان رو چک نکردم در حالی که من از فردای مصاحبه مثل دیوونه ها هر ساعت دارم سایتو رفرش میکنم و با امید ادامه میدم .. Smile)))
چون به ما گفت 3هفته دیگه سایتو چک کن دیروز هم دقیقا 3هفته شده یه حسی میگه امروز یا فردا ایروان اعلام میکنه یعنی تا آخر اگوست دیگه همه اعلام شدن... من حتی واسه هفته دیگه واسه همسرم بلیط خریدم نه اینکه رزرو کرده باشما...Smile) خریدم یعنی اینقدر امیدم زیاده Wink
پس امروز همه خوشحال و امید وار باشیم..

ما هم سه هفتمون پر شده و سخت منتظریمSmile
شماره کیس: 2013AS9xxx
تاریخ رویت: 2May 2013
ارسال مدارک: 8May 2013
افراد کیس: 2 نفر
تاریخ مصاحبه: هفته اول آگوست
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، alihmh ، elmira_fa ، sh-p ، tajhizgaran ، mehrdad pharm ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، nedaba ، mazerati ، nika
(2013-08-29 ساعت 00:50)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز با توجه به اینکه من رشته ام مهندسیه از من cv و فرم نه سوالی نخواستن، این عادیه؟

تشخیص عادی وغیرعادی بودنش بامانیست باسفارته اگربهتون فرموندادن خوب حتماعادیه
تشکر کنندگان: sh-p ، tajhizgaran ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati ، nika
(2013-08-29 ساعت 00:27)ma300me نوشته:  بچه هایی که کلیر نشدن و نگرانند، اگه پستهای همین یکی دو روز پیش این دوستان رو :
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesess
بخونید ، میبینید که کلی گله و فغان داشتند ولی الان خوشحالند. من به همشون تبریک میگم و همچنین به شما هم قول میدم که همین حالت واسه همه شما هم پیش خواهد آمد.SmileSmileSmile

مارو جاانداختین mehdi1721Big Grin
تشکر کنندگان: alihmh ، elmira_fa ، negar_karimi6 ، sh-p ، lilistar ، رجبعلی ، tajhizgaran ، kian_mousapour ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati ، nika
(2013-08-29 ساعت 00:21)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 00:09)sara_82 نوشته:  

من 168 روزه هستم فقط اپدیت31 و 1 آگوست اپدیت داشتم همین.

ما هم دقيقا 31 جولاي براي هر دو كيس و 1آگوست براي كيس غير اصلي آپديت داشتيم و بعد از اون هيچ.
حالا نميدونيم چه برنامه ريزي بكنيم اواسط سپتامبر بريم براي تجديد مديكال و برگرديم اواخر سپتامبر يه بار ديگه خودم برم براي دادن پاسپورتها يا اينكه تا هفته آخر صبر كنيم؟دوستان اگه نظري دارن ممنون ميشم اگه راهنمايي كنن..

دوستان چراازتمدید مدیکال فقط بچه های انکاراحرف میزنن ماابوظبی هانداریم همچین چیزی؟
مگرمیشه یه بومو دوهواباشه؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، sara_82 ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 00:27)ma300me نوشته:  بچه هایی که کلیر نشدن و نگرانند، اگه پستهای همین یکی دو روز پیش این دوستان رو :
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesess
بخونید ، میبینید که کلی گله و فغان داشتند ولی الان خوشحالند. من به همشون تبریک میگم و همچنین به شما هم قول میدم که همین حالت واسه همه شما هم پیش خواهد آمد.SmileSmileSmile

تاحالاشنیدید که فاصله بین مرگ و زندگی به اندازه یک تارموئه
پس فاصله امیدوناامیدی هم به همون اندازه است
یادمه قبل ازمصاحبه یه باردرتاپیک سفربه امارات یاپزشکی یادم نیست عنوان مطلبمونوشتم
احساس میکنم دربین خوشبخت ترین ادمهابدبخت ترینشونم چه احساس وصف ناپذیری بود ولی اینقدردنیاروی خوبشوبهم نشون دادکه حاضرنیستم تااخرعمرم اون احساس بازدرمن تقویت بشه وچقدرازاین احساس امیدواریم آرامش دارم و درکنارهمه پیشامدهای حساب نشدنی کسی را درکنارم حس میکنم که گارانتی کرده شعف وامیدواریموواون کسی نیست جزخدای بزرگ
پس دوستان دلتونوبه خدابسپارید وهمیشه بگید خدایا اگرصلاحه این مهاجرتمون اسباب کارروفراهم کن همین و بس
تشکر کنندگان: alihmh ، elmira_fa ، mehdi didam ، ma300me ، so_ar ، sh-p ، mamalino10 ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، nedaba ، mazerati ، Tir-Tapar ، nika
(2013-08-29 ساعت 01:13)manzar333 نوشته:  از همه دوستان خوبم بابت تبریک‌ها و رتبه دادن‌هاشون ممنون و سپاسگزارم، امیدوارم هر چه زودتر همه منتظران حس و حال الان منو پیدا کنند، انگار یه بار بزرگی‌ از رو دوشم برداشته شده.RolleyesRolleyesRolleyes

خیلی تبریک میگم منظر جون مبارکه همین الان با پست خودتون متوجه شدم کلیر شدینSmile
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: ma300me ، negar_karimi6 ، sh-p ، lilistar ، tajhizgaran ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، sara_82 ، mazerati ، nika

از 30 جولای نشدم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sh-p ، رجبعلی ، tajhizgaran ، lonelyman ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان