کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 23:14)ma300me نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 21:01)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:37)ma300me نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:29)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:24)ma300me نوشته:  دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:
1. آنکارا اسم رو در لیست 10 روز بعد از اومدن کلیرنس اعلام میکنه ودر این 10 روز هم بشدت پشت سر هم آپ میکنه.
2.وقتی که کلیرنس میاد تازه آنکارا شروع میکنه به آپدیتهای پشت سر هم برای اون کسی که کلیر شده، تا کلیرنس نیومده یه جورایی کیس میره تو خلصه.
3. اگه کیس چند نفره باشه و شخص اصلی زودتر از زیرمجموعه هاش کلیر بشه با ستاره اسمش رو اعلام میکنن ولی اگه زیرمجموعه زودتر از شخص اصلی کلیر شده باشه اسم اعلام نمیشه تا شخص برنده کلیر بشه بعد با هم آپدیتشون میکنن و بعد هم اعلام میکنن،در این حالت این آپدیت آخر که همه با هم هستن یک یا دوبار اتفاق میافته وبعدش کیس در لیست اعلام میشه ونه بیشتر.
4.وقتی زیرمجموعه داره کلیر میشه و جوابها برای اون داره میاد باهاش شخص برنده رو هم آپ میکنن ، یعنی هر بار که دارن رو پرونده شخص زیرمجموعه کار میکنن شخص برنده هم باهاش آپ میشه چون صاحب اصلی پرونده اونه ولی اگه زیرمجموعه کلیر شده باشه و برنده هنوز نشده باشه وقتی که دارن رو شخص برنده کار میکنن دیگه زیرمجموعه باهاش آپ نمیشه.

(حالا فکر کنم همه دوستان انکارایی با توجه به نقشه بالا بدونن که وضعیتشون چه جوریه و گیرشون کجاست،مخصوصا دوستان چند نفره)

به امید کلیر شدن همه عزیزانمSmileSmileSmile

ولی دوست عزیز در مورد ما مورد 4 صدق نمی کنه من برنده اصلیم اصلا آپ نمی شم و همسرم مدام در حال آپدیت شدنه . این یعنی چی ؟
فکر میکنم گیرتون سر هر دو باشه و آپدیتای ایشون از آمریکا باشه و نه ازآنکارا. فکر میکنم شما که برنده هستید تو همون خلصه هستید و از آمریکا هم دارن رو همسرتون کار میکنن. حالا وقتی ویزاتون رو گرفتید تو ویزاتون مشخص میشه که کدوم چه زمانی کلیر شدید ، فقط اون زمان کیس شما رمز گشایی میشه و معلوم میشه که داستان از چه قرار بوده ،اونوقت حتما بیاید و تجربتون رو بنویسید که همه بتونن استفاده کنن.
حتما دوست عزیز ولی برام جای تعجب داره بارها گفتم و باز هم می گم همسر من معافیت کفالت داره و شغلش هم از اول مزون خیاطی داشته همین من خودم هم که برنده اصلی هستم با دیپلم تجربی کترینگ خدمات مراسم عروسی کار می کردم واقعا شسته رفته تر از پرونده خودمون تاحالا ندیدم حالا چرا کلیرنس خوردیم اونهم این همه مدت ( بالای 125 روز ) خدا داند و بس Sad

احیانا اسمهاتون عربی نیست که تشابه اسمی با عربها داشته باشید؟

نه عزیزم من پروین و همسرم امید فکر می کنم اصیل فارسی هم باشه نه ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

بچه ها سلام.تبریک میگم به همتون :ایکس
ما 2 شنبه پاسامون رو تحویل دادیم اما هنوز ندادن ویزامون رو.برای بقیه که دوشنبه داده بودن امروز حاضر بود ویزاشون...
مشکل چیه؟؟
استرس گرفتم
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
تشکر کنندگان: Rebekaa ، e76779 ، SHABAH51 ، Aida.s ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، jjbahale ، mrbonbon ، daad ، پدی ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، lilistar ، nika
تبريك به همه دوستان عزيزم
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesessو بقيه دوستان
واقعا براي تك تكتون خوشحال شدم.
لطفا براي ما هم دعا كنيد آخه از 1 آگوست ديگه آپديت هم نشديم
خيلي نگرانيم نميدونيم ديگه بايد چيكار كنيم
از دوستان روز بالايي كسي هست كه از اول آگوست ديگه آپديتي نداشته باشه؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
سلام دوست خوبم پروین جان

اصلا نگران نباشید انشالله بزودی کلیر میشی و از این انتظار خلاص میشی.

از بچه هایی که در ماه آپریل در آنکارا مصاحبه داشتند در لیست منتظر سرا فقط چهار نفر مونده و این نشون میده که تو این یکی دو روزه همین چهار نفر هم کلیر میشن.

برای شما و همینطور بچه های مهاجرسرا بهترین ها رو آرزومندم.
ممنون از همه دوستان بابت تبریک و رتبه و اس ام اس هاشون
راستش وقتی دوستانی رو می بینم که خیلی روز هاشون از من بیشتره و کلیر نشدن ناراحت میشم
به امید روزی که همه ی دوستان منتظر سرای سبز سبز بشن

الهی آمین
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
هوررررررررراااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان عزیزم
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesess

با تشکر از علیرضا2013
امیدوارم اسامی رو درست گفته باشه،چون از روی اون تقلب کردم!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
با تبریکات فراوان برای همه دوستانی که امروز کلیر شدن و آرزوی سلامتی و شادباش

امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق و پیروز باشید. و انشالله بقیه دوستان منتظرسرا هم بزودی کلیر بشن و این شادی وصف ناشدنی را تجربه کنن .

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه: هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست
(2013-08-28 ساعت 23:57)marjani نوشته:  ممنون از همه دوستان بابت تبریک و رتبه و اس ام اس هاشون
راستش وقتی دوستانی رو می بینم که خیلی روز هاشون از من بیشتره و کلیر نشدن ناراحت میشم
به امید روزی که همه ی دوستان منتظر سرای سبز سبز بشن

الهی آمین

همین که واسه همموم دعا میکینید خیلی عالیه

اما راجع به رتبه من نمیتونم به کسی رتبه بدم مرجان جون بس که بی رتبه امBig Grin
بیچاره منSad

(2013-08-28 ساعت 23:41)sepidarx نوشته:  بچه ها سلام.تبریک میگم به همتون :ایکس
ما 2 شنبه پاسامون رو تحویل دادیم اما هنوز ندادن ویزامون رو.برای بقیه که دوشنبه داده بودن امروز حاضر بود ویزاشون...
مشکل چیه؟؟
استرس گرفتم
منم دوشنبه پاسارو تحویل دادم ولی فعلا هیچ خبری نیست
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-08-28 ساعت 23:39)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 23:14)ma300me نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 21:01)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:37)ma300me نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:29)PARVIN_OMID نوشته:  ولی دوست عزیز در مورد ما مورد 4 صدق نمی کنه من برنده اصلیم اصلا آپ نمی شم و همسرم مدام در حال آپدیت شدنه . این یعنی چی ؟
فکر میکنم گیرتون سر هر دو باشه و آپدیتای ایشون از آمریکا باشه و نه ازآنکارا. فکر میکنم شما که برنده هستید تو همون خلصه هستید و از آمریکا هم دارن رو همسرتون کار میکنن. حالا وقتی ویزاتون رو گرفتید تو ویزاتون مشخص میشه که کدوم چه زمانی کلیر شدید ، فقط اون زمان کیس شما رمز گشایی میشه و معلوم میشه که داستان از چه قرار بوده ،اونوقت حتما بیاید و تجربتون رو بنویسید که همه بتونن استفاده کنن.
حتما دوست عزیز ولی برام جای تعجب داره بارها گفتم و باز هم می گم همسر من معافیت کفالت داره و شغلش هم از اول مزون خیاطی داشته همین من خودم هم که برنده اصلی هستم با دیپلم تجربی کترینگ خدمات مراسم عروسی کار می کردم واقعا شسته رفته تر از پرونده خودمون تاحالا ندیدم حالا چرا کلیرنس خوردیم اونهم این همه مدت ( بالای 125 روز ) خدا داند و بس Sad

احیانا اسمهاتون عربی نیست که تشابه اسمی با عربها داشته باشید؟

نه عزیزم من پروین و همسرم امید فکر می کنم اصیل فارسی هم باشه نه ؟
بله . 100 درصد از اسمهای زیبای ایرانی هستند.Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Rebekaa ، marjani ، alihmh ، پدی ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، tajhizgaran ، daad ، nika
(2013-08-28 ساعت 23:52)Alirezaa2013 نوشته:  تبريك به همه دوستان عزيزم
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesessو بقيه دوستان

من 168 روزه هستم فقط اپدیت31 و 1 آگوست اپدیت داشتم همین.

ایمیل بزنید حتما
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: amirfarahan ، پدی ، Alirezaa2013 ، daad ، soodipooyan ، رجبعلی ، tajhizgaran ، Rebekaa ، nika
(2013-08-29 ساعت 00:09)sara_82 نوشته:  

ما هم دقيقا 31 جولاي براي هر دو كيس و 1آگوست براي كيس غير اصلي آپديت داشتيم و بعد از اون هيچ.
حالا نميدونيم چه برنامه ريزي بكنيم اواسط سپتامبر بريم براي تجديد مديكال و برگرديم اواخر سپتامبر يه بار ديگه خودم برم براي دادن پاسپورتها يا اينكه تا هفته آخر صبر كنيم؟دوستان اگه نظري دارن ممنون ميشم اگه راهنمايي كنن..
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: daad ، lilistar ، رجبعلی ، tajhizgaran ، kian_mousapour ، Rebekaa ، Tir-Tapar ، nika ، babak_1363
(2013-08-29 ساعت 00:09)sara_82 نوشته:  

دوست عزیز ،لطفا یک امضا برای خودتون درست کنین تا بقیه از شرایط شما آگاه بشن و بتونیم به هم کمک کنیم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ma300me ، daad ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika
بچه هایی که کلیر نشدن و نگرانند، اگه پستهای همین یکی دو روز پیش این دوستان رو :
mehrana-zohre02-babaye yaas-ani sheiton-lonelyman-daad-manzar333-kian_mousapour-marjani-aoc kermani-princesess
بخونید ، میبینید که کلی گله و فغان داشتند ولی الان خوشحالند. من به همشون تبریک میگم و همچنین به شما هم قول میدم که همین حالت واسه همه شما هم پیش خواهد آمد.SmileSmileSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان