کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 21:12)پدی نوشته:  من فردا ان شاله میرم ابوظبی .دعا کنید بتونم ویزا ها روبگیرم وگرنه این سریال مهاجرت برای من خیلی پیچیده میشه.اخه پس فردا بلیت برای لس انجلس دارم

انشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پدی جان شمادیگه همه برنامه ریزی هاتون عین لبه پرتگاه راه رفتنه یه اشتباه یه تاخیریه تصمیم گیری اشتباهی ..................... خداصبرتون بده من که وقتی این جورتصمیم گیری هاروفکرشومیکنم دهنم تلخ میشه سکته کردم خونم به گردن شما:Cool
تشکر کنندگان: alihmh ، پدی ، mehdi didam ، sh-p ، lilistar ، رجبعلی ، tajhizgaran ، Rebekaa ، b_argi ، daad ، mazerati ، nika
ايروان ايروان ايروان خودت ميدوني چي ميخوام ازت.... خيال ما رو راحت كن بذار يكم نفس بكشيم....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-29 ساعت 00:59)ikamaly نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 00:50)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز با توجه به اینکه من رشته ام مهندسیه از من cv و فرم نه سوالی نخواستن، این عادیه؟
ماهم مهندس الکترونیک بودیم همسرم گرایش فوقش مخابرات بود. سفارت ابوظبی از ما هم چیزی نخواست.

عادیه دوست عزیز چون منم رشته ام مهندسیه و آنکارا مصاحبه شدم اما از من cv و فرم نه سوالی نخواستن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: ma300me ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، shatsi ، رجبعلی ، Aida.s ، tajhizgaran ، mazerati ، Rebekaa ، daad ، Tir-Tapar
پدی جان ایکاش موقعی که پاسپورت ها را به سفارت دادید حتما خاطرنشان می کردید که بلیت دارید. در آن صورت زودتر به کار شما را راه می انداختند.
امیدوارم فردا ویزا و پاسپورت را هردو با هم دریافت کنید. اگر هم به هر دلیلی نشد حتما حتما تلاش کن به یکی از آفیسر ها خاظر نشان کنی که 1- بلیت پرواز دارید 2- بچه مدرسه ای دارید و می خواهید هر چه سریعتر پرواز کنید که فرزندتان در مدرسه زودتر ثبت نام کند. مطمئنم تاثیر مثبت خواهد داشت.
در کالیفرنیا مدرسه ها پریروز دوشنبه 26 آگست شروع شد.

با آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان منتظر.

(2013-08-28 ساعت 21:12)پدی نوشته:  من فردا ان شاله میرم ابوظبی .دعا کنید بتونم ویزا ها روبگیرم وگرنه این سریال مهاجرت برای من خیلی پیچیده میشه.اخه پس فردا بلیت برای لس انجلس دارم
با سلام دوستان گلم. یکی از نزدیکان من هم که برنده شده بود، ستاره دار کلیر شد، بعد از 270 روز....ولی مدیکالشون تمام شده. اولین قدم برای این دوستان من چی هستش؟ در ضمن در حال حاضر مشخص نشده که باید مدیکالشون رو تمدید کنن...از کجا میفهمن که باید تمدید بشه یا نه؟ Smile ممنونم راهنماییم کنید..
تشکر کنندگان: mehdi didam ، lilistar ، tajhizgaran ، mazerati ، houmanmir ، AsemanAbee ، Rebekaa ، daad ، nika
(2013-08-28 ساعت 18:50)5ina نوشته:  mrbonbon , mehdididam شماها تو لیست این سری نبودین ؟؟

نه 5ina جان !!! آما . . . بالاخره میریم تو این لیست لعنتی ... ببخشید لیست رحمتی !!

(2013-08-28 ساعت 18:24)آقا هادی2013 نوشته:  سلام ضمن عرض تبریک به دوستان کلیر شده من دیروزو امروز آپ شدم. کسی از روز بالایی ها 27و28 آپ شده؟

چرا !! من و بن و بن رو مطمئنم
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: sce ، negar_karimi6 ، sh-p ، lilistar ، رجبعلی ، Doe ، mazerati ، پدی ، AsemanAbee ، Rebekaa ، soruosh ، daad ، Tir-Tapar ، babak_1363
ایرواااااااااااااان

[Big GrinCoolBig Grin[/align]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-28 ساعت 14:53)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:49)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:19)marjani نوشته:  لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225
این آمار بدی نیست حدود 38 نفر رو در 21 سپتامبر اعلام کردند
به نظر من از 10 یا 15 سپتامبر دوستانی که اسمشون در نیومده ، تا پایان سپتامبر در آنکارا حضور داشته باشند تا فرصت رو از دست ندهند، آیا این کار انجامش معقول است یا خیر؟

من با این پیشنهاد موافقم..

من هم موافقم ، کی سر گروه میشه ؟؟

(2013-08-28 ساعت 14:51)Doe نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:32)mehdi didam نوشته:  
با تبریک شدیدا" شدید ، به کلیرشدگان روزهای اخیر

چاره ایی جز استقامت نداریم ! پس « می استقامتیم » درست .
است نقطه سر خط

بن بن جان چون چند روز پیش آپ دیت شدی و از خماری در اومدی اینک با صدای بلند اعلام میکنم امروز هم آپ دیت شدم ، تکی شایدم الکی !

سلام و صد سلام
به به چه خبرهای خوبی. تا باشه از این آپدیتهای به قول شما الکی. ایشالا هفته بعد هم کلیر میشی. همینجا برات جشن و پایکوبی راه میندازیم. مستر بن بن عزیز مگه غیر از 2 آگوست آپدیت دیگه ای هم داشته خبر نداده؟

بعله ... این پسره Big Grin دیروز آپدیت شده !!! حالا هم که عزم سفر کرده به بلاد ترک !! بدون من !!!
بن بن جان خوش بگذره ، میترسم یی هو با خطوط هوایی بزنی بری هاوائی !! Tongue
تشکر کنندگان: lilistar ، sh-p ، hsevensky2013 ، princesess ، Doe ، joody ، رجبعلی ، tajhizgaran ، mazerati ، AsemanAbee ، Rebekaa ، babaye yaas ، soruosh ، mrbonbon ، daad ، Tir-Tapar ، nika
صبح همه دوستانم به خیر .
از اینکه شادی در این تاپیک موج تازه ای پیدا کرده و امیدوارم ادامه دار و قویتر بشه خیلی خوشحالم.
این روزها من همش توی تاپیک کلیرنسم تا از دوستان خوبم انرژی بگیرم .
با وصف براینکه دیر متوجه قبولی شدم ولی انقدر همه کارهام با هول و استرس انجام شده که حالا احساس میکنم انرژی کم آوردم.
امیدوارم به زودی زود همه تلاشها و انتظارها به ثمر بشینه
[font=Impact]هههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا
و
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتبریییییییییییییییییییییکککککککککک[/font]

برای تمام عزیزان کلیر شده . با آرزوی بهترینها برای همه
(2013-08-28 ساعت 19:39)linuxer نوشته:  من همین جا اعلام میکنم دیگه بیخیال شدم
برم از فردا به کارم برسم
بدرود بچه ها

بدرود . . . بدرود . .. بدرود

کجا داداش ؟؟؟؟ یه کم دیگه باش !! Big Grin بری دیگه اینجا نیستی ها !!! Tongue
لینوکس جان من هم یه شونصد باری به همچین روزایی افتادم ، نگران نباش اینها یی جور مقاومتِ درونیه در مقابل فشارهای بیرونی ، مغز باید استراحت کنه ، نمیتونه دائم در حالت آمپاس باشه !! برای همین مغز سالم ، خودش خودش رو بی خیال میکنه ( اگه زیاد بهش فشار بیاری ) وقتی خستگی فکریت رفع شد و سلولهای بیچاره خاکستری مخت آپ دیت شد Big Grin دوباره باز میگردی ، مام وطن در انتظار توست Big Grin
تبريك به تمام دوستان كلير شده مخصوصا روز بالايي هاي عزيز
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

باز تبریک یادم رفت !!

تبریک به دوستان عزیز ، نوش جان گوارای وجود

kian_mousapour / marjani / mehrana / babaye yaas / /manzar333 / mehdi1721 / AOC Kermani / Iraj im / Princesess / ani_sheiton / mehdi1721n
/
خدا کنه کسی رو از قلم ننداخته باشم .
(2013-08-29 ساعت 09:58)mehdi didam نوشته:  ........وقتی خستگی فکریت رفع شد و سلولهای بیچاره خاکستری مخت آپ دیت شد Big Grin دوباره باز میگردی ، مام وطن در انتظار توست Big Grin
آپديت، كلير، سيس، آنكارا، ايروان، ابوظبي، آفيسر، پي تي تي، منتظر، نه سوالي، ..... اينا كلماتي است كه فكر كنم تا ده سال ديگه هم تو امريكا بشنويم كهير ميزنيم....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تبریک فراوان به دوستان کلیر شده به خصوص Mehranaی عزیز که درد کشیده هستند و انتظار بالای 200 روز رو تجربه کردند.
دوستان به احتمال زیاد امروز هم یکسری کیس رو اعلام خواهند کرد ، به امید روزهای قشنگ دیگه برای تمامی دوستان.Smile
از همه دوستای خوبم که تبریک گفتن و رتبه دادن ممنونم ...
هنوز باورم نمیشه ..تا حالا 100 بار سایت رو چک کردم ببینم شمارم بدون ستاره سر جاش هست یا نه ...
از خدا می خوام هیچ کس دیگه منتظر نمونه همه زود کلیر شن ..بخصوص روز بالایی ها رهام عزیز .مهدی دیدام و مستر بن بن و بی برگی و بقیه ..
گفتم روزبالایی ها چون خودم می دونم چی دارن می کشند ..
درسته همه استرس داریم که وای الان دیگه توی ماه سپتامبریم و وقت نداریم حالا ویزا می رسه به ما و نمی رسه و خلاصه کلی فکر و خیال که کم نیستند و همه هم ته دلمون می دونیم که حتما حتما کلیر میشیم ولی دوست داریم که این اتفاق زودتر بیفته ... ولی روزبالایی ها علاوه بر این دغده هایی که الان گفتم خسته ی این انتظار طولانی هم هستند .... خیلی حس بدیه خیلیییییییییییییی
از ته قلبم از خدا می خوام دیگه هیچ کس اینقدر منتظر نمونه
خدایا همونجور که دل منو شاد کردی دل دوستای منتظرم رو هم شاد کن
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان