کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 12:58)ramin5165 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.

اقا ،خانم جواب بدید در راه رضای خدا

اگه بالای ارسالتو نگاه کنی می بینی دوستان زحمت کشیدن جواب دادن شما هی سوالتو تکرار کن می بینی اعصاب مصاب نداریمااااااااااBig Grin
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: sh-p ، hsevensky2013 ، 5ina ، kian_mousapour ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 13:06)سو سو نوشته:  ای وااااای من .بازم اپ دیت همگانی !!!!!!!!!!!!

پیشاپیش پذیرای تبریک ما باشیدWink
تشکر کنندگان: sh-p ، پدی ، majid194 ، سو سو ، AsemanAbee ، nooshshahnar ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، alirezass
(2013-08-29 ساعت 13:13)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:06)سو سو نوشته:  ای وااااای من .بازم اپ دیت همگانی !!!!!!!!!!!!

پیشاپیش پذیرای تبریک ما باشیدWink

این آپدیت همگانی که میگید کجاست؟ کیس ما همون 23 اگوست مونده!!!!!
تشکر کنندگان: 5ina ، kian_mousapour ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 12:46)natasha نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم، احتمالا تا چند روز دیگه ستاره پدرو مادر منم برداشته می‌شه و باید برن آنکارا، از آونجایی که ۱۲ سپتامبر مدیکالشون تموم می‌شه و تا ۱۵ سپتامبر وقت دارن که ویزاشونو بگیرن، به نظرتون کی‌ برن آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا با این زمانی‌ که ما داریم؟ ممنونم

ناتاشاجان
بهتره برای تمدید مدیکال زودتر وقت بگیرن و برن انکارا که انشاله شمارشون تو سایت اعلام شد اماده باشه و وقت کم نیارن

دوستان عزیز
به بعضی سوالات واقعا جوابهای مشخص نمیشه داد و فقط نظر یا تجربه شخصیه
نهایتا تصمیم اصلی با خود شماست
موفق باشید
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
بچه ها تازه از من پاسپورت نامبر می خوان بعد از این همه اپدیت!!!!!!
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: sh-p ، 5ina ، honey rahmati ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6
از طرف بچه های آنکارا ، تشکر ویژه از کنسولگری و آفیسرهای گرامی که در این دوهفته اخیر کلی دوستان رو مورد لطف و عنایتشون قرار دادن .
امیدواریم که این روند تا دوهفته دیگه ادامه داشته باشه و تا قبل از 15 سپتامبر ما مهاجرسرا رو قفل بزنیم بریم دنبال کارمون.Wink
ممنون از همکاریتون.Smile
تشکر کنندگان: sh-p ، 5ina ، princesess ، AsemanAbee ، mrbonbon ، alihmh ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، alirezass
(2013-08-29 ساعت 12:45)north.winds نوشته:  سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
کیس نامبر :as89xx
زمان مصاحبه :انکارا 22 جولای
2 نفر
سایت www.ceac.state.gov آپدیتت‌های شمارو نشون میده. ولی‌ ملاک سایت خود سفارت هستش که وقتی کیس نامبرتون رو دیدین باید برین و ویزاتون رو بگیرین. اینم سایت انگلیسی‌ سفارت.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sh-p ، hsevensky2013 ، aghaghia ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6
ببخشيد يك سوال دارم اگر بخواهم به كسي رتبه بدهم بايد چكار كنم ؟ببخشيد اين سوال را در اين تاپيك مي پرسم .
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi
دوستان خیلی جالبه برام که امروز نفر دوم ما که من هستم به تاریخ 29 آگوست آپدیت شدم .. همسرم که اصلی هنوز روی 6 آگوست مونده و دختر کوچولوم هم همینطور.. واقعا گیج کننده است.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-29 ساعت 13:20)sh-p نوشته:  ببخشيد يك سوال دارم اگر بخواهم به كسي رتبه بدهم بايد چكار كنم ؟ببخشيد اين سوال را در اين تاپيك مي پرسم .

روی اسم کاربر مورد نظر کلیک بفرمایید ، در باکس اطلاعات، قسمت اعتبار، روی گزینه رتبه کلیک شود، در باکس سفید متن دلخواهی یادداشت و سپس دکمه اضافه کردن رتبه را کلیک فرمایید . بسیییییییییییییییار راحته. موفق باشید.Wink
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، sh-p ، Aida.s ، AsemanAbee ، honey rahmati ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 13:20)sh-p نوشته:  ببخشيد يك سوال دارم اگر بخواهم به كسي رتبه بدهم بايد چكار كنم ؟ببخشيد اين سوال را در اين تاپيك مي پرسم .

سمت چپ کامنت اون شخص نوشته رتبه : X روی X کلیک کن تا جرئیات رتبه طرف بیاد بعد بالای اونا یک دکمه با عنوان "ربته دادن" هست که کافیه روش کلیک کنی و یک متن براش بنویسی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: 5ina ، hsevensky2013 ، sh-p ، Aida.s ، honey rahmati ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Niushagh ، babak_1363
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.
سلام. به نظر من ١٢ سپتامبر(پنج شنبه) براي رفتن بهتره تا اگه تو اين ١٠ روزه به اميد خدا كلير شدين و تاريخ اكسپاير همون ١٥ سپتامبر بود، بتونيد پاسپورت هاتونو تحويل سفارت بدين.(١٥ سپتامبر يكشنبه است)
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: 5ina ، ramin5165 ، kian_mousapour ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی

(پست موقت)
می‌خواستم بهتون مراحل کار رو تو پیام خصوصی توضیح بدم که بسته بودینش Big Grin
میرید تو پروفایل شخصی‌ که میخواین بهش رتبه بدین ، جلو رتبه های اون شخص ۲تا گزینه هستش : جزییات ، رتبه .
رو رتبه کلیک می‌کنین و بهشون رتبه میدین. دَت سیمپل !
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، honey rahmati ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی
با تشكر از hsevensky2013عزيز بابت دادن رتبه .انشالله بزودي خبر كلير شدن همگي شمادوستان عزيز را بشنويم.RolleyesRolleyesCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: 5ina ، Aida.s ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 13:29)مهرنگار نوشته:  دوستان خیلی جالبه برام که امروز نفر دوم ما که من هستم به تاریخ 29 آگوست آپدیت شدم .. همسرم که اصلی هنوز روی 6 آگوست مونده و دختر کوچولوم هم همینطور.. واقعا گیج کننده است.

علتش این میتونه باشه که چون کیس اونا نیازی به بررسی نداشته کیسشون آپدیتت نشده.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان