کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام کسی میدونه سفارت ارمنستان چه ساعتی زنگ میزنه میگه ویزا امادست؟
بعد میگن ساعت چند بیا پاسپورتو بگیر؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، yasser_1360
(2013-08-29 ساعت 13:20)5ina نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:45)north.winds نوشته:  سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
کیس نامبر :as89xx
زمان مصاحبه :انکارا 22 جولای
2 نفر
سایت www.ceac.state.gov آپدیتت‌های شمارو نشون میده. ولی‌ ملاک سایت خود سفارت هستش که وقتی کیس نامبرتون رو دیدین باید برین و ویزاتون رو بگیرین. اینم سایت انگلیسی‌ سفارت.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ببخشيد مگه ايروان آپديت داره مگه فقط نبايد سايت سفارتو چك كرد؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 13:39)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:20)5ina نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:45)north.winds نوشته:  سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
کیس نامبر :as89xx
زمان مصاحبه :انکارا 22 جولای
2 نفر
سایت www.ceac.state.gov آپدیتت‌های شمارو نشون میده. ولی‌ ملاک سایت خود سفارت هستش که وقتی کیس نامبرتون رو دیدین باید برین و ویزاتون رو بگیرین. اینم سایت انگلیسی‌ سفارت.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ببخشيد مگه ايروان آپديت داره مگه فقط نبايد سايت سفارتو چك كرد؟

نه. در امضا‌ٔ این دوستمون سفارت آنکارا بود که این توضیحات رو دادم.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 13:32)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.
سلام. به نظر من ١٢ سپتامبر(پنج شنبه) براي رفتن بهتره تا اگه تو اين ١٠ روزه به اميد خدا كلير شدين و تاريخ اكسپاير همون ١٥ سپتامبر بود، بتونيد پاسپورت هاتونو تحويل سفارت بدين.(١٥ سپتامبر يكشنبه است)

یعنی ممکنه تاریخ اکسپایر اینقدر زود باشه یعنی ادم فقط 10 روز وقت داشته باشه؟!!!!!!!!!!
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی
فکر کنم برگه های پرونده مارو 8 ماه پیش موشک درست کردن باهم موشک بازی کردن، حالا دارن دنبال موشک ها میگردن تاهاشون رو باز کنن اتو کنن برسی کنن ، خوب این مراحل اداری طول میکشه ، حق دارنWink
(2013-08-29 ساعت 13:42)ramin5165 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.
سلام. به نظر من ١٢ سپتامبر(پنج شنبه) براي رفتن بهتره تا اگه تو اين ١٠ روزه به اميد خدا كلير شدين و تاريخ اكسپاير همون ١٥ سپتامبر بود، بتونيد پاسپورت هاتونو تحويل سفارت بدين.(١٥ سپتامبر يكشنبه است)

یعنی ممکنه تاریخ اکسپایر اینقدر زود باشه یعنی ادم فقط 10 روز وقت داشته باشه؟!!!!!!!!!!
به نظر من تصميمي به اين مهمي رو نبايد از روي اطلاعاتي كه ١٠٠٪ مطمئن نيستيد بگيريد..من بهتون روزها وتاريخ رو و يك احتمال رو يادآوري كردم كه خودتون بهترين تصميم رو بگيريد.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، honey rahmati ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Rebekaa
از جناب متخصص خندان و5ina بابت راهنماييشان ممنون.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 13:34)5ina نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:29)مهرنگار نوشته:  دوستان خیلی جالبه برام که امروز نفر دوم ما که من هستم به تاریخ 29 آگوست آپدیت شدم .. همسرم که اصلی هنوز روی 6 آگوست مونده و دختر کوچولوم هم همینطور.. واقعا گیج کننده است.

علتش این میتونه باشه که چون کیس اونا نیازی به بررسی نداشته کیسشون آپدیتت نشده.

این هم میتونه منطقی باشه.. ممنون از پاسختون..

(2013-08-29 ساعت 13:44)hsevensky2013 نوشته:  فکر کنم برگه های پرونده مارو 8 ماه پیش موشک درست کردن باهم موشک بازی کردن، حالا دارن دنبال موشک ها میگردن تاهاشون رو باز کنن اتو کنن برسی کنن ، خوب این مراحل اداری طول میکشه ، حق دارنWink

والا چه گویم که ناگفتنم بهتر است..حق دارین
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-29 ساعت 13:48)mehrdad pharm نوشته:  

به نظر من تصميمي به اين مهمي رو نبايد از روي اطلاعاتي كه ١٠٠٪ مطمئن نيستيد بگيريد..من بهتون روزها وتاريخ رو و يك احتمال رو يادآوري كردم كه خودتون بهترين تصميم رو بگيريد.
توي برگه آبي كه به ما دادن كه نوشته شده تا ٣٠ سپتامبر مهلت داريد،چطور شما ميگيد تا ١٥ سپتامبر؟؟؟؟من الان شك كردم واقعا جريان چيه؟؟؟؟

توي برگه آبي كه به ما دادن كه نوشته شده تا ٣٠ سپتامبر مهلت داريد،چطور شما ميگيد تا ١٥ سپتامبر؟؟؟؟من الان شك كردم واقعا جريان چيه؟؟؟؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
(2013-08-29 ساعت 12:36)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:19)soodipooyan نوشته:  بچه ها ما برای سومین بار از دو روز پیش ، امروز باز آپدیت شدیم!
Big Grin

عالیه به امید خدا امروز اسمتون اعلام شهSmile

واااای امیدوارم!ممنون
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: daad ، مهرنگار ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 13:17)nasim19 نوشته:  بچه ها تازه از من پاسپورت نامبر می خوان بعد از این همه اپدیت!!!!!!

روند کلیرتون احتمالا تموم شده زودتر بفرست تا چند روز دیگه کلیر میشی
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی ، sh_aytak
(2013-08-29 ساعت 13:56)mariana نوشته:  

٣٠ سپتامبر پايان لاتاري ٢٠١٣.اون ١٥ سپتامبر تاريخ اكسپاير احتمالي admin process بود(ستون دوم اعلام كلير شدن بچه ها تو سايت) اگه مثلا دوستمون تا ١٠ روز ديگه با توجه به آپديت هاشون كلير بشن
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
دوستان ما حتما باید دوشنبه پاسها رو بدیم سفارت تا ۵ شنبه ویزا بیاد، اگه مثلاً چهارشنبه بدیم پاسپورت هارو ویزا کی‌ میرسه دستمون؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: daad ، mazerati ، Rebekaa ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 13:13)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:06)سو سو نوشته:  ای وااااای من .بازم اپ دیت همگانی !!!!!!!!!!!!

پیشاپیش پذیرای تبریک ما باشیدWink
کیس ما استثنای اپ دیت دسته جمعی!!
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی

خير عزيزم
ريسك نكن
اگه تا ١٥ سپتامبر كلير بشي چيكار ميكني وقتي اكسپاير بكگراند چك ١٥ سپتامبر هست؟
به نظر من نهايت تا ١٠ سپتامبر بليط بگير.
همون كاري كه من كردم ديروز صبح و از شانسم بعد از ظهر كلير شدم،شانس آوردم.
البته ممكنه از ١ سپتامبر كساني كه كلير ميشن تاريخ اكسپاير براشون عوض بشه ولي احتمالش ضعيفه.
همون طور كه يكي از بچه ها چند صفحه قبل لينك بچه هاي ٢٠١٢ رو گذاشته بود و كساني كه ٢١ سپتامبر كلير شده بودن تاريخ اكسپايرشون ٢٦ سپتامبر بود و عملاً وقتي براي سفر به تركيه و بعضاً تمديد مديكال نداشتن و بيشترشون از قبل اومده بودن آنكارا و منتظر بودن.
تو اينجوري فكر كن كه اصلاً سفارت گفته بايد ٢٠ روز منتظر بموني تو آنكارا.
آخرش اينه ديگه، ميخواي ٢٠ شب پول هتل بدي ولي آيا گرين كارت ارزش اين كارو نداره؟؟؟؟!!!!
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان