کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 11:42)AsemanAbee نوشته:  بچه ها این جدیده
به ماها مربوط میشه یا مال 2014 ایهاست؟
لطفا بخونید و ما رو هم در جریان بذارید
خدایا کمکککککککککککککککک

WHAT'S NEW
Aug 29, 2013: NEW DS-260 Electronic Application Forms
Use of DS-260 Electronic Application Forms Instead of DS-230 Forms

اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/wn_082913.html

مرسی اما به این نکته توجه کنید:
Those immigrant visa cases which are identified as documentarily qualified by the NVC before September 1st will not need DS-260 forms

تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، آقا هادی2013 ، mrbonbon ، daad ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 11:42)AsemanAbee نوشته:  بچه ها این جدیده
به ماها مربوط میشه یا مال 2014 ایهاست؟
لطفا بخونید و ما رو هم در جریان بذارید
خدایا کمکککککککککککککککک

WHAT'S NEW
Aug 29, 2013: NEW DS-260 Electronic Application Forms
Use of DS-260 Electronic Application Forms Instead of DS-230 Forms

اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/wn_082913.html

دوست عزيز اين براي آنكاراست يا براي همه سفارتهاست؟Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Rebekaa ، dove ، AsemanAbee ، daad ، mazerati
باسلام وعرض تبريك مجدد به لونلي عزيز وتشكر بابت دادن رتبه به بنده .هميشه موفق و پيروز باشيد.RolleyesRolleyesSmileBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Rebekaa ، soruosh ، 5ina ، b_argi ، Aida.s ، kian_mousapour ، nooshshahnar ، daad ، mazerati ، negar_karimi6
بچه ها ما برای سومین بار از دو روز پیش ، امروز باز آپدیت شدیم!
Big Grin
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
(2013-08-28 ساعت 22:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 22:07)linuxer نوشته:  دلم نمیاد اینجا رو ول کنم Sad
چرا باز من کلیر نشدم
آخرین آپدیت ۲۸ آگوست
گر صبر کنی، داش لینوکسر ز غوره حلوا سازی، حالا میگم یه فرصتی دیگه به این دوستان شما بده، ایشالله که اصلاح میشن و به زودی زود شما رو کیلیر اعلام میکنند CoolTongueBig Grin
اما از شوخی گذشته، قهر کردن یعنی چی !!! خیالت تخت تا ویزا رو نگیریم همه، ولکن سفارت و بلاد کفر نخواهیم شد...
بعله ما چنین افراد مصری هستیم...
باور کن ازبچه های اینجا نمیشه دل کند قهر کردن جای خود دارد
من با سفارت قهرم که منو کلیر نمیکنه Big Grin
تشکر کنندگان: Rebekaa ، hsevensky2013 ، negar_karimi6 ، sh-p ، dove ، alihmh ، marjani ، soruosh ، 5ina ، پدی ، majid194 ، b_argi ، mrbonbon ، soodipooyan ، kian_mousapour ، nooshshahnar ، daad ، mazerati ، nika
(2013-08-29 ساعت 12:19)soodipooyan نوشته:  بچه ها ما برای سومین بار از دو روز پیش ، امروز باز آپدیت شدیم!
Big Grin

عالیه به امید خدا امروز اسمتون اعلام شهSmile
تشکر کنندگان: sh-p ، dove ، 5ina ، soodipooyan ، پدی ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، nika
دوستان به نظرتون این ستاره ها رو بر میدارن ؟ کسی تونسته خبری یگیره؟ نه به ایمیل جواب می دن نه به تلفن!
تشکر کنندگان: dove ، پدی ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، nika
سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
کیس نامبر :as89xx
زمان مصاحبه :انکارا 22 جولای
2 نفر
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: sh-p ، پدی ، daad ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 12:40)hosa نوشته:  دوستان به نظرتون این ستاره ها رو بر میدارن ؟ کسی تونسته خبری یگیره؟ نه به ایمیل جواب می دن نه به تلفن!

دوست عزیز دو تا ایمیل از هفته پیش تا الان زدم اصلا جوابی نداده اند فکر کنم عصبانی شدن دیگه آپدیتمون هم نمی کننSad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: sh-p ، 5ina ، پدی ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa
دوستان من یه سوالی داشتم، احتمالا تا چند روز دیگه ستاره پدرو مادر منم برداشته می‌شه و باید برن آنکارا، از آونجایی که ۱۲ سپتامبر مدیکالشون تموم می‌شه و تا ۱۵ سپتامبر وقت دارن که ویزاشونو بگیرن، به نظرتون کی‌ برن آنکارا واسه تمدید مدیکال و گرفتن ویزا با این زمانی‌ که ما داریم؟ ممنونم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: 5ina ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، nika
دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: mhb161 ، hsevensky2013 ، 5ina ، daad ، houmanmir ، mazerati ، Rebekaa ، nika
(2013-08-29 ساعت 12:46)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:40)hosa نوشته:  دوستان به نظرتون این ستاره ها رو بر میدارن ؟ کسی تونسته خبری یگیره؟ نه به ایمیل جواب می دن نه به تلفن!

دوست عزیز دو تا ایمیل از هفته پیش تا الان زدم اصلا جوابی نداده اند فکر کنم عصبانی شدن دیگه آپدیتمون هم نمی کننSad

من هم دقیقا همینطور 2 تا ایمیل فرستادم و چند بار هم زنگ زدم ولی به هیچ کدوم جواب ندادند. و از 23 اگوست تا الان آپدیت هم نشده کیسSad
تشکر کنندگان: hsevensky2013 ، AsemanAbee ، daad ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.

به نظرم خوبه در صورتی که شمارتون تا آخر هفته آینده اعلام نشه ، این کار رو انجام بدین. بهترین زمان برای رفتنه به خصوص افرادی که تمدید مدیکال دارن.
تشکر کنندگان: ramin5165 ، گل نهال ، 5ina ، daad ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.

اقا ،خانم جواب بدید در راه رضای خدا
تشکر کنندگان: پدی ، daad ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 12:56)hsevensky2013 نوشته:  

به نظرم خوبه در صورتی که شمارتون تا آخر هفته آینده اعلام نشه ، این کار رو انجام بدین. بهترین زمانه برای رفتنه به خصوص افرادی که تمدید مدیکال دارن.

ممنونم از پاسختون.مدیکال من از شنبه 3ماه وقت داره فکر نمیکنم اجازه بدن تمدید کنم
تشکر کنندگان: 5ina ، daad ، mazerati ، Rebekaa ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان