کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
صبح بخیر دوستان. به همه کلیر شده ها تبریک میگم. از صمیم قلب از خداوند بزرگ میخوام که بقیه دوستان هم زودتر تکلیفشون معلوم بشه که قطعا هم همینطوره ...
دوستان ایروانی هم منتظر طوفان باشند. به دلم افتاده میخواد یه خبرهای بزرگی بشه...
در پناه حق
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
(2013-08-29 ساعت 08:29)Betti نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 08:10)elmira_fa نوشته:  بچه ها من روم نمیشه بعد 3 هفته بیام اینجا و بگم که چرا پس ما کلیر نشدیم... یا چرا ایروان اعلام نمیکنه ... دیروز با یکی از دوستان مهاجرسرایی صحبت کردم میگفت من حتی تو این 3 هفته یه بارم سایت ایروان رو چک نکردم در حالی که من از فردای مصاحبه مثل دیوونه ها هر ساعت دارم سایتو رفرش میکنم و با امید ادامه میدم .. Smile)))
چون به ما گفت 3هفته دیگه سایتو چک کن دیروز هم دقیقا 3هفته شده یه حسی میگه امروز یا فردا ایروان اعلام میکنه یعنی تا آخر اگوست دیگه همه اعلام شدن... من حتی واسه هفته دیگه واسه همسرم بلیط خریدم نه اینکه رزرو کرده باشما...Smile) خریدم یعنی اینقدر امیدم زیاده Wink
پس امروز همه خوشحال و امید وار باشیم..

ما هم سه هفتمون پر شده و سخت منتظریمSmile

شما دوست عزیز که روز مصاحبه ما مصاحبه تون انجام شد امیدوارم که مثل بقیه خبرهای خوب کلیر شدن رو هر چه زودتر اعلام کنید .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sh-p ، Aida.s ، elmira_fa ، Rebekaa ، daad ، mazerati ، negar_karimi6 ، babak_1363
سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Rebekaa ، daad ، mazerati ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 10:57)north.winds نوشته:  سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟

امضا نداريد، نميشه راهنمايي تون كرد. چه سفارتي؟؟
اگه ميخواهسيد كه در منتظرسرا كه لينكش توي امضاي من هست عضو بشيد، لطفاً حدود كيس نامبر، زمان و مكان مصاحبه و تعداد اعضاي كيستون را اعلام كنيد، با تشكر
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sh-p ، Aida.s ، tajhizgaran ، aghaghia ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، dove ، امیر مهاجر ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، nika
kian_mousapour / marjani / mehrana / babaye yaas / /manzar333 / mehdi1721 / AOC Kermani / Iraj im / Princesess / ani_sheiton / mehdi1721n

Big Grinبه همه شما عزيزان تبريك مي گويم وآرزوي كلير شدن همه دوستان خوبم در اين تاپيك را از خداوند بزرگ خواهانمBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
سلام و صبح بخیر دوستان عزیز. سیس رو چک کنید لطفا و اگه آپ شدید اعلام کنید. من29AUG آپ شدم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
تشکر کنندگان: sh-p ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، Aida.s ، tajhizgaran ، Doe ، Rebekaa ، dove ، alihmh ، marjani ، daad ، houmanmir ، mazerati ، Tir-Tapar ، negar_karimi6 ، nika
(2013-08-29 ساعت 10:20)Szsanazsz نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 09:58)mehdi didam نوشته:  ........وقتی خستگی فکریت رفع شد و سلولهای بیچاره خاکستری مخت آپ دیت شد Big Grin دوباره باز میگردی ، مام وطن در انتظار توست Big Grin
آپديت، كلير، سيس، آنكارا، ايروان، ابوظبي، آفيسر، پي تي تي، منتظر، نه سوالي، ..... اينا كلماتي است كه فكر كنم تا ده سال ديگه هم تو امريكا بشنويم كهير ميزنيم....

آی گفتی ، ولی غیر از اینهائی که گفتی باز هم هست . . . یه چند تائیش که اساسی و عمریه ، اگه گفتی کدوما ؟؟
چون وقت نداریم خودم میگم : خفن ترینش ، دکتراونگان ، مدیکال ، وقت آزمایش ، سفارت ، اف پنج ، بلاد ترک . . .
از این به بعد هم : تمدید آزمایش ، بلیط رفت و برگشت ، چارتر ، هتل ،
و با این وضع که داره پیش میره ، زنجیر و سیم بکسل و امثالهم هم بهشون اضافه میشن . . . خاصه اونهائی که مثل من و بن بن و شبح و ... قصد اتصال دائم به سفارت رو دارن Big Grin
ساناز جان چرا هنوز اینجائی ؟؟ مگه کلیرنشده بودی ؟؟ چرا نمیری ؟؟ برو پرچم مهاجر سرا رو تو بلاد کفر بر افراشته کن تا چراغ راه بعدیها باشی
است نقطه سر خط
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-p ، nooshshahnar ، AsemanAbee ، tajhizgaran ، Sonaen60 ، Doe ، Rebekaa ، Szsanazsz ، babaye yaas ، negar_karimi6 ، dove ، alihmh ، b_argi ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، nika
2.4.8.12.16.20.21.27.28.29AUG آپدیت شدم. احساسم بهم میگه که دارن با عجله رو پرونده ها کار میکنن.
(2013-08-29 ساعت 11:21)آقا هادی2013 نوشته:  سلام و صبح بخیر دوستان عزیز. سیس رو چک کنید لطفا و اگه آپ شدید اعلام کنید. من29AUG آپ شدم.

من با سیس قهرم
از اول اگوست ما رو سر کار گذاشته
فکر کنم این ماه 5-6 دفعه اپدیت شدیم
اما نتیجه >>>>>> بازم انتظار Sad
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi didam ، Aida.s ، raham ، Sonaen60 ، joey22 ، tajhizgaran ، Doe ، Rebekaa ، Szsanazsz ، negar_karimi6 ، manzar333 ، dove ، mrbonbon ، b_argi ، daad ، mazerati ، Tir-Tapar ، nika
من همین الان دوباره آپدیت شدم Big Grin
هوراااااااااااا

نوبتی هم باشه نوبت شماست آسمون آبی. این دفعه دیگه تو لیستی
(2013-08-29 ساعت 11:32)آقا هادی2013 نوشته:  نوبتی هم باشه نوبت شماست آسمون آبی. این دفعه دیگه تو لیستی

دوست عزیز کی میشه ماهارو بیارن تولیستشون :
mrbonbon;drmrs;hsevensky2013
لطفا" کی میشششششششششششششششششششششه
آپم نمیشیم دلمون خوش شه.Big Grin
ترکیدیمBig Grin
260 روز شدBig Grin
تشکر کنندگان: Aida.s ، AsemanAbee ، tajhizgaran ، sh-p ، Doe ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، b_argi ، daad ، mazerati
hsevensky2013 إرزو میکنم دفعه بعد تو لیست باشی.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، tajhizgaran ، hsevensky2013 ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi didam ، daad ، mazerati
سلام دوستان من.امروز ما همه مون اپ شدیم.27 و 28 برنده اصلی آپدیت شد .امروزم ساعت 10 اول برنده اصلی آپدیت شد الانم همه مون شدیم .به نظرتون به امید خدا آنکارا قراره دوباره کلیر کنه تا اخر این هفته؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، tajhizgaran ، sh-p ، soruosh ، Rebekaa ، babaye yaas ، mehdi didam ، alihmh ، daad ، houmanmir ، mazerati ، Tir-Tapar
بچه ها این جدیده
به ماها مربوط میشه یا مال 2014 ایهاست؟
لطفا بخونید و ما رو هم در جریان بذارید
خدایا کمکککککککککککککککک

WHAT'S NEW
Aug 29, 2013: NEW DS-260 Electronic Application Forms
Use of DS-260 Electronic Application Forms Instead of DS-230 Forms

اینم لینکش
http://turkey.usembassy.gov/wn_082913.html
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، sh-p ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، daad ، mazerati

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان