کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 18:31)jj bobo نوشته:  این 3تا کیس رو تو سیس میزنیم این پیام رو میده.کسی میدونه چرا؟

Your search did not return any data.

2013AS0524
2013AS0867
2013AS0918

سلام
صفرش رو بردارید جواب میدهد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Rebekaa ، morvarid1364 ، proje ، alihmh ، marjani ، daad ، kian_mousapour
(2013-08-29 ساعت 18:04)north.winds نوشته:  بچه ها من وقتی میخوام ابدیت هامو چک کنم این و میگه چرا ؟من که کیس نامبرم درستهInvalid Immigrant Visa Case Number.

چیکار کنم؟

چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟Sad(
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: Rebekaa ، proje ، رجبعلی ، daad
سلام دوستان ما هم بالاخره ویزامون رو گرفتیم
فقط یه سوال اون قسمتی که نوشته Annotation جریانش چیه؟
برای بعضی ها یه ستاره هست بعضیها دو تا ستاره بعضیها یه متنی نوشته با ستاره
کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
(مدیران محترم نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا خیر اگر نیست که ممنون میشم بگید توی کدوم تاپیک میتونم بنویسم)
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: Rebekaa ، sh-p ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، daad ، AsemanAbee ، sce ، Mehrdadordi ، houmanmir
دوستان 15 سبتامبر کلییر ها وقت اش تموم میشه یا 30 سبتامبر؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: proje ، Rebekaa ، daad ، morvarid1364
(2013-08-29 ساعت 19:55)joody نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:32)sh_aytak نوشته:  تبریک به کلیر شده های عزیز خصوصا روز بالاییها چرا بین این همه موضوع مختلف همسرم باید در انتظار کلبرنس پیشکسوت بشه اونم در حالی که ما اینجا تنهاییم؟؟؟؟؟SadSadSad

عزيزم ما هم همين وضع رو داريم بخدا الان ٧ ماهه كه زندگيمون داغونه ... ٤ ماهش رو كه شوهرم ايروان مواظب پسرم بود الانم كه نزديك يك ماهه اينجا ....
خدا خودش به دادمون برسه

نمیدونم یعنی تا 1 اکتبر همه چی تموم میشه؟

تشکر کنندگان: morvarid1364 ، sh-p ، lonelyman ، proje ، Rebekaa ، رجبعلی ، daad
سلام دوستان یک سوال
چجوری میتونیم از ceas در باره کیس همسرم سوال کنم یا ایمیل بزنم چون به سفارت ابوظبی که ایمیل زدم گفتند هنوز pending هست لطفا جواب
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: proje ، Rebekaa ، daad
(2013-08-29 ساعت 19:29)ali_gh نوشته:  سلام
امروز ابوظبی پاس منو بر گردوند و گفت باید مجددا صبر کنی تا تو سایت اعلام کنند.
ینی کلیرنس دوباره آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآای حال میده

والا ما فعلا داریم اینطور حال میکنیم با کلیرنس مجدد ! ! !

تشکر کنندگان: morvarid1364 ، sh-p ، proje ، Rebekaa ، رجبعلی ، raham ، daad ، kian_mousapour ، AsemanAbee
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به دوستان خوشبخت: pooyani , PARVIN_OMID , behnoush b , eett و raham .

آقایان meysam afjeh و آقا هادی 2013 کجایین؟ دوستان منتظرنا.
سلام دوستان یک سوال
چجوری میتونیم از ceas در باره کیس همسرم سوال کنم یا ایمیل بزنم چون به سفارت ابوظبی که ایمیل زدم گفتند هنوز pending هست لطفا جواب
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: proje ، Rebekaa ، daad
(2013-08-29 ساعت 21:12)sh_aytak نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 19:55)joody نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:32)sh_aytak نوشته:  تبریک به کلیر شده های عزیز خصوصا روز بالاییها چرا بین این همه موضوع مختلف همسرم باید در انتظار کلبرنس پیشکسوت بشه اونم در حالی که ما اینجا تنهاییم؟؟؟؟؟SadSadSad

عزيزم ما هم همين وضع رو داريم بخدا الان ٧ ماهه كه زندگيمون داغونه ... ٤ ماهش رو كه شوهرم ايروان مواظب پسرم بود الانم كه نزديك يك ماهه اينجا ....
خدا خودش به دادمون برسه

نمیدونم یعنی تا 1 اکتبر همه چی تموم میشه؟

ایشالا حتماً هممون تا قبل از اون تاریخ عاقبت به خیر میشیم. اندکی صبر سحر نزدیک است.Shy
تشکر کنندگان: sh-p ، lonelyman ، proje ، Rebekaa ، shatsi ، sh_aytak ، daad
(2013-08-29 ساعت 19:23)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان بازم ابوظبی اعلام نکرد خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSadSadSadSadSadSadSad
مهدي جان ، ايشالا هفته ديگه تو ليستيم ...
دونت ووري Big Grin
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: proje ، Rebekaa ، رجبعلی ، sh-p ، daad ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 20:05)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 17:49)behnoush b نوشته:  هوراااااااااااااااااااااا ما كليرشديم .به اميد كليرشدن بقيه دوستانSmile

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بی بیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایی نفسمون گرفتش اما حالا دیگه وقت خوشحالیه
بقیه دوستان هم تو همین یکماه کلیر میشن و اینطرف دور هم جمع میشیم و میگیم :
چه روزهایی بود .................

همه 13 مارچی ها رفتند فقط من موندم و آقای رجبعلی.ایشالا ما هم به زودی خبرای خوب بشنویم بهتون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم .
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
تبریک به همه کلیر شده ها
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-29 ساعت 21:04)jj bobo نوشته:  جی جی تنها ....جی جی خسته...ولی همچنان امیدوار
jjbobo عزیز چرا تنها!!! چرا خسته !!!! مگه ما رو نمی بینی ما تا آخر کنارت هستیم

تشکر کنندگان: lonelyman ، Rebekaa ، sh-p ، رجبعلی ، mrbonbon ، jj bobo ، ikamaly ، SHABAH51 ، ma300me ، shatsi ، honey rahmati ، 5ina ، raham ، daad ، r91 ، kian_mousapour
(2013-08-29 ساعت 20:58)north.winds نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:04)north.winds نوشته:  بچه ها من وقتی میخوام ابدیت هامو چک کنم این و میگه چرا ؟من که کیس نامبرم درستهInvalid Immigrant Visa Case Number.

چیکار کنم؟

چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟Sad(

دوست عزيز اول بايد نوع ويزا را انتخاب كنيد كه مهاجرتي است و بعد كيس نامبرتون را به صورت 2013AS1234 بدون صفرهايش در قسمت مربوطه وارد كنيد .موفق باشيد.Cool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Rebekaa ، lonelyman ، گل نهال ، north.winds ، رجبعلی ، ma300me ، 5ina ، mehrdad pharm ، daad ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان