کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 21:49)hamid1243 نوشته:  امروز من به همراه کلی از هموطنامون گرفتیم ویزاروووووو....Smile
فقط یکی از دوستان بهش گفتن دباره کلیر خوردین . هنوز تو فکرشم که واقعا ناراحت بود .Sad
به ما گفته بودن دوشنبه بیاین ولی امروز دادن البته دیروز ایشو شدم.Tongue

مبارک شما و دوستانی که ویزاتون را گرفتین خوشحال هستیم برایتان
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: lonelyman ، Rebekaa ، sh-p ، ikamaly ، shatsi ، mhb161 ، 5ina ، رجبعلی ، SHABAH51 ، daad ، amirfarahan ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، babak_1363
یعنی اگر تا 15 سبتامبر کلییر شدی که شدی اگه نشدی دیگه همه چی تمومه؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: Rebekaa ، sh-p ، shatsi ، mhb161 ، daad
(2013-08-29 ساعت 21:52)north.winds نوشته:  یعنی اگر تا 15 سبتامبر کلییر شدی که شدی اگه نشدی دیگه همه چی تمومه؟

طبق آمار و نوشته های دوستان سالهای پیش مطمئن باش دوست عزیز 99 درصد همه کلیر میشن و اون 1 درصد هم در امکانش خیلی کمه پس با خیال راحت به کارهایت برس دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

دوستان سلام
امروز ستاره ما هم برداشته شد.
درسته كه نه براي آپديت هاي ما و نه براي كلير شدن با ستاره مون هيچ كس هورا نكشيد، ولي وظيفه خودم دونستم اطلاعرساني كنم.
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Rebekaa عزیز من کیسم ابوظبی بود تو خود سایت ابوظبی برای ما زده بود ساعت یک ونیم بعد از ظهر پاسها رو بیارید ولی از آنکارا خبر ندارم

تشکر کنندگان: payampars ، Rebekaa ، sh-p ، shatsi ، mhb161 ، lonelyman ، SHABAH51 ، daad
(2013-08-29 ساعت 21:55)MY75 نوشته:  دوستان سلام
درسته كه نه براي آپديت هاي ما و نه براي كلير شدن با ستاره مون هيچ كس هورا نكشيد، ولي وظيفه خودم دونستم اطلاعرساني كنم.

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی من را پذیرا باش
به امید شروع زندگی پر از امید و پربار در دیاری جدید

تشکر کنندگان: Rebekaa ، ikamaly ، sh-p ، shatsi ، lonelyman ، رجبعلی ، honey rahmati ، SHABAH51 ، nedaba ، mehrdad pharm ، raham ، daad ، manzar333 ، AsemanAbee ، houmanmir
(2013-08-29 ساعت 21:57)payampars نوشته:  

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی من را پذیرا باش
به امید شروع زندگی پر از امید و پربار در دیاری جدید

خیلی خوشحال شدم
شما ها کلیر بشید ما هم امیدوار میشیم
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
تشکر کنندگان: Rebekaa ، ali1982 ، ikamaly ، sh-p ، shatsi ، lonelyman ، رجبعلی ، honey rahmati ، SHABAH51

دوست عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه انشالله همیشه در پناه حق باشید و در همه مراحل زندگی پیروز باشید.

خواستم بگم که تنها نیستی .

یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی بلند برای شما
تشکر کنندگان: ali1982 ، sh-p ، shatsi ، lonelyman ، رجبعلی ، honey rahmati ، SHABAH51 ، sh_aytak ، mehdi didam
(2013-08-29 ساعت 21:43)Rebekaa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:32)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم همینطور 10 بار خواهش التماس کردم هیچکس جواب نمیده!

فکر کنم هر کی کلیر میشه دیگه بیخیال دیگران میشه .
این بی انصافیه من 10 اپریل (21 فروردین ) کلیر شدم ولی هنوز شما رو بیخیال نشدم.Sad
به جای گله کردن سوالتون رو تکرار کنید
مطمئنا اگه من بدونم جواب میدم و اگه جواب ندم یعنی نمیدونم دیگه!!Wink
بقیه دوستان هم همینطور هستند حتما!!Shy
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

آخه دلم سوخت!!!Sad

هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

برای دوست عزیزمون
امیدوارم با رنگش مشکلی نداشته باشی!!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

اينم يك هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابراي شما دوست گرامي وآرزوي پيروزي وسربلندي در زندگي.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinb]
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-08-29 ساعت 21:40)payampars نوشته:  خدایا ، حکمت قدم هایی را که برایم بر میداری بر من آشکار کن
تا درهایی را که بسویم می گشایی ، ندانسته نبندم
و درهایی که به رویم میبندی ، به اصرار نگشایم . . .

تبریک فراوان به دوستان کلیر شده و آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان

سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که برگشتی.Smile
تشکر کنندگان: payampars ، ikamaly ، drmrs ، Mehrdadordi ، sh-p ، shatsi ، mhb161 ، alihmh ، رجبعلی ، b_argi ، daad ، natasha ، Rebekaa ، babak_1363
دوستان واقعا شرمنده ام كرديد
خواستم بگم قصدم اصلا ناراحتي نبود ولي منو شرمنده كرديد
يه هورا براي همه كلير شده ها و دوستان منتظر
با اطمينان مي گم كيس ما از نظر خودمون يه كيس راحت نبود ولي مي بينيد كه كلير شديم.
به قول معروف دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره.
به افتخار همه بچه ها : هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررا
(2013-08-29 ساعت 21:52)north.winds نوشته:  یعنی اگر تا 15 سبتامبر کلییر شدی که شدی اگه نشدی دیگه همه چی تمومه؟

نه تموم نیست. اگه تا 25 سپتامبر هم اسمتون تو لیست اعلام نشد باز هم برید و پاس رو بدید به سفارت. سالهای قبل خیلیها همینجوری گرفتن ویزاشونو.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، sh-p ، payampars ، alihmh ، ikamaly ، رجبعلی ، SHABAH51 ، b_argi ، alirezass ، daad ، Alirezaa2013 ، kian_mousapour ، Rebekaa ، mehdi389

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان