کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 15:44)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:13)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.
کسی از دوستان ستاره دار هست که همچین ایمیلی گرفته باشه؟؟؟؟ لطفا خبر بدید

آخه تو جدول Admin Process Expires On 15-sep-13 نوشته اونوقت اینا چطور همچین چیزی نوشتن؟؟؟!!!! خیلی نگرانم میشه کسی راهنمایی بکنه لطفا؟؟؟
دوستان لطفا ستاره دار هایی که امروز کلیر شدن خبر بدن اینجا. این ایمیل همراه با آپدیت امروز برای کیس پدر و مادر من اومد که ستاره دار هستند. چکار باید کرد؟؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی بکنه لطفا؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، proje ، MAHDI2012 ، daad ، AsemanAbee
(2013-08-29 ساعت 21:24)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:04)jj bobo نوشته:  جی جی تنها ....جی جی خسته...ولی همچنان امیدوار
jjbobo عزیز چرا تنها!!! چرا خسته !!!! مگه ما رو نمی بینی ما تا آخر کنارت هستیم

در كنار همه دوستان گل تا آخرين لحظه
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-29 ساعت 20:48)yalda91 نوشته:  بعد از 6 ماه انتظار وحشتناک امروز که پیگیری کردیم که بابا گفته بودید 6 ماه به همسرم گفتن اون زمان تقریبی هست و پروستون هنوز تو جریانه و تمام نشده .دیگه عقلم به جایی قد نمی ده. اگه راستشو بخواید به همه کسانی که دارن کلیر می شن حسودیم میشه .خوشبجالتون دوستان .بعد از 2 سال هنوز نتونستم برم سر خونه زندگیم .برام دعا کنید لطفا .به همه کسانی که کلیر شدن و یا رفتن تبریک می گم .

آقای فضلی خیلی خیلی دعا کردم خدا رو ضدا کردم التماسش کردم اما هنوز صدام نرسیده برای منم دعا کنید لطفا .
یلدای عزیز تو که سال رو ساختی این یک ماه رو هم صبر کن مطمئن باش خیلی زود شاد میشی و میری سر خونه زندگیت ,,من مطمئنم

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Rebekaa ، sh-p ، رجبعلی ، SHABAH51 ، ma300me ، Soap McTavish ، Doe ، honey rahmati ، daad ، AsemanAbee ، yalda91
چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشکر کنندگان: hosa ، daad ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم همینطور 10 بار خواهش التماس کردم هیچکس جواب نمیده!
تشکر کنندگان: Rebekaa ، MAHDI2012 ، daad ، AsemanAbee
(2013-08-29 ساعت 21:28)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 20:48)yalda91 نوشته:  بعد از 6 ماه انتظار وحشتناک امروز که پیگیری کردیم که بابا گفته بودید 6 ماه به همسرم گفتن اون زمان تقریبی هست و پروستون هنوز تو جریانه و تمام نشده .دیگه عقلم به جایی قد نمی ده. اگه راستشو بخواید به همه کسانی که دارن کلیر می شن حسودیم میشه .خوشبجالتون دوستان .بعد از 2 سال هنوز نتونستم برم سر خونه زندگیم .برام دعا کنید لطفا .به همه کسانی که کلیر شدن و یا رفتن تبریک می گم .

آقای فضلی خیلی خیلی دعا کردم خدا رو ضدا کردم التماسش کردم اما هنوز صدام نرسیده برای منم دعا کنید لطفا .
یلدای عزیز تو که سال رو ساختی این یک ماه رو هم صبر کن مطمئن باش خیلی زود شاد میشی و میری سر خونه زندگیت ,,من مطمئنم

سلام ...شما به سفارت ایمیل زدید و سوال کردید ؟اگر ایمیل دادید جواب چی بوده ؟ اگر ایمیل نزدید حتما اینکار را انجام بدید...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: Rebekaa ، Soap McTavish ، daad ، AsemanAbee ، yalda91
(2013-08-29 ساعت 21:28)lonelyman نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:24)اریوبرزن نوشته:  [quote='jj bobo' pid='404646' dateline='1377794092']
جی جی تنها ....جی جی خسته...ولی همچنان امیدوار
jjbobo عزیز چرا تنها!!! چرا خسته !!!! مگه ما رو نمی بینی ما تا آخر کنارت هستیم

در كنار همه دوستان گل تا آخرين لحظه
[/quote

لانلی من عزیز تبریک منو از نوع آبی پذیرا باشید

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، sh-p ، payampars ، Rebekaa ، ikamaly ، رجبعلی ، honey rahmati ، daad
آیا تا الان کیس ستاره دار داشتیم که نفر ستاره دار کلیر شده باشه؟ یا همه ستاره دارها همچنان کلیر نشده اند؟
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad
دوستان یک سوال دیگر
من 25 جون مصاحبه داشتم و من و بچه ها ویزامونا گرفتیم بجز همسرم که او در 23 اگست اپ دیت شد ولی الان در ceas دوباره جلوی کیس من که ایشود شده بود تاریخ 29 اگست نوشته این یعنی چه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad
(2013-08-29 ساعت 21:27)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.

آخه تو جدول Admin Process Expires On 15-sep-13 نوشته اونوقت اینا چطور همچین چیزی نوشتن؟؟؟!!!! خیلی نگرانم میشه کسی راهنمایی بکنه لطفا؟؟؟
دوستان لطفا ستاره دار هایی که امروز کلیر شدن خبر بدن اینجا. این ایمیل همراه با آپدیت امروز برای کیس پدر و مادر من اومد که ستاره دار هستند. چکار باید کرد؟؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی بکنه لطفا؟

سلام دوست عزیز امیدوارم به زودی کلیر بشید ...چند تا سوال دارم کیس شما چند نفره؟
شما باید آماده سفر باشی ...اگه تا اواسط سپتامبر کلیر نشدید باید هفته آخر به
سفارت برید در ضمن مدیکال شما اعتبار داره؟؟
موفق باشی ...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: Rebekaa ، رجبعلی ، daad ، AsemanAbee
دوستان وعزیزان گرامی وقتی دوست خوبمون رهام عزیز با288 روز انتظار کلیر میشه مطمئن باشید شما هم کلیر میشید

(2013-08-29 ساعت 21:32)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم همینطور 10 بار خواهش التماس کردم هیچکس جواب نمیده!

فکر کنم هر کی کلیر میشه دیگه بیخیال دیگران میشه .
تشکر کنندگان: sh-p ، hosa ، MAHDI2012 ، ikamaly ، SHABAH51 ، daad ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، mehdi didam
(2013-08-29 ساعت 21:27)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.

آخه تو جدول Admin Process Expires On 15-sep-13 نوشته...
دوست عزیز نگران نباشید، مطمئن باشید که همه دوستان کیلیر خواهند شد، شک نکنین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: joody ، sh-p ، Rebekaa ، lonelyman ، ikamaly ، payampars ، shatsi ، mhb161 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، aghaghia ، nedaba ، alirezass ، daad ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، sce ، yalda91
(2013-08-29 ساعت 21:36)maaarabi نوشته:  آیا تا الان کیس ستاره دار داشتیم که نفر ستاره دار کلیر شده باشه؟ یا همه ستاره دارها همچنان کلیر نشده اند؟

کیس ما هنوز ستاره دار هست امروز یه آپدیت داشتیم و یه ایمیل که چند بار گذاشتم اینجا!
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، lonelyman ، payampars ، shatsi ، mhb161 ، رجبعلی ، SHABAH51 ، alirezass ، daad ، houmanmir
امروز من به همراه کلی از هموطنامون گرفتیم ویزاروووووو....Smile
فقط یکی از دوستان بهش گفتن دباره کلیر خوردین . هنوز تو فکرشم که واقعا ناراحت بود .Sad
به ما گفته بودن دوشنبه بیاین ولی امروز دادن البته دیروز ایشو شدم.Tongue
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان