کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان، وقتی تو سایت Issued می شویم، آیا باید منتظر ایمیلی از سفارت باشیم یا نیازی به ایمیل نبوده و به پست مراجعه کنیم؟
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: payampars ، mhb161 ، b_argi ، daad ، Rebekaa ، AOC Kermani
دوستان گلم Smile) من امروز از انكارا برگشتم ، جاي همه دوستان منتظر خالي ،
و الان اومدم سايت رو ديدم ديگه انكارا كولاكي به راه انداخته ؛))))))
خدمتتون بگم كه دوستان زيادي رو تو اين سفر ديدم كه مرتبا در حال اپ شدن و ايشود شدن كيساشون بودن ،
تبريك مجدد به اين سري از دوستان كلير شده روز بالايي كه با صبوري ، تحمل و سعه صدر مثال زدني تونستن
نتيجه شيرين و دلخواهشونو ببينن Smile)
ساير دوستان هم به اميد حق به اين وصال خواهند رسيد Smile))))?????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-08-29 ساعت 21:43)Rebekaa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:32)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم همینطور 10 بار خواهش التماس کردم هیچکس جواب نمیده!

فکر کنم هر کی کلیر میشه دیگه بیخیال دیگران میشه .

پس ما اینجا چی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر نگران نباش دوست منBig Grin
من کلیر شدنت رو بهت قول میدم. اگه راضی نمیشی بیا شرط ببندیم؟Cool
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payampars ، sh-p ، mhb161 ، اریوبرزن ، Mehrdadordi ، ikamaly ، رجبعلی ، b_argi ، SHABAH51 ، daad ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 21:05)morvarid1364 نوشته:  سلام دوستان ما هم بالاخره ویزامون رو گرفتیم
فقط یه سوال اون قسمتی که نوشته Annotation جریانش چیه؟
برای بعضی ها یه ستاره هست بعضیها دو تا ستاره بعضیها یه متنی نوشته با ستاره
کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
(مدیران محترم نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا خیر اگر نیست که ممنون میشم بگید توی کدوم تاپیک میتونم بنویسم)

اونجا نوشته که نفرات زیرمجموعه حتما باید با نفر اصلی وارد بشن و اگه تنها پاشن برن راشون نمیدن
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، payampars ، ikamaly ، sh-p ، b_argi ، SHABAH51 ، daad ، رجبعلی ، Rebekaa ، mehdi389 ، morvarid1364
2010 لاتاری باعث شد من از پدر مادرم جدا شدم و حالا 2013 لاتاری مارو به هم نزدیک کرد خدایا شکرت..
بدترین روز عمرم 3 سال پیش در فرودگاه امام بود . و حالا قشنگترین لحظه در فرودگاه آمریکا انتظارمونو میکشه .
این روزا به اون کسایی فکر میکنم که شرایط 3 سال پیش من رو پیدا میکنن و مادر پدرشون برنده شدن و بالای 21 سال هستن .کسی بهتون امید نده که ما زود میاریمتون انجا حالا وکیل میگیریمو این حرفا (هیچ راهی نیست) . جدا سخته ولیییییییی مثل باد میگذره (به بهترین شکل)و فقط تو این 6 سال ازدواج نکنین و فقط زبان و درس بخونین که واقعا اینطوری با هدف رفتن بهتر از برنده شدن در لاتاریه ... شما چه بخواین چه نخواین شهروند آمریکایی هستین... این روزای آخر از پیش مادر پدرتون تکون نخورین.
براتون بهترین آرزوهارو میکنم.
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
(2013-08-29 ساعت 22:19)maaarabi نوشته:  سلام دوستان، وقتی تو سایت Issued می شویم، آیا باید منتظر ایمیلی از سفارت باشیم یا نیازی به ایمیل نبوده و به پست مراجعه کنیم؟

سلام عزيز Smile شما بعد از ايشود شدن يه ايميل مياد واست جهت دريافت از اداره پست و
ديگه فقط بايد يه جيغ بنفش بكشيو چشماتو به جمال "ويزا" خوشگله مزين كني Smile))))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: payampars ، sh-p ، رجبعلی ، b_argi ، SHABAH51 ، daad ، Rebekaa ، mehdi389 ، AOC Kermani
(2013-08-29 ساعت 22:19)maaarabi نوشته:  سلام دوستان، وقتی تو سایت Issued می شویم، آیا باید منتظر ایمیلی از سفارت باشیم یا نیازی به ایمیل نبوده و به پست مراجعه کنیم؟
نه فرداش برو سفارت بهت ویزارو میدن
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: payampars ، ikamaly ، sh-p ، رجبعلی ، b_argi ، SHABAH51 ، daad ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 22:11)ikamaly نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:55)MY75 نوشته:  دوستان سلام
امروز ستاره ما هم برداشته شد.
درسته كه نه براي آپديت هاي ما و نه براي كلير شدن با ستاره مون هيچ كس هورا نكشيد، ولي وظيفه خودم دونستم اطلاعرساني كنم.
آخه دلم سوخت!!!Sad

هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
برای دوست عزیزمون
امیدوارم با رنگش مشکلی نداشته باشی!!Wink
هووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-29 ساعت 20:48)yalda91 نوشته:  بعد از 6 ماه انتظار وحشتناک امروز که پیگیری کردیم که بابا گفته بودید 6 ماه به همسرم گفتن اون زمان تقریبی هست و پروستون هنوز تو جریانه و تمام نشده .دیگه عقلم به جایی قد نمی ده. اگه راستشو بخواید به همه کسانی که دارن کلیر می شن حسودیم میشه .خوشبجالتون دوستان .بعد از 2 سال هنوز نتونستم برم سر خونه زندگیم .برام دعا کنید لطفا .به همه کسانی که کلیر شدن و یا رفتن تبریک می گم .

آقای فضلی خیلی خیلی دعا کردم خدا رو ضدا کردم التماسش کردم اما هنوز صدام نرسیده برای منم دعا کنید لطفا .

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایاااا تو همیشه میگی دعای بنده ات را در حق بنده دیگرت زود اجابت میکنی، یلدای ما را کلیر بفرمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-29 ساعت 19:39)Rebekaa نوشته:  باسلام به مدیران و پیشکسوتان و دوستان خوب مهاجرسرا

تبریک فراوان به بچه هایی که امروز کلیر شدن و آرزو سلامتی و شادی . امیدوارم که همیشه در همه مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید.

انشالله بزودی زود بقیه بچه ها هم از این انتظار خسته کننده رها شوند و کلیر شوند.

راستی چقدر سخته که چهار روز دیگه منتظر باشیم تا سه شنبه هفته آینده تا یک سری دیگه شماره اعلام بشه.

یه سوال : وقتی به امید خدا کلیر شدیم ، صبح هرساعتی که باشد می توانیم برای دادن پاسپورت به سفارت اقدام کنیم یا حتما باید 8 صبح اونجا باشیم ؟

آیا اگه عصر رسیدیم آنکارا بعدازظهر هم میشه پاسپورت رو تحویل سفارت داد یا نه ؟

یه سوال دیگه : نمی دونم چرا از تاریخ 20 آگوست دیگه چرا آپدیتی برای من نیومده و همین طور در این تاریخ مونده . نمی دونم چرا امروز نگران شدم و استرس زیادی پیدا کردم .

پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم.

كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه:هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست

فقط باید ساعت 10.5 تا 12 پاس رو ببرید داخل . نه قبل و نه بعد.
تشکر کنندگان: lonelyman ، payampars ، honey rahmati ، ikamaly ، رجبعلی ، sh-p ، SHABAH51 ، daad ، kian_mousapour ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 20:45)maaarabi نوشته:  سلام دوستان، وقتی تو سایت Issued می شویم، آیا باید منتظر ایمیلی از سفارت باشیم یا نیازی به ایمیل نبوده و به پست مراجعه کنیم؟

یه ایمیل میادکه شماره پستی رو نوشته که باید اون شماره رو ببری پست حتما
تشکر کنندگان: lonelyman ، payampars ، honey rahmati ، maaarabi ، ikamaly ، رجبعلی ، sh-p ، daad ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 22:27)Mehrdadordi نوشته:  

سلام عزيز Smile شما بعد از ايشود ايميلي رو دريافت ميكنين كه كه يك "باركد" در اون قيد شده،
وارد ادرس سايتي اداره پست ميشين و مراحل حمل پستي رو تا مقصد بهتون نشون ميده ،
ولي به طور معمول اگر تعطيلي خاصي نباشه ، ظرف ٤٨ ساعت پاس اماده اس ..
دوست عزیز ممنون و متشکر بابت توضیح کاملتون
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: payampars ، honey rahmati ، رجبعلی ، sh-p ، daad ، Rebekaa ، AOC Kermani ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 22:32)ma300me نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 20:45)maaarabi نوشته:  سلام دوستان، وقتی تو سایت Issued می شویم، آیا باید منتظر ایمیلی از سفارت باشیم یا نیازی به ایمیل نبوده و به پست مراجعه کنیم؟

یه ایمیل میادکه شماره پستی رو نوشته که باید اون شماره رو ببری پست حتما

ممكنه هم ايميل نياد يا وقتي بياد كه شما ويزاتون رو گرفته باشينTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: payampars ، maaarabi ، ma300me ، shatsi ، ikamaly ، رجبعلی ، 5ina ، SHABAH51 ، daad ، Alirezaa2013 ، Rebekaa ، mehdi389 ، babak_1363
یا حضرت خداااااااااااا Mrbonbon کلییر شد ؟؟؟؟؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: yalda91 ، payampars ، ikamaly ، lonelyman ، mrbonbon ، daad ، AsemanAbee ، Rebekaa
تبریک به همه دوستان کلیر شده آنکارا

PARVIN_OMID و raham

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان