کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام چی دارم می شنوم
پدی کلیرنس خورده خدامنوبکشه همین الان به شوهرم زنگ زدم که دیروزباهم رفته بودن ابوظبی ازش بپرسم گفت والا دیدم سرحال نیست ولی دیگه نپرسیدم چشه و خیلیییییییییییییییی داغون بود
من باانکه پدی عزیزروندیدم کلی دارم زارزارگریه میکنم آخی این همه برنامه ریزی دقیق که هرلحظه اش اتفاق خاصی بیفته همه چی بهم میریزه
چندصفحه قبل هم براش نوشتم که پدی جان اینجور تصمیم گیری ها درست مثل لبه پرتگاه راه رفتنه ولی الان بهش میگم عزیزدل اینوبدون هرگاه که لبه پرتگاه قرارگرفتید یاخداوند تورا ازپشت میگیره و یاپروازکردن روبهت می اموزد پس بزاریدخداکارخودشوکنه مطمئن باشیدنمیزاره شمابه قعرپرتگاه برید و دراخرپروازخواهید کرد
به همسرم که گفتم خیلییییییییییی ناراحت شدوچقدرررررررررررررررررازشخصیت خوب دکترعزیزمان تعریف کردباعث افتخاره که افرادی بافهم و کمال و این همه خوب و باشخصیت عضواین مهاجرسراهستند پس دوست خوبمان بالاخره کلیرخواهیدشدمطمئن باشید کاری نکردید خلافی نکردید ازنظردولت امریکااااااااااااااااااااااااااااااا که شماروکلیرنکنن فقط برنامه ریزی زندگیتون بهم خورده که انشالا همه چی توی دوسه هفته مشخص میشه
ظهرررررررررررررررررررررررررررررررر به نیت رواشدن حاجت پدی عزیزمون براش قران میخونم بعدازنماز
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

پدی عزیز واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم ولی دعا میکنم خیلی زود وضعیت تو هم درست بشه وبری پیش همسر و فرزندانت
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند
واقعا آدم نميدونه چي بگه .. منم مشكل شما رو دارم و دركتون ميكنم
اميدوارم زودتر همه ي ما مشكلمون حل بشه و سر و سامون بگيريم ...
واستون واقعا از صميم قلب آرزو ميكنم تا حل بشه مشكلتون و زودتر به خانواده تون برسين...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-08-30 ساعت 10:27)fardad1390 نوشته:  

پدی عزیز واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم ولی دعا میکنم خیلی زود وضعیت تو هم درست بشه وبری پیش همسر و فرزندانت

پدی جان بازهم خداروشکرهمسروفرزندانتون رفتن مهم ازبلاتکلیفی دراومدن خانواده تون و اون وضعیت اورژانسی بودکه حل شد یه نفس راحتی همین الان کشیدممممممممممممممممممممممممم پس دوست من تاهمین جاش هم خداروشکرشمایه نفرید بالاخره میشه منتظربودو بالاخره کلیرهم خواهیدشد مهم اینه اونارفتن دوری شماهم موقته پس همین قدرکه خداوندشماروازپشت سرگرفت و نزاشته ازلبه پرتگاه بیفتید خداروشکرکنید میمونه پروازکردن شماکه اونم خودش راشوبهتون یادمیده
تشکر کنندگان: پدی ، Rebekaa ، Aida.s ، manzar333 ، mhb161 ، Ehsan1358 ، alihmh ، kasrafo ، mehdi389 ، nika ، shatsi ، رجبعلی ، daad ، roham2012 ، soruosh
(2013-08-29 ساعت 22:23)ma300me نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:43)Rebekaa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:32)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:30)Rebekaa نوشته:  چرا هیچ کسی سوال منو پاسخ نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

منم همینطور 10 بار خواهش التماس کردم هیچکس جواب نمیده!

فکر کنم هر کی کلیر میشه دیگه بیخیال دیگران میشه .

پس ما اینجا چی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینقدر نگران نباش دوست منBig Grin
من کلیر شدنت رو بهت قول میدم. اگه راضی نمیشی بیا شرط ببندیم؟Cool

سلام به همراه همیشگی بچه های منتظرسرا
خیلی ممنون از لطفتون . واقعا دیشب خودمو باخته بودم و خیلی ناراحت بودم متن شما رو خوندم و روحیه گرفتم . امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشید و زندگی بروفق مرادتون باشه .
تشکر کنندگان: پدی ، Aida.s ، dove ، zavosh ، AsemanAbee ، mhb161 ، alihmh ، nika ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، roham2012
سلام دوستان

من یکشنبه پاس خودم و خانمم را از طریق پیک دادم سفارت تو ابوظبی هنوز ویزای ما ایشو نشده به سفارتم که زنگ می زنم میگه پاس شما اینجا نیست.
ولی پیکم میگه من تحویل سفارت دادم خیلی نگرانم.
علی الظاهر خیلیا یکشنبه پاس دادن به سفارت. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان: پدی ، Rebekaa ، dove ، AsemanAbee ، mhb161 ، mehdi389 ، daad ، negar_karimi6 ، lilistar
(2013-08-30 ساعت 01:28)گل نهال نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 01:21)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من

[b]زنجيري افكنده بر گردنم دوست
ميبردم هرجا كه خاطر خواه اوست
[/b]
امروز رفتم بچه ها رو مدرسه ثبت نام كنم بعد از كلي بگير و ببند نهايتا مشروط به اينكه اداره اجازه افزايش ظرفيت بده و با گرفتن تعهد از من ثبت نام موقت شون كردند.
خدايا تو شاهد حال و روز من بودي امروز تو رو به وحدانيتت قسم خودت همونطور كه با بخشش و رحمتت در اولين سال ثبت نام در لاتاري اون هم اخرين روز ثبت نام و بسيار بسيار اتفاقي شرايط قبوليم رو رقم زدي يك دفعه ديگه لطفت رو شامل حال بفرما و دل من و همه دوستهاي منتظرم رو شاد بفرما

ويرايش شعر: رشته اي بر گردنم افكنده دوست / ميبرد آنجا كه خاطرخواه اوست
(پست موقت)

بازم ویرایش : رشته ای برگردنم افکنده دوست / می کشدهرجاکه خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: پدی ، Rebekaa ، Aida.s ، manzar333 ، mhb161 ، daad ، roham2012 ، nedaba

سلام پدی عزیز، از شنین این خبر خیلی ناراحت شدم و باهات احساس همدردی می کنم چون خودم بیشتر از ۲ هفته است که این موقعیت رو دارم و هر روزم سخت تر از روز قبل می گذره.Sad
من تو همین هفته دارم میرم تهران و از اونجا هم عازم ایروان هستم چون پروژه زنجیر و نرده های سفارت داره کم کم جدی می شه.Wink
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
بچه ها من الان ایروانم دو شنبه پاسارو تحویل دادم تازه الان بهم زنگ زدن
سفارت خیلی شلوغه هم ویزاهای دانشجویی زیادن هم دارن رو کیسای لاتاری کار می کنن
برای گرفتن ویزا از ایروان تا روز جمعه رو در نظر داشته باشین که مسل من ضرر نکنین
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
این چیه که میشنوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دکتر عزیزمون پدی جان چی شده؟!!!SadSadSad

الان تو اون تاپیک خدافظی کردم!
چرا نمیشه بدون فکر و خیال برم!!!Sad
واقعا ناراحت شدم
امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه!!!

بچه ها امیدوارم همتون بزودی کلیر بشین
دوستتون دارم
خدانگهدار
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !

دکتر جون خیلی ناراحت شدم خیالمون از شما راحت شده بود اما مهم نیست حتما خیری براتون هست نمی دونم چی؟ ضرر کردین ،تنها شدین، اما صبور باشید حتما شما هم به زودی زود کلیر میشید و به خانواده ی عزیزتون می پیوندید
براتون آرزو می کنم بهترین ها براتون پیش بیاد،بدونید تنها نیستید و خانواده ی مهاجر سرا با شما هستند
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: dove ، Szsanazsz ، proje ، AsemanAbee ، گل نهال ، mhb161 ، SHABAH51 ، nika ، Rebekaa ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، ali1982 ، roham2012 ، houmanmir
دوستاون عزیزی که سه شنبه پاسشون تحویل سفارت ابو ظبی دادند ایا توی سیس اپدیت شدند

سلام اقاى دکتر
براى برگشت خودتون بلىط اوکى شد؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: sce ، proje ، AsemanAbee ، mhb161 ، nika ، mehdi389 ، Rebekaa ، shatsi ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، roham2012 ، babak_1363
سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به raham , princice
خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: proje ، AsemanAbee ، گل نهال ، mhb161 ، raham ، b_argi ، nika ، mehdi389 ، Rebekaa ، so_ar ، daad ، negar_karimi6 ، ali1982 ، lonelyman ، mrbonbon ، princesess ، roham2012 ، noura ، A.d ، rose_2000 ، lilistar ، babak_1363

پدي عزيز وگرامي نگران نباشيد حتما ويزا مي گيريد .به خدا توكل كنيد وما هم براي شما دعا مي كنيم من به شخصه براتون نذر هم كرده ام .به اميد كلير شدن شما دوست گرامي.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: manzar333 ، پروا ، proje ، مهرنگار ، dove ، roeentan ، ari_kiana ، mhb161 ، alihmh ، nika ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، roham2012 ، rose_2000 ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 09:33)azem2014 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 09:22)proje نوشته:  آقا ما ایروانی ها دیگه کم کم داریم خیز ور میداریم برای گرفتن ویزا
احساسم اینه که هفته دیگه 5 شنبه کلیر میشم ولی امروز و فردا (جمعه و شنبه) برای بسیاری از دوستان هورا و تبریک خواهم فرستاد

یعنی میگین تا هفته دیگه از ایروان هیچ خبری نمیشه؟
ضمنا دوستان یه جوری مینویسن که انگار بعد اینم که جواب کلیر و ویزا بیاد انشاله بلافاصله باید رفت آمریکا ؟ مگه بعد از اون 6 ماه وقت نمیدن تا کارات رو ردیف کنی و بری؟

ها!!!!!

پدی جان نگران نباش عزیزم .... همه چی حل میشه و شما هم بزودی به خانواده عزیزتون ملحق میشید.
همه این مراحل حل شدنیه. فقط و فقط صبررررررررر و حوصله
ما همه با شمائیم و براتون دعا میکنیم و منتظریم
شما جزو معدود کسایی هستید که براتون 2 بار هورا میکشیم.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان