موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-30 ساعت 10:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-30 ساعت 10:27 توسط negar_karimi6.)
سلام چی دارم می شنوم
پدی کلیرنس خورده خدامنوبکشه همین الان به شوهرم زنگ زدم که دیروزباهم رفته بودن ابوظبی ازش بپرسم گفت والا دیدم سرحال نیست ولی دیگه نپرسیدم چشه و خیلیییییییییییییییی داغون بود
من باانکه پدی عزیزروندیدم کلی دارم زارزارگریه میکنم آخی این همه برنامه ریزی دقیق که هرلحظه اش اتفاق خاصی بیفته همه چی بهم میریزه
چندصفحه قبل هم براش نوشتم که پدی جان اینجور تصمیم گیری ها درست مثل لبه پرتگاه راه رفتنه ولی الان بهش میگم عزیزدل اینوبدون هرگاه که لبه پرتگاه قرارگرفتید یاخداوند تورا ازپشت میگیره و یاپروازکردن روبهت می اموزد پس بزاریدخداکارخودشوکنه مطمئن باشیدنمیزاره شمابه قعرپرتگاه برید و دراخرپروازخواهید کرد
به همسرم که گفتم خیلییییییییییی ناراحت شدوچقدرررررررررررررررررازشخصیت خوب دکترعزیزمان تعریف کردباعث افتخاره که افرادی بافهم و کمال و این همه خوب و باشخصیت عضواین مهاجرسراهستند پس دوست خوبمان بالاخره کلیرخواهیدشدمطمئن باشید کاری نکردید خلافی نکردید ازنظردولت امریکااااااااااااااااااااااااااااااا که شماروکلیرنکنن فقط برنامه ریزی زندگیتون بهم خورده که انشالا همه چی توی دوسه هفته مشخص میشه
ظهرررررررررررررررررررررررررررررررر به نیت رواشدن حاجت پدی عزیزمون براش قران میخونم بعدازنماز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته: سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند
پدی عزیز واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم ولی دعا میکنم خیلی زود وضعیت تو هم درست بشه وبری پیش همسر و فرزندانت
کیس 104xx : سری دوم .
ارسال فرمها اردیبهشت و کارنت شدن شب انتخابات 24 خرداد
تاریخ مصاحبه 4 اوت (13 شهریور) ولی به علت تعطیلی سفارت 12 اوت
آپدیت کیس 1 : 12 و13 و14 و23 اوت و 10 و11 سپ
آپدیت کیس 2 : 12و13و14اوت و 9 سپ و 11 سپ
آپدیت کیس 3 : 12 و13 اوت و 11 سپ
11 سپتامبر کلیر شذیم
12سپتامبر 2013 در سایت سیس توسط سفارت آپدیت شدیم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته: سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند
واقعا آدم نميدونه چي بگه .. منم مشكل شما رو دارم و دركتون ميكنم
اميدوارم زودتر همه ي ما مشكلمون حل بشه و سر و سامون بگيريم ...
واستون واقعا از صميم قلب آرزو ميكنم تا حل بشه مشكلتون و زودتر به خانواده تون برسين...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یکشنبه پاس خودم و خانمم را از طریق پیک دادم سفارت تو ابوظبی هنوز ویزای ما ایشو نشده به سفارتم که زنگ می زنم میگه پاس شما اینجا نیست.
ولی پیکم میگه من تحویل سفارت دادم خیلی نگرانم.
علی الظاهر خیلیا یکشنبه پاس دادن به سفارت. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من الان ایروانم دو شنبه پاسارو تحویل دادم تازه الان بهم زنگ زدن
سفارت خیلی شلوغه هم ویزاهای دانشجویی زیادن هم دارن رو کیسای لاتاری کار می کنن
برای گرفتن ویزا از ایروان تا روز جمعه رو در نظر داشته باشین که مسل من ضرر نکنین
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دکتر جون خیلی ناراحت شدم خیالمون از شما راحت شده بود اما مهم نیست حتما خیری براتون هست نمی دونم چی؟ ضرر کردین ،تنها شدین، اما صبور باشید حتما شما هم به زودی زود کلیر میشید و به خانواده ی عزیزتون می پیوندید
براتون آرزو می کنم بهترین ها براتون پیش بیاد،بدونید تنها نیستید و خانواده ی مهاجر سرا با شما هستند
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-30 ساعت 11:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-30 ساعت 12:26 توسط Ehsan1358.)
سلام
انشا الله همتون کلیر بشین بزودی و تبریک به raham , princice
خدایا نمی دانم چرا دلم کلیر آسمان آبی MRR777و mrbonbon, b-argi, sabre ayoob, Shabah55, Zanganeh را به طور خاص می خواد خدایا پدی را در پناه خود بگیر که بجز تو پناهی نداریم
به امید کلیر همه کلیر مندان و حاجتمندان
دوستان این آخرین صفحه کاملا فعال مهاجرسراست بعد ازاین صفحه ممکنه جوابتونو تا چند روز ندهند برای همدیگه خیلی دعا کنید که خدا به دلاتون خیلی نزدیک و خیلی دوستون داره می خواد به استواری و قدرت کوه باشید و انشا الله این بزرگترین مشکل زندگیتون باشه و همه چیز از این به بعد براتون سهل و وصول باشه.
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51