کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستای گلم برید سایت انکارا رو چک کنید من الان کلیر شدم باورم نمیشه خیلی خوشحالم.منتظر خبرای خوب شما اینجا نشستم
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
(2013-08-30 ساعت 12:06)ramin5165 نوشته:  سلام دوستای گلم برید سایت انکارا رو چک کنید من الان کلیر شدم باورم نمیشه خیلی خوشحالم.منتظر خبرای خوب شما اینجا نشستم

مباركه دوست گرامي SmileSmileوهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
امیر جان مهاجر من و رو 88 روز سبزم کن به امید سبز شدن همه عزیزانی که وجودشون اینجا باعث دلگرمی ما بوده دوستون دارم
سلام به همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده ها.
سفارت ترکیه دوشنبه تعطیل است بهترین زمان برای رفتن به نظر من پنج شنبه است که پرواز ماهانه.دوستان نظری دارند؟
****case number :2013AS***2
تشکر کنندگان: mhb161 ، proje ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، dove ، negar_karimi6 ، lonelyman
(2013-08-30 ساعت 12:08)sh-p نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:06)ramin5165 نوشته:  سلام دوستای گلم برید سایت انکارا رو چک کنید من الان کلیر شدم باورم نمیشه خیلی خوشحالم.منتظر خبرای خوب شما اینجا نشستم

مباركه دوست گرامي SmileSmileوهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

وای باورم نمیشه این هورا مال من باشه شما اولین نفری هستی که دارید بمن تبریک میگید خیلی خوشحالم اشک شوق تو چشمام حلقه زده

تبریک تبریک تبریک
[عکس: congratulations-2271.gif]
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-30 ساعت 12:19)ramin5165 نوشته:  

وای باورم نمیشه این هورا مال من باشه شما اولین نفری هستی که دارید بمن تبریک میگید خیلی خوشحالم اشک شوق تو چشمام حلقه زده

انشالله اولين نفري باشم كه وقتي ويزاتون را گرفتيد واينجا اعلام كرديد بهتون تبريك بگم .موفق و پيروز باشيد.Big GrinBig GrinCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: proje ، ramin5165 ، alihmh ، elmira_fa ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، roham2012 ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 12:18)pooyani نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده ها.
سفارت ترکیه دوشنبه تعطیل است بهترین زمان برای رفتن به نظر من پنج شنبه است که پرواز ماهانه.دوستان نظری دارند؟

کدوم دوشنبه میشه؟ سایتی که مراجعه کردید واسه دیدن تعطیلی سفارت ترکیه رو بگزارید اگه امکان داره ممنون میشم
تشکر کنندگان: proje ، sh-p ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، dove ، negar_karimi6

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااا

تبریک میگم دوست من
همیشه شاد باشی
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: proje ، sh-p ، pooyani ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، dove ، negar_karimi6
(2013-08-30 ساعت 12:24)ramin5165 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:18)pooyani نوشته:  سلام به همه دوستان و تبریک به همه کلیر شده ها.

کدوم دوشنبه میشه؟ سایتی که مراجعه کردید واسه دیدن تعطیلی سفارت ترکیه رو بگزارید اگه امکان داره ممنون میشم
دوشنبه 11 شهریور برابر با 2 سپتامبر روز کارگر جزو تعطیلات سفارته.
توی سایت سفارت ترکیه در قسمت about us بخشی هست به نام holidays تمام تعطیلات سفارت رو در سال 2013 زده
****case number :2013AS***2
تشکر کنندگان: ramin5165 ، sh-p ، mehdi389 ، Rebekaa ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، A.d
(2013-08-30 ساعت 12:23)proje نوشته:  

تبریک تبریک تبریک
[عکس: congratulations-2271.gif]

از شما هم ممنونم ادم تو این سایت همیشه دلگرمه دوستایی مثل شماست اینجا(مهاجر سرا) تنهایی معنا نداره
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، Rebekaa ، proje ، daad ، sara_82 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، roham2012 ، powerb
(2013-08-29 ساعت 21:55)MY75 نوشته:  دوستان سلام
امروز ستاره ما هم برداشته شد.
درسته كه نه براي آپديت هاي ما و نه براي كلير شدن با ستاره مون هيچ كس هورا نكشيد، ولي وظيفه خودم دونستم اطلاعرساني كنم.
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: sh-p ، ramin5165 ، mehdi389 ، Rebekaa ، proje ، daad ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، iraj im ، roham2012 ، Aida.s
(2013-08-30 ساعت 12:15)ramin5165 نوشته:  امیر جان مهاجر من و رو 88 روز سبزم کن به امید سبز شدن همه عزیزانی که وجودشون اینجا باعث دلگرمی ما بوده دوستون دارم

رامین جان لطفا تاریخ کلیر شدنت رو بگو تا وارد کنم. تعداد روزها محاسبه میشه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، sh-p ، Soap McTavish ، sce ، elmira_fa ، mehdi389 ، Rebekaa ، proje ، daad ، رجبعلی ، dove ، negar_karimi6 ، lonelyman ، aghaghia ، yalda91 ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند
پدی عزیز
این راه پراز سختی و دلتنگی هست, ما هم به جون خریدیم واسه بچه هامون, مطمئن باش دوران دوری کوتاهه. به زودی ویزای شما هم میاد و به خانواده میپیوندی. آیا امکانش نبود دبی بمونی تا ویزای خودتون هم بیاد؟
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-08-30 ساعت 12:29)pooyani نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:24)ramin5165 نوشته:  

دوشنبه 11 شهریور برابر با 2 سپتامبر روز کارگر جزو تعطیلات سفارته.
توی سایت سفارت ترکیه در قسمت about us بخشی هست به نام holidays تمام تعطیلات سفارت رو در سال 2013 زده
خیلی لطف کردیدممنونم
تشکر کنندگان: pooyani ، sh-p ، nika ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: