کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-04 ساعت 18:47)mahmoodfuny نوشته:  سلام بر همه دوستان
لطفا یکجا باز کنید من هم اومدم، البته از چند وقت پیش با خواندن اطلاعات نیاز به کلیرها زنبیلمو تو صف گذاشته بودم. امیدوارم پیش کسوت این تاپیک بشم. اما لازمه اش اینه که پیش کسوتهای قبلی زودتر اسباب کشی کنن برن بیرون.
سلام دوست عزیز
از اینکه با شما و خانواده ی محترمتون در سفارت آشنا شدم بسیار خوشحالم
ما علاوه بر برگه ی صورتی خوشرنگ یه فرم 9 سوالی هم در ایمیل دریافت خواهیم کرد
امشب ما به سمت تهران حرکت خواهیم کرد
موفق باشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ali2316 ، s.s.h ، Ali.US ، abloom_ma ، AFSHIN-PIC ، sce ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، گل نهال ، bayat_r ، zohre02 ، soruosh ، iman63ir ، fereydoooon ، nina22
(2013-04-04 ساعت 19:57)امیر مهاجر نوشته:  تبریک میگم علی جان. Smile به امید یک زندگی خوب برای شما در آمریکا.

ممنونم امير جان ، به اميد ويزاي يك ضرب براي شما ! پيروز باشي دوست خوبم ...
چه روز قشنگي شد امروز ، مامان سايه و ارمين جان ويزاشون رو گرفتند و انتظار منم بالاخره تموم شد !
جاي افشين عزيزم خالي ، هر كجا هست خداوند پشت و پناهش ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
سلام
@ علي اقا خيلي تبريك ميگم . خدا رو شكر ، اين نشون ميده كه درسته طولش ميدن ولي بالاخره كار رو انجام ميدن .
@ ارمين جان باز هم تبريك Smile
@ همگي : از همگي ممنونم . ايشاله همگي به زودي كلير ميشين Rolleyes
در ضمن اكسپاير ويزا دقيقاً از مديكال هستش . ويزاي ما تا ٢٠ مي يعني ٣٠ ارديبهشت اعتبار داره .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
عمو سعید کجاست؟؟عمو کجایی بیا مامان سایه هم ویزاشو گرفت و به قول برادرزادم یفت ...بیا دور هم یه چایی بزنیم تا این روزای ناپاکی تموم شه ...
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: rezagh ، sayeh_m ، ali2316 ، s.s.h ، AFSHIN-PIC ، ابی هانی ، Saeedv13 ، گل نهال ، bayat_r ، zohre02 ، soruosh ، fereydoooon
(2013-04-04 ساعت 20:24)sayeh_m نوشته:  سلام
@ علي اقا خيلي تبريك ميگم . خدا رو شكر ، اين نشون ميده كه درسته طولش ميدن ولي بالاخره كار رو انجام ميدن .
@ ارمين جان باز هم تبريك Smile
@ همگي : از همگي ممنونم . ايشاله همگي به زودي كلير ميشين Rolleyes
در ضمن اكسپاير ويزا دقيقاً از مديكال هستش . ويزاي ما تا ٢٠ مي يعني ٣٠ ارديبهشت اعتبار داره .

ممنونم مامان سايه عزيز ، گرفتن ويزاي خانواده ي محترم سركار عالي و ارمين جان را صميمانه تبريك ميگم و اميدوارم هميشه سلامت و شاد و پيروز باشيد !
بنده به شخصه خودم رو مديون راهنمايي هاي شما مخصوصاً در قسمت تكميلي سفرنامه تون و عمو سعيد گل گلاب ميدونم !
پيام هاي خصوصي شما واقعاً براي من روحيه ساز بود ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
من امروز هم اپدیت شدم .
علی جان من هم از صمیم قلبم به شما تبریک میگم وامیدوارم زودتر اون ویزا خوشگلرو توی پاسپورتت ببینی.از قدیم گفتن گر صبرکنی زغوره حلوا سازی.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: s.s.h ، ali2316 ، raham ، ابی هانی ، Saeedv13 ، گل نهال ، zohre02 ، fereydoooon ، nina22
(2013-04-04 ساعت 18:04)Sanna نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:42)mamanraya نوشته:  به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
چرا وضعیت کیس نامبر من تو سایت ابوظبی نمیاد؟
کسی اینطور بوده ؟
یه سوال دیگه داشتم حالا که کلیر خوردم و وقت دارم میتونم پاسپورتمو عوض کنم ؟ دوسال بیشتر اعتبار نداره .

نه همسر من هم زمانی که کلیر خوردیم (یک هفته قبل عید) ، اعتبار پاسپورتش فقط 7 ماه بود، بعد از برگشتمون به ایران بلافاصله درخواست پاس جدید داد، 6عید از پست تحویل گرفت، تازه حتی معلوم شد کارمند پست از دووم عید هر روز واسمون پاسپورتو میاورده ولی ما سفر بودیم، اون بنده خدا هم به هوای گرفتن عیدی برگشت نمی زده بسته رو ،تا بالاخره ششم به خودمون تحویل داد.Tongue Tongue
شماره پاسپورت هم ما از آفیسر سفارت پرسیدیم، چون همون مشکل شمارو داشتیم که همه مدارک همسرم با شماره پاسپورت قدیمی است، که گفت اصلاً مشکلی پیش نمی یاد، فقط زمانی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی می آیید باید پاسپورت قدیمی ضمیمه شده به پاسپورت جدید حتماً همراهتون باشه Smile

سلام دوستان
پاس همسر من هم همین مشکل را داره یعنی الان دیگه فقط 6 ماه اعتبار داره با توجه به اینکه تو سایت خود سفارت نوشته ویزا حتی در پاس منقضی شده اعتبار داره آیا بهتره پاس عوض بشه و با پاس قدیمی بدیم به سفارت البته در صورت کلیر شدن یا وقتی کلیر شدیم ویزا را بگیریم و بعد پاس را عوض کنیم و با پاس جدید و ویزایی که در پاس منقضی خورده سفر کنیم دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم. اگر هم در تاپیگ مریوطه مطرح نکردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم چون اینجا دوستان مطرح کردند من هم همین جا نوشتم .
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: s.s.h ، mohammad_r ، Sanna ، گل نهال ، zohre02 ، mamanraya
سایه خانم سلام.......گرفتن ویزا را بهتون تبریک میگم و روزهای خوبی را براتون آرزومندم....خیلی زیاد انتظار کشیدید اما امروز لذتش را بردید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
Big Grin
(2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته:  سلام دوستان ؛
بالاخره من هم هوووووووووررررررررااااااااا ...
اميدوارم همه ي دوستان منتظر هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد و كلير بشن !
از abloom_ma عزيز كه تلفني اين خبر رو به من دادند صميمانه ممنونم .

خیلی خیلی مبارک باشه...... یه شام خوشمزه ی دیگه هم افتادیم......
این هفته خیلی وزن اضافه میکنیم....همش باید بریم رستوران سور بخوریم..سور ویزای مامان سایه - آرمین و علی......
هورا هورا هوراTongue
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: habibi ، abloom_ma ، s.s.h ، Ali.US ، ابی هانی ، sayeh_m ، armin1 ، raham ، ali2316 ، گل نهال ، lilac ، zohre02 ، nina22
ali2316 سلام.....نکته ای که توجه من را در مورد کلیر شدن شما به خود جلب کرده ...مهلتی هست که شما برای دریافت ویزا و رفتن به ایروان دارید که تا 28 همین ماه میلادی هست یعنی 25 روز دیگه..در صورتیکه کیس های قبلی دو تا سه ماه هم فرصت داشتند...آیا این میتونه به این علت باشه که سفارت از این تاریخ باید خیلی سریعتر کارهاشون انجام بدهند به علت کمی وقتی که دارند برای بررسی کیس ها؟....یا علت دیگری داره؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: habibi ، ابی هانی ، s.s.h ، raam12000 ، ali2316 ، گل نهال ، fereydoooon
(2013-04-04 ساعت 22:30)abloom_ma نوشته:  ali2316 سلام.....نکته ای که توجه من را در مورد کلیر شدن شما به خود جلب کرده ...مهلتی هست که شما برای دریافت ویزا و رفتن به ایروان دارید که تا 28 همین ماه میلادی هست یعنی 25 روز دیگه..در صورتیکه کیس های قبلی دو تا سه ماه هم فرصت داشتند...آیا این میتونه به این علت باشه که سفارت از این تاریخ باید خیلی سریعتر کارهاشون انجام بدهند به علت کمی وقتی که دارند برای بررسی کیس ها؟....یا علت دیگری داره؟

درسته چرا مهلت دریافت ویزا این قدر کم است.شاید علی جان خیلی وقته که کلیر شده اما سفارت دیر اعلام کرده؟؟؟؟؟؟

درسته چرا مهلت دریافت ویزا این قدر کم است؟ شاید علی جان خیلی وقت است که کلیر شده اما سفارت ارمنستان دیر اعلام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: ikamaly ، raam12000 ، ali2316 ، گل نهال ، fereydoooon
به قول شیرازیا "کرش وا کنین مام بیشینیم تو ای تاپیکو"
ما هم امروز رفتیم مصاحبه و آبی شدیم
-----------
الان دیدم مامان سایه گل و علی آقای عزیز کلیر شدن بسیار خوشحال شدم بهتون تبریک میگم و از صمیم قلب بهترین ها رو واستون آرزو دارم
------------

امروز غیر از ما فقط 3 کیس خانوادگی سفارت بودند که اولی یه آقای جوون به علت اشتباهی که در اسم شناسنامه ایش بود نتونست بگیره و فکرکنم باید برگرده ایران مشکل شناسنامش رو حل کنه و برگرده
2 کیس بعدی 4 تا آقا و خانم مسن بودند که 2 تای اولی کلیرنس خوردند و 2 تای بعدی چون بعد از ما بودند از نتیجشون مطلع نشدم
دیروز یه خانم مجرد کیس لاتاری یه ضرب گرفت، یه خانم مسن(الان دیگه از دوستان خیلی خیلی خوب من و خانوممCool ) کیس خانوادگی هم یه ضرب گرفت.
امروز واسه دیدن بعضی از دوستای جدیدمون به downtown hostel رفته بودیم که "سکوت" عزیز از بچه های مهاجر سرا رو دیدم که کلیر شده بودند و برای دریافت ویزاشون اومده بودند که از همین جا واسشون آرزوی موفقیت میکنم.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
علی جان واقعا تبریک میگم واقعا خوشحال شدم که کلیر شدی داداش.. اینشالا تو تمام کارات موفق و پیروز باشی و هر چی سریع تر بری ام ر ی ک ا Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

سلام بچه ها
خب امروز برامون اخر خوشحالي بود و رفتيم يه چرخي بيرون زديم ولي غروب كه برگشتيم خيلي ناراحت شدم. يه اقايي كه اينجا باهاشون اشنا شديم و البته تو هواپيما هم با هم بوديم بعد از ٨ ماه كليرنس ( كيس خانوادگي F2A ) امروز يو پي اس پاسشون رو خالي اورد با يه برگه صورتي Sad شماره شون توي سايت اعلام شده بوده ولي متاسفانه باز هم كليرنس ادامه پيدا كرده . Sad
خيلي ناراحت شدم و اميدوارم كه زودتر نتيجه بگيرن و از انتظار بيرون بيان Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان