کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-04 ساعت 20:34)ali2316 نوشته:  ...بنده به شخصه خودم رو مديون راهنمايي هاي شما مخصوصاً در قسمت تكميلي سفرنامه تون و عمو سعيد گل گلاب ميدونم !
پيام هاي خصوصي شما واقعاً براي من روحيه ساز بود ...
علی جان
بالاخره انتظارت به سر رسید و DHS و سفارت از رو رفتن. مبارکت باشه دوست خوبم. با این مدت طولانی کلیرنست حماسه ساز شدی علی. من تازه از یک سفر زمینی پنج روزه برگشتم خونه و دیدم که این بغض 5 ماهه شکسته شده. به بهانه کلیر شدن علی:
امشب،.... من، .... عمو سعید 2013ایها ، به ضرس قاطع (به قول عادل فردوسی پورBig Grin) اعلام می کنم که هیچ ورودی لاتاری مثل ما نبوده اند و عمراً که بعدی ها به گرد ما هم برسند. شک دارین که دارم از خودمون تعریف می کنم؟ برین تاپیک های ورودی های قبلی رو بخونین. 2012ایها یه خرده به محدوده ما نزدیک شدن ولی اگر دقت کنین فقط اونهایی که مراحل کارشون به لحاظ زمانی نزدیک هم بودند از حال و احوال هم خبر داشتن. ولی امشب دقت کردین که همه 2013ایها چه جوری نگران علی بودند و کلیر که شد همه چه نفس راحتی کشیدن؟
بدیهیست که:
همگی ما تا 30 سپتامبر 2013 و تا ویزا گرفتن آخرین نفر از دوستانمون همراهشون خواهیم موند.
همه دست اندرکاران لاتاری 2013 به خصوص KCC، سفارت ها، DHS و سایر عوامل بدانند که ما منتظریم تا:
ALL CURRENT
and
ALL CLEAR
امضاء: عمو سعیدِ خوشحال با تریپ وزیرِ شعار به نمایندگی از 2013 ایها (ملقب به حماسه سازان مهاجرسرا)
عمو سعيد
واقعاً كه گل گفتي . اگر واقعيتش رو بخواين ، وقتي اين تاپيك رو باز كردم ، و نوشتم كه همه با هم و دركنار هم اين پروسه رو تموم ميكنيم ، از ته دل اينو نوشتم و اصلاً يه جمله كليشه نبود . الان هم اصلاً فكر نميكنم كه حتي يك روز هم بشه كه به اينجا سر نزنم ، تا زماني كه تك تك شماها كلير بشين.
براي همتون بهترين ها رو ارزو ميكنم Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
ما همه با هم هستیم
و همیشه دوستان خوب با هم خواهیم ماند
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا خوشکله یادتون نره
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سایه جان، من الان فهمیدم.
مبارک باشه. خدا رو شکر.
دیگه تموم شد. Smile
به همسر گرامی تبریکات ویژه بنده رو ابلاغ بفرمایید.
(2013-04-05 ساعت 00:12)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد
واقعاً كه گل گفتي . اگر واقعيتش رو بخواين ، وقتي اين تاپيك رو باز كردم ، و نوشتم كه همه با هم و دركنار هم اين پروسه رو تموم ميكنيم ، از ته دل اينو نوشتم و اصلاً يه جمله كليشه نبود . الان هم اصلاً فكر نميكنم كه حتي يك روز هم بشه كه به اينجا سر نزنم ، تا زماني كه تك تك شماها كلير بشين.
براي همتون بهترين ها رو ارزو ميكنم Rolleyes
من خودم همین دیشب دوباره آنکارا رو رند کردم بقیه رو غیر رند
به نظر من که همه تاپیک ها خیلی عالی است فقط از اون تاپیک ازدباج بعد از قبولی در لاتاری می ترسم والا با این نوناشون
Big GrinBig GrinBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-04 ساعت 20:18)ali2316 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 19:57)امیر مهاجر نوشته:  تبریک میگم علی جان. Smile به امید یک زندگی خوب برای شما در آمریکا.

ممنونم امير جان ، به اميد ويزاي يك ضرب براي شما ! پيروز باشي دوست خوبم ...
چه روز قشنگي شد امروز ، مامان سايه و ارمين جان ويزاشون رو گرفتند و انتظار منم بالاخره تموم شد !
جاي افشين عزيزم خالي ، هر كجا هست خداوند پشت و پناهش ...
تبریک علی جان،سایه عزیز و آرمان جان! تو این شرایط خوندن این خبر یادم انداخت همیشه امیدی هست...باید باشه...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-04-04 ساعت 21:10)MARYAM2 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 18:04)Sanna نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:42)mamanraya نوشته:  به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
چرا وضعیت کیس نامبر من تو سایت ابوظبی نمیاد؟
کسی اینطور بوده ؟
یه سوال دیگه داشتم حالا که کلیر خوردم و وقت دارم میتونم پاسپورتمو عوض کنم ؟ دوسال بیشتر اعتبار نداره .

نه همسر من هم زمانی که کلیر خوردیم (یک هفته قبل عید) ، اعتبار پاسپورتش فقط 7 ماه بود، بعد از برگشتمون به ایران بلافاصله درخواست پاس جدید داد، 6عید از پست تحویل گرفت، تازه حتی معلوم شد کارمند پست از دووم عید هر روز واسمون پاسپورتو میاورده ولی ما سفر بودیم، اون بنده خدا هم به هوای گرفتن عیدی برگشت نمی زده بسته رو ،تا بالاخره ششم به خودمون تحویل داد.Tongue Tongue
شماره پاسپورت هم ما از آفیسر سفارت پرسیدیم، چون همون مشکل شمارو داشتیم که همه مدارک همسرم با شماره پاسپورت قدیمی است، که گفت اصلاً مشکلی پیش نمی یاد، فقط زمانی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی می آیید باید پاسپورت قدیمی ضمیمه شده به پاسپورت جدید حتماً همراهتون باشه Smile

سلام دوستان
پاس همسر من هم همین مشکل را داره یعنی الان دیگه فقط 6 ماه اعتبار داره با توجه به اینکه تو سایت خود سفارت نوشته ویزا حتی در پاس منقضی شده اعتبار داره آیا بهتره پاس عوض بشه و با پاس قدیمی بدیم به سفارت البته در صورت کلیر شدن یا وقتی کلیر شدیم ویزا را بگیریم و بعد پاس را عوض کنیم و با پاس جدید و ویزایی که در پاس منقضی خورده سفر کنیم دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم. اگر هم در تاپیگ مریوطه مطرح نکردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم چون اینجا دوستان مطرح کردند من هم همین جا نوشتم .
من فکر کنم شما هر دو کار رو میتونید انجام بدید، مشکلی نمی تونه داشته باشه. ولی به نظر من هرچه سریعتر پاس جدید بگیرن بهتره، اینطوری ویزا تو پاس جدیدشون میخوره . البته این نظر شخصی منه ها Big Grin
حالا باز بچه های پیشکسوت تر که تجربه دارن هم نظرشونو بدن . Tongue
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: hamedhamed ، ikamaly ، Aida.s ، roeentan ، fereydoooon ، Soap McTavish ، گل نهال ، shiraz ، MARYAM2 ، mamanraya
دوستای خوبم میشه سواله من و جواب بدید؟
کلیرنس چه موقع اتفاق میوفته؟ یعنی وقتی به FBI چک میخوریم باید منتظر کلیرنس باشیم؟؟ کلیرنس یعنی یک جای پروندمون مشکل داره؟

تشکر کنندگان: ikamaly ، shiraz
ali2316 ای اسطوره صبر و مقاومت، کلیر شدنتون مبارک باشه! همواره موفق باشید. Big GrinWink
امیدوارم هر سه سفارت جدول منتظرسرا رو جلوی روشون بزارن و لااقل هر نوبت 20 نفر از بالای جدول کلیر کنن!Tongue
مامان سایه و آقا آرمین رویت ویزا بر شما مبارک!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
یک سئوال یکی از دوستان غیر مهاجرسرایی من در انتظار کلیر شدن هست
اگر در این مدت ازدواج کنه چه اتفاقی می افته؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly
(2013-04-05 ساعت 00:20)مانترا نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:18)ali2316 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 19:57)امیر مهاجر نوشته:  تبریک میگم علی جان. Smile .

جاي افشين عزيزم خالي ، هر كجا هست خداوند پشت و پناهش ...
تبریک علی جان،

علی جان تبریک و تبریک و هزار تبریک دیگه .خیلی خوشحال شدم که بالاخره جواب صبرت رو (اون هم از نوع ایوب) به بهترین شکل ممکن گرفتی .
به مابقی دوستان هم تبریک میگم .
به امید مسافرتی خوب و زندگی پر از معنی و برنامه برای همه دوستان
علی یه معذرت خواهی بهت میکنم خاستم بهت رتبه بدم ولی مجاز نبودم اما متنش رو به همراه رتبه ای از صمیم قلب بهت هدیه میکنم :
"فقط به خاطر صبرت و تبریک برای اینکه میدونم ویزا توی پاست هست"
راستی یادم رفت بگم امیدوارم کسی نتونه رکورد تو رو بشکونه و همچنان خودت پرچم دار باشیBig Grin
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
علي جان شادباش ميگم و افرين به صبر شما... شما كچلشون كردي با ايميل يا يهو كلير شدين اونم بعد از ١٥٠ روز ؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: armin1 ، bayat_r ، گل نهال ، lilac ، zohre02 ، safarikelay ، homayoon13 ، mohajer13 ، s.s.h ، abloom_ma ، iman63ir ، habibi ، hamedhamed
سعید من قبل از اینکه نوشته تو رو بخونم اومدم یه چیز بنویسم گفتم الان میگن باز روضه خوندی،گریه امون بندازی، اما مینویسم:
ای بابا بسه دیگه چقدر شماها خوبید؟ شماها جوونمردی و محبت و مهربونی و یکدلی رو تمام و کمال تفسیر کردید و ناامیدی و یاس و خودخواهی از فرهنگ لغت مهاجرت پاک کردید...
بابا این کارها رو میکنید که خدا روش نمیشه ناامیدتون کنه دیگه...طرف مامان سایه رو نه دیده و نه میدونه کیه و چه قیافه ایه و چه مرام و مسلکی داره،سنشم نصف سن مامان سایه است،وقتی میبینه مامان سایه نوشته خسته شدم ازانتظار،عین یک موعظه گر پیر، کلی مطلب مینویسه برای دلداری ایشون. وقتی مامان سایه کلیر میشه هزار نفر مینویسن "انگار خودم ویزا گرفتم، خدایا شکرت" بابا بسه دیگه....
حالا مامان سایه خوبه،یک کم معروفه، این دوست عزیزتر از جان ما فقط یه اسم علی داره(که 60 درصد ایرانی ها هم دارند ) با چند تا رقم "ali2316" و 99.99% ما هیچی دیگه ازش نمیدونیم ولی وقتی عدد کلیرش زیاد میشه همه بی خیال خودشون میشن و برای اون دعا میکنن و وقتی هم کلیر میشه 5 صفحه براش تبریک مینویسند و همه تاپیک رو براش چراغونی میکنن و کلی آدما هم تو خیابونای مهاجرسرا شیرینی پخش میکنن.

آره سعید جان
نه از این به قبل که از این به بعد هم نمیاد گروهی مثل 2013 ایها، اینا ناامیدی رو ناامید کردن و همدلی رو معنا.
درسته لاتاری قرعه کشیه اما من میگم این آدما رو خدا انتخاب کرده نه وزارت امور خارجه آمریکا. (به غیر از من و سعیدSmile )
آقا، من اگر ایران زندگی نمیکردم و فقط از طریق تاپیکها 2013 مهاجرسرا با شما آشنا میشدم، میگفتم ایرانی ها آخر معرفتتن و هیچ وقت از ایران نمیرفتم و اگر ایرانی ها حتی 20 درصدشون اینقدر یکدل بودند کجا بهتر از ایران....
بابا گلی به گوشه جمالتون، من داشتم فکر میکردم دو سه ماه دیگه اگر برم اونور آّب دیگه کمتر میتونم بیام و صدای جیغ شما رو از خوشحالی بشنوم، اما مگه میشه اینجا نیومد؟ شاید دلم برای همکارام و پسرخاله پسرعمو تنگ نشه اما برای شماها تنگ میشه و خدا رو شکر خیالم راحته که شماها هم یا قبل از من رفتید و یا بعد از من حتمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً میایید...

پس
اونایی که رفتید منتظر ما باشید
اونایی که نرفتید میرم و منتظرتون هستم....
عاشقونه دوستتون دارم- بیات
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-05 ساعت 01:35)ali.rajabi12 نوشته:  یک سئوال یکی از دوستان غیر مهاجرسرایی من در انتظار کلیر شدن هست
اگر در این مدت ازدواج کنه چه اتفاقی می افته؟

دوست عزیز پرسیده ای که اگر دوستت در این مدت ازدواج کند چه اتفاقی می افتد؟ ازدواج کردن مقوله ایست که ربطی به مدت و هیچ سفارتی ندارد....دوست شما هر زمان ازدواج کند بیچاره می شود!!!!!!! ( میگی نه از متاهلها بپرس!!! )
دوست عزیز صرفأ جهت کمی خنده بود به دل نگیر......Wink
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، sadeghi897 ، f1f ، mohajer13 ، abloom_ma ، iman63ir ، fereydoooon ، bayat_r
(2013-04-05 ساعت 01:49)safarikelay نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:20)مانترا نوشته:  [quote='ali2316' pid='301071' dateline='1365090518']
[quote='امیر مهاجر' pid='301062' dateline='1365089268']

علی جان تبریک و تبریک و هزار تبریک دیگه .خیلی خوشحال شدم که بالاخره جواب صبرت رو (اون هم از نوع ایوب) به بهترین شکل ممکن گرفتی .
به مابقی دوستان هم تبریک میگم .
به امید مسافرتی خوب و زندگی پر از معنی و برنامه برای همه دوستان
علی یه معذرت خواهی بهت میکنم خاستم بهت رتبه بدم ولی مجاز نبودم اما متنش رو به همراه رتبه ای از صمیم قلب بهت هدیه میکنم :
"فقط به خاطر صبرت و تبریک برای اینکه میدونم ویزا توی پاست هست"
بودن در كنار بزرگواراني چون شما افتخار است و تسهيل كننده ي سختي راه !
شرمنده كردي من رو دوست خوبم ، مرسي ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان