کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-05 ساعت 01:54)bayat_r نوشته:  پس
اونایی که رفتید منتظر ما باشید
اونایی که نرفتید میرم و منتظرتون هستم....
عاشقونه دوستتون دارم- بیات
خیلی بی وفایی با این نوشته ات ثابت کردی که ما معرفت نداریم و داریم از ایران میریم ولی ......
کاش می شد سرنوشت را از سرنوشت
کاش کاشکی وجود نداشت
کاشی میشد لانه ای ساخت با عشق و محبت وجود خیش و همسایه را دعوت کرد
کاش کاشکی وجود نداشت
(شرمنده ولی تقریبا فعل بداعه بود نوشتم می دونم ربطی به موضوع نداشت)
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: bayat_r ، mohajer13 ، abloom_ma ، shayangh ، hamedhamed
(2013-04-05 ساعت 02:03)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-04-05 ساعت 01:54)bayat_r نوشته:  ...طرف مامان سایه رو نه دیده و نه میدونه کیه و چه قیافه ایه و چه مرام و مسلکی داره،سنشم نصف سن مامان سایه است،وقتی میبینه مامان سایه نوشته خسته شدم ازانتظار،عین یک موعظه گر پیر، کلی مطلب مینویسه برای دلداری ایشون.
رضا الان تو این شلوغ پلوغی تبریک و تمجید از مامان سایه تعریف کردی دیگه؟؟!!Tongue. بذار از آنکارا برگرده تا چغلیتو پیشش بکنم. بیاد ببینه به سن و سالش متلک گفتی سبیلاتو دود میدهBig Grin. اگر مثل من سبیلاتو دوس داری پستت رو ویرایش کن. حالا خود دانیTongue.
آتیش نسوزون منظورم اینه که مامان سایه 24 سالشه و اون طرف هم که داره دلداری میده چون باباش برنده لاتاریه اون هم داره با باباش میاد و 12 سالشه و ....Big Grin
بین من و مامان سایه رابطه ای بوجود اومده که با این حرفا حتی خدشه هم بهش وارد نمیشه.... همیشه مامان معنوی ما می مونه......حالا باورت میشه من هم هنوز مامان سایه رو ندیدمBig GrinBig GrinBig Grin

(2013-04-05 ساعت 02:09)safarikelay نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 01:54)bayat_r نوشته:  پس
خیلی بی وفایی با این نوشته ات ثابت کردی که ما معرفت نداریم و داریم از ایران میریم ولی ......
............

من بی وفا نیستم.....اونایی بی وفا هستند که شرایطی پیش آوردند که ما داریم میریم....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-05 ساعت 01:54)bayat_r نوشته:  این دوست عزیزتر از جان ما فقط یه اسم علی داره(که 60 درصد ایرانی ها هم دارند ) با چند تا رقم "ali2316" و 99.99% ما هیچی دیگه ازش نمیدونیم ولی وقتی عدد کلیرش زیاد میشه همه بی خیال خودشون میشن و برای اون دعا میکنن و وقتی هم کلیر میشه 5 صفحه براش تبریک مینویسند و همه تاپیک رو براش چراغونی میکنن و کلی آدما هم تو خیابونای مهاجرسرا شیرینی پخش میکنن.
پس
رضا جان آدم مات و متحير مي مونه از اين همه زيبايي و رواني نثرت عزيز دلم . داشتم فكر مي كردم تا آدم بزرگ نباشه و دلش مثل آينه صاف نباشه اين جوري نمي تونه بنويسه !
مهندس جان همين رو از من بپذير در وصف خودت :
" رفيق روزهاي خوب ، رفيق خوب روزها "
پيشاپيش سفر خوش ، خير همراهت ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
ضمن تبريك خدمت شما دوست عزيز ali2316 جان، اگه شما هم كه كليرنس طولاني داشتيد، لطف كنيد و مثل مامان سايه سفرنامه كليرنس بنويسيد، در حق آيندگان كمك بزرگي كرديد، باشد كه دوستان از وضعيتتون باخبر بشوند و كمتر استرس بگيرند.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام بر همگی
همه به علی عزیز تبریک گفتن ، گفتم منم به نوبه خودم تبریکم رو بگم
من از بچه های 2014 ام ،این چند روزی که مطالبتون رو میخوندم به قدری خوشحال میشدم که انگار خبر برنده شدن خودمو شنیدم
واقعا باید به یکدلی شما 2013 ها آفرین گفت ، شما به واقع نشون دادین درخت مرام و معرفت ایرانی هنوز خشک نشده یا به قول بیات عزیز، شما ناامیدی رو ناامید کردین و همدلی رو معنا
امیدوارم هرکجا که هستید وخواهید بود درتمام مراحل زندگیتون موفق باشین و همیشه و در همه حال خدا یار و نگهدارتون باشه
انشاالله
Arian307 ممنونم دوست با اراده ي من ! با استفاده از نسخه ي تكميلي سفرنامه ي مامان سايه ، توي ١٠ روز با ٣ ايميل فكر كنم كچلشون كردم ... Smile

Zohre02 نازنين و homayoon13 دوست داشتني ، منتظرم هر چه زودتر براتون هورا بكشم، زودتر از اون چه كه انتظارش رو داشته باشيد ...
مرسي از لطف تون ...

Sharmin66 ممنون دوست هميشگي خوبم ، تبريك من رو بابت دريافت ويزا پذيرا باشيد ، اميدوارم هميشه سربلند و پيروز باشيد ...
(2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته:  سلام دوستان ؛
بالاخره من هم هوووووووووررررررررااااااااا ...
اميدوارم همه ي دوستان منتظر هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد و كلير بشن !
از abloom_ma عزيز كه تلفني اين خبر رو به من دادند صميمانه ممنونم .

خیلی تبریک میگم واقعا خوشحال شدم .امیدوارم همیشه به شادی باشه براتون

خواستم به دوستان بگم ما ویزامونو گرفتیم بالاخره و ممنون بابت تبریکات و رتبه ها و همه چی .سفرنامه رو سر فرصت مینویسم . و اینکه ما دوشنبه که دادیم سفارت پاس هارو جمعه حاضرشد ویزاهامون .یعنی 5روز طول کشید قشنگ . ولی 5شنبه زنگ زدن گفتن فردا بیاید بگیرید . با آرزوی شادی برای همه دوستان و همسفران خوبم .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
(2013-04-05 ساعت 02:38)shiraz نوشته:  سلام بر همگی
همه به علی عزیز تبریک گفتن ، گفتم منم به نوبه خودم تبریکم رو بگم
من از بچه های 2014 ام ،این چند روزی که مطالبتون رو میخوندم به قدری خوشحال میشدم که انگار خبر برنده شدن خودمو شنیدم
واقعا باید به یکدلی شما 2013 ها آفرین گفت ، شما به واقع نشون دادین درخت مرام و معرفت ایرانی هنوز خشک نشده یا به قول بیات عزیز، شما ناامیدی رو ناامید کردین و همدلی رو معنا
امیدوارم هرکجا که هستید وخواهید بود درتمام مراحل زندگیتون موفق باشین و همیشه و در همه حال خدا یار و نگهدارتون باشه
انشاالله
Shiraz عزيز درود بر تو و سپاس از محبتت !
دوست من از سويداي دلم آرزو ميكنم اول ماه مي بياي و خبر قبوليت رو اعلام كني تا مهاجرسرا به احترامت كلاه از سر برداره و به قول ًندا ً مهاجرسرا رو از شادي بتركونيم ، آمين ...
(2013-04-05 ساعت 02:34)گل نهال نوشته:  ضمن تبريك خدمت شما دوست عزيز ali2316 جان، اگه شما هم كه كليرنس طولاني داشتيد، لطف كنيد و مثل مامان سايه سفرنامه كليرنس بنويسيد، در حق آيندگان كمك بزرگي كرديد، باشد كه دوستان از وضعيتتون باخبر بشوند و كمتر استرس بگيرند.

گل نهال جان ممنونم ، انشاء الله هر چه زودتر كارنت شدن ، نامه ي دوم ، مصاحبه و ويزاي يك ضرب ...
به ديده ي منت به روي چشم ولي به صورت اجمال نسخه ي مامان سايه كليد حل اين معماست ...
(2013-04-05 ساعت 00:35)ikamaly نوشته:  ali2316 ای اسطوره صبر و مقاومت، کلیر شدنتون مبارک باشه! همواره موفق باشید. Big GrinWink
امیدوارم هر سه سفارت جدول منتظرسرا رو جلوی روشون بزارن و لااقل هر نوبت 20 نفر از بالای جدول کلیر کنن!Tongue
مامان سایه و آقا آرمین رویت ویزا بر شما مبارک!Big GrinBig GrinBig Grin

درود بر تو دوست نازنين ، اميدوارم به زودي زود ايميل كليرنست رو دريافت كني ، ممنونم ...
تشکر کنندگان: armin1 ، ikamaly ، mohajer13 ، s.s.h ، kasrafo ، abloom_ma ، habibi ، zohre02 ، fereydoooon ، KOUROSHAVIN ، nina22
(2013-04-04 ساعت 22:36)habibi نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 22:30)abloom_ma نوشته:  ali2316 سلام.....نکته ای که توجه من را در مورد کلیر شدن شما به خود جلب کرده ...مهلتی هست که شما برای دریافت ویزا و رفتن به ایروان دارید که تا 28 همین ماه میلادی هست یعنی 25 روز دیگه..در صورتیکه کیس های قبلی دو تا سه ماه هم فرصت داشتند...آیا این میتونه به این علت باشه که سفارت از این تاریخ باید خیلی سریعتر کارهاشون انجام بدهند به علت کمی وقتی که دارند برای بررسی کیس ها؟....یا علت دیگری داره؟

درسته چرا مهلت دریافت ویزا این قدر کم است.شاید علی جان خیلی وقته که کلیر شده اما سفارت دیر اعلام کرده؟؟؟؟؟؟

كيس ما ٤ نفر بود و من هم فكر ميكنم همسر و فرزندانم يك ضرب بودند و چون ارمنستان آمادگي كافي مانند آنكارا يا ابوظبي رو براي تفكيك ويزاهاي يك كيس رو نداشت ، پس از كلير شدن من تاريخ اتمام دريافت ويزا براي كيس ما همون زمان اوليه بوده باشه...

(2013-04-04 ساعت 22:25)sce نوشته:  [quote='ali2316' pid='301035' dateline='1365085830']
مبارک باشه دوست عزیز.........
ممنونم وبه اميد يك ضرب ويزا گرفتن شما در هفته ي اول ماه مي ، آمين ...
تشکر کنندگان: armin1 ، itsmasoud ، ikamaly ، mohajer13 ، s.s.h ، kasrafo ، soruosh ، abloom_ma ، گل نهال ، iman63ir ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، habibi ، zohre02 ، nina22
Wink 
(2013-04-04 ساعت 22:16)shayangh نوشته:  Big Grin[quote='ali2316' pid='301035' dateline='1365085830']

خیلی خیلی مبارک باشه...... یه شام خوشمزه ی دیگه هم افتادیم......
این هفته خیلی وزن اضافه میکنیم....همش باید بریم رستوران سور بخوریم..سور ویزای مامان سایه - آرمین و علی......
هورا هورا هوراTongue
مرسي 'shayangh' عزيزم !
ولي دوست خوبم شادي امشبم رو با اسم شام خراب نكن ديگه ...
Tongue
با كمال افتخار چشم و به روي ديده ...
(2013-04-04 ساعت 22:25)mohajer13 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته:  

وای مبارکه... خیلی خوشحال شدم.. خیلی خیلی تبریک میگم، جدا صبر زیادی داشتید. باز هم مبارکه و گوارای وجودتان
متشكرم mohajer13 مهربان !
توي اين روزهاي شلوغ دم دماي رفتنت ، همين كه به دوستان قديم و جديدت التفات ميكني ، براي من به شخصه باعث شوق و شور و شرمندگيه !
حدود ١٠ روز پيش بود فكر كنم كه پيشنهاد كردي علي يه ايميل بزن و من براي اولين بار از همون شب شروع كردم . باز هم سپاس براي راهنماييت .
پيشاپيش ً رفيق روزهاي خوب ، رفيق خوب روزها ً ، سفر خوش ، خير همراهت ...
(2013-04-04 ساعت 23:01)armin1 نوشته:  علی جان واقعا تبریک میگم واقعا خوشحال شدم که کلیر شدی داداش.. اینشالا تو تمام کارات موفق و پیروز باشی و هر چی سریع تر بری ام ر ی ک ا Big GrinBig GrinBig Grin

آرمين جون ممنونم دوست خوبم ! اين بيت رو پيش كسوت هاي انتظار خوب مي گيرند :
ً شب فراق كه داند كه تا سحر چندست ... مگر كسي كه به زندان عشق در بندست ً
پاينده و سلامت باشي ...

(2013-04-05 ساعت 00:20)مانترا نوشته:  [quote='ali2316' pid='301071' dateline='1365090518']
[quote='امیر مهاجر' pid='301062' dateline='1365089268']

تبریک علی جان،سایه عزیز و آرمان جان! تو این شرایط خوندن این خبر یادم انداخت همیشه امیدی هست...باید باشه...
سپاس بيكران انرژي بانو و ممنون كه ما رو فراموش نكردي ! سلام اين حقير رو خدمت علي آقاي دوست داشتني برسونيد ، لطفاً ...
علی جان
بالاخره انتظارت به سر رسید و DHS و سفارت از رو رفتن. مبارکت باشه دوست خوبم. با این مدت طولانی کلیرنست حماسه ساز شدی علی. من تازه از یک سفر زمینی پنج روزه برگشتم خونه و دیدم که این بغض 5 ماهه شکسته شده. به بهانه کلیر شدن علی:
امشب،.... من، .... عمو سعید 2013ایها ، به ضرس قاطع (به قول عادل فردوسی پورBig Grin) اعلام می کنم که هیچ ورودی لاتاری مثل ما نبوده اند و عمراً که بعدی ها به گرد ما هم برسند. شک دارین که دارم از خودمون تعریف می کنم؟ برین تاپیک های ورودی های قبلی رو بخونین. 2012ایها یه خرده به محدوده ما نزدیک شدن ولی اگر دقت کنین فقط اونهایی که مراحل کارشون به لحاظ زمانی نزدیک هم بودند از حال و احوال هم خبر داشتن. ولی امشب دقت کردین که همه 2013ایها چه جوری نگران علی بودند و کلیر که شد همه چه نفس راحتی کشیدن؟
بدیهیست که:
همگی ما تا 30 سپتامبر 2013 و تا ویزا گرفتن آخرین نفر از دوستانمون همراهشون خواهیم موند.
همه دست اندرکاران لاتاری 2013 به خصوص KCC، سفارت ها، DHS و سایر عوامل بدانند که ما منتظریم تا:
ALL CURRENT
and
ALL CLEAR
امضاء: عمو سعیدِ خوشحال با تریپ وزیرِ شعار به نمایندگی از 2013 ایها (ملقب به حماسه سازان مهاجرسرا)
[/quote]
و اما عمو سعيد گُلِ گُلاب ؛
بسيار مفتخرم كردي عمو جون ولي يه چيز جالب بگم برات ، زماني كه abloom_ma عزيز زنگ زد خبر داد تو دلم گفتم آخ جان ً الموفون به عهدهم اذا عاهدو ً از روز اول عمو سعيدم قول داده بود كلير كه شدي بهت رتبه ميدم با خودم فكر ميكردم مگه رتبه اين قدر مهمه برام كه الان فقط اين فكر تو ذهنمه كه به خودم گفتم نه عمو سعيدم برام مهمه كه ديدم abloom_ma عزيز از اون طرف خط داره خودشو ميكشه كه علي منم ... من هم ميگفتم آهان ايروان ، مصاحبه ، سويئت شركت TATEV و ...
به هر حال سايه تان پاينده باد ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان