کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-05 ساعت 00:28)Sanna نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 21:10)MARYAM2 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 18:04)Sanna نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:42)mamanraya نوشته:  به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
چرا وضعیت کیس نامبر من تو سایت ابوظبی نمیاد؟
کسی اینطور بوده ؟
یه سوال دیگه داشتم حالا که کلیر خوردم و وقت دارم میتونم پاسپورتمو عوض کنم ؟ دوسال بیشتر اعتبار نداره .

نه همسر من هم زمانی که کلیر خوردیم (یک هفته قبل عید) ، اعتبار پاسپورتش فقط 7 ماه بود، بعد از برگشتمون به ایران بلافاصله درخواست پاس جدید داد، 6عید از پست تحویل گرفت، تازه حتی معلوم شد کارمند پست از دووم عید هر روز واسمون پاسپورتو میاورده ولی ما سفر بودیم، اون بنده خدا هم به هوای گرفتن عیدی برگشت نمی زده بسته رو ،تا بالاخره ششم به خودمون تحویل داد.Tongue Tongue
شماره پاسپورت هم ما از آفیسر سفارت پرسیدیم، چون همون مشکل شمارو داشتیم که همه مدارک همسرم با شماره پاسپورت قدیمی است، که گفت اصلاً مشکلی پیش نمی یاد، فقط زمانی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی می آیید باید پاسپورت قدیمی ضمیمه شده به پاسپورت جدید حتماً همراهتون باشه Smile

سلام دوستان
پاس همسر من هم همین مشکل را داره یعنی الان دیگه فقط 6 ماه اعتبار داره با توجه به اینکه تو سایت خود سفارت نوشته ویزا حتی در پاس منقضی شده اعتبار داره آیا بهتره پاس عوض بشه و با پاس قدیمی بدیم به سفارت البته در صورت کلیر شدن یا وقتی کلیر شدیم ویزا را بگیریم و بعد پاس را عوض کنیم و با پاس جدید و ویزایی که در پاس منقضی خورده سفر کنیم دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم. اگر هم در تاپیگ مریوطه مطرح نکردم پیشاپیش عذر خواهی میکنم چون اینجا دوستان مطرح کردند من هم همین جا نوشتم .
من فکر کنم شما هر دو کار رو میتونید انجام بدید، مشکلی نمی تونه داشته باشه. ولی به نظر من هرچه سریعتر پاس جدید بگیرن بهتره، اینطوری ویزا تو پاس جدیدشون میخوره . البته این نظر شخصی منه ها Big Grin
حالا باز بچه های پیشکسوت تر که تجربه دارن هم نظرشونو بدن . Tongue

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: mamanraya ، s.s.h ، احمد رضا آبدار ، ikamaly
(2013-04-04 ساعت 23:48)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:34)ali2316 نوشته:  ...بنده به شخصه خودم رو مديون راهنمايي هاي شما مخصوصاً در قسمت تكميلي سفرنامه تون و عمو سعيد گل گلاب ميدونم !
پيام هاي خصوصي شما واقعاً براي من روحيه ساز بود ...
علی جان
بالاخره انتظارت به سر رسید و DHS و سفارت از رو رفتن. مبارکت باشه دوست خوبم. با این مدت طولانی کلیرنست حماسه ساز شدی علی. من تازه از یک سفر زمینی پنج روزه برگشتم خونه و دیدم که این بغض 5 ماهه شکسته شده. به بهانه کلیر شدن علی:
امشب،.... من، .... عمو سعید 2013ایها ، به ضرس قاطع (به قول عادل فردوسی پورBig Grin) اعلام می کنم که هیچ ورودی لاتاری مثل ما نبوده اند و عمراً که بعدی ها به گرد ما هم برسند. شک دارین که دارم از خودمون تعریف می کنم؟ برین تاپیک های ورودی های قبلی رو بخونین. 2012ایها یه خرده به محدوده ما نزدیک شدن ولی اگر دقت کنین فقط اونهایی که مراحل کارشون به لحاظ زمانی نزدیک هم بودند از حال و احوال هم خبر داشتن. ولی امشب دقت کردین که همه 2013ایها چه جوری نگران علی بودند و کلیر که شد همه چه نفس راحتی کشیدن؟
بدیهیست که:
همگی ما تا 30 سپتامبر 2013 و تا ویزا گرفتن آخرین نفر از دوستانمون همراهشون خواهیم موند.
همه دست اندرکاران لاتاری 2013 به خصوص KCC، سفارت ها، DHS و سایر عوامل بدانند که ما منتظریم تا:
ALL CURRENT
and
ALL CLEAR
امضاء: عمو سعیدِ خوشحال با تریپ وزیرِ شعار به نمایندگی از 2013 ایها (ملقب به حماسه سازان مهاجرسرا)

خدا قوت - بنده با توجه به پیگیریها یی که در مهاجر سرا می کنم هیچ شکی ندارم که شما پیش کسوت ها و بزرگان مهاجر سرا بدون اینکه بقیه دوستان را دیده باشید خالصانه در خدمت بچه های 2013 ایها هستید .همه شما برایمان قابل احترام هستید .

(2013-04-05 ساعت 00:12)sayeh_m نوشته:  عمو سعيد
واقعاً كه گل گفتي . اگر واقعيتش رو بخواين ، وقتي اين تاپيك رو باز كردم ، و نوشتم كه همه با هم و دركنار هم اين پروسه رو تموم ميكنيم ، از ته دل اينو نوشتم و اصلاً يه جمله كليشه نبود . الان هم اصلاً فكر نميكنم كه حتي يك روز هم بشه كه به اينجا سر نزنم ، تا زماني كه تك تك شماها كلير بشين.
براي همتون بهترين ها رو ارزو ميكنم Rolleyes

رفتار شما و منش و بزرگی شما واقعا قابل احترامه . اگه این طور نبود کسانی مثل ما که هیچگونه اطلاعاتی از DV نداشتیم چه کار بایستی می کردیم ?
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
دوستان ابوظبی با چه فرمتی کیس نامبرتون را در سایت ابوظبی چک میکنید؟
مال من همش ارور میده؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: ikamaly
سلام چاکر همه بر و بچ گل مهاجر سرا هم هستیم عجیییییب میخواستم بگم ویزای منم آماده شد زنگ زدن ساعت 3 بیام بگیرم البته روز سه شنبه تحویل دادم پاسم و امروز که جمعه است ساعت 3 گفتن بیا بگیر زنگ زدن امری باشه در خدمتیم
(2013-04-05 ساعت 10:09)mamanraya نوشته:  دوستان ابوظبی با چه فرمتی کیس نامبرتون را در سایت ابوظبی چک میکنید؟
مال من همش ارور میده؟

سايت http://www.abudhabiivo.net/ با فرمت 2013As1234 . اگه قبل عددتون صفر داريد، يعني قبل ١٢٣٤ حتما حذفش كنيد.
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: ali2316 ، s.s.h ، mamanraya ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، sce ، zohre02 ، rezagh ، iman83 ، Tomas
دوستان عزیز سلام

ممکنه کسانی که توی این تاپیک فعالیت دارند در خصوص موارد زیر مرا یاری فرمایند؟(در تاپیک سفر کسی ظاهرآ تجربه ای ندارد)
جواب این سوال برای همه مفید خواهد بود

1- کسانی که به تازگی برای ویزا رفتند چند روزه به اخذ آن موفق شده اند؟ مثلآ اگر دوشنبه پاس را دادند ، چند شنبه بسته ویزا را از Ptt تحویل گرفته اند؟
2- برای گرفتن بسته ویزا همسر از Ptt دقیقآ چی می خواهند؟(هر کی یه چیزی می گه)
3-لازمه برگه Ptt قبلی رو که زمان مصاحبه داشتیم الان دوباره ثبت نام کنیم یا همان قبلی قابل قبول است؟
4- چه جوری سفارت خبر تحویل پاس را به Ptt به ما می دهد ؟ با ایمیل ؟
5- چه جوری خبردار می شویم که بسته ها به پست مقصد رسیده است ؟ سایت csc رو چک می کنیم؟ اگر اینطور باشد روش آن را کجا می شود پیدا کرد یا اگر ممکن است همین جا راهنمایی کنید

واقعآ ممنون می شوم چون 8 آپریل مسافرم .

در ضمن همسفر خوبی خواهم بود چنانچه پیام بگذارید خوشحال می شوم

--------------------------------------------------------------------------------
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، ikamaly ، AFSHIN-PIC ، alirezass ، bayat_r ، sce ، Tomas
سلام
با تبریک فراوان بابت کلیر شدن علی آقای گل و همه ی دوستان مهاجر سرایی که انتظارشون به سر آمد.
علی آقا و دوستان عزیزی که برای ویزا باید برید ارمنستان، وقتی ویزاتون آماده شد به چه شماره ای با شما تماس میگیرند و میگند که بیایید پاسپورتو بگیرید؟
یک نکته ای را لازمه به همه ی دوستان خوبم بگم. حالا که میبینم اینقدر ارتباطات صمیمانه و عاطفی است، میترسم با گرفتن ویزا و عزیمتشون به آن طرف این ارتباط کمرنگ بشه. پیشنهاد میکنم یه انجمن به نام 2013 ایهای مقیم آمریکا یا هر اسم دیگری که دوستان صلاح بدونند باز بشه تا این همبستگی صمیمی و زیبا برای همیشه حفظ بشه و در آن طرف هم یار و غمخوار هم باشیم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2013-04-05 ساعت 11:12)fariba_a نوشته:  سلام
با تبریک فراوان بابت کلیر شدن علی آقای گل و همه ی دوستان مهاجر سرایی که انتظارشون به سر آمد.
علی آقا و دوستان عزیزی که برای ویزا باید برید ارمنستان، وقتی ویزاتون آماده شد به چه شماره ای با شما تماس میگیرند و میگند که بیایید پاسپورتو بگیرید؟
یک نکته ای را لازمه به همه ی دوستان خوبم بگم. حالا که میبینم اینقدر ارتباطات صمیمانه و عاطفی است، میترسم با گرفتن ویزا و عزیمتشون به آن طرف این ارتباط کمرنگ بشه. پیشنهاد میکنم یه انجمن به نام 2013 ایهای مقیم آمریکا یا هر اسم دیگری که دوستان صلاح بدونند باز بشه تا این همبستگی صمیمی و زیبا برای همیشه حفظ بشه و در آن طرف هم یار و غمخوار هم باشیم.
فریبا خانم سلام....من هم کاملا با ایده شما موافقم و خوشحال میشم بتونم در این راه کمکی انجام بدم...مخصوصا که ایرانی ها در اکثر ایالت های آ م ر ی ک ا حضور دارند...
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-05 ساعت 02:53)sharmin66 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته:  سلام دوستان ؛
بالاخره من هم هوووووووووررررررررااااااااا ...
اميدوارم همه ي دوستان منتظر هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد و كلير بشن !
از abloom_ma عزيز كه تلفني اين خبر رو به من دادند صميمانه ممنونم .

خیلی تبریک میگم واقعا خوشحال شدم .امیدوارم همیشه به شادی باشه براتون

خواستم به دوستان بگم ما ویزامونو گرفتیم بالاخره و ممنون بابت تبریکات و رتبه ها و همه چی .سفرنامه رو سر فرصت مینویسم . و اینکه ما دوشنبه که دادیم سفارت پاس هارو جمعه حاضرشد ویزاهامون .یعنی 5روز طول کشید قشنگ . ولی 5شنبه زنگ زدن گفتن فردا بیاید بگیرید . با آرزوی شادی برای همه دوستان و همسفران خوبم .
با سلام و تبریکات فراوان به دوستایی که انتظارش بالاخره به سر رسید.
من یه سوال داشتم؟ شما نوشتین که "5شنبه زنگ زدن گفتن فردا بیاید بگیرید"، میشه توضیح بدید با چه شخصی و با چه شماره ای تماس گرفتن؟ چه زمانی از روز؟ مرسی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرم‌ها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
تشکر کنندگان: sce ، ali2316 ، ikamaly ، Tomas
سلام.
چرا منتظرسرا واسه ابوظبی ها اینقدر کوچولو شده ؟
همه یه ضرب شدن ؟
کسی اسم خودشو اعلام نکرده ؟
خوشحال باشیم ابوظبی افتادیم یا ناراحت ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، ali2316 ، bmojtaba ، ikamaly ، iman83 ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 14:46)sce نوشته:  سلام.
چرا منتظرسرا واسه ابوظبی ها اینقدر کوچولو شده ؟
همه یه ضرب شدن ؟
کسی اسم خودشو اعلام نکرده ؟
خوشحال باشیم ابوظبی افتادیم یا ناراحت ؟

من میگم خوشحال باشید بعداً که خوشحال شدید بیاید بگید : "دیدی بیات گفت"
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-05 ساعت 11:12)fariba_a نوشته:  سلام

@فريبا جان ؛
@ alilndl عزيز؛
ممنونم از لطف شما دو بزرگوار ...
معمولاً هنگام تحويل مدارك و پاسپورت به سفارت ، يك شماره ي تلفن از افراد درخواست مي شود كه بهتره شماره ي موبايل ( مثلاً ارمنستان كه سيم كارت رايگانه و يه كمي شارژ اوليه هم داره ) به سفارت داده بشه تا در هر ساعتي كه تماس مي گيرند در دسترس باشيد و در عين حال به گشت و گذار هم برسيم ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، habibi ، iman63ir ، ikamaly ، nina22 ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 14:52)sce نوشته:  مرسی بیات جون.........
ما کلا آدم خوشحالی هستیم.چشم.هرچی شما بگین.

لغت آدم های باید جایگزین بشه چون فعل جمله به صورت جمع هستTongue ببخشید دیگه ما رو کلیر نمی کنن صبح تا شب تو تاپیک خوابیدیم ..الاف بیکار اصلا یه وضی !!Big Grin
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: f1f ، zohre02 ، bayat_r ، r_ent ، ali2316 ، ikamaly ، گل نهال ، Sanna ، fereydoooon ، iman83 ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 10:44)LALILO نوشته:  دوستان عزیز سلام

ممکنه کسانی که توی این تاپیک فعالیت دارند در خصوص موارد زیر مرا یاری فرمایند؟(در تاپیک سفر کسی ظاهرآ تجربه ای ندارد)

1- کسانی که به تازگی برای ویزا رفتند چند روزه به اخذ آن موفق شده اند؟ مثلآ اگر دوشنبه پاس را دادند ، چند شنبه بسته ویزا را از Ptt تحویل گرفته اند؟
3-لازمه برگه Ptt قبلی رو که زمان مصاحبه داشتیم الان دوباره ثبت نام کنیم یا همان قبلی قابل قبول است؟
5- چه جوری خبردار می شویم که بسته ها به پست مقصد رسیده است ؟ سایت csc رو چک می کنیم؟ اگر اینطور باشد روش آن را کجا می شود پیدا کرد یا اگر ممکن است همین جا راهنمایی کنید

--------------------------------------------------------------------------------
بین دو تا 5 روز برای سئوال اول
اون سئوال های وسطی رو دقیق نمی دونم ولی وکالت نامه فکر کنم لازم باشه
خبر تحویل پاس به PTT از دو طریق به شما می رسه یک همون CSC که ثبت نام کردین در اون صفحه اش update می شه و دوم اینکه به شما ایمیل میاد ، ترجیحا هر دو رو مرتب چک کنید.
بسته ها دقیقا همون روزی که PTT شماره اش میاد عموما اول صبح ،ساعت 2 بعد ا زظهر به بعدش در PTT مربوطه هست راحت می تونید برید تحویل بگیریدCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-05 ساعت 10:44)LALILO نوشته:  دوستان عزیز سلام

سلام به شما دوست عزیز،
1- معمولاً بین 3 تا 4 روز کاری بوده .
2-دوستان من ترجمه رسمی شناسنامه یا کارت ملی رو داشتن.البته گواهی نامه رانندگی بین المللی هم مناسبه اما راجع به همسر من ایده ای ندارم، چون دوستان من همگی مجرد بودن.
3- من هم بعد از کلی پرس جو از محمد فضلی عزیز و جودی ابوت عزیز فهمیدم که اگه کسی نمی خواد ptt قبلی رو عوض کنه ، همون تاییدیه قبلی کافیه Big Grin
4- نمی دونم بعضیا میگن تماس تلفنی.
در ضمن سفرتم بی خطر باشه و پیشاپیش مبارک باشه
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، LALILO ، AFSHIN-PIC ، Soap McTavish ، ikamaly ، fereydoooon ، nina22 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان