موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی با چه فرمتی کیس نامبرتون را در سایت ابوظبی چک میکنید؟
مال من همش ارور میده؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چاکر همه بر و بچ گل مهاجر سرا هم هستیم عجیییییب میخواستم بگم ویزای منم آماده شد زنگ زدن ساعت 3 بیام بگیرم البته روز سه شنبه تحویل دادم پاسم و امروز که جمعه است ساعت 3 گفتن بیا بگیر زنگ زدن امری باشه در خدمتیم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
ممکنه کسانی که توی این تاپیک فعالیت دارند در خصوص موارد زیر مرا یاری فرمایند؟(در تاپیک سفر کسی ظاهرآ تجربه ای ندارد)
جواب این سوال برای همه مفید خواهد بود
1- کسانی که به تازگی برای ویزا رفتند چند روزه به اخذ آن موفق شده اند؟ مثلآ اگر دوشنبه پاس را دادند ، چند شنبه بسته ویزا را از Ptt تحویل گرفته اند؟
2- برای گرفتن بسته ویزا همسر از Ptt دقیقآ چی می خواهند؟(هر کی یه چیزی می گه)
3-لازمه برگه Ptt قبلی رو که زمان مصاحبه داشتیم الان دوباره ثبت نام کنیم یا همان قبلی قابل قبول است؟
4- چه جوری سفارت خبر تحویل پاس را به Ptt به ما می دهد ؟ با ایمیل ؟
5- چه جوری خبردار می شویم که بسته ها به پست مقصد رسیده است ؟ سایت csc رو چک می کنیم؟ اگر اینطور باشد روش آن را کجا می شود پیدا کرد یا اگر ممکن است همین جا راهنمایی کنید
واقعآ ممنون می شوم چون 8 آپریل مسافرم .
در ضمن همسفر خوبی خواهم بود چنانچه پیام بگذارید خوشحال می شوم
--------------------------------------------------------------------------------
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تبریک فراوان بابت کلیر شدن علی آقای گل و همه ی دوستان مهاجر سرایی که انتظارشون به سر آمد.
علی آقا و دوستان عزیزی که برای ویزا باید برید ارمنستان، وقتی ویزاتون آماده شد به چه شماره ای با شما تماس میگیرند و میگند که بیایید پاسپورتو بگیرید؟
یک نکته ای را لازمه به همه ی دوستان خوبم بگم. حالا که میبینم اینقدر ارتباطات صمیمانه و عاطفی است، میترسم با گرفتن ویزا و عزیمتشون به آن طرف این ارتباط کمرنگ بشه. پیشنهاد میکنم یه انجمن به نام 2013 ایهای مقیم آمریکا یا هر اسم دیگری که دوستان صلاح بدونند باز بشه تا این همبستگی صمیمی و زیبا برای همیشه حفظ بشه و در آن طرف هم یار و غمخوار هم باشیم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-05 ساعت 11:12)fariba_a نوشته: سلام
با تبریک فراوان بابت کلیر شدن علی آقای گل و همه ی دوستان مهاجر سرایی که انتظارشون به سر آمد.
علی آقا و دوستان عزیزی که برای ویزا باید برید ارمنستان، وقتی ویزاتون آماده شد به چه شماره ای با شما تماس میگیرند و میگند که بیایید پاسپورتو بگیرید؟
یک نکته ای را لازمه به همه ی دوستان خوبم بگم. حالا که میبینم اینقدر ارتباطات صمیمانه و عاطفی است، میترسم با گرفتن ویزا و عزیمتشون به آن طرف این ارتباط کمرنگ بشه. پیشنهاد میکنم یه انجمن به نام 2013 ایهای مقیم آمریکا یا هر اسم دیگری که دوستان صلاح بدونند باز بشه تا این همبستگی صمیمی و زیبا برای همیشه حفظ بشه و در آن طرف هم یار و غمخوار هم باشیم.
فریبا خانم سلام....من هم کاملا با ایده شما موافقم و خوشحال میشم بتونم در این راه کمکی انجام بدم...مخصوصا که ایرانی ها در اکثر ایالت های آ م ر ی ک ا حضور دارند...
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-05 ساعت 02:53)sharmin66 نوشته: (2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته: سلام دوستان ؛
بالاخره من هم هوووووووووررررررررااااااااا ...
اميدوارم همه ي دوستان منتظر هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد و كلير بشن !
از abloom_ma عزيز كه تلفني اين خبر رو به من دادند صميمانه ممنونم .
خیلی تبریک میگم واقعا خوشحال شدم .امیدوارم همیشه به شادی باشه براتون
خواستم به دوستان بگم ما ویزامونو گرفتیم بالاخره و ممنون بابت تبریکات و رتبه ها و همه چی .سفرنامه رو سر فرصت مینویسم . و اینکه ما دوشنبه که دادیم سفارت پاس هارو جمعه حاضرشد ویزاهامون .یعنی 5روز طول کشید قشنگ . ولی 5شنبه زنگ زدن گفتن فردا بیاید بگیرید . با آرزوی شادی برای همه دوستان و همسفران خوبم .
با سلام و تبریکات فراوان به دوستایی که انتظارش بالاخره به سر رسید.
من یه سوال داشتم؟ شما نوشتین که "5شنبه زنگ زدن گفتن فردا بیاید بگیرید"، میشه توضیح بدید با چه شخصی و با چه شماره ای تماس گرفتن؟ چه زمانی از روز؟ مرسی
2013AS00003xxx (٢ نفر)/ دیدن قبولی: 2012-05-01 / ارسال فرمها: 2012-17-06 با TNT / سفارت: آنکارا / مصاحبه : اواخر ژانویه / كلير در May 8 / ایشیو: 22 MAY / دریافت ویزاها : 23 MAY
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
چرا منتظرسرا واسه ابوظبی ها اینقدر کوچولو شده ؟
همه یه ضرب شدن ؟
کسی اسم خودشو اعلام نکرده ؟
خوشحال باشیم ابوظبی افتادیم یا ناراحت ؟
لاتاری 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-05 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-05 ساعت 15:10 توسط ali2316.)
(2013-04-05 ساعت 11:12)fariba_a نوشته: سلام
@فريبا جان ؛
@ alilndl عزيز؛
ممنونم از لطف شما دو بزرگوار ...
معمولاً هنگام تحويل مدارك و پاسپورت به سفارت ، يك شماره ي تلفن از افراد درخواست مي شود كه بهتره شماره ي موبايل ( مثلاً ارمنستان كه سيم كارت رايگانه و يه كمي شارژ اوليه هم داره ) به سفارت داده بشه تا در هر ساعتي كه تماس مي گيرند در دسترس باشيد و در عين حال به گشت و گذار هم برسيم ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-05 ساعت 14:52)sce نوشته: مرسی بیات جون.........
ما کلا آدم خوشحالی هستیم.چشم.هرچی شما بگین.
لغت آدم های باید جایگزین بشه چون فعل جمله به صورت جمع هست
ببخشید دیگه ما رو کلیر نمی کنن صبح تا شب تو تاپیک خوابیدیم ..الاف بیکار اصلا یه وضی !!
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس