کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-05 ساعت 18:10)sce نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 16:20)hushmandco نوشته:  سلام دوستای عزیز .26 مارس مصاحبه داشتم تو آنکارا و کلیر خوردم. فکر میکنین چقدر طول بکشه که جوابش بیاد؟ البته دیدم که کلیر بعضی از دوستان تا 5 ماه هم طول کشید. یکی از بچه ها میگفت فامیلی هایی که زیاد هستن مثل رضایی، علیزاده، حسینی و ... چون عمومیت دارن و مشابه زیاد دارن کلیرشون هم طول میکشه. این درسته؟ مثلا من که فامیلیم عمومی نیست ممکنه کلیرم زودتر بیاد؟

سلام دوست عزیز.
امیدوارم هرچه زودتر شما هم کلیر بشین و به سلامتی کارای باقی مونده رو انجام بدین.جهت اطلاع شما باید بگم تشابه فامیلی میتونه فقط یکی از دلایل پروسه کلیر باشه اما همه دلیل هم این نیست.کلا این پروسه که معمولا به ایرانی ها تعلق میگیره یه روند اداری معروف به اف بی آی چک هست که عمدتا به کیس های دارای مدرک سربازی و کارای دولتی تعلق می گیره.البته بازم باید اضافه کنم که هیچ منطق درستی واسه این پروسه واقعا تعریف نشده.اما تجربه سال های گذشته نشون داده کیس های با شرایط بالا معمولا این پروسه را باید بگذرونن.ضمنا در مود مدت زمان انتظار هم اصلا قابل پیش بینی نیست.اما باز هم تجربه نشون داده که معمولا افرادی که دیرتر مصاحبه میشن اینقد پروسه طولانی کلیر رو ندارن.معمولا این کارا از همون ابتدا شروع شده.واسه همینه که کیس های با شماره پایین تر بعضا کلیر طولانی تری دارن.در هر صورت اینها تمام اطلاعات من از تجربیات دوستانه و جهت اطلاع شما عزیز.الان هم با قدرت و بدون نگرانی به کارای دیگه برس.
با تشکر.

بابا عجب جاییه اینجا. فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بگیرم. دست گلتون درد نکنه. ضمنا این مطلبی که در مورد شروع پروسه کلیرنس که گفتین از همون ابتدا شروع شده منطقی به نظر میاد و امیدوارم ما رو هم زودتر کلیر کنن.

(2013-04-05 ساعت 18:29)babak_1363 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 16:20)hushmandco نوشته:  سلام دوستای عزیز .26 مارس مصاحبه داشتم تو آنکارا و کلیر خوردم. فکر میکنین چقدر طول بکشه که جوابش بیاد؟ البته دیدم که کلیر بعضی از دوستان تا 5 ماه هم طول کشید. یکی از بچه ها میگفت فامیلی هایی که زیاد هستن مثل رضایی، علیزاده، حسینی و ... چون عمومیت دارن و مشابه زیاد دارن کلیرشون هم طول میکشه. این درسته؟ مثلا من که فامیلیم عمومی نیست ممکنه کلیرم زودتر بیاد؟

سلام دوست عزیز،
ورودتون رو به این مرحله تبریک می گم و امیدوارم به زودی کلیر بشین.. راجع به فرایند کلیرنس دیدگاه ها ی متفاوتی وجود داره که البته همشون هم کامل نیستن و کسی نمی دونه که واقعاً چه اتفاقی داره می افته...شغل دولتی، سربازی، مشابهت های فامیلی با افراد black listed و خیلی چیزای دیگه...
اما واقعیت اینه که اصلاً اینا مهم نیستن دوست من، این انتظار هم به سر میآد ، همونطور که برای خیلی از ماها به سر اومد
من مطمئنم وقتی بیای توی این فروم (کلیرنس برندگان2013) جایی که عمو سعید، گل نهال،امیر مهاجر عزیز، سایه خانم ، علی پیشکسوت منتظر سرا،حسن عرب،LALILO ،Championking،abloom_ma،bayat_r،armin1،صادقی عزیز، مانترا، sanna و محمد فضلی عزیزو خیلی های دیگه که واقعاً همشون بی نظیرن دوست نداری از اینجا بری.... دوست نداری به این زودیا کلیر بشی ... دوست داری اینجا بمونی ...
اینا یی که گفتم شعار نیست و مطمئنم که خودت هم اینو تجربه میکنی ، همونطور که من تجربه کردم

خیلی ممنونم. من همیشه میومدم میخوندم و استفاده میکردم ولی هیچوقت مطلبی پست نکرده بودم چون همیشه فکر میکردم جوابها دیر به دیر داده میشه. امروز 3 نفر از دوستان به سوالم جواب دادن و این باعث دلگرمیم شد. الان فکر میکنم تنها نیستم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، iman63ir ، گل نهال ، babak_1363 ، ali2316 ، lilistar ، Tomas ، shatsi
(2013-04-05 ساعت 15:06)ali2316 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 11:12)fariba_a نوشته:  سلام
با تبریک فراوان بابت کلیر شدن علی آقای گل و همه ی دوستان مهاجر سرایی که انتظارشون به سر آمد.
علی آقا و دوستان عزیزی که برای ویزا باید برید ارمنستان، وقتی ویزاتون آماده شد به چه شماره ای با شما تماس میگیرند و میگند که بیایید پاسپورتو بگیرید؟
یک نکته ای را لازمه به همه ی دوستان خوبم بگم. حالا که میبینم اینقدر ارتباطات صمیمانه و عاطفی است، میترسم با گرفتن ویزا و عزیمتشون به آن طرف این ارتباط کمرنگ بشه. پیشنهاد میکنم یه انجمن به نام 2013 ایهای مقیم آمریکا یا هر اسم دیگری که دوستان صلاح بدونند باز بشه تا این همبستگی صمیمی و زیبا برای همیشه حفظ بشه و در آن طرف هم یار و غمخوار هم باشیم.

@فريبا جان ؛
@ alilndl عزيز؛
ممنونم از لطف شما دو بزرگوار ...
معمولاً هنگام تحويل مدارك و پاسپورت به سفارت ، يك شماره ي تلفن از افراد درخواست مي شود كه بهتره شماره ي موبايل ( مثلاً ارمنستان كه سيم كارت رايگانه و يه كمي شارژ اوليه هم داره ) به سفارت داده بشه تا در هر ساعتي كه تماس مي گيرند در دسترس باشيد و در عين حال به گشت و گذار هم برسيم ...

علی آقای عزیز
آفیسر به ما گفت بعد از 4 تا 6 هفته وقتی اسمتونو تو سایت مشاهده کردید یک نفر از شما بیاد و پاسپورتارو بندازه تو صندوق. پس باید شماره تماس را در یک ورقه کاغذ بنویسیم ، بذاریم وسط پاسپورتا و بندازیم داخل صندوق؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: zohre02 ، ikamaly ، ali2316 ، Tomas
میگم، ممکنه که تاریخ ضرب العجل برای ورود لاتاری ها به آمریکا که اول اکتبر فکر کنم هستش به سر بیاد و ما رو کلیر نکنن؟ یا ویزا ندن بهمون؟ یا بگن ظرفیت تکمیل شده ؟ (26 مارس مصاحبه داشتم) سابقه داشته که کسی مصاحبه بره و کلیر بخوره ولی راه ندنش به آمریکا؟
سفرنامه
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 20:03)mlo نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:48)sahar-k نوشته:  سلام، وقتتون به خير، دو تاسوال دارم :1:ممكنه رفتن يكيمون( من و همسرم) واسه گرفتن ويزا دردسرساز بشه ؟؟ 2: در نهايت گرين كارت به جفتمون تعلق مي گيره يا فقط به برنده اصلي تعلق مي گيره؟؟؟

زمان مصاحبه بايد تمام افراد كيس حضور داشته باشند و سفارت ها موكدا بهش اشاره كردند.در غير اينصورت برونده بررسي نخواهد شد.

فکر کنم منظور سحر خانم گرفتن ویزا بعد کلیرنسه نه موقع مصاحبه. من خودم از افسر مصاحبه کننده پرسیدم تاکید کرد که "فقط یک نفر بیاد برای ویزا" بعدش بهش جریان همکاری نکردن PTT رو توضیح دادم که ممکنه PTT بازی دربیاره و بگه صاحب پاسپورت باید باشه خودش. افسر یه کم فکر کرد و گفت خوب میتونین یه وکالتنامه که به زبون ترکی ترجمه شده از همسرتون داشته باشین که به مشکل نخورین.
که البته اینو واسه ptt گفت نه واسه سفارت. واسه سفارت مشکلی نیست که یکیتون بره.

(2013-04-05 ساعت 21:07)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 15:07)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 14:52)sce نوشته:  مرسی بیات جون.........
ما کلا آدم خوشحالی هستیم.چشم.هرچی شما بگین.

لغت آدم های باید جایگزین بشه چون فعل جمله به صورت جمع هستTongue ببخشید دیگه ما رو کلیر نمی کنن صبح تا شب تو تاپیک خوابیدیم ..الاف بیکار اصلا یه وضی !!Big Grin

بیا زیرابروی اعضا رو بردار حالا که بیکاری..خخخخخخخهBig Grin

(2013-04-05 ساعت 21:05)hushmandco نوشته:  میگم، ممکنه که تاریخ ضرب العجل برای ورود لاتاری ها به آمریکا که اول اکتبر فکر کنم هستش به سر بیاد و ما رو کلیر نکنن؟ یا ویزا ندن بهمون؟ یا بگن ظرفیت تکمیل شده ؟ (26 مارس مصاحبه داشتم) سابقه داشته که کسی مصاحبه بره و کلیر بخوره ولی راه ندنش به آمریکا؟

بابا بیخال دیگه.....پالس منفی نده دیگه مشتیSad
همه ویزا میگیرن بوخودا....هی اینو واسه خودت تکرار کن تا ملکه ذهنت شه...ای باباShy
ایول انرژی مثبت. پس من الان خودمو توی هواپیما متصور میشم تا خود مقصد در امریکا. Smile
سفرنامه
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bayat_r ، گل نهال ، ikamaly ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 19:51)noura نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 18:45)zohre02 نوشته:  دوستان ما هفته سوم ژانویه مصاحبه داشتیم تا به حال هم چه از طریق تلفن و یا ایمیل پروندمونو پیگیری نکردیم آخرین آپدیتمون 5 Feb می باشد به نظر دوستان اگر ایمیل بزنیم و پیگیری کنیم در زودتر کلیر شدنمون تاثیر داره، لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

سلام زهره جون.خوبی؟ما با هم مصاحبه داشتیم.کیس ما هم از 31 ژانویه آپدیت نشد.البته 2بار با ایمیل آپدیت شده.ولی خود بخود آپدیت نشده.به نظر من حتما ایمیل بزن ضرر نداره.مخصوصا الان که بالای 70 روزه شدیم.

ببخشید جریان این " آخرین آپدیت " چیه؟ مگه واسه کلیر نمیرین اون لیست رو چک کنین که ببینین شمارتون توش هست یا نه؟ مگه هر کیس واسه خودش جداگانه آپدیت میشه؟ یه تاریخ آپدیت اون پایین لیست هست ، که مثلا الان نوشته 3 آوریل، این همون "آخرین آپدیتی" که میگین نباید باشه.. آپدیت دیگه ای هم در کاره؟
سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-04-05 ساعت 20:05)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:00)princesess نوشته:  یعنی چی؟!!
همه نمونش رو داشتیم که مثلا فقط یک کیس رو اعلام کنند ولی اینکه هیچی اعلام نکنند رو دیگه واللاااااااااه ندیده بودیم تا حالا ..عجبااااااااااا

دیگه خودشون فهمیدن که خیلی دارن لاک پشتی کار می کنن..واسه خالی نبودن عریضه هم که شده یه تاریخ اپدیت می کننTongue

دوستان عزیز این مورد سابقه داشته، یک بار بین تاریخهای 19-Dec-2012 تا 3-Jan-2013 که 15 روز طول کشید

و همچنین بین تاریخهای 7-Feb-2013 تا 20-Feb-2013 که 13 روز طول کشید.

اما تفاوت بین اعلام امروز با اون 2 تای قبلی اینکه، برای این هفته 2 دو نفر اعلام کرده اند و این آپدیت جدید که احتمالا شامل کیس های خانوادگی یا کیس های لاتاری اروپایی شده ادامه اعلام 2 نفره شونه ، در حالیکه برای 2 مورد قبلی کلا در یک هفته هیچ اعلامی از کیس های لاتاری حتی 1 نفر هم نداشتند.

ضمنا یک مورد هم 3 اعلام پی در پی در یکهفته داشته ایم که در تاریخهای 29-Jan-2013 و 30-Jan-2013 و 31-Jan-2013
بترتیب در روزهای سه شنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه بوده اند در این روزها بترتیب 17 و 2 و 29 نفر کلیر شدند.

موفق باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان آپدیت سایت آنکارا امروز هیچ کیس رو اضافه نکرده و فقط یک کیس رو از روی سایت حذف کرده!

یعنی قبل آپدیت 298 کیس بود ولی الان 297!

این حذف کیس هم به دلیل اشتباهی بود که انجام داده بودن و یک کیس خانوادگی بود!
سلام دوستان.من آخرين آپديتم ٢٩ مارس بود.تو اين چند روز كسي از آنكارا كلير نشده؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 21:54)mehdididam نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 20:26)afshin-b نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 20:05)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:00)princesess نوشته:  یعنی چی؟!!
دوستان قدیمی میگن بعداً به این وضع خودمون خواهیم خندید.
عزیز برادر ما که همین حالاش هم داریم به این وضع میخندیم ، گوش کن قاه قاه قاه Big Grin
آقا مهدی جوابهای شما در حد اساتید دانشگاهه. من از شما تشکر میکنم و امیدوارم هر چه زودتر کلیر شده و به آرامش برسید.Wink
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mohammad.behrouzi ، raham ، fereydoooon ، ikamaly ، zohre02 ، Tomas
(2013-04-04 ساعت 19:00)ali2316 نوشته:  سلام دوستان ؛
بالاخره من هم هوووووووووررررررررااااااااا ...
اميدوارم همه ي دوستان منتظر هر چه زودتر انتظارشون به سر بياد و كلير بشن !
از abloom_ma عزيز كه تلفني اين خبر رو به من دادند صميمانه ممنونم .

صمیمانه تبریک میگم ... آقا دست راستت رو روی سر ما هم بکش تا شاید فرجی بشه Smile
امروز یک ماهه که ما هم منتظریم تا این پروسه - که به نطر من بسیار سلیقه ای هستش و همه چیز به نظر آفیسر بستگی داره - تموم بشه !!!

بازم تبریک میگم Smile
تشکر کنندگان: raham ، babak_1363 ، fereydoooon ، r_ent ، ikamaly ، iman83 ، rezagh ، ali2316 ، habibi ، zohre02 ، Tomas ، babaye yaas
(2013-04-04 ساعت 22:36)habibi نوشته:  [quote='abloom_ma' pid='301132' dateline='1365098439']
ali2316 سلام.....نکته ای که توجه من را در مورد کلیر شدن شما به خود جلب کرده ...مهلتی هست که شما برای دریافت ویزا و رفتن به ایروان دارید که تا 28 همین ماه میلادی هست یعنی 25 روز دیگه..در صورتیکه کیس های قبلی دو تا سه ماه هم فرصت داشتند...آیا این میتونه به این علت باشه که سفارت از این تاریخ باید خیلی سریعتر کارهاشون انجام بدهند به علت کمی وقتی که دارند برای بررسی کیس ها؟....یا علت دیگری داره؟

با توجه به اطلاعات ناقصم چیزی که من می تونم استنباط کنم از این موضوع اینه که :
1- اعتبار پروسه FBI CHECK شش ماه هستش . منبع این مطلب رو براتون در پست های بعدی می ذارم.
2- پروسه دوست عزیزمون 5 ماه طول کشیده و سفارت با در نظر گرفتن این موضوع مجبوره که تا 28 آپریل مهلت تعیین کنه
3- اگه دقت کرده باشین سفارت گفته که اگه کسی تا تاریخی که جلوی کیسش نوشته شده مراجعه نکنه ، مجددا باید پروسه اداری در مورد اونها انجام بشه ... با نتیجه گیری از موارد 2 و 3 ، مورد 1 اثبات میشه Smile

امیدوارم که اطلاعات درستی داده باشم
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، رضا امیر ، babak_1363 ، fereydoooon ، ikamaly ، homayoon13 ، ali2316 ، habibi ، zohre02 ، Tomas ، soruosh ، mehdididam
(2013-04-05 ساعت 20:00)amir_sh32 نوشته:  سلام بر دوستان . اگر بعد از گرفتن ویزا مجبور به تعویض پاسپورت باشیم (بدلیل اکسپایر شدن تاریخ ) چه باید کرد ؟ با تشکر
سلام
در سایت جدید تعیین وقت و انتخاب اداره پست مربوط به مهاجرت آمریکا؛ کاملا توضیح داده است که ویزا در پاس منقضی شده هم معتبر است و فرد مربوطه می تواند با ویزا موجود در پاس منقضی به همراه پاس جدید مسافرت کند ولی پس از صدور ویزا اگر بخواهید آنرا مجددا به پاس جدید منتقل کنید بایستی هزینه جدید به سفارت بپردازید. پس اگر می خواهید در پاس جدید ویزا بگیرید بهتر است قبل از تحویل به سفارت پاس را بروز کنید و بعد آنرا برای صدور ویزا به سفارت بدهید
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، babak_1363 ، fereydoooon ، گل نهال ، ikamaly ، homayoon13 ، ali2316 ، shaso ، lilistar ، iman63ir ، zohre02 ، Tomas ، pooyash ، amir_sh32
(2013-04-05 ساعت 21:46)lot2013 نوشته:  دوستان عزیز این مورد سابقه داشته، یک بار بین تاریخهای 19-Dec-2012 تا 3-Jan-2013 که 15 روز طول کشید

و همچنین بین تاریخهای 7-Feb-2013 تا 20-Feb-2013 که 13 روز طول کشید.

اما تفاوت بین اعلام امروز با اون 2 تای قبلی اینکه، برای این هفته 2 دو نفر اعلام کرده اند و این آپدیت جدید که احتمالا شامل کیس های خانوادگی یا کیس های لاتاری اروپایی شده ادامه اعلام 2 نفره شونه ، در حالیکه برای 2 مورد قبلی کلا در یک هفته هیچ اعلامی از کیس های لاتاری حتی 1 نفر هم نداشتند.

ضمنا یک مورد هم 3 اعلام پی در پی در یکهفته داشته ایم که در تاریخهای 29-Jan-2013 و 30-Jan-2013 و 31-Jan-2013
بترتیب در روزهای سه شنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه بوده اند در این روزها بترتیب 17 و 2 و 29 نفر کلیر شدند.

موفق باشید.

بالاخره از یک تعطیلات عظیم با یه اینترنت نفتی برگشتیم ، جای همه دوستان خالی ولی یه جا گیر کرده بودیم که نگو ، البته همه چیز خوب بود جز یه چیزی که بهش میگفتن اینترنت ؟!!! هر پیج چند دقیقه طول میکشید باز شه تازه اگه شانس یاری میکرد و dialup قطع نمیشد Wink باز جای شکرش باقیه با این شرایط میشد خبرهای خوش دوستان را خوند و شنید و یک تشکر به آنها افزود. تبریک اساسی به همه عزیزان و پیشکسوتان که رکوردهای گینسی هم بینشان دیده میشه و چه خوب که نتیجه این صبر به خوبی با یه ویزای قشنگ در پاسشون تکمیل میشه. تبررررررررررررررررررررررررررررریک به بلندای دماوند Smile

دوست عزیز دستت درد نکنه با این آمار و ارقام ، واقعا اگه مرکز آمار ایران چند تا مثل شما داشت و گزارش دقیق میداد دیگه کسی غصه نداشت Big Grin
باز هم سپاسگزارم و آرزوی کلیر سریعتر همه منتظران ، آمین .............
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: r_ent ، گل نهال ، ikamaly ، armin1 ، lot2013 ، raham ، fereydoooon ، ali2316 ، zohre02 ، AsemanAbee ، Tomas
دوستان مارو هم تو جمعتون بپذیرین.کلیر خوردیمSmile
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
(2013-04-06 ساعت 00:16)dove نوشته:  دوستان مارو هم تو جمعتون بپذیرین.کلیر خوردیمSmile

مبارکه دوست عزیز
منتظرسرا و امضا یادتون نره، ثواب دارهBig Grin
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: milad_aae ، armin1 ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، lilac ، rezagh ، nina22 ، raham ، fereydoooon ، ali2316 ، hamedhamed ، shaso ، zohre02 ، AsemanAbee ، dove ، Tomas ، babaye yaas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان