کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستای عزیز .26 مارس مصاحبه داشتم تو آنکارا و کلیر خوردم. فکر میکنین چقدر طول بکشه که جوابش بیاد؟ البته دیدم که کلیر بعضی از دوستان تا 5 ماه هم طول کشید. یکی از بچه ها میگفت فامیلی هایی که زیاد هستن مثل رضایی، علیزاده، حسینی و ... چون عمومیت دارن و مشابه زیاد دارن کلیرشون هم طول میکشه. این درسته؟ مثلا من که فامیلیم عمومی نیست ممکنه کلیرم زودتر بیاد؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: princesess ، sce ، ali2316 ، ikamaly ، گل نهال ، Tomas ، arezoo bj
(2013-04-05 ساعت 16:20)hushmandco نوشته:  سلام دوستای عزیز .26 مارس مصاحبه داشتم تو آنکارا و کلیر خوردم. فکر میکنین چقدر طول بکشه که جوابش بیاد؟ البته دیدم که کلیر بعضی از دوستان تا 5 ماه هم طول کشید. یکی از بچه ها میگفت فامیلی هایی که زیاد هستن مثل رضایی، علیزاده، حسینی و ... چون عمومیت دارن و مشابه زیاد دارن کلیرشون هم طول میکشه. این درسته؟ مثلا من که فامیلیم عمومی نیست ممکنه کلیرم زودتر بیاد؟

بنظر من که هیچ قاعده خاصی نداره..ما انتظار یکضرب رو داشتیم ولی الان حدود 5 ماه میگزره ولییییییی.....
امیدوارم زودتر برای ما هم یه فرجی چیزی بشه از این وضعیت در بیاییمRolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-05 ساعت 16:20)hushmandco نوشته:  سلام دوستای عزیز .26 مارس مصاحبه داشتم تو آنکارا و کلیر خوردم. فکر میکنین چقدر طول بکشه که جوابش بیاد؟ البته دیدم که کلیر بعضی از دوستان تا 5 ماه هم طول کشید. یکی از بچه ها میگفت فامیلی هایی که زیاد هستن مثل رضایی، علیزاده، حسینی و ... چون عمومیت دارن و مشابه زیاد دارن کلیرشون هم طول میکشه. این درسته؟ مثلا من که فامیلیم عمومی نیست ممکنه کلیرم زودتر بیاد؟

سلام دوست عزیز.
امیدوارم هرچه زودتر شما هم کلیر بشین و به سلامتی کارای باقی مونده رو انجام بدین.جهت اطلاع شما باید بگم تشابه فامیلی میتونه فقط یکی از دلایل پروسه کلیر باشه اما همه دلیل هم این نیست.کلا این پروسه که معمولا به ایرانی ها تعلق میگیره یه روند اداری معروف به اف بی آی چک هست که عمدتا به کیس های دارای مدرک سربازی و کارای دولتی تعلق می گیره.البته بازم باید اضافه کنم که هیچ منطق درستی واسه این پروسه واقعا تعریف نشده.اما تجربه سال های گذشته نشون داده کیس های با شرایط بالا معمولا این پروسه را باید بگذرونن.ضمنا در مود مدت زمان انتظار هم اصلا قابل پیش بینی نیست.اما باز هم تجربه نشون داده که معمولا افرادی که دیرتر مصاحبه میشن اینقد پروسه طولانی کلیر رو ندارن.معمولا این کارا از همون ابتدا شروع شده.واسه همینه که کیس های با شماره پایین تر بعضا کلیر طولانی تری دارن.در هر صورت اینها تمام اطلاعات من از تجربیات دوستانه و جهت اطلاع شما عزیز.الان هم با قدرت و بدون نگرانی به کارای دیگه برس.
با تشکر.
لاتاری 2013
آنکارا آپدیت شده اما کیس جدیدی کلیر نشده.

برای بروز شدن صفحه اعلام کلیرنس آنکارا Ctrl+F5 را بزنید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
ای بابا برا من که 3 آپریل نشون می ده !!!!!!!!

دوستان من چند بار صفحه سایت آنکارا رو باز و بسته کردم و چک می کنم می بینم که همون 3 آپریل آخرین آپدیت سایت بوده ...یعنی من تنها اینجوری می بینم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، zohre02 ، raham ، fereydoooon ، Tomas
بچه ها لطفا ادرس سفارت انكارا رو سايتش رو بگيد
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-04-05 ساعت 19:19)shaso نوشته:  بچه ها لطفا ادرس سفارت انكارا رو سايتش رو بگيد
ممنون
American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmasterankara@state.gov
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shaso ، zohre02 ، amir82 ، babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 19:19)shaso نوشته:  بچه ها لطفا ادرس سفارت انكارا رو سايتش رو بگيد
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، rezagh ، soruosh ، amir82 ، babak_1363 ، fereydoooon ، nina22 ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 19:39)mohammad fazli نوشته:  
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

مرسي اقاي فضلي عزيز
ميخوام اون صفحه از سايت سفارت رو ببينم كه ايا شماره ما رو كه مصاحبمون هفته دوم مي هست مياره يا نه؟
كجا برم؟
از طريق سايتي كه بالا بود پيدا كردم
مرسي
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: fereydoooon ، ikamaly ، Tomas
سلام دوستان من امروز کلیر نشدم ومدت 5 ماه مدیکالم منقضی شده است در واقع پزشکی مجدد تعلق گرفته است نمیدانم انجام آن مثل دفعه اول (وقت پزشکی گرفتن - واکسن ها - عکس - معاینات پزشکی و غیره)است یا خیر ؟لطفا"مرا راهنمایی کنید.

سلام دوستان من امروز کلیر نشدم ومدت 5 ماه مدیکالم منقضی شده است در واقع پزشکی مجدد تعلق گرفته است نمیدانم انجام آن مثل دفعه اول (وقت پزشکی گرفتن - واکسن ها - عکس - معاینات پزشکی و غیره)است یا خیر ؟لطفا"مرا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، s.s.h ، bmojtaba ، ikamaly ، AsemanAbee ، soruosh ، amir82 ، raham ، گل نهال ، iman83 ، MARYAM2 ، Tomas ، princesess ، shatsi
سلام، وقتتون به خير، دو تاسوال دارم :1:ممكنه رفتن يكيمون( من و همسرم) واسه گرفتن ويزا دردسرساز بشه ؟؟ 2: در نهايت گرين كارت به جفتمون تعلق مي گيره يا فقط به برنده اصلي تعلق مي گيره؟؟؟
34XX : کیس نامبر
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، babak_1363
(2013-04-05 ساعت 18:45)zohre02 نوشته:  دوستان ما هفته سوم ژانویه مصاحبه داشتیم تا به حال هم چه از طریق تلفن و یا ایمیل پروندمونو پیگیری نکردیم آخرین آپدیتمون 5 Feb می باشد به نظر دوستان اگر ایمیل بزنیم و پیگیری کنیم در زودتر کلیر شدنمون تاثیر داره، لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

سلام زهره جون.خوبی؟ما با هم مصاحبه داشتیم.کیس ما هم از 31 ژانویه آپدیت نشد.البته 2بار با ایمیل آپدیت شده.ولی خود بخود آپدیت نشده.به نظر من حتما ایمیل بزن ضرر نداره.مخصوصا الان که بالای 70 روزه شدیم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، rezagh ، bmojtaba ، lot2013 ، soruosh ، گل نهال ، babak_1363 ، fereydoooon ، ali2316 ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 19:48)sahar-k نوشته:  سلام، وقتتون به خير، دو تاسوال دارم :1:ممكنه رفتن يكيمون( من و همسرم) واسه گرفتن ويزا دردسرساز بشه ؟؟ 2: در نهايت گرين كارت به جفتمون تعلق مي گيره يا فقط به برنده اصلي تعلق مي گيره؟؟؟

زمان مصاحبه بايد تمام افراد كيس حضور داشته باشند و سفارت ها موكدا بهش اشاره كردند.در غير اينصورت برونده بررسي نخواهد شد.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، zohre02 ، rezagh ، ikamaly ، soruosh ، fereydoooon ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 19:00)princesess نوشته:  یعنی چی؟!!
همه نمونش رو داشتیم که مثلا فقط یک کیس رو اعلام کنند ولی اینکه هیچی اعلام نکنند رو دیگه واللاااااااااه ندیده بودیم تا حالا ..عجبااااااااااا

دیگه خودشون فهمیدن که خیلی دارن لاک پشتی کار می کنن..واسه خالی نبودن عریضه هم که شده یه تاریخ اپدیت می کننTongue
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: ikamaly ، AFSHIN-PIC ، zohre02 ، AsemanAbee ، raham ، گل نهال ، babak_1363 ، ali2316 ، Tomas ، princesess
(2013-04-05 ساعت 20:05)bmojtaba نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:00)princesess نوشته:  یعنی چی؟!!
همه نمونش رو داشتیم که مثلا فقط یک کیس رو اعلام کنند ولی اینکه هیچی اعلام نکنند رو دیگه واللاااااااااه ندیده بودیم تا حالا ..عجبااااااااااا

دیگه خودشون فهمیدن که خیلی دارن لاک پشتی کار می کنن..واسه خالی نبودن عریضه هم که شده یه تاریخ اپدیت می کننTongue
اینا دارن ما رو امتحان میکنن. خودتونو ناراحت نکنین.
مشتاق گل از سرزنش خار نترسد جویان رخ یار ز اغیارنترسد
دوستان قدیمی میگن بعداً به این وضع خودمون خواهیم خندید.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان