کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-06 ساعت 00:16)dove نوشته:  دوستان مارو هم تو جمعتون بپذیرین.کلیر خوردیمSmile

به جمع ما خوش اومدی امیدوارم زیاد مهمون نباشی!Big Grin
امضاتون روکامل کنید و به امیر مهاجر(مدیر محترم) پیام خصوصی بدیدتا اسمتون روتوی منتظرسرا واردکنن.
گل نهال جون پا توی کفش شما کردم!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: armin1 ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، lilac ، rezagh ، sayeh_m ، raham ، fereydoooon ، valencia ، ali2316 ، hamedhamed ، shaso ، zohre02 ، AsemanAbee ، dove ، Tomas
(2013-04-05 ساعت 20:33)zohre02 نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 19:51)noura نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 18:45)zohre02 نوشته:  دوستان ما هفته سوم ژانویه مصاحبه داشتیم تا به حال هم چه از طریق تلفن و یا ایمیل پروندمونو پیگیری نکردیم آخرین آپدیتمون 5 Feb می باشد به نظر دوستان اگر ایمیل بزنیم و پیگیری کنیم در زودتر کلیر شدنمون تاثیر داره، لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

سلام زهره جون.خوبی؟ما با هم مصاحبه داشتیم.کیس ما هم از 31 ژانویه آپدیت نشد.البته 2بار با ایمیل آپدیت شده.ولی خود بخود آپدیت نشده.به نظر من حتما ایمیل بزن ضرر نداره.مخصوصا الان که بالای 70 روزه شدیم.

سلام عزیزم، از راهنماییت ممنونم، میشه بگید متن ایمیلتون چی بود و چی جواب دادن
ازشون پرسیدم کیسمون تو چه مرحله ای هست.اونها هم گفتن هنوز مراحل اداریش تموم نشده.به محض تموم شدن تو سایت اعلام میشه.Sad
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، fereydoooon ، آناهيتا ، zohre02 ، Tomas
(2013-04-04 ساعت 17:58)ikamaly نوشته:  امیدوارم alale-al وiman83 زودتر کلیر شن تا پرونده من رو بیاد!Big GrinBig Grin

مرسی از لطفت ایشالله هفته بعد سه تایی کلیر شیم که عدد روبروی اسممون تو منتظرسرا سبز بشه روش یه خط بکشن
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، homayoon13 ، ikamaly ، fereydoooon ، اردوان ، ali2316 ، hamedhamed ، zohre02 ، Tomas ، mehdididam
سلام دوستان من چند روز کیسم داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد از 150 روز کلیر بشم ؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم

سلامدوستان چند روزه کیس من داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد 150 روز کلیر بشم؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، raham ، ikamaly ، s.s.h ، AsemanAbee ، Tomas ، آناهيتا ، AFSHIN-PIC ، nina22 ، bmojtaba ، babak_1363 ، HRSH ، armin1 ، گل نهال ، ali2316 ، pooyash
(2013-04-06 ساعت 02:58)SK89 نوشته:  دوستان سریعا به کمکتون نیاز دارم بهد از 3 روز از مصاحبه فرم 9 سوالی برای هر دومون اومده ولی نمیدونم جواب سوال 3 و 4 رو که پرسیده علایق و برنامتون برای کار در آمریکا چیه با ذکر محل کار و... رو چی بدم ما قصد داریم بعد از ورود زبان بخونیم و اگر لازمه کالج بریم بعد رزومه بدیم و از دوستامون کمک بگیریم اگر نتونستیم کار مرتبط پیدا کنیم یک بیزنس کوچک راه بندازیم ولی میگن اگه بگید پولدارید خیلی مزایا بهمون تعلق نمیگیره لطفا راهنمایی کنید مدرکمون هم مهندسی شیمی هست با سابقه تولید قطعات خودرو و واردات مواد اولیه

دوست عزیز اگه بگید پولدارید هیچ مزیتی از شما کسر نمیگردد.
ولی در صورت داشتن اسپانسر به جای تمکن مالی شخصی ، در صورت نیاز به کمک مالی در آمریکا ، باید به جای کمک دولتی روی کمک اسپانسرتون حساب کنید.
به نظر شخصی بنده در رابطه با بیزنسی کوچکی که میخواهید اونجا راه بندازید کمی توضیح بدید.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: zohre02 ، Tomas ، AFSHIN-PIC ، Hedieh20 ، rezagh ، ikamaly ، SK89 ، ali2316 ، roeentan
(2013-04-05 ساعت 01:54)bayat_r نوشته:  سعید من قبل از اینکه نوشته تو رو بخونم اومدم یه چیز بنویسم گفتم الان میگن باز روضه خوندی،گریه امون بندازی، اما مینویسم:
نشه اما برای شماها تنگ میشه و خدا رو شکر خیالم راحته که شماها هم یا قبل از من رفتید و یا بعد از من حتمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً میایید...

پس
اونایی که رفتید منتظر ما باشید
اونایی که نرفتید میرم و منتظرتون هستم....
عاشقونه دوستتون دارم- بیات

ای بیات چی بهت بگم که نصف شبی تو ایروان اشکمو در اووردی داداشSad
آره تو الان تو ایرانی داری دستو پاتو جمع میکنی واسه رفتن
مامان سایه احتمالاً هنوز آنکاراست و داره میاد ایران
من ایروانم و فردا ساعت 9 میام سمت ایران
امیدووو امریکاست
افشین داره بارو بندیلشو پیاده میکنه تا کمکم خستگی در کنه
کلانتر عزیز هنوز منتظره
مهدی این هفته مصاحبه داره
و بقیه دوستانی که داریم و اینجا با هم آشنا شدیم که شاید هم رو ندیده باشیم و هیچوقت هم نبینیم
ولی واسه هم دل میسوزونیم
همه چیو گفتی................................
من دیگه چیزی نگم خیلی بهتره
فقط واسه همه کسانی که لیاقتش رو دارن آرزوی شادی بیشتر دارم در دنیای جدیدی که پیش رو شون هست و دوست دارن به سهم خودشون بهترش کنن.........
شب بخیر تا پست بعدی در شیرازBig Grin
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-04-06 ساعت 01:57)babi_nou نوشته:  سلام دوستان من چند روز کیسم داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد از 150 روز کلیر بشم ؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم

سلامدوستان چند روزه کیس من داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد 150 روز کلیر بشم؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
سلام، تجربه نشون داده بعد از چند تا آپدیت کلیر می شن ، ما خودمون هم 142 روز هست که انتظار می کشیم و تازه یک هفته است که پشت سر هم آپدیت می شیم. نا امید نباشید ان شالله که این هفته همه کلیر می شیم
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
سلام دوستان
من یک میل از سفارت دریافت کردم
نمی فهمم منظورشون دقیقا چیه
می شه راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
متن میل :
In order for us to continue with your administrative processing please email us your complete travel history.
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sadeghi897 ، گل نهال ، ali2316
(2013-04-06 ساعت 09:54)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
می شه راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
متن میل :
In order for us to continue with your administrative processing please email us your complete travel history.

دوست عزیز

باید برای ادامه روند کلیرنس ، کلیه سفرهای خارجی خودتون رو برای اونها بطور دقیق ایمیل کنید .

به امید موفقیت شما
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: آناهيتا ، Soap McTavish ، nina22 ، zohre02 ، rezagh ، sadeghi897 ، armin1 ، گل نهال ، ikamaly ، lilistar ، amir82 ، ali2316
(2013-04-06 ساعت 10:02)tajhizgaran نوشته:  
می شه راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
متن میل :

دوست عزیز

باید برای ادامه روند کلیرنس ، کلیه سفرهای خارجی خودتون رو برای اونها بطور دقیق ایمیل کنید .

به امید موفقیت شما
سلام
ممنون
بله ، متوجه شدم
ولی من توفرم هایی که به سفارت دادم نوشتم
تعجب می کنم چرا دوباره سوال می کنن !!!!!!
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02 ، sadeghi897 ، گل نهال ، ali2316
(2013-04-06 ساعت 10:10)onlyonline نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 10:02)tajhizgaran نوشته:  
می شه راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
متن میل :

دوست عزیز

به امید موفقیت شما
سلام
ممنون
بله ، متوجه شدم
ولی من توفرم هایی که به سفارت دادم نوشتم
تعجب می کنم چرا دوباره سوال می کنن !!!!!!
دوست عزيز بهتره فقط جواب بدي. براي من چند روز پيش سوالي كرده بودن كه يجورايي به كار پدرم مربوط ميشد!!!! حالا از كجا و چجوري متوجه شدن خدا ميدونه!! Big Grin تازه يجورايي ميترسم منو با سردار فضلي (علي فضلي) ارتباط بدن. اينه كه منو اذيت ميكنه !!! جالبيش اينه كه كيسم مدام آپديت ميشه!! 2 - 3 -4 -5 آپريل آپديت شده
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: onlyonline ، nina22 ، rezagh ، zohre02 ، Saeedv13 ، babak_1363 ، soruosh ، گل نهال ، ikamaly ، bmojtaba ، lilistar ، lot2013 ، AsemanAbee ، ali2316 ، bayat_r ، pooyash
سلام دوستان
ما 27 febمصاحبه داشتيم در سايت ceac چند بار اپديت شديم اما از 14 mar تا امروز اپديت نشده(تقريبا 20 روزي هست)
به نظر شما مشكلي نيست ؟
ممكنه تا 2 هفته ديگه كلير بشيم؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ikamaly ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 09:07)zohre02 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 01:23)noura نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 20:33)zohre02 نوشته:  [quote='noura' pid='301668' dateline='1365175318']
[quote='zohre02' pid='301624' dateline='1365171330']
دوستان ما هفته سوم ژانویه مصاحبه داشتیم تا به حال هم چه از طریق تلفن و یا ایمیل پروندمونو پیگیری نکردیم آخرین آپدیتمون 5 Feb می باشد به نظر دوستان اگر ایمیل بزنیم و پیگیری کنیم در زودتر کلیر شدنمون تاثیر داره، لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند

سلام زهره جون.خوبی؟ما با هم مصاحبه داشتیم.کیس ما هم از 31 ژانویه آپدیت نشد.البته 2بار با ایمیل آپدیت شده.ولی خود بخود آپدیت نشده.به نظر من حتما ایمیل بزن ضرر نداره.مخصوصا الان که بالای 70 روزه شدیم.

سلام عزیزم، از راهنماییت ممنونم، میشه بگید متن ایمیلتون چی بود و چی جواب دادن
ازشون پرسیدم کیسمون تو چه مرحله ای هست.اونها هم گفتن هنوز مراحل اداریش تموم نشده.به محض تموم شدن تو سایت اعلام میشه.Sad

سلام دوستان
من جمعه هفته پیش به آنکارا ایمیل زدم که دوشنبه همان جواب کلیشه ای رو دادند که مراحل اداریت هنوز تمام نشده و ... و همون روز سایت کذایی هم برام آپدیت شد ولی عملا کیسهای ما که حدود 20 ژانویه مصاحبه داشتیم عمدتا از آخر ژانویه تا حالا تو سایت کذایی تکون نخورده. واقعا خسته نباشید دارن.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، lot2013 ، bmojtaba ، bayat_r ، گل نهال ، آناهيتا
(2013-04-06 ساعت 07:18)raham نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 01:57)babi_nou نوشته:  سلام دوستان من چند روز کیسم داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد از 150 روز کلیر بشم ؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم

سلام، تجربه نشون داده بعد از چند تا آپدیت کلیر می شن ، ما خودمون هم 142 روز هست که انتظار می کشیم و تازه یک هفته است که پشت سر هم آپدیت می شیم. نا امید نباشید ان شالله که این هفته همه کلیر می شیم
الان شما که داری یک هفته اپدیت میشی بعد از چه قدر وقته که دارین اپدیت میشین . ایا قبل از این یه هفته هم اپدیت میشدین ؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، آناهيتا
سلام دوستان
من 2 هفته ست که به مهاجرسرا سر نزدم و الان که اومدم دیدم که چند نفر از بچه ها از جمله مامان سایه، آرمین و علی کلیر شدن و مامان سایه و آرمین ویزاشون رو هم گرفتن به همه کسانی که تو این مدت کلیر شدن از صمیم قلب تبریک می گم و امیدوارم مراحل بعدی مهاجرت رو با موفقیت پشت سر بگذارند.
مامان سایه عزیز خیلی خیلی براتون خوشحالم همیشه برای کلیر شدنتون دعا می کردم امیدوارم همیشه شاد باشیدSmile
علی عزیز وقتی دیدم کلیر شدی اینقدر خوشحال شدم که انگار خودم کلیر شدم هر وقت سفارت شماره جدیدی اعلام می کرد تو منتظر سرا چک می کردم و همش میگفتم کاش ali2316 هم جزوشون باشه امیدوارم هر چه زودتر اون ویزا خوشگلرو توی پاسپورتت ببینیWink کلیر شدنت به من خیلی امید دادRolleyesSmile
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان