کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ارزوی موفقیت برای تمامی بچه های 2013 رو دارم

[عکس: selection-irangif113.gif]
(2013-04-06 ساعت 18:37)daad نوشته:  دوستان من نمیدونم ینی چی کیس آبدیت میشه؟
دوست عزیز توی این سایت بری
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...spx?App=IV
آخرین تاریخ اقدامات روی کیست رو میتونی ببینی
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: shimoda ، sce ، daad ، ikamaly ، zohre02

این یعنی اینکه تا الان که نمی دونستید آرامش داشتید و فقط چک می کردید که کلیر شدید یا نه و از الان به بعد این سایت رو هم چک می کنید و به جز نگرانی و فکر کلیر شدن, نگرانی آپدیت شدن یا نشدن رو هم دارید
کیس نامبرتون رو بدون صفرهای وسطش وارد کنید و وضعیت آخرین آپدیت کیستون رو ببینید
آپدیت کیس هم به معنی این هست که کاری روی کیس شما انجام گرفته
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، shayangh ، daad ، ikamaly ، rezagh ، amir82 ، shatsi ، ali2316 ، fereydoooon ، zohre02 ، nina22 ، babak_1363

شما وقتی اینجا کیس نامبرتو وراد میکنی (البته بدون صفراش !!! مثلا بجای 2013AS00001234 ====> 2013AS1234 ) یک صفحه باز میشه که دوتا تاریخ نشون میده که دومی تاریخ آپدیت شدنت هست و این تاریخ هر چندروز یکبار هرچند هفته یکبار یا بیشتر آپدیت میشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: shimoda ، daad ، گل نهال ، Sanna ، ikamaly ، rezagh ، amir82 ، zohre02 ، nina22
به محض کلیر شدن ایمیل هم برا آدم میاد؟ یا نه باید سایتو دایم چک کرد؟

(2013-04-06 ساعت 18:54)mohammad fazli نوشته:  

شما وقتی اینجا کیس نامبرتو وراد میکنی (البته بدون صفراش !!! مثلا بجای 2013AS00001234 ====> 2013AS1234 ) یک صفحه باز میشه که دوتا تاریخ نشون میده که دومی تاریخ آپدیت شدنت هست و این تاریخ هر چندروز یکبار هرچند هفته یکبار یا بیشتر آپدیت میشه

بعد به محض کلیرشدن برا آدم ایمیلش میاد ؟ یا باید همواره سایتو چک کرد؟
تشکر کنندگان: ikamaly ، ani_sheiton ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 19:10)eli1364 نوشته:  سلام میشه توضیح بدید بعد از قبولی در لاتاری باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

امضای مستر بیات عزیز رو چک کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: iman63ir ، گل نهال ، ASALI ، ikamaly ، Soap McTavish ، rezagh ، ani_sheiton ، bayat_r ، ali2316 ، fereydoooon ، zohre02 ، nina22 ، babak_1363
(2013-04-06 ساعت 16:23)sadeghi897 نوشته:  سلام
آقا یکی سایتی که واسه کلیر شدن آنکارا هست رو برای من لینکش بزاره
یا اینجا
یا پیام خصوصی
خو چیه من می خوام واسه دوستام چک کنم زودتر بهشون خبر بدم شیرینی بگیرم
دی

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html واسه چک کردن کلیرنس

واسه دیدن آپدیت کیس ات
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

(2013-04-06 ساعت 16:34)b_argi نوشته:  سلام دوستان
شماها چی میکشین از دست این انتظار
امروز وارد چهارمین روز انتظار شدم. خیلی سخته به خدا

بچه های پایه بالا و ارشد اونقدر هستن اینجا که آدم روش نمیشه که بگه.. منم امروز 11 روزه شدم. از سرباز صفری رسیدم به گروهبان سومی.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، حامد ، rezagh ، msr839 ، ali2316 ، AsemanAbee ، Tomas ، zohre02 ، nina22 ، babak_1363
(2013-04-06 ساعت 19:10)eli1364 نوشته:  سلام میشه توضیح بدید بعد از قبولی در لاتاری باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

باید توی دلت یواشکی با خوت خوشحالی کنی و به هیچ کس نگی!Big Grin
کاری که ما نکردیم!! وتازه وقتی وارد این سایت شدم فهمیدم که اساتید ما ویزاشون رو هم گرفتن ولی هنوز به خانوادشون نگفتن!!Sad تازه بعضی ها میگن وقتی رفتیم هم به کسی نمیگیم و میگیم که رفتیم ماموریت!!!!SadSadSadSad
البته حتما کار اونا درست تره. من بعد از خوندن سفرنامه اون دوستمون که دوست دختر قدیمی اش توی پرونده اش خرابکاری کرده بود،اینو فهمیدم!Sad (سفرنامه قبل از خودم توی سفرنامه های ابوظبی )
البته همسرم همیشه اینو بهم میگفت، ولی از اونجا که من از خوشحالی دیگران از ته دل خوشحال میشم و فکر میکردم همه مثل خودم هستند، می خواستم دیگران رو هم خوشحال کنم . و بعد فهمیدم همه مثل من نبودن و بعضی ها هم....بگذریم!!Sad
بعد از قبولی اگه بتونی مثل من نباشی، خیلی خوبه!Big GrinBig Grin:
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-06 ساعت 19:52)arash.d نوشته:  دوستان جریان این فرم 9 سوالی چیه؟واسه همه میاد؟ایمیل میشه؟
ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.

نه واسه همه نمياد، اگه آفيسر بهتون بگه براتون ايميلش مياد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rezagh ، ikamaly ، iman63ir ، bmojtaba ، ali2316 ، lot2013 ، fereydoooon ، Maryam3023 ، Tomas ، zohre02 ، nina22
(2013-04-06 ساعت 19:59)ikamaly نوشته:  

باید توی دلت یواشکی با خوت خوشحالی کنی و به هیچ کس نگی!Big Grin
کاری که ما نکردیم!! وتازه وقتی وارد این سایت شدم فهمیدم که اساتید ما ویزاشون رو هم گرفتن ولی هنوز به خانوادشون نگفتن!!Sad تازه بعضی ها میگن وقتی رفتیم هم به کسی نمیگیم و میگیم که رفتیم ماموریت!!!!SadSadSadSad
البته حتما کار اونا درست تره. من بعد از خوندن سفرنامه اون دوستمون که دوست دختر قدیمی اش توی پرونده اش خرابکاری کرده بود،اینو فهمیدم!Sad (سفرنامه قبل از خودم توی سفرنامه های ابوظبی )
البته همسرم همیشه اینو بهم میگفت، ولی از اونجا که من از خوشحالی دیگران از ته دل خوشحال میشم و فکر میکردم همه مثل خودم هستند، می خواستم دیگران رو هم خوشحال کنم . و بعد فهمیدم همه مثل من نبودن و بعضی ها هم....بگذریم!!Sad
بعد از قبولی اگه بتونی مثل من نباشی، خیلی خوبه!Big GrinBig Grin:

کاملا درسته. باید مخفی کنی موضوع رو تا کسی نفهمه. واقعیت اینه که تا روزی که توی پاسپورتت ویزا چسبونده شه، هزارتا مورد غیر منتظره پیش میاد و آخریش هم اینه که کلیر نشی . بعد هم از لحاظ روحی ضربه میخوری هم بین دوست و فامیل و آشنا که شاید 90% شون از در اومدن اسمت خوشحال نبودن انگشت نما میشی.
اینکه یه مردم آزار هم پیدا بشه و سنگ و چوب و ترقه لای چرخت بذاره هم مزید بر علت ممکنه بشه. پس کار ما رو نکن و به هیچکس نگو مگر اینکه مجبور بشی. مثلا به پدر و مادرت اگر قراره خرج کاراتو بدن بگو.

(2013-04-06 ساعت 19:52)arash.d نوشته:  دوستان جریان این فرم 9 سوالی چیه؟واسه همه میاد؟ایمیل میشه؟

9 تا سوال در مورد شغلت، پروژه های تحصیلی ، نشریات علمی، زمینه های پژوهشی که احتمالا میخوای تو امریکا ادامه بدی. سرچ کن توی گوگل میبینیش.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-04-05 ساعت 22:40)afshin-b نوشته:  [[یعنی چی؟!!
آقا مهدی جوابهای شما در حد اساتید دانشگاهه. من از شما تشکر میکنم و امیدوارم هر چه زودتر کلیر شده و به آرامش برسید.Wink
ببخشید ولی منظور بدی نداشتم ، فکر کنم بهتون بر خورده ، نه ؟؟ اگه اینطوره باز هم معذرت رئیس . . .
تشکر کنندگان: ikamaly ، fereydoooon ، afshin-b ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 18:54)mohammad fazli نوشته:  

من 4 مارچ مصاحبه داشتم و کیسمون 4 نفره هست. توی این سایت کذایی هربار وارد شدم، تاریخ اون بالا با شماره کیس خودم (برنده اصلی) روی 4 مارچ مونده ، ولی وقتی روی نفر دوم (همسرم) کلیک میکنم ، تاریخ 7 مارچ رو نشون میده ! نفر سوم و چهارم هم که بچه ها هستن روی 4 مارچ مونده! یعنی از روز مصاحبه تاحالا که 32 روز میگذره هیچ بررسی روی پرونده من و بچه ها صورت نگرفته!؟ وبرای همسر از 29 روز پیش هیچ کاری نکردن!؟
کاشکی سایت کذایی وجود نداشت مثل بچه های ایروان!!SadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-06 ساعت 16:34)b_argi نوشته:  سلام دوستان
شماها چی میکشین از دست این انتظار
امروز وارد چهارمین روز انتظار شدم. خیلی سخته به خدا
با صدای ایرج لطفا" : دســــــــــــــــــت به دلم نزار کـــــــــــــــــه خـــــــــونــــــــــــــــــــــــــــــــه . . .
تشکر کنندگان: ikamaly ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 20:00)گل نهال نوشته:  

نه واسه همه نمياد، اگه آفيسر بهتون بگه براتون ايميلش مياد

سلام من هم 9 سوالی و سی وی دادن زیاد چیز سختی نیست جواب همه سوالات رو تو این تاپیک میگیرید
به این تاپیک مراجعه کنید
http://mohajersara.com/thread-4813-page-2.html
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: ASALI ، lilac ، ani_sheiton ، ikamaly ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، hushmandco ، Tomas ، zohre02
توی منتظر سرا من مثل این شاگرد تنبلا اسمم اخر لیسته...Big Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان