کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
برادرا و خواهرای عزیز . ۲ تا سوال.

۱- این امضا رو چجوری میشه به وجود آورد؟ ظاهرا باید دم کسیو دید واسه درست کردن امضا.

۲- این جناب امیر مهاجر رو چجوری میشه پیدا کرد واسه ثبت توی منتظرسرا؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 23:12)hushmandco نوشته:  برادرا و خواهرای عزیز . ۲ تا سوال.

۱- این امضا رو چجوری میشه به وجود آورد؟ ظاهرا باید دم کسیو دید واسه درست کردن امضا.

۲- این جناب امیر مهاجر رو چجوری میشه پیدا کرد واسه ثبت توی منتظرسرا؟

۱- برای فعال شدن امضا باید ۱۰ پست داشته باشین که شما هنوز ۲ تا کم دارین.
۲- رو اسمش کلیک کن امیر مهاجر
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام دوستان

يه اقاي محترم با نام كاربري " sabreayob" الان ميان در جمع شما . با كليرنس ٨ ماه ( كيس خانوادگي ) دو روز پيش دوباره كليرنس مجدد خوردن . خلاصه گفتم يه جاي كوچولو اون بالاها براشون بذارين Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: amir82 ، ikamaly ، ali2316 ، گل نهال ، SabreAyob ، armin1 ، Ali.US ، Saeedv13 ، rezagh ، bayat_r ، lot2013 ، AsemanAbee ، f1f ، fereydoooon ، Sanna ، alirezadiba ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، zohre02 ، nina22 ، soruosh ، iman63ir
یه سوال. واسه ویزا پاسپورتا رو پ ت ت میاره هتل یا ما باید بریم پ ت ت تحویل بگیریم؟
سفرنامه
تشکر کنندگان: fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 23:39)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

يه اقاي محترم با نام كاربري " صبر ايوب " الان ميان در جمع شما . با كليرنس ٨ ماه ( كيس خانوادگي ) دو روز پيش دوباره كليرنس مجدد خوردن . خلاصه گفتم يه جاي كوچولو اون بالاها براشون بذارين Wink

۸ ماه !!!؟ پس کیس لاتاری نیستن ایشون. چه کیسی هستن که اینقدر طولانی شده؟

(2013-04-06 ساعت 23:42)hadi-sh نوشته:  سلام دوستان
من تو DV-2014 شرکت کردم و ایشالا که همه قبول شن. ولی چند سوال برام پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1. تمکن مال باید چه قدر باشه؟ این مقدار پول چند مدت باید توی حسابتون باشه؟ چه بانک هایی مورد قبول هستن؟ مثلا" بانک ملی قبول میشه؟
2. آیا میشه یه پولی رو مثلا" 50 تومن از یه نفر قرض بگیریم چند روز توی حساب باشه بعد پرینت حسابو بگیریم؟ یا باید گردش حساب چند ماهه باشه؟
3. من شغلم دولتیه( معلم هستم). آیا لازمه که اینو زمان مصاحبه بگم؟ اگه نگم آیا خودشون میفهمن اینو؟ چی میشه اگه بفهمن؟
4. من معافیت پزشکی دارم. آیا این میتونه در روند کارها تاثیر داشته باشه؟ چه تاثیری؟

۱- بسته به تعداد اعضای خانواده میتونه ۳۰ الی ۴۰ تومن به ازای هر نفر باشه. یا ملکی که همینقدر بیارزه. ولی حساب و کتاب خاصی نداره. من برای خودم همسرم و پسرم مجموعا ۱۵۰ تومن گواهی بردم.

۲- بله . معیار آخرین مانده حسابه که باید حداقل یک روز توی حساب شما باشه.

۳- شغلتون رو نمیتونین نگین چون اگه بفهمن دروغ گفتین (که میفهمن ) ردتون میکنن. راستشو بگین بهتره.

۴- معافیت بهتر از خدمت رفتنه. اگه مورد حادی نبوده باشه مثلا معافیت دور از جون اعصاب و روان خیلی بهتر از کارت پایان خدمته.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، shimoda ، hadi-sh ، rezagh ، fereydoooon ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، zohre02 ، nina22 ، iman63ir

يه اقاي محترم با نام كاربري " صبر ايوب " الان ميان در جمع شما . با كليرنس ٨ ماه ( كيس خانوادگي ) دو روز پيش دوباره كليرنس مجدد خوردن . خلاصه گفتم يه جاي كوچولو اون بالاها براشون بذارين Wink

آرزو مي كنم قدمشون سبك باشه ، به يمن قدوم مباركشون ، منتظرسرا يك دفعه اي خالي خالي شه ، حتي خالي از حضور خودشون !
همه از ته دل بگيم الهي آمين ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
(2013-04-06 ساعت 23:41)hushmandco نوشته:  یه سوال. واسه ویزا پاسپورتا رو پ ت ت میاره هتل یا ما باید بریم پ ت ت تحویل بگیریم؟

باید تشریف ببرید Ptt تحویل بگیرید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، ikamaly ، rezagh ، گل نهال ، fereydoooon ، hushmandco ، Tomas ، zohre02 ، nina22
(2013-04-06 ساعت 23:56)SabreAyob نوشته:  یاالله

ما اومدیم!
بزن زنگووووو!

خوش اومدین دوست عزیز با اینکه مهمون سفارشی مدیر تاپیک هستین، امیدوارم هرچه زودتر این تاپیک رو به مقصد تاپیک اولین سفر به آمریکا ترک کنید!Big GrinBig Grin
انشاا..Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، bayat_r ، ali2316 ، گل نهال ، SabreAyob ، sayeh_m ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Saeedv13 ، milad_aae ، Sanna ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، zohre02 ، soruosh ، nina22
(2013-04-06 ساعت 23:43)hushmandco نوشته:  

۸ ماه !!!؟ پس کیس لاتاری نیستن ایشون. چه کیسی هستن که اینقدر طولانی شده؟

(2013-04-06 ساعت 23:42)hadi-sh نوشته:  سلام دوستان
من تو DV-2014 شرکت کردم و ایشالا که همه قبول شن. ولی چند سوال برام پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1. تمکن مال باید چه قدر باشه؟ این مقدار پول چند مدت باید توی حسابتون باشه؟ چه بانک هایی مورد قبول هستن؟ مثلا" بانک ملی قبول میشه؟
2. آیا میشه یه پولی رو مثلا" 50 تومن از یه نفر قرض بگیریم چند روز توی حساب باشه بعد پرینت حسابو بگیریم؟ یا باید گردش حساب چند ماهه باشه؟
3. من شغلم دولتیه( معلم هستم). آیا لازمه که اینو زمان مصاحبه بگم؟ اگه نگم آیا خودشون میفهمن اینو؟ چی میشه اگه بفهمن؟
4. من معافیت پزشکی دارم. آیا این میتونه در روند کارها تاثیر داشته باشه؟ چه تاثیری؟

۱- بسته به تعداد اعضای خانواده میتونه ۳۰ الی ۴۰ تومن به ازای هر نفر باشه. یا ملکی که همینقدر بیارزه. ولی حساب و کتاب خاصی نداره. من برای خودم همسرم و پسرم مجموعا ۱۵۰ تومن گواهی بردم.

۲- بله . معیار آخرین مانده حسابه که باید حداقل یک روز توی حساب شما باشه.

۳- شغلتون رو نمیتونین نگین چون اگه بفهمن دروغ گفتین (که میفهمن ) ردتون میکنن. راستشو بگین بهتره.

۴- معافیت بهتر از خدمت رفتنه. اگه مورد حادی نبوده باشه مثلا معافیت دور از جون اعصاب و روان خیلی بهتر از کارت پایان خدمته.
در مورد جواب 3 : آیا همون زمان مصاحبه بگم که شغلم دولتیه کفایت میکنه یا باید گواهی اشتغال به کار با ترجمه رو براشون ببرم؟
در مورد جواب 4: نه خوشبختانه مورد خاصی نیست. پس خیالم از این جهت راحته
تشکر کنندگان: ikamaly ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 23:58)shimoda نوشته:  دوستان من امروز یه تصمیم مهم گرفتم
می خوام هر چه زودتر کلیر شم
Tongue

تو میتوووووونی. :-)

(2013-04-07 ساعت 00:04)ikamaly نوشته:  

ما اومدیم!
بزن زنگووووو!

خوش اومدین دوست عزیز با اینکه مهمون سفارشی مدیر تاپیک هستین، امیدوارم هرچه زودتر این تاپیک رو به مقصد تاپیک اولین سفر به آمریکا ترک کنید!Big GrinBig Grin
انشاا..Wink

آقا ما برات دعا میکنیم هرچه زودتر مشرف شین. کلی امیدوار شدیم.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ikamaly ، bayat_r ، shimoda ، sayeh_m ، AsemanAbee ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02 ، ali2316

ما اومدیم!
بزن زنگووووو!

ببین داداش
ایوبی؟صبر ایوبی؟ هرچی هستی....باش
با صدای زنگ میای؟
با رخصت از پهلوونای دیگه میای
قِدیمی (ghedimi) هستی؟ هرچی هستی.....باش

فقط بدون تو این تاپیک حق نداری جا خوش کنی ...... و زودی باید این جا رو ترک کنی، جا کمه و کلیرخورده فراوون.....

زت زیاد

مسئول دبیرخونه مهاجرسرا
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-06 ساعت 23:29)bayat_r نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 22:15)rezagh نوشته:  توی منتظر سرا من مثل این شاگرد تنبلا اسمم اخر لیسته...Big Grin

انشالله به زودی مثل شاگرد خیلی تنبل ها از لیست اخراج بشی
قربون کلامت مهندس جان ... انشالا تنبل و زرنگمون رو همه با هم یک جا اخراج کنن از لیست منتظرسرا.... البته شما رو که اصلا به دلیل بیش فعالی ثبت نام هم نکردن Big Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

ما اومدیم!
بزن زنگووووو!

داداش ببین نشداااااااا. ما کلی جنگ و جدل کردیم روقبارو زدیم کنار تا بریم صدر جدول، حالا شوما میخوای یه شبه بری اون بالا جا خوش کنی ؟ WinkBig GrinCool
درسته ا یه خونواده ایم ولی ده نشد!!!! نمیشه!!! نمیزاریم!!! واسه ما اف داره Big GrinBig GrinBig Grin.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

9 روزه شدم
عجب صبری دارم !!!!!!! نه Big Grin
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
(2013-04-06 ساعت 20:28)mehdididam نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 22:40)afshin-b نوشته:  [[یعنی چی؟!!
ببخشید ولی منظور بدی نداشتم ، فکر کنم بهتون بر خورده ، نه ؟؟ اگه اینطوره باز هم معذرت رئیس . . .
سلام آقا مهدی. واقعیتش خنده تون بهم برخورد ولی متوجه هستم که شما هم منظوری نداشتید. وقتی مدت کلیرنس 5 ماه میشه همه چی به آدم برمیخوره. من هم از شما معذرت میخوام. کل برنامه ریزیهام بهم خورده. اگه اجازه بدن حاضرم برم سفارت (آنکارا) مجانی پرونده های کلیرنس 2013 رو کمکشون کنم.
ارادتمند شما و همۀ 2013 هیا. همه منتظر این هفته ایم. (مخصوصاً بالای 100 روزه ها)
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: ikamaly ، lilistar ، Tomas ، princesess ، abloom_ma ، zohre02 ، sara_82 ، sayeh_m ، f1f ، AsemanAbee ، گل نهال ، fereydoooon ، iman83 ، iman63ir ، mehdididam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان