کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
امروز من هم update شدم
برا هزارمین بار
Big GrinCoolSmile
آقو ما به دنیا اومدیم انقلاب شد، حرف زدیم جنگ شد
راه رفتیم کودتا شد، رفتیم مدرسه جنگ تموم شد
درس خوندیم هی نظاموی آموزشی عوض شد
رفتیم دانشگو کنکور ول شد، رفتیم سربازی معافیت آزاد شد
رفتیم سرکار مملکت تحریم شد، خواستیم ازدواج کنیم طلا گرون شد
گفتیم بریم خارج پاسپورتمون دی پرت شد، الانم اینترپل دنبالمونه
هه هه هه هه یعنی له له ما!
با این شرایط که پیش میره آقو فکر کنم مشکل از ما باشه
داغوون آقو جان داغووووووون
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
سلام. شاید امروز آپدید بشیم و اعلام کنند شاید.
تا الان کسی بوده اعلام نشده باشه و تاریخ مدیکالش تمام شده باشه ؟
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: s.s.h ، Soap McTavish ، 30NAP30 ، Signal
(2013-04-15 ساعت 10:38)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
امروز باز هم من update شدم
برا هزارمین بار ، خستمون کردن
به خودم دارم شک می کنم
CoolBig GrinWink
داغووون آقا جوون
داغووون
رفیق تو که اینقدر خوش شانسی چرا لاتاری ثبت نام کردی که با ما تو یک سال قبول شی؟؟؟؟؟؟

(2013-04-15 ساعت 09:47)abloom_ma نوشته:  سلام بر همه عزیزان......سلام بر همه منتظران چه آنهائی که ردای پیشکسوتی را بر دوش دارند و چه آن دوستانی که تازه به جمع منتظران ملحق شده اندBig Grin.....چرا عبوس و غمگین هستید.Sad...در این صبح زیبای بهاری شاد باشید و منتظر خبرهای خوب.....بیایم این هفته را به فال نیک بگیریم و با امید به کلیر شدن به زندگی از دریچه ای دیگر بنگریمRolleyes.....دوستان تازه وارد وقتی به عدد روزهای انتظار من و امثال من نگاه میکنید به خود یاس و ناامیدی راه ندیدWink...به امید خدا شما تا این روزها منتظر نخواهید ماند و بزودی کلیر خواهید شد...بی صبرانه در انتظار دیدن و شنیدن فریادهای شادی بخش شما هستمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز بی صبررانه منتظر هورا کشیدن برای شما و سایر پیش کسوتان هستیم......من به شخصه هیچ وقت به خودم اجازه ندادم قبل از شما برای خودم دعای گرفتن ویزا را بکنم ....چون می دانم انتظارتان بسیار طولانی و خسته کننده شده است ......ولی همچنان به همه انرژی مثبت می دهید....ممنون ..این صبح زیبای بهاری بر شما و دیگر دوستان هم گوارا باد.
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-15 ساعت 10:51)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
امروز من هم update شدم
برا هزارمین بار
Big GrinCoolSmile

فکر کنم تمام این بدشانسیهات با قبول شدن در لاتاری جبران شده. نگران نباش بقیشم حل می شه می ری اونور یه کوکاBig Grin اوریجینال می زنی کاکو.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-04-15 ساعت 10:03)b_argi نوشته:  پروردگارا ...
در یک آن و با یک نظر تمام قدیم و جدیدا رو کلیر فرما ....
آمین

با خوندن این پست و پست قبلی سر در گم شدم.....نمی دونم تو سایت مهاجرسرام یا تو سایت مناجات نامه خواجه عبدا... انصاری.....Big Grin
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-15 ساعت 11:12)shayangh نوشته:  
آمین

با خوندن این پست و پست قبلی سر در گم شدم.....نمی دونم تو سایت مهاجرسرام یا تو سایت مناجات نامه خواجه عبدا... انصاری.....Big Grin

سلام دوست عزیز بد نیست بعضی وقت ها هم از حالت کلیشه ای در بیایم و آرزوهای خودمون را به اشتراک بگذاریم. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: shayangh ، abloom_ma ، homayoon13 ، ایلیا8118
دوستان عزیز جهت اطلاع رسانی برای آپدیتهای جدید باید اعلام کنم که....برنده اصلی کیس 14 مارچ آپدیت شد....بعد با ایمیل هر 4 نفر در تاریخ 4 آوریل آپدیت شدیم ....ولی بعد در تاریخ های 9 و 11 و 15 آوریل نفر دوم (همسر که کار دولتی ندارد و سربازی هم در ارتش در بخش تدریس )بوده آپدیت شده است نفر اول و بچه ها همان 4 آوریل می باشند....

(2013-04-15 ساعت 11:15)b_argi نوشته:  
آمین

سلام دوست عزیز بد نیست بعضی وقت ها هم از حالت کلیشه ای در بیایم و آرزوهای خودمون را به اشتراک بگذاریم. موفق باشین

دوست عزیز جهت کمی شوخی بود .....خواستم قبل از نوشتن مطالب جدی و اطلاع رسانی راجع به آپدیت کیس خودم با تنی چند از دوستان شوخی کنم...خودم هم از این درد دلها زیاد کرده ام..... علامت خندان آخر جمله ام را مگر ندیدید.....به دل نگیرید فقط به کلیر شدن فکر کنید....فکر کنم این هفته خبرهای خوشی در راه باشد....
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، b_argi ، s.s.h ، 30NAP30 ، abloom_ma ، sadeghi897 ، گل نهال ، ایلیا8118 ، lot2013
(2013-04-15 ساعت 11:17)shayangh نوشته:  دوستان عزیز جهت اطلاع رسانی برای آپدیتهای جدید باید اعلام کنم که....برنده اصلی کیس 14 مارچ آپدیت شد....بعد با ایمیل هر 4 نفر در تاریخ 4 آوریل آپدیت شدیم ....ولی بعد در تاریخ های 9 و 11 و 15 آوریل نفر دوم (همسر که کار دولتی ندارد و سربازی هم در ارتش در بخش تدریس )بوده آپدیت شده است نفر اول و بچه ها همان 4 آوریل می باشند....

(2013-04-15 ساعت 11:15)b_argi نوشته:  
آمین

دوست عزیز جهت کمی شوخی بود .....خواستم قبل از نوشتن مطالب جدی و اطلاع رسانی راجع به آپدیت کیس خودم با تنی چند از دوستان شوخی کنم...خودم هم از این درد دلها زیاد کرده ام..... علامت خندان آخر جمله ام را مگر ندیدید.....به دل نگیرید فقط به کلیر شدن فکر کنید....فکر کنم این هفته خبرهای خوشی در راه باشد....
آقاجان خدا خیرت بده. خیلی مخلصیم.آرزوی از ته دلم دارم که زودتر در امریکا زیارتتون کنیم. پیروز و سربلند باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: s.s.h ، shayangh ، 30NAP30 ، sadeghi897 ، ایلیا8118
(2013-04-15 ساعت 11:07)mrr777 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 10:51)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
امروز من هم update شدم
برا هزارمین بار
Big GrinCoolSmile

فکر کنم تمام این بدشانسیهات با قبول شدن در لاتاری جبران شده. نگران نباش بقیشم حل می شه می ری اونور یه کوکاBig Grin اوریجینال می زنی کاکو.Big Grin

مرسییییییییی
همتون دوست دارم
چه اون ور
چه این ور
خدایا برسون چند صد هزار دلار برا من و دوستام
بعد همه ما رو با هم کلیر کن بریم پول ها رو آتیش بزنیم
جبران 30 -40 سال اول زندگیمون بشه
Big Grin
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، b_argi ، nirvana_kobin ، shayangh ، sadeghi897 ، khmp ، گل نهال ، ایلیا8118 ، mrr777 ، afshin-b
سلام دوستان
امروز سایت کذایی برای هر دو نفرمون آپدیت شد. انگار طرف از مرخصی برگشتهSmile
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
(2013-04-15 ساعت 12:10)Omid91 نوشته:  سلام دوستان

انشاالله این سری دیگه میری واسه کلیر
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، bmojtaba ، sadeghi897 ، Omid91 ، s.s.h ، homayoon13 ، 30NAP30 ، lot2013 ، ایلیا8118 ، Saeedv13
(2013-04-13 ساعت 19:59)mrbonbon نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 15:37)mnajafinobar نوشته:  آقا عجب گیری کردیما، ما یه آپدیت ناقابلم نمی شیم چه برسه به کلیرنس. از 27 مارس تا الان لایه پرونده رو نگاه هم ننداختن Sad
برو خدا تو شکر کن دوست عزیز و ناشکری هم نکن، من از 20Feb تا حالا آپدیت نشدم ، و هر چی هم تو این مدت شده ، به خاطر این بوده که جواب ایمیلهام و بهم دادن. تازه یه چیز دیگه بهت بگم که بفهمی که واقعاً داری ناشکری میکنی، کیلیرنس من تا به امروز 124 روزه طول کشیده و این یعنی اینکه چهار ماه و چهار روز، حالا خودت تا آخرش رو بگیر....
اما دوستان واقعاً میگم چه سخت بگیرین و چه آسون، این برنامه ای هست که باید طی شه و کاری هم از دست منو شما بر نمیاد. پس چه بهتره که بیخیال باشین و کارهای دیگه تون رو راست و ریست کنین. Big Grin

من هم 123 روزه تو برزخ کلیرنس هستم ولی هنوز امیدوار
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nina22 ، SK89 ، bmojtaba ، homayoon13 ، 30NAP30 ، lot2013 ، ایلیا8118 ، payam62 ، Saeedv13 ، iman63ir ، mrr777

بازم چه عجب 23 ژانویه های داره پرچمشون بالا میره انگار Wink آقا ایمیل یا زنگی هم زدی این چند وقته؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Omid91 ، homayoon13 ، 30NAP30 ، lot2013 ، payam62
(2013-04-15 ساعت 05:30)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 23:58)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.
با آرزوی کلیر همۀ منتظران مخصوصاً بالای 100 روزه ها طی هفتۀ جاری. (در ضمن من از امروز با یه آواتار جدید و انرژی مضاعف شروع کردم)
سلام
در حقيقت نميشه گفت كه اونگان چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه . وقتي كلير شدين از اونگان وقت ميگيرين و اون برگه اي كه مال سري قبل هم بوده و خودش امضا كرده رو هم حتماً ببرين . با يه ايميل از منشيش سوال كنيد كه ديگه چه مداركي لازمه . حواستون به واكسنهايي كه سري قبل زدين باشه كه دوباره اونها رو نزنه . يكي از دوستان كه براي مديكال مجدد رفته بودن ، اونگان ميخواسته دوباره بهش ابله مرغون بزنه Wink درصورتيكه سري قبلش هم زده بوده . و البته انفلانزا هم بهشون زده بود ، اونم تو ماه فروردين Wink از خدا ميخوام همه تون هر چه زودتر از اين بلاتكليفي بيرون بيايين .
@مامان سایه بزرگوار
من یک سوالی ذهنمو شدیدا مشغول کرده!!! آیا تا حالا کسی بعد از انقضای زمان مدیکال و بدون تجدید مدیکال وارد ا.مریکا شده؟؟ آیا داخل ا.مریکا بهش گیر دادن؟؟؟ برای من جای سوال داره بسیاری از واکسنهایی که ما میزنیم حداقل چندین سال بازه زمانی دارند پس چطور لازم است مجددا مدیکال انجام دهیم؟؟؟ مدیران محترم اگر جایی ، کسی قبلا تجربه چنین کاری را داشته اعلام نمایند. البته بنده نمیگویم دوستان مدیکال مجدد انجام ندهند بلکه این سوال برایم پیش امده که چرا لازم است مدیکال مجدد انجام دهیم؟؟؟

مدیکال مجدد باید انجام بشه که خدای ناکرده بیماران مسلول یا بیماران خونی مثل ایدز و ... که هر کسی میتونه بالقوه ناقل باشه وارد خاک اونها نشه. در واقع همه هدفشون اینه که کسی که میره اونجا سربار دولت نشه. هر 6 ماه هم یکبار باید رفت پیش پزشک معتمدشون که نکنه توی این 6 ماه مبتلا شده باشه طرف. البته دور از جون همه دوستان.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: bmojtaba ، 30NAP30 ، Soap McTavish ، mhb161
(2013-04-15 ساعت 12:21)zohre02 نوشته:  

ان شاء الله تو لیست کلیر این هفته باشید تا طلسم بچه هایی که 23 ژانویه مصاحبه داشتند شکسته بشه Wink

خدا از دهنت بشنفه. ان شالله شما هم آپدیت بشی و بعد همگی به زودی کلیر شیم.Big Grin

(2013-04-15 ساعت 12:51)bmojtaba نوشته:  

بازم چه عجب 23 ژانویه های داره پرچمشون بالا میره انگار Wink آقا ایمیل یا زنگی هم زدی این چند وقته؟؟

ایمیل فقط یه بار 17روز پیش زدم که گفت صبر کن تا کارات تموم شه و ...
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: bmojtaba ، b_argi ، lot2013 ، 30NAP30 ، ایلیا8118 ، zohre02 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان