کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
من یه سوال دارم:
چرا سایت انگلیسی کلیرنس آپ دیت نمی شه و آخرینش 5 آوریل هست؟؟ ولی سایت زبات ترکی 9 آوریل ؟؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: shatsi ، 30NAP30
(2013-04-14 ساعت 07:19)iman83 نوشته:  
(2013-04-13 ساعت 18:02)iman83 نوشته:  خوب دوستان عزیزی که رفتند واسه دریافت ویزا در ابوظبی منو راهنمایی کنند.اولا اینکه چه مدارکی لازم هست با خودمون ببریم.من میخوام بدم یکی از این آژاننس ها ویزام رو بگیره اگه جایی خاصی سراغ داریدرو به من بگید.من از یکی از آژانس ها پرسیدم 450 درهم گفت.
دکتر کسری ومرات عزیز و سر کار خانم کمالی و همه دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر ازدکتر کسری که همیشه درپاسخگویی سریع عمل میکنن!
ایمان جان من هنوز درحال بررسی هستم. گفتم که تا 3 روزقبل از کلیر شدن، پاسها مون دبی بود ولی دوستم که برگشت گفتم پاسها رو بیاره و نشد که مزین به ویزا برگرده!!SadSad
ولی الان دخترش که ساکن دبی هست اومده و ظاهرا قراره توی تهران یه ملک بخره، اگه قرار باشه بره دبی وبازبه زودی برگرده ایران شاید بدم بهش تاببره و بده به ملیکا!
ولی اگه قرار نباشه که زود به ایران بیاد، این پروژه با شکست روبروست!!Sad:
دیروز به خانم ملیکا زنگ زدم گفت یک هفته طول میکشه و اگه بخوام خودم برم باید حتما یک هفته هتل بگیرم که هزینش بیشتر از قرار داد با دفتر ونک میشه، گفت پاسها رو بده دفتر ونک واز همونجا تحویل بگیر البته قرارداد میبندنو رسید هم میدن ولی بازم همسرم میگه ریسکه!!Sad
فردا قراره همون آژانسی که برای مصاحبه بلیط گرفتم،سرچ کنه و یه تور مناسب یه هفته ای برام پیدا کنه، شایدقسمت باشه خاک امارات رو مجددا با قدوممون متبرک کنیم!!Big GrinBig Grin
چنانچه مایلید حاضرم زحمت ویزای شما رو هم متقبل شم. البته با احتساب بخشی از هزینه های سفر!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kasrafo ، mnajafinobar ، onlyonline ، babak_1363 ، iman83 ، pariya2 ، rezagh
(2013-04-14 ساعت 23:58)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.
با آرزوی کلیر همۀ منتظران مخصوصاً بالای 100 روزه ها طی هفتۀ جاری. (در ضمن من از امروز با یه آواتار جدید و انرژی مضاعف شروع کردم)
سلام
در حقيقت نميشه گفت كه اونگان چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه . وقتي كلير شدين از اونگان وقت ميگيرين و اون برگه اي كه مال سري قبل هم بوده و خودش امضا كرده رو هم حتماً ببرين . با يه ايميل از منشيش سوال كنيد كه ديگه چه مداركي لازمه . حواستون به واكسنهايي كه سري قبل زدين باشه كه دوباره اونها رو نزنه . يكي از دوستان كه براي مديكال مجدد رفته بودن ، اونگان ميخواسته دوباره بهش ابله مرغون بزنه Wink درصورتيكه سري قبلش هم زده بوده . و البته انفلانزا هم بهشون زده بود ، اونم تو ماه فروردين Wink از خدا ميخوام همه تون هر چه زودتر از اين بلاتكليفي بيرون بيايين .
@مامان سایه بزرگوار
من یک سوالی ذهنمو شدیدا مشغول کرده!!! آیا تا حالا کسی بعد از انقضای زمان مدیکال و بدون تجدید مدیکال وارد ا.مریکا شده؟؟ آیا داخل ا.مریکا بهش گیر دادن؟؟؟ برای من جای سوال داره بسیاری از واکسنهایی که ما میزنیم حداقل چندین سال بازه زمانی دارند پس چطور لازم است مجددا مدیکال انجام دهیم؟؟؟ مدیران محترم اگر جایی ، کسی قبلا تجربه چنین کاری را داشته اعلام نمایند. البته بنده نمیگویم دوستان مدیکال مجدد انجام ندهند بلکه این سوال برایم پیش امده که چرا لازم است مدیکال مجدد انجام دهیم؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kasrafo ، sayeh_m ، lot2013 ، mnajafinobar ، onlyonline ، babak_1363 ، bayat_r ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، nina22 ، soruosh ، rezagh ، iman63ir
(2013-04-15 ساعت 05:30)mohammad fazli نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 23:58)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 23:33)afshin-b نوشته:  سلام دوستان، من از امروز سیاست فکریمو عوض کردم. من و دو نفر از دوستام امروز شدیم 151 روزه در لیست منتظرسرا. با توجه به کارهایی که قبل از خروج از کشور بایستی انجام بدم ، گزینۀ تجدید مدیکالو میزارم تو برنامه. درسته هزینه ها بیشتر میشه و دوباره باید دکتر انگان و همسرش رو ملاقات کنیم و برای ایشان درآمد زایی کنیم، ولی در عوض استرس کمتری تحمل میکنیم و میتونیم تمام کارهامونو قبل از خروج انجام بدیم. اگه از دوستان کسی میدونه که برای تجدید مدیکال چه مراحلی لازمه انجام بدیم و چه واکسنهایی رو باید بزنیم لطفاً راهنمایی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیران محترم سایت اگه راهنمائی فرمائید ممنون میشم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این موضوع فکر کنم برای بالای 120 روز انتظارها مهم باشه.
با آرزوی کلیر همۀ منتظران مخصوصاً بالای 100 روزه ها طی هفتۀ جاری. (در ضمن من از امروز با یه آواتار جدید و انرژی مضاعف شروع کردم)
سلام
در حقيقت نميشه گفت كه اونگان چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه . وقتي كلير شدين از اونگان وقت ميگيرين و اون برگه اي كه مال سري قبل هم بوده و خودش امضا كرده رو هم حتماً ببرين . با يه ايميل از منشيش سوال كنيد كه ديگه چه مداركي لازمه . حواستون به واكسنهايي كه سري قبل زدين باشه كه دوباره اونها رو نزنه . يكي از دوستان كه براي مديكال مجدد رفته بودن ، اونگان ميخواسته دوباره بهش ابله مرغون بزنه Wink درصورتيكه سري قبلش هم زده بوده . و البته انفلانزا هم بهشون زده بود ، اونم تو ماه فروردين Wink از خدا ميخوام همه تون هر چه زودتر از اين بلاتكليفي بيرون بيايين .
@مامان سایه بزرگوار
من یک سوالی ذهنمو شدیدا مشغول کرده!!! آیا تا حالا کسی بعد از انقضای زمان مدیکال و بدون تجدید مدیکال وارد ا.مریکا شده؟؟ آیا داخل ا.مریکا بهش گیر دادن؟؟؟ برای من جای سوال داره بسیاری از واکسنهایی که ما میزنیم حداقل چندین سال بازه زمانی دارند پس چطور لازم است مجددا مدیکال انجام دهیم؟؟؟ مدیران محترم اگر جایی ، کسی قبلا تجربه چنین کاری را داشته اعلام نمایند. البته بنده نمیگویم دوستان مدیکال مجدد انجام ندهند بلکه این سوال برایم پیش امده که چرا لازم است مدیکال مجدد انجام دهیم؟؟؟
فضلي جان
براي اين بايد مديكال مجدد انجام بشه چون تاريخ ويزاي شما از مديكالتون حساب ميشه. اگر مديكال تموم بشه اصلاً ويزا رو صادر نميكنن . تا مديكال نباشه ويزايي هم نيست . متاسفانه گير كار اينه . انقضاي مديكال همون تاريخ انقضاي ويزاست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
@آنكارا لطفا امروز اينجا رو ببين و بگووووووو
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام بر همه عزیزان......سلام بر همه منتظران چه آنهائی که ردای پیشکسوتی را بر دوش دارند و چه آن دوستانی که تازه به جمع منتظران ملحق شده اندBig Grin.....چرا عبوس و غمگین هستید.Sad...در این صبح زیبای بهاری شاد باشید و منتظر خبرهای خوب.....بیایم این هفته را به فال نیک بگیریم و با امید به کلیر شدن به زندگی از دریچه ای دیگر بنگریمRolleyes.....دوستان تازه وارد وقتی به عدد روزهای انتظار من و امثال من نگاه میکنید به خود یاس و ناامیدی راه ندیدWink...به امید خدا شما تا این روزها منتظر نخواهید ماند و بزودی کلیر خواهید شد...بی صبرانه در انتظار دیدن و شنیدن فریادهای شادی بخش شما هستمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
پروردگارا...
منتظران بالای 100 روز مهاجرسرا را هر چه زودتر کلیر و راه را برای بقیه کوتاه تر بفرما.
الهی آمین.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
پروردگارا ...
در یک آن و با یک نظر تمام قدیم و جدیدا رو کلیر فرما ....
آمین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
خبببب، من پیشاپیش از همه شما دوستان و همراهان (خصوصاً MARYAM2 و amiraryan بخاطر همراهی صمیمانه در طول این 133 روز) خداحافظی کنم. به امید خدا من امروز کلیر میشم. عزت زیاد Big Grin
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
سلام
دوستان من 21 دیماه مصاحبه داشتم الان 96 روز هستش خبری نشده در ضمن خوندم دوستانی که 150روزه هستن و هنوز منتظر. حالا سوال اینجاست که اگه بعد از 180 روز کلیر نشدیم باید بریم پیش اون دکتر با اون منشی چاق و بد اخلاق و دوباره مراحل پزشکی رو از نو شروع کنیم سفارت پاسخ گو نیست این همه هزینه همین الانش کمرم شکست چهار نفر حدود 20 میلیون دادم . راه حلی کسی میدونه اینم شماره 2013AS2## شماره رو دادم شاید دوستان کسی کمکم کنه شاید من مراحل رو اشتباه میرفتم.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shatsi ، s.s.h ، 30NAP30 ، bayat_r ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، zohre02 ، soruosh ، afshin-b
برای من امروز باز کیسم آپدیت شد ولی فقط برای برنده اصلی یعنی امروز فردا خبری میشه؟؟؟؟؟

سلام
امروز كسي توي ceac اپديت شده آيا؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mhb161 ، zohre02
سلام برو بچ
دوباره امروز آپديت شدم
نمي دونم تا كي ميخواد فقط آپديت بشه؟؟؟!!!! ديگه بسه كليريمون كن بريم بابا.
آنكارا ميام ميزنم ................... (خودسانسوري)
آدام باش قارداش.
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-15 ساعت 10:27)bardia mousapour نوشته:  تاریخ مدیکال از همون روزه ملاقات پزشکی یعنی همون روزی که اونگان و خانومش رو زیارت کردیم شروع میشه؟ یا از تاریخ واکسنهاییکه از قبل تو ایران زدیم؟

بله از روز ملاقاتتون با اونگان حساب ميشه. Big GrinSadShy
تشکر کنندگان: homayoon13 ، bardia mousapour ، bayat_r ، KOUROSHAVIN ، mhb161 ، nina22 ، hushmandco ، babak_1363 ، iman63ir
سلام دوستان
امروز باز هم من update شدم
برا هزارمین بار ، خستمون کردن
به خودم دارم شک می کنم
CoolBig GrinWink
آقو ما به دنیا اومدیم انقلاب شد، حرف زدیم جنگ شد
راه رفتیم کودتا شد، رفتیم مدرسه جنگ تموم شد
درس خوندیم هی نظاموی آموزشی عوض شد
رفتیم دانشگو کنکور ول شد، رفتیم سربازی معافیت آزاد شد
رفتیم سرکار مملکت تحریم شد، خواستیم ازدواج کنیم طلا گرون شد
گفتیم بریم خارج پاسپورتمون دی پرت شد، الانم اینترپل دنبالمونه
هه هه هه هه یعنی له له ما!