موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='hushmandco' pid='307942' dateline='1365966074']
قابل توجه دوستانی که میخوان بعد کلیر شدن با هزینه کمتر پاسپورتشون رو بگیرن.
اولا به هیچ وجه این شانس زندگیتون رو با ریسک های 70 دلاری و غیره به خطر نندازین.
در مورد ترکیه لازم به ذکر است که ویزا لاتاری به هیچ عنوان به کسی غیر از افراد کیس داده نمی شود پس هیچ آزانسی نمی تواند از طرف شما برود من اینو تحقیق کردم اگر اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا"
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
یه حس خوب بهم میگه قراره خبر های خوبی تو این هفته بشنویم . همه خوشحال باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18
ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فقط اومدم بگم ما یه سر رفتیم اونور و یه سری کارامونو کردیم برگشتیم.زیاد خبری نیست به خدا.میدونم انتظار خیلی سخته ولی همتون کلیر میشین فقط دیر و زود داره .از چیزی عقب نمی افتین نگران نباشید زبان بخونید کارهای پزشکی تون رو انجام بدید رزومه درست کنید و....خلاصه در تدارک باشین که کلیر شدین کارهاتونو کرده باشید به امید موفقیت برای هممون
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-15 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-15 ساعت 15:57 توسط arian307.)
من به نتیجه ای رسیدم که برای دوستانی هم که میخوان ایمیل بدن بگم.. البته این برای سفارته یروانه البته بعید میدونم این سیاست جزو انکارا و ابوظبی نباشه چون به هر حال از لحاظ فنی شبکه همه ی این سفارت ها تو یه فارست هستن..
طبق حساب و کتاب من و انالیز ایمیل های سفارتی ها به این نتیجه رسیدم که میل سرور از یه فلوچارتی پیروی میکنه که خودش به خیلی چیزا بستگی داره... مثلا اگر از ایران ایمیل میدین با مشخص شدن رنج ای پی ایران و ساعت فرستادن اون ایمیل به صورت خودکار به میل سرورهایی که توی امریکاست فرستاده میشه و با توجه به اختلاف ساعت حدود 12 ساعتی اگر شما نصف شب هم ایمیل بدین تا صبح جواب میدین که این ماجرا امکان نداره از یروان باشه... زمانی هم که نصف شب از امریکا ایمیل بفرستین با توجه به انلاین بودن یروان این ها جواب میدن.... دوستانی که احتمالا از طریق ایمیل به جوابشون رسیدن و درست راهنمایی شدن و ایمیل واسشون کپی پیست نشده احتمالا کسی که ایمیلشون رو باز کرده تو یروان بوده و مسولان امریکایی تو خود امریکا واقعا به جز کپی پیست چیزی بتون نمیدن حتی اگر بشون ف ح ش بدین .... از طرفی به صورت خودکار هم نیست !!!
در هر صورت اینایی که گفتم تا حدودیش حدس و گمان و احتمالات بود و البته نظر شخصی و بخشیش هم که در مورد میل سرور بود اطمیمان 100%
--
و البته خواهش میکنم از دوستان تازه مصاحبه شده.. توروخدا تا 10 روز از مصاحبتون گذشت ایمیل ندین... اخه ایمیل میدین چی بپرسین؟ حال طرف رو؟ بزارین اگر خدایی نکرده یا 70 60 روز شد پیگیر شین.... من فکر میکنم انقدر ایمیل این شکلی رفته واسشون که دیگه ایمیل های کسانی هم که واقعا طول کشیده رو 20 تا در میون جواب میدن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت