کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[quote='hushmandco' pid='307942' dateline='1365966074']
قابل توجه دوستانی که میخوان بعد کلیر شدن با هزینه کمتر پاسپورتشون رو بگیرن.
اولا به هیچ وجه این شانس زندگیتون رو با ریسک های 70 دلاری و غیره به خطر نندازین.
در مورد ترکیه لازم به ذکر است که ویزا لاتاری به هیچ عنوان به کسی غیر از افراد کیس داده نمی شود پس هیچ آزانسی نمی تواند از طرف شما برود من اینو تحقیق کردم اگر اشتباه میگم تصحیح کنید لطفا"
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-04-15 ساعت 10:51)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
امروز من هم update شدم
برا هزارمین بار
Big GrinCoolSmile
آقو ما به دنیا اومدیم انقلاب شد، حرف زدیم جنگ شد
راه رفتیم کودتا شد، رفتیم مدرسه جنگ تموم شد
درس خوندیم هی نظاموی آموزشی عوض شد
رفتیم دانشگو کنکور ول شد، رفتیم سربازی معافیت آزاد شد
رفتیم سرکار مملکت تحریم شد، خواستیم ازدواج کنیم طلا گرون شد
گفتیم بریم خارج پاسپورتمون دی پرت شد، الانم اینترپل دنبالمونه
هه هه هه هه یعنی له له ما!
با این شرایط که پیش میره آقو فکر کنم مشکل از ما باشه
داغوون آقو جان داغووووووون

باز خوبه شما آپدیت میشی ما که از 21مارچ تکون نخورده Sad
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، zohre02 ، daad ، KOUROSHAVIN ، sara_82
(2013-04-15 ساعت 13:34)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 10:51)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
امروز من هم update شدم
برا هزارمین بار
Big GrinCoolSmile
آقو ما به دنیا اومدیم انقلاب شد، حرف زدیم جنگ شد
راه رفتیم کودتا شد، رفتیم مدرسه جنگ تموم شد
درس خوندیم هی نظاموی آموزشی عوض شد
رفتیم دانشگو کنکور ول شد، رفتیم سربازی معافیت آزاد شد
رفتیم سرکار مملکت تحریم شد، خواستیم ازدواج کنیم طلا گرون شد
گفتیم بریم خارج پاسپورتمون دی پرت شد، الانم اینترپل دنبالمونه
هه هه هه هه یعنی له له ما!
با این شرایط که پیش میره آقو فکر کنم مشکل از ما باشه
داغوون آقو جان داغووووووون

باز خوبه شما آپدیت میشی ما که از 21مارچ تکون نخورده Sad
از 14 مارچ هیچی. حداقل این تعمییر کار شوفاژ نمیاد که پرونده ها رو جابجا کنه که این تاریخ یک بارهم که شده تکون بخوره . Shy
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
یه حس خوب بهم میگه قراره خبر های خوبی تو این هفته بشنویم . همه خوشحال باشید.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
باز دوشنبه شد و آدرنالین در خون مهاجران افزایش یافت و همگی امیدوارتر از پیش آماده دریافت اخبار خوب شدند..
خدایا ، خداوندا به کارکنان سفارت حال کار کردن عطا فرما تا دوستان مهاجرم را هرچه زودتر کلیر کنندBig Grin آمین
خدایا به دوستان مهاجرم،خصوصاً محمد فضلی عزیز Wink صبر عطا فرما تا بتونن بی حالی کارکنان سفارت را تحمل کنند. آمین
خدایا اگه هیچکدوم از این دوتا دعای بالا رو برآورد نکی ، خودت شاهدی با محمد پا میشیم می ریم سفارت و تمام پرونده ها رو می زنیم زیر بغل میایم همینجا تو مهاجر سرا یک ساعته همه رو کلیر میکنیمBig Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستان
من فقط اومدم بگم ما یه سر رفتیم اونور و یه سری کارامونو کردیم برگشتیم.زیاد خبری نیست به خدا.میدونم انتظار خیلی سخته ولی همتون کلیر میشین فقط دیر و زود داره .از چیزی عقب نمی افتین نگران نباشید زبان بخونید کارهای پزشکی تون رو انجام بدید رزومه درست کنید و....خلاصه در تدارک باشین که کلیر شدین کارهاتونو کرده باشید به امید موفقیت برای هممون
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-04-15 ساعت 13:59)mdna نوشته:  سلام دوستان
من فقط اومدم بگم ما یه سر رفتیم اونور و یه سری کارامونو کردیم برگشتیم.زیاد خبری نیست به خدا.میدونم انتظار خیلی سخته ولی همتون کلیر میشین فقط دیر و زود داره .از چیزی عقب نمی افتین نگران نباشید زبان بخونید کارهای پزشکی تون رو انجام بدید رزومه درست کنید و....خلاصه در تدارک باشین که کلیر شدین کارهاتونو کرده باشید به امید موفقیت برای هممون

مطمئنین خبری نبیست !؟ Big Grin
این استرس ها طبیعیه و من و شما و هیچ کس دیگه نمی تونه اونو از دوستان مهاجرمون دور کنه ... من خودم رو میگم ، نه تونستم و نه می تونم ...
1000 فکر و خیال به ذهنم خطور می کنه و 1000 1000 داستان برای خودم می بافم که چرا این سوال رو پرسید ، چرا من اونطور جواب دادم ، چرا ... چرا ... چرا ...

اما من می خوام به دوستان بگم با انرژی مثبت و مصمم تر از همیشه پیگیر کاراتون باشین که خبری هست ... " خبر آمد خبری در راه است " ....... Smile
بچه های ایروان هر چی فکر می کنم می بینم سفارت سیستم گرمایشی شوفاژ نداشت چون من بعد از مصاحبه سرم داغ شد و بدنم سرد فکر کنم سیستم گرمایش از سقف بود پس احتمالا قضیه شوفاژ برای بچه های ایروان منتفی است . اینم یه انرژی مثبت دیگه . WinkWink
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، majorsoly ، abloom_ma ، shimoda ، 30NAP30 ، arash_r15 ، b_argi ، shayangh ، Signal ، گل نهال ، Saeedv13 ، iman63ir ، mrr777
سلام به همه دوستان

در مورد اینکه خیلی از دوستان در حال انتظار برای کلیر شدن به سر می برن، نکته ای رو می خواستم عرض کنم شاید باعث بشه کمی از نگرانی ها کاسته بشه.

اخیرن مصاحبه مطبوعاتی یکی از مسوولین برنامه ویزای لاتاری رو میخوندم که خبرنگاران کشورهای مختلف در مورد تعداد برندگان و نحوه انتخاب برنده ها و غیره سوالاتی رو پرسیده بودن. طبق اظهار صریح ایشون، 55 هزار عدد ویزای لاتاری (در واقع 50هزار ویزا) بین 6ناحیه جغرافیایی تخصیص داده میشه. به عبارتی مثلن 50% برنده ها باید از آفریقا باشن و همینطور آمریکای جنوبی، آسیا، استرالیا و اقیانوسیه، اروپا.

درصد فراوانی برنده ها در برنامه لاتاری DV-2013 دقیقن به این شرح است:
- آفریقا (با 52080 کیس برنده) 49 درصد
- آسیا (با 16045 کیس برنده) 15 درصد
- اروپا (با 33088 کیس برنده) 31 درصد
- آمریکای شمالی (باهاما با 16 کیس برنده) 2صدم درصد
- اقیانوسیه (با 2193 کیس برنده) 2 درصد
- آمریکای مرکزی، جنوبی و کارائیب (با 2206 کیس برنده) 2 درصد

طبق گفته این مقام مسوول، حدود این درصد رو خود مدیران برنامه لاتاری تعیین میکنن ولی نکته مهم اینه که صریحن اعلام کردن در مورد کشورها در هریک از این مناطق هیچ گونه محدودیتی اعمال نخواهد شد. این حرف به این معنیه که مثلن اگر در آفریقا 50 درصد شرکت کنندگان از یک کشور باشن، شانس اون کشور برای اخذ 50 درصد سهمیه این قاره (یعنی حدود 25 هزار کیس) افزایش پیدا خواهد کرد. البته همه دوستان احتمالن می دونن که طبق یک محدودیت کلی، برای هیچ کشوری نمیتونه در هر سال بیش از 3500 ویزا صادر بشه. بنابراین به عبارت دیگه در مورد مثال فرضی این کشور آفریقایی، حدود 25 هزار کیس برنده خواهند شد اما فقط 3500 ویزا صادر خواهد شد. در مورد ایران وضعیت واقعی به این شکل هست:

ایران (6029 کیس برنده) معادل 38 درصد از سهمیه آسیا (6% کل برنده ها)

این حقایق ممکنه حاوی برداشت های مایوس کننده ای باشه. اما فعلن نگران چیزی نباشید تا بقیه اطلاعات رو عرض کنم. دوستانی هم که 'بین خطوط رو نخوندن' هم که هیچ، خدا رو شکر!

در مورد ایران داده های برندگان لاتاری رو خوشبختانه به طور شفاف در دست داریم. من داده ها رو از سال 2007 به دست آوردم اما برای اختصار از سال 2010 عرض میکنم:

* در سال 2010 تعداد 1854 عدد ویزا برای برندگان ایرانی صادر شده که با توجه به ضریب تعداد نفرات هر کیس در این سال (1.91) میشه چیزی حدود 970 کیس برنده (این 970 کیس برنده رو هیچ کجا نمی بینیم و روش من برای حدس زدنش استفاده از ضریب 1.91 هست که در پایان توضیحات عرض می کنم چطور از داده های خام به دستش آوردم)

* در سال 2011 تعداد 2023 عدد ویزا برای برندگان ایرانی صادر شده که با توجه به ضریب فوق الذکر در این سال (دوباره 1.91) میشه چیزی حدود 1060 کیس برنده

* در سال 2012 تعداد 2428 ویزا برای برندگان ایرانی صادر شده که با توجه به ضریب فوق الذکر در این سال (1.89 که نشونه افزایش در تعداد کیس های مجردی است) میشه چیزی حدود 1284 کیس برنده

اگر با همین منطق پیش بریم، برای سال 2013 که ضریب تعداد نفرات هر کیس برابر با 1.88 است به طور تقریبی تنها 1870 کیس برنده قادر به دریافت ویزا خواهند شد: 1870 ضربدر تعداد نفرات این کیس ها یعنی 1.88 میشه 3500 که همون سقف مجاز برندگان ایرانی در برنامه لاتاری است.

بنابراین اگر در بهترین حالت بخوایم امسال از همه سهمیه مجاز قابل تخصیص به ایرانی ها بهره مند بشیم امکان اینکه چیزی بیشتر از حدود 1870 کیس برنده اعلام بشه وجود نخواهد داشت. اما همونطور که میدونید تعداد کیس های برنده امسال 6029 کیس اعلام شده.

نتایج:
- بر خلاف تصور برخی، سفارت هیچگونه چرتکه ای برای تعداد برندگان یک کشور نمی اندازه. تنها چرتکه همونطور که عرض کردم سهمیه منطقه یا قاره است نه کشور.
- هرچقدر افراد بیشتری از یک کشور در برنامه لاتاری شرکت کنن، می تونن سهم بیشتری از سهمیه اون قاره رو به خودشون اختصاص بدن البته تا سقف 3500 نفر برنده از بین 50 هزار برنده جهانی.

دوستان عزیز مهاجرسرایی! ممکنه برنگرانی هاتون افزوده شده باشه و امیدوارم من رو ببخشین چون من سعی کردم واقعیت ها رو بگردم پیدا کنم و از حدس و گمان و خوشبینی بی پایه بپرهیزم. ضمن اینکه دوستان عزیز بنده حقیر و شمای عزیز در این برنامه لاتاری هیچ کاره هستیم. در اینکه هر سال چند نفر شرکت می کنن هیچ کنترلی نداریم. اینکه سهمیه قاره ما امسال چقدر تعیین شده کنترلی نداریم. در مورد اینکه چند نفر کیس برنده شدن و از این کیس ها چند نفر مدرک به کی سی سی فرستادن و از این تعداد چند نفر به گیر اداری آفیسر برخورد می کنن و ..... هیچ کنترلی نداریم. پس امیدوارم نگاه معقولی نسبت به این برنامه داشته باشیم و سعی کنیم با احساسات مخرب روزهای گرانقدر و برگشت ناپذیر زندگی رو تلخ نکنیم. واقعیت هایی روشون کنترلی نداریم همونطور هستند که هستند. مستقل از اینکه ما نسبت به اونها چه حسی داریم و چگونه می اندیشیم.

خب حالا که یه کم تردید و دودلی بهتون دادم، که امیدوارم بنده حقیر رو ببخشید، میخوام این مطالعه آماری مختصر رو تکمیل کنم:

با کمی دقت، احتمالن این سوال برای برخی ایجاد میشه که صرف 6029 کیس برنده (افزایش 35% تعداد برنده ها نسبت به سال 2012 که نشونه اقبال بیشتر هموطنان به برنامه لاتاری است) نمیتونه تعیین کننده این باشه که حتمن تعداد زیادی از کیس ها قادر به دریافت ویزا نخواهند بود و سهمیه 3500 ویزای صادر خیلی زود پر خواهد شد. چرا که همه میدونیم تعداد زیادی از برندگان به هر دلیل برای شرکت در مصاحبه و گرفتن ویزا اقدام نمی کنن. اما این نسبت طلایی چقدره؟!

من دوباره از سابقه داده های سالهای قبل کمک میگیرم. اما چون قضیه حساس شده از سال 2007 شروع می کنم! ببینیم:

سال 2007
تعداد 1361 کیس برنده و 839 ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.93 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 435 کیس.
نسبت طلایی سال 2007 = تعداد کیس های ویزا گرفته به تعداد کیس های برنده = 32 درصد

سال 2008
تعداد 1435 کیس برنده و 841 ویزای صادر شده. ضریب این سال دوباره 1.93 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 436 کیس.
نسبت طلایی سال 2008 = 30 درصد
امیدوارم اولین جرقه امید همین جا زنده شده باشه! اگر نه من زنده اش میکنم: تعداد شرکت کنندگان افزایش یافته. تعداد برنده ها هم افزایش یافته. اما نسبت طلایی نه تنها افزایش نداشته بلکه کم هم شده..... حالا البته با دو تا گل بهار نمیاد ببینیم سال های پیش رو چه اتفاقی افتاده!

سال 2009
تعداد 1689 کیس برنده و 1117 ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.91 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 584 کیس.
نسبت طلایی سال 2009 = 35 درصد

سال 2010
تعداد 2773 کیس برنده و 1854 ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.91 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 969 کیس.
نسبت طلایی سال 2010 = 35 درصد
همونطور که میبینید این نسبت طلایی به رغم افزایش چشمگیر تعداد کیس های برنده در محدوده 35% حفظ شده.

سال 2011
تعداد 2819 کیس برنده و 2023 ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.91 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 1060 کیس.
نسبت طلایی سال 2011 = 38 درصد
یک رشد 3% رو اینجا می بینیم.

و اما سال 2012
سال 2012 از این نظر مهمه که نزدیک ترین داده آماری به هدف مطالعه ماست که همون تخمین سال 2013 باشه. به عبارت دیگه میخوام اشاره کنم به این نکته که چون در تعداد شرکت کننده ها، معنای رفتاری وجود داره (تمایل نسل فعال جامعه و عوامل سیاسی و اقتصادی و غیره) همونطور که به سیر یک داده توجه می کنیم باید به نزدیک بودن اون داده هم توجه کنیم. به عبارتی وزن سال 2012 از بقیه سال های قبل به مراتب میتونه بیشتر باشه. گرچه تاکید می کنم که نتایج این بررسی به هیچ وجه تضمینی برای پیش بینی دقیق آینده نیست و من در پایان فقط حدس می زنم که در سال 2013 چه نتیجه 'معقولی' رو میتونیم انتظار داشته باشیم.

سال 2012
تعداد 4453 کیس برنده و 2428 ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.89 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی 1284 کیس.
نسبت طلایی سال 2012 = 29 درصد

که نتیجه مهمیه. یعنی به رغم اینکه هموطنان گرامی در سال 2012 به نسبت سال 2013 چیزی حدود 58% بیشتر برنده شدن (به خاطر شرکت تعداد نفرات بیشتری در سال 2012) اما نسبت طلایی از 38% در سال 2011 به 29% کاهش پیدا کرده و 9% کم شده.

(یه نکته آماری جالب برای علاقمندان: در سال 2012 تعداد شرکت کننده های ایرانی فقط 29 درصد افزایش داشته: 223426 شرکت کننده در سال 2011 و 289586 شرکت کننده در سال 2012 که میتونه متضمن این معنی باشه که ایرانی ها در سال 2012 در گرفتن ویزا از سفارت به مراتب موفق تر از نسبت رشد آماری برنده های ایرانی عمل کردن. دلیل این امر نه لطف آفیسرهاست نه الهامات غیبی. هر کسی یه توجیه خوب برای دلیل این نکته بگه جایزه داره!!)

و اما سال 2013
تعداد 6029 کیس برنده و Y ویزای صادر شده. ضریب این سال 1.88 و لذا تعداد کیس های ویزا گرفته به طور تخمینی X کیس.
نسبت طلایی سال 2013 = g درصد

اما ماکزیمم مقدار Y برابر هست با 3500 عدد ویزای صادر شده. پس یه جورایی به یه فرمول یا رابطه ساده می رسیم که با داشتن اون ضریب طلایی می تونیم ماکزیمم تعداد کیس های ویزا گرفته یا ماکزیمم مقدار g (یا همون golden ratio) رو به دست بیاریم.

{g = 3500÷{1.88 * 6029

که توش هم ضریب 1.88 سال 2013 هست، هم تعداد برندگان اعلام شده و هم سقف تعداد ویزای مجاز هر کشور که 3500 باشه

ضرب و تقسیم ساده فوق ما رو به ماکزیمم مقدار ضریب طلایی محاسبه شده سال 2013 می رسونه
ضریب طلایی سال 2013 = 30.8 درصد

همونطور که عرض کردم این ماکزیمم مقدار مجاز ضریب طلایی است برای اینکه به راحتی در بین 6029 کیس برنده ایرانی، 'به راحتی و بدون نگرانی' بتونیم ویزاها بگیریمShy

بنابراین اگر این ضریب مثل سال گذشته کاهش نشون بده یا رشدی بیشتر از تقریبن 2% نداشته باشه همه عزیزان بدون اینکه نگران چیزی باشن به ویزاهاشون خواهند رسید.

در مورد روند کند اعلام کلیرشدگان هم نکته ای به نظرم میرسه که تو یه یادداشت دیگه عرض خواهم کرد.

با بهترین آرزوها
حامد

پانوشت: ضریب تعداد نفرات هر کیس به راحتی از داده های خام قابل محاسبه است. مثلن در سال 2013 تعداد 369118 درخواست آنلاین برای شرکت در برنامه لاتاری توسط ایرانی ها ثبت شده. با احتساب فرزند و همسر، مجموع نفرات فرم های ثبت شده 323292 نفر بوده است. پس به طور متوسط هر کیس شامل 1.88 نفر است. این ضریب یه محاسبه میانگینی و آماری است و به نظر من برای اهداف مطالعه فوق به میزان 'معقولی' قابل اتکاست. اما اگر روش بهتری برای محاسبه این ضریب دارید می توانید g دقیق تری را تخمین بزنید.
(2013-04-15 ساعت 14:12)30NAP30 نوشته:  [quote='mdna' pid='308274' dateline='1366018149']

این استرس ها طبیعیه و من و شما و هیچ کس دیگه نمی تونه اونو از دوستان مهاجرمون دور کنه ... من خودم رو میگم ، نه تونستم و نه می تونم ...
1000 فکر و خیال به ذهنم خطور می کنه و 1000 1000 داستان برای خودم می بافم که چرا این سوال رو پرسید ، چرا من اونطور جواب دادم ، چرا ... چرا ... چرا ...

اما من می خوام به دوستان بگم با انرژی مثبت و مصمم تر از همیشه پیگیر کاراتون باشین که خبری هست ... " خبر آمد خبری در راه است " ....... Smile
خبر کلیرنس که حتما در راه استSmile
منظورم این بود که دیر تر زودتر رفتن تاثیری نداره و خلاصه اینکه خیرات نمیکنن تموم شهBig Grin زیاد نگران نباشید همه کلیر میشید (طبق آمار پارسال)و میرید .
هر وقت که بریم مشکلات مهاجرت سر جای خودشون هستن و منتظر میمونن تا ما بریم حلشون کنیم و به امید خدا از شیرینیهای زندگی جدید لذت ببریم.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: bmojtaba ، s.s.h ، raham ، 30NAP30 ، mhb161 ، lot2013 ، sayeh_m ، گل نهال ، Soap McTavish ، afshin-b
(2013-04-15 ساعت 14:48)arahata نوشته:  سلام به همه دوستان

در مورد اینکه خیلی از دوستان در حال انتظار برای کلیر شدن به سر می برن، نکته ای رو می خواستم عرض کنم شاید باعث بشه کمی از نگرانی ها کاسته بشه.

...

پانوشت: ضریب تعداد نفرات هر کیس به راحتی از داده های خام قابل محاسبه است. مثلن در سال 2013 تعداد 369118 درخواست آنلاین برای شرکت در برنامه لاتاری توسط ایرانی ها ثبت شده. با احتساب فرزند و همسر، مجموع نفرات فرم های ثبت شده 323292 نفر بوده است. پس به طور متوسط هر کیس شامل 1.88 نفر است. این ضریب یه محاسبه میانگینی و آماری است و به نظر من برای اهداف مطالعه فوق به میزان 'معقولی' قابل اتکاست. اما اگر روش بهتری برای محاسبه این ضریب دارید می توانید g دقیق تری را تخمین بزنید.

ممنون از اطلاعاتی که دادی و حوصله ای که داشتی (منم حدود 2 ماه پیش سعی کردم همچنین تحلیل آماری رو انجام بدم اما وسطاش ولش کردم)
دوست داشتم بهت رتبه بدم ولی چه کنم که خودم بی رتبم اما از زحمتت تشکر می کنم.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: s.s.h ، tajhizgaran ، abloom_ma ، 30NAP30 ، arahata ، b_argi ، hushmandco
(2013-04-15 ساعت 15:10)mdna نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 14:12)30NAP30 نوشته:  [quote='mdna' pid='308274' dateline='1366018149']

خبر کلیرنس که حتما در راه استSmile
منظورم این بود که دیر تر زودتر رفتن تاثیری نداره و خلاصه اینکه خیرات نمیکنن تموم شهBig Grin زیاد نگران نباشید همه کلیر میشید (طبق آمار پارسال)و میرید .
هر وقت که بریم مشکلات مهاجرت سر جای خودشون هستن و منتظر میمونن تا ما بریم حلشون کنیم و به امید خدا از شیرینیهای زندگی جدید لذت ببریم.

باور بفرماین زود تر رفتن تاثیر داره !!! من نمی دونم چرا شما این حرفو می زنین !!!! همه ما دلایلی برای مهاجرت داریم ... اما بالنفسه من بر این باورم که با مهاجرت مشکل هیچ کدوم از ما حل نمیشه بلکه از یک شکل به شکل دیگه ای تغییر پیدا می کنه !!!
اما زودتر رفتن می تونه لااقل ما رو از این بی سرو سامانی و نابسامانی موجود کشور عزیزمون نجات بده !!! بنده متاهلم و دو تا بچه نازنین دارم که به برکت اونها داره زندگیم می چرخه ... اما واقعا دیگه داره جونم به لبم میرسه از این همه بی برنامگی و تورم لجام گسیخته !!! از اینکه روز به روز ارزش پولمون داره کمتر و کمتر میشه ... از اینکه فلان سال قرارداد منو با دلار x ریال بستن ، اما حالا دارن به ریال به من حقوق میدن !!! اجازه بدین چیزی نگم در این مورد که بگن داره بحث سیاسی می کنه Sad
من نمی خوام بگم اونور ریخته برامون !!! اما لاقل این بی برنامگی رو نداریم !!!
من دعا می کنم که هرچه زودتر اوضاعمون مشخص بشه و از اینی که هستیم بدتر نشه !!! یک روز زودتر بتونیم بریم ، یک ماه جلو افتادیم...
تو رو خدا منو ببخشین اگه کمی صراحت در بیانم بود .
درباره علت احتمالی تاخیر در کلیرنس

با سلام مجدد به همه دوستان عزیز

اگر داده های آماری پست قبلی من رو نگاه کنید خواهیم دید که تعداد کیس های برنده به نسبت سال 2012 چیزی حدود 35% افزایش پیدا کرده. همه میدونیم که سال گذشته 2428 ویزا (معادل 1284 کیس) ایشیو شده و امسال احتمالن همه 3500 ویزا (معادل 1870 ویزا) ایشیو خواهد شد. نرخ رشد 3500 ویزای صادره به 2428 ویزای سال قبل میشه چیزی حدود 44% افزایش.

حالا بیاید از لحاظ حجم کار سفارت نگاهی داشته باشیم. حجم نیروی انسانی (به ویژه آفیسر) در سفارت های ابوظبی، آنکارا و ایروان طبعن به نسبت سال قبل محدوده. از طرفی مدت زمان بستن پرونده لاتاری همون 30 سپتامبره و تغییری نمیتونه بکنه.
پس اگر قرار باشه همه چیز طبق روال 'سابق' انجام بشه، 44% افزایش در تعداد برنده ها رو به هیچ وجه نمیشه پوشش داد. نه تعداد آفیسرها و پرسنل دست اندر کار در این سه سفارت رو میشه 44% افزایش داد نه 30 سپتامبر رو میشه چندماه عقب انداخت. بنابراین باید به شیوه ای صحیح این افزایش فشار کاری رو مدیریت کرد.

اگر من بودم، احتمالن دوستان دعا می کنن که خوبه من نیستم ولی دعای عزیزان فرقی ایجاد نمیکنهBig Grin، اولویت رو میدادم به اینکه تعداد کیس های اقدام کرده (یعنی برندگانی که به کی سی سی مدارک فرستادن و منتظر وقت مصاحبه هستن) هرچه سریع تر مصاحبه بشن. و بعد از اینکه همه افراد مصاحبه شدن اولویت رو به فرآیند چاپ و دادن ویزا میدادم. به عبارتی به عقیده من، رشد 44% تعداد برندگان امسال رو نمیشه به روشی که سالهای قبل افراد ویزا میگرفتن مدیریت کرد.
به هر حال ارسال دعوت نامه برای مراجعه به سفارت، دریافت پاسپورت افراد یک کیس و چک کردن تک تک اونها، مطابقت دادن با سوابق، انجام عملیات دستی مربوط به کنترل و چاپ ویزا روی پاسپورت، تماس با فرد برای دریافت پاسپورت یا ارسال به اداره پست و موارد جزئی متعدد دیگه که جزو فرایندهای داخلی سفارت به حساب میاد، باعث میشه که نشه به راحتی به افرادی که مصاحبه میشن و بعد کلیر میشن ویزا داد.
حالا مواردی مثل غلط املایی در نام فرد، تعویض پاسپورت، تعویض مدارک هویتی دیگه، پرونده هایی که نقصی داشتن یا وضعیتشون تغییر کرده و موارد عجیب و غریب دیگه ای که در کیس ها ممکنه وجود داشته باشه رو به حجم کار روتین کارمندان محترم سه سفارت فوق اضافه کنیم. و البته پرونده ویزاهای غیر لاتاری هم که جای خود.... بدون شک این افزایش تعداد ویزاهای لاتاری امسال باید یه تبعاتی روی فرایند صدور ویزا داشته باشه و من فکر می کنم بهترین روش همین کاریه که سفارت ها دارن میکنن. مصاحبه ها رو طبق برنامه زمانی و بدون هرگونه تاخیر و با حداکثر پتانسیل برای مصاحبه کیس ها در یک روز کاری انجام دادن و خواهند داد و بعد از فراغت از این مرحله میرن سراغ صدور ویزاها...

البته در حین فرایند مصاحبه، طبیعتن از ظرفیت های خالی سفارت برای ویزا دادن به کیس ها استفاده میشه، اما به نظر من بسیار طبیعیه که به این شکل 'صف' شکل بگیره. به نظر من توان اصلی منابع انسانی و تجهیزات این سه سفارت به توجه به ظرفیت هرکدوم، بیشتر روی طی کردن فرآیند مصاحبه است تا هرچه زودتر مصاحبه ها تموم بشه. و بعد منابع آزاد شده سفارت متمرکز میشه روی فرآیند صدور ویزا که البته در این مدت کنترل ها و چک های مقامات ذی ربط روی افراد هر کیس هم انجام شده و افراد واجد شرایط بعد از پایان تقریبی مصاحبه ها، به سرعت ویزا خواهند گرفت.

این یک حدسه که مبناش افزایش چشمگیر نفرات حائز شرایط برای دریافت ویزا به نسبت سال گذشته است.

اگر دوستان منتظرند شاید خیری در این انتظار به این شکل نهفته است که اگر من منتظرم، از اون طرف پرونده بقیه دوستان در حال انجام مراحل مصاحبه است و همونطور که خیلی از دوستان هم گفتن امیدوار باشیم که دیر یا زود تعداد زیادیمون ویزا خواهیم گرفت. هزینه این 'با هم بودن' شاید تست پزشکی مجدد و چند ده دلار هزینه مالی باشه اما با صبر و بردباری و روحیه گروهی امیدوار باشیم که این سختی انتظار به زودی به شیرینی تبدیل بشه. در آسیا تا کیس نامبر 8900 هم کارنت شده و به زودی فشار مصاحبه ها روی سفارت آنکارا و ابوظبی و ایروان برداشته خواهد شدShy

شاد باشید
حامد
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، mahmoodfuny ، lot2013 ، KOUROSHAVIN ، f1f ، b_argi ، linuxer ، payam62 ، mnajafinobar ، shatsi ، parisaaa
من به نتیجه ای رسیدم که برای دوستانی هم که میخوان ایمیل بدن بگم.. البته این برای سفارته یروانه البته بعید میدونم این سیاست جزو انکارا و ابوظبی نباشه چون به هر حال از لحاظ فنی شبکه همه ی این سفارت ها تو یه فارست هستن..
طبق حساب و کتاب من و انالیز ایمیل های سفارتی ها به این نتیجه رسیدم که میل سرور از یه فلوچارتی پیروی میکنه که خودش به خیلی چیزا بستگی داره... مثلا اگر از ایران ایمیل میدین با مشخص شدن رنج ای پی ایران و ساعت فرستادن اون ایمیل به صورت خودکار به میل سرورهایی که توی امریکاست فرستاده میشه و با توجه به اختلاف ساعت حدود 12 ساعتی اگر شما نصف شب هم ایمیل بدین تا صبح جواب میدین که این ماجرا امکان نداره از یروان باشه... زمانی هم که نصف شب از امریکا ایمیل بفرستین با توجه به انلاین بودن یروان این ها جواب میدن.... دوستانی که احتمالا از طریق ایمیل به جوابشون رسیدن و درست راهنمایی شدن و ایمیل واسشون کپی پیست نشده احتمالا کسی که ایمیلشون رو باز کرده تو یروان بوده و مسولان امریکایی تو خود امریکا واقعا به جز کپی پیست چیزی بتون نمیدن حتی اگر بشون ف ح ش بدین .... از طرفی به صورت خودکار هم نیست !!!
در هر صورت اینایی که گفتم تا حدودیش حدس و گمان و احتمالات بود و البته نظر شخصی و بخشیش هم که در مورد میل سرور بود اطمیمان 100%
--
و البته خواهش میکنم از دوستان تازه مصاحبه شده.. توروخدا تا 10 روز از مصاحبتون گذشت ایمیل ندین... اخه ایمیل میدین چی بپرسین؟ حال طرف رو؟ بزارین اگر خدایی نکرده یا 70 60 روز شد پیگیر شین.... من فکر میکنم انقدر ایمیل این شکلی رفته واسشون که دیگه ایمیل های کسانی هم که واقعا طول کشیده رو 20 تا در میون جواب میدن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، s.s.h ، bardia mousapour ، shayangh ، f1f ، b_argi ، sayeh_m ، MEHDIREZAEI ، Saeedv13 ، mnajafinobar ، mrr777 ، shatsi ، afshin-b ، khmp ، AFSHIN-PIC ، babak_1363
(2013-04-15 ساعت 15:59)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 15:44)arahata نوشته:  درباره علت احتمالی تاخیر در کلیرنس

با سلام مجدد به همه دوستان عزیز

اگر داده های آماری پست قبلی من رو نگاه کنید خواهیم دید که تعداد کیس های برنده به نسبت سال 2012 چیزی حدود 35% افزایش پیدا کرده. همه میدونیم که سال گذشته 2428 ویزا (معادل 1284 کیس) ایشیو شده

arahata جونم با خوندن پستت یاد اون داستان 3نفر که یکی میکند و دومی لوله میذاشت و سومی پر میکرد افتادم...اجازه بده با نظرت یه کمی مخالفت کنم.این برداشت شما تا زمانی درست هست که بخواهیم در مورد یک پروژه جهان سومی صحبت و نظر بدیم.نمیخوام بگم آمریکا عل و بله..اما قبول کنیم که یه جای نظریه شما میلنگه.اونجاییش که شما یادت رفته که آسیا منحصر به سفارتهای انکارا و ابوظبی و یروان نیست و همه کشورهایی که آمریکا دراونها سفارت داره هم میتونن در این پروسه نقش داشته باشن.خیلی آماری نیستم اما مطمئن هستم در وزارت امورخارجه آمریکا هستند کسانیکه قبل از من و شما به ترافیک احتمالی فکر کرده باشن و همینطور در سفارتها هم چنانچه پیک کاری بالا بره حتما به مقامات ارشد گزارشات لازمه داده میشه...من پیشنهاد میکنم بجای اینکه با پرداختن به اما و اگر ها و شایدها ذهن بروبچس و مشغول و در پاره ای موارد خط خطی کنیم بپردازیم به انتقال تجربیات خودمون از چیزهایی که لمسش کردیم و همدلی باهاشون کنیم.حتی یک وکیل باسابقه هم نمیتونه با قاطعیت در مواردی مثل مهاجرت به آمریکا اظهارنظر کنه وگرنه همه کیسهای اون وکیل ویزا گیرشون میومد...بودند کسانیکه که حتی در مصاحبه رد شده بودن اما میان اینجا و به بقیه دلداری میدن..صدالبته که حتما نظر شما خیر هست ولاغیر....با احترامWink

احسنت ... احسنت ... طیب الله انفسکم .

ددددددد آقا منم همینو می گم به خدا . اینجا بچه ها به اندازه کافی خودشون داده ها رو تحلیل می کنن ، سوالات رو بارها و بارها دوباره پاسخ میدن و ماشالله واسه خودشون تحلیلگر خوبی هم شدن . اما خواهشا بیاین و از تجربیات خوبتون بگین ...
من اینقدر توی ذهنم آمار و ارقام دارم که به خدا اگه بخوام بنویسم خودم که خسته میشم هیچ ، می ترسم از مهاجرسرا اخطار هم بگیرم Cool

بازم معذرت میخوام که صریح حرف زدم ... Smile
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، sara_82 ، payam62 ، Maryam3023 ، hushmandco ، shatsi ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان