کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
بالاخره پاسخ های فرم 10 سوالی رو آماده کردم (با راهنمایی های عمو سعید) و بهمراه C.V به وقت خودم ساعت 11 و به وقت جی میل ساعت 9:46 صبح دیروز ایمیل کردم و الان که چک کردم دیدم ساعت 1:17 بعد از ظهر یعنی 17 ساعت قبل بازهم به وقت جی میل جواب زیر رو دادن:
Dear inquirer,
Thank you for your email.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
از دیروز بصورت رسمی انتظار من آغاز شد.
سلام و صبح بخیر بر همه دوستان عزیز. امروز خواب موندم.
دوستان از دیشب تا حالا چه خبر؟ خبر خوشی ، چیزی شد؟
ما که 13 روز از انتظارمون گذشته داریم یواش یواش به این وضع عادت میکنیم.
اما چون من شخصا در تمام طول زندگیم تا میام به یک چیزی عادت کنم یهو همه چی تغییر میکنه؟ مطمئنم خبرهای خوشی در راهه. بامید موفقیت
روحیه رو میبینین 20 20 .
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، bayat_r ، sayeh_m ، 30NAP30 ، mnajafinobar ، abloom_ma ، nooshshahnar ، nirvana_kobin ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، khmp ، shayangh ، Saeedv13
صبح بخير
كيس ما بعد از يكماه و چند روز اپديت شد اما فقط همسرم
اما خودم از 14 مارچ اپديت نشدم به نظر شما ممكنه امروز خبري بشه؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، b_argi ، nooshshahnar ، nirvana_kobin ، pooyash ، mhb161 ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، Saeedv13
(2013-04-15 ساعت 23:25)lonelyman نوشته:  بچه ها واقعاً كي حاضره اگر زودتر از اون چيزي كه فكرش رو ميكنه كلير بشه يه نهارBig Grin بده؟
بابا جان صبح بخیر. ببخشید دیر جواب دادم. جان خودم اگه زودتر از موقع کلیر شدم حداقل به شما یه نهار توپ رستوران تی تو تو میرداماد در خدمتیم.

دوستان عزیز ادم ضد حال زنی نبودم.
ولی این قضیه بوستون احتمال داره تو روند لاتاری 2013 تاثیر منفی داشته باشه؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: abloom_ma ، nooshshahnar ، bayat_r ، mhb161
دوستان امروز کیس همسر به همراه بچه ها آپدیت شد دیروز هم که کیس خودم آپ شده خدا کنه خبرای خوبی بشنویم و همگی دوستان کلیر بشن Smile

گل اگر خار نداشت، دل اگر بی غم بود، اگر از بهر کبوتر قفسی تنگ نبود،
زندگی ،عشق، اسارت همه بی معنا بود !
زندگي با همه وسعت خويش ، محفل ساكت غم خوردن نيست
حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نيست
اضطراب وهوس ديدن و ناديدن نيست
زندگي جنبش و جاري شدن است
زندگي کوشش و راهي شدن است
از تماشاگه آغازحيات تا به جايي كه خدا مي داند.
زندگي چون گل سرخي است پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطيف،

يادمان باشد اگر گل چيديم،
عطر و برگ و گل و خار،
همه همسايه ديوار به ديوار همند . . .

به امید کلیر شدن دوستان عزیزم در همین هفته ....
دوستان دعا کنید این انفجار بوستون تاثیری در روند کلیر شدنمون نداشته باشه....دیگه تحمل انتظار واسه این حادثه خیلی سخته
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: bmojtaba ، b_argi ، Sanna ، mhb161 ، zohre02 ، khmp ، raam12000 ، گل نهال
(2013-04-16 ساعت 09:48)abloom_ma نوشته:  دوستان دعا کنید این انفجار بوستون تاثیری در روند کلیر شدنمون نداشته باشه....دیگه تحمل انتظار واسه این حادثه خیلی سخته

سلام

رفتم مصاحبه 1 هفته نشد دم در سفارت ترکوندن ..الان 83 روز گذشته گفتیم دیگه این یکی 2 هفته تموم داستان کلیرنس ما بازم ترکوندن ..میترسم برسم اونجا خودمونو با بمب بترکوننBig Grin اخه میگن تا 3 نشه بازی نشهBig Grin

ایشالا که تاثیری نداشته باشهRolleyes
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-04-15 ساعت 23:24)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 23:19)parisaaa نوشته:  سلام دوستان من طبق اطلاعاتی که از دو وکیل از آمریکا و یک سفیر گرفتم . روال کلیرنس اصولا به خاطر چک کردن اسم ها طولانی می شه.
کسانی که نام های رایج دارند و یا بین المللی مثل مریم ،یوسف و ......
یا فامیلی طولانی دارند مثل ابراهیم نژاد اصفهانی و...
ویا فامیلی رایج دارند مثال محمدی
چک لیستشون طولانی میشه چون به صورت تک به تک واژه های نام و نا خانوادگی همراه با عکس و اثر انگشت چک میشه .

قسمت دوم چک کردن سوابق شما هست بز اساس اطلاعاتی که دادین از لحاظ شغلی و تحصیلی .

فقط از این دو روش استفاده کرده ولی به دلیل تشابهات اسمی و تعداد زیاد متقاضی این مرحله کمی وقت گیر است.
امیدوارم هممون به زودی کلیر شیم.

ببخشید اینها که گفتید با کجا چک میشود ؟ اطلاعات داده شده خود ما با ایران و یا اطلاعات بین الملی. امکان داره بیشتر توضیح بدید
دوست عزیز اطلاعاتی که از ما می گیرن را با اطلاعاتی که از دیتا بیس هاشون دارن و در سطح بین المللی جمع آوری شده مقایسه می کنند.
ولی اصولا صحت اطلاعاتی که شما می دهید را کسی نمی تونه پیگیری کنه و تمامی سفارت خانه از طریق مهر وزارت امور خارجه یک کشور اطلاعات شما را می پذیرند.
فقط یک لیست سیاه بین المللی دارند که شما را با آن لیست و عکسهایش و اثر انگشت ها ی موجود در آن چک می کنند.
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
تشکر کنندگان: mhb161 ، abloom_ma ، b_argi ، Sanna ، s.s.h ، lot2013 ، SK89
دوستان دیگه دارم دق می کنم
نگید چرا موج منفی می فرستی مثبت باید فکر کنی و از این حرفها که به خدا خود کشی می کنم
آخه چراااااااااااااااااااااا
آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا باید ما اینهمه منتطر بمونیم
معنی این کارشون چیه که ما سه نفر رو از یک روز که هممون هم توسط یک افیسر مصاحبه شدیم و هیچ کدوم هم مورد خاصی نداشتیم ایییییییییییییییین همه انتظار کشیییییم...
تا سه هفته قبل به مدت 2 هفته همش توی سایت کذایی اپدیت می شدیم ..اما الان 10 روزه که دیگه آپدیتمون هم نمی کنند که حد اقل دلمون به اون خوش باشه ....

تنها چیزی که دلداریم می ده اینه که برای هر سه مون یکجور اتفاق افتاده تا الان
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: s.s.h ، raham ، zohre02 ، b_argi ، bmojtaba ، 30NAP30 ، khmp ، abloom_ma ، sayeh_m ، bayat_r ، raam12000 ، mrbonbon ، noura ، lilistar ، nina22 ، mrr777 ، homayoon13 ، lot2013 ، Saeedv13 ، گل نهال ، mehdididam ، afshin-b
(2013-04-16 ساعت 11:33)khmp نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 11:21)raham نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 11:14)princesess نوشته:  دوستان دیگه دارم دق می کنم
نگید چرا موج منفی می فرستی مثبت باید فکر کنی و از این حرفها که به خدا خود کشی می کنم
...

ME TOO. Sad SadSad

SadSadSad

خدائیش حق دارین، یعنی اینقدر که به شما حق میدما به خودم حق نمیدم. 153 کجا 134 کجا

بچه ها من فردا می خوام زنگ بزنم به سفارت. با چه شماره ای باید تماس بگیرم، رو اون برگه آبیه چیزی نوشته؟ تو سایت سفارت هم اینقدر شماره داده آدم میمونه با کودوم تماس بگیره؟ با این (90 - 312) 455 5555؟ ساعت 4 تا 5 عصر باید تماس بگیرم؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، b_argi ، raham ، Sanna ، princesess ، kasrafo ، bayat_r ، nooshshahnar ، 30NAP30 ، shayangh ، rezagh ، homayoon13 ، lot2013 ، گل نهال ، iman83 ، khmp ، mhb161 ، pariya2
(2013-04-16 ساعت 11:33)khmp نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 11:21)raham نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 11:14)princesess نوشته:  دوستان دیگه دارم دق می کنم
آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااا باید ما اینهمه منتطر بمونیم
معنی این کارشون چیه که ما سه نفر رو از یک روز که هممون هم توسط یک افیسر مصاحبه شدیم و هیچ کدوم هم مورد خاصی نداشتیم ایییییییییییییییین همه انتظار کشیییییم...
تا سه هفته قبل به مدت 2 هفته همش توی سایت کذایی اپدیت می شدیم ..اما الان 10 روزه که دیگه آپدیتمون هم نمی کنند که حد اقل دلمون به اون خوش باشه ....

ME TOO. Sad SadSad

SadSadSad

میدونم که سخته، واقعاً درک میکنم ..اما برای اتفاقاتی که خارج از کنترل ما هستند نباید ناراحت بود، ناراحتی شما به تسریع کلیرنس کمکی نمی کنه دوستان ، باور کنید. روحیتون رو حفظ کنید، باور کنید ما هم مثه خود شما هر روز میآیم اینجا که خبر خوش کلیر شدنتونو بشنویم..یه وقتایی من خودم لیست منتظر سرا رو که میبینم شاکی میشم.. با خودم میگم ،خودشون گفتن بیاین حالا ببین دارن چه ادا بازی هایی از خودشون در می آرنا! آخه 154 روز یعنی چی؟!و اینکه چرا از 150 روز هم گذشته؟ اینا آدمو عصبی میکنه و هزارتا فکر میاد سراغ آدم که نکنه ........ .
اما انشاءالله که همه چیز درست میشه ، و هیچ چیز نیست و به زودی کلیر میشین.
خدایا دوستان پیشکسوت منتظر سرا رو به زودی زود تو همین هفته کلیر بفرما.
آمین
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-04-16 ساعت 11:22)zohre02 نوشته:  معمولا بعد از چند روز از ارسال ایمیل جواب می دهند؟

نهایتا تا 5 روز کاری البته معمولا 1 یا 2 روزه جواب میدن
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، KOUROSHAVIN ، rouzbehdarvishi ، 30NAP30 ، mhb161
سلام
همه ميدونيم كه انكارا دوشنبه ها كيس اعلام نميكنه يا حداقل تا حالا اعلام نشده و چندين هفته است كه سه شنبه ها اعلام ميشه ، پس امروز مرتب سايت رو چك كنيد و در ضمن ببينين كه توي سايت كذايي اپديت شدين يا نه .اگر تعداد اپديت ها زياد شد امروز حتماً اعلام ميشه .
@ پرنسس عزيز ، شايد هيچ كسي به اندازه من درد شماها رو متوجه نميشه ، و اينم براي انرژي مثبت فرستادن نميگم ، ولي اگر دو هفته مداوم اپديت شدي و ده روز هست كه نشده ، واقعاً خوبه ، نميدونم چه گيري بوده ولي مبنا رو از اون دو هفته بذار ، پس الان ٢٥ روزه كه گذشته ، يعني تاريخ شروع كليرنس رو از روز اپديت شدن ( بدون ايميل و تلفن ) بذار ، الان دلم ميخواد خيلي چيزا بگم ولي جلوي خودمو ميگيرم Wink افيسرها فقط مثل يك مترسك هستن ،نميدونم كه شرح وظايفشون در همين حده و يا كم كاري ميكنن ، خودم فكر ميكنم اوني كه اونجا نشسته بايد حداقل اگر كمبودي در كيس ميبينه اعلام كنه تا زمان اينقدر طولاني نشه ولي در عمل كه اينطور نيست .
به اون اتفاق ديشب هم فكر نكنيد ، هر اتفاقي هرجايي افتاد كه نبايد به خودتون ربط بدين . به سايت كذايي فكر كنيد .
اينم دعاي امروز : سيستون اپديت باد Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-16 ساعت 12:05)sayeh_m نوشته:  سلام
همه ميدونيم كه انكارا دوشنبه ها كيس اعلام نميكنه يا حداقل تا حالا اعلام نشده و چندين هفته است كه سه شنبه ها اعلام ميشه ، پس امروز مرتب سايت رو چك كنيد و در ضمن ببينين كه توي سايت كذايي اپديت شدين يا نه .اگر تعداد اپديت ها زياد شد امروز حتماً اعلام ميشه .
@ پرنسس عزيز ، شايد هيچ كسي به اندازه من درد شماها رو متوجه نميشه ، و اينم براي انرژي مثبت فرستادن نميگم ، ولي اگر دو هفته مداوم اپديت شدي و ده روز هست كه نشده ، واقعاً خوبه ، نميدونم چه گيري بوده ولي مبنا رو از اون دو هفته بذار ، پس الان ٢٥ روزه كه گذشته ، يعني تاريخ شروع كليرنس رو از روز اپديت شدن ( بدون ايميل و تلفن ) بذار ، الان دلم ميخواد خيلي چيزا بگم ولي جلوي خودمو ميگيرم Wink افيسرها فقط مثل يك مترسك هستن ،نميدونم كه شرح وظايفشون در همين حده و يا كم كاري ميكنن ، خودم فكر ميكنم اوني كه اونجا نشسته بايد حداقل اگر كمبودي در كيس ميبينه اعلام كنه تا زمان اينقدر طولاني نشه ولي در عمل كه اينطور نيست .
به اون اتفاق ديشب هم فكر نكنيد ، هر اتفاقي هرجايي افتاد كه نبايد به خودتون ربط بدين . به سايت كذايي فكر كنيد .
اينم دعاي امروز : سيستون اپديت باد Wink
ممنون مامان سایه جون از حرفهاتون
قبلا همش دعا می کردم که خدایا کلیرمون کن ...اما جدیدا همش دعا می کنم که خدایا بهم صبر بده این روزها رو پشت سر بزارم ...
من هفته گذشته یک ایمیل هم به کی سی سی فرستادم و هم به انکارا با یک مضمون ولی برای کی سی سی چون محدودیت کرکتر نداشتم مفصل تر نوشتم ..که حرفهای افیسرتون با اونچه که برای ما اتفاق افتاده مغایرت داره و به این مولتی اژانس ها تون بگید بیشتر روی کیس ما کار کنند و ما می خواهیم مهاجرت کنیم نه مسافرت و شما همش دارید یک جواب تکراری به ما می دهید و از این حرفها ...ولی جفتشون اب پاکی ریختند رو دستمون ...کی سی سی که گفت این به سفارتی که مصاحبه داشتید مربوط می شه و انکارا هم که یک جواب یک خط و نیمی که پروسه هنوز ادامه داره و شماره که دیدید تشریف بیاورید ...Sad
این که شما هم می گید کلیرنس ما تازه از 25 روز پیش شروع شده پس خدا کنه 4 هفته ای کلیر شیم چون دیگه نا ی صبر کردن برای 6 هفته رو نداریم ...یا خدا
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان