کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
نه دوست گرامی
تعداد ویزاهای ایشیو شده در سال 2012 برای برنامه DV، طبق اعلام سایت رسمی 2428 عدده. البته برای لاتاری. در برخی از منابع سایت رسمی، حرف از ویزاهای صادر شده اومده نه ویزاهای صادر شده در برنامه لاتاری. به این دقت کنید احتمالن شما اون رو میگید که مورد نظر ما نیست.

علت هم متاسفانه باید بگم نه اون نمیتونه باشه.... جایزه هنوز محفوظه!
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، s.s.h ، KOUROSHAVIN ، shatsi
دوستان
اين امار و ارقام به جز اينكه باعث بحث بشه و تاپيك از موضوع اصليش خارج بشه ، ثمر ديگه اي نداره . درسته بسيار تجزيه و تحليل دقيقيه ولي تجربه نشون داده كه اين مباحث اخر خوبي نداره .
با اين اپديت هاي امروز ، حتماً تعدادي از دوستان كلير ميشن Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
نه بابا.... من خودم 50 روز که گذشت پرسیدن کیس نامبرم همون مونده یا نه // چون من سفارتم رو عوض کرده بودم .. کیس نامبر ترکیه دارم تو یروان!!.. حالا هم شده 80 روز...
----
یه دوستی بالا گفت این چک 3 مرحله داره و گفت که مرحله اولش name check ... اگر این مطلب درسته کسی میدونه اون 3 مرحله ی دیگش چیه؟ اینترپل و .... ؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN
KOUROSHAVIN عزیز و 30NAP30 عزیز
مرسی از نظراتتون. من یه دلیل برای رفتار سفارت ها "تراشیدم". ممکنه درست نباشه. همونطور که اشاره کردم "احتمالن" و "به نظر من"... و البته فکر نمی کنم ارتباطی به جهان سوم و این چیزها داشته باشه. چون تجربیاتی در حوزه سیستم و فرایند دارم به نظر من طبیعی اومد که این تاخیر طولانی بعضی کیس ها یه دلیل معقول داره. و البته بحث گزارش دادن به مافوق و اینها هم نیست.

روزی که ما در سفارت بودیم (ماه مارچ) با وجودی که اول صبح صف کوتاهی برای ورود به سفارت وجود داشت در نهایت حدود ساعت 12 تونستیم بیایم بیرون. یعنی اساسن سفارت آنکارا نمیتونه به راحتی روزی 10 تا کیس رو بکنه 20 تا یا 30 تا. یک نمونه کیس وقت گیر آقایی که 4 کیلوگرم مدرک آورده بود و بیچاره کارمندان سفارت بعد از گرفتن همه مدارک و طبعن چک کردن همه محتویان پوشه اصلی، اضافات را منگنه و توسط آفیسر مرجوع کردند. یا یک مورد دیگر خانم مجرد جوانی که توسط آفیسر سوال پیچ شده بود و در نهایت برگه صورتی دریافت کرد..... خود ما در برگه های اولیه ارسالی به کی سی سی یک برگه رزومه هم ضمیمه کرده بودیم که آن را آفیسر برگرداند. این ها نشون میده بررسی کیس ها یک فرایند وقت گیر و با دقت و حوصله است و نمیشه مثل ما جهان سومی ها شیلینگ رو وصل کرد به دیگ Big Grin

به خصوص که کیس هایی که اخیرن میرن مصاحبه هرچه نزدیک سپتامبر میشن دیگه نمیشه بهشون گفت 2 ماه سایت رو چک کنید! پس حتمن باید در سفارت زمان باقیمانده تا 30 سپتامبر رو متناسب با حجم کارها مدیریت کرد.

اگر برخی از اطلاعات دوست خوبم lot2013 رو پیگیری کرده باشیم می بینیم که تعداد نفراتی که تا حالا ویزا گرفتن بسیار بسیار پائینه و اغلب افراد توی 'صف' گیر کردن. در حالی که حدود 4 ماه به آخر سپتامبر مانده و طبعن هم قرار نیست خیلی عظیمی از کیس ها در دقیقه نود ویزا بگیرن. این یه واقعیته و فکر نمیکنم ارتباطی به جهان اول و سوم داشته باشه. حالا این بحث مفصله ولی آمریکایی ها هم آدم هستند و همیشه در فرایندهایی که توش نیروی انسانی و عملیات دستی وجود داره این موارد بروز میکنه. شاید کیس افرادی مثل خانم سایه هم از این دست باشه.

راستش این ایده که همه سفارت های آسیایی میتونن به ایرانی ها سرویس بدن خیلی عملی به نظر نمیرسه. چون سرویس دادن فقط به صف کردن و شماره دادن نیست و پرسنل آشنا با مسائل مربوط به ایران و ایرانی ها و زبان فارسی و غیره میخواد و ظاهرن بهترین گزینه ها همین سه تا سفارت هستند. یک مورد که ما نمیدانستیم و قبل از اون هم در مهاجرسرا ندیده بودم آفیسر مهر نامه استطاعت مالی بانک ملت یکی از بچه ها را در روزهایی که آنکارا بودیم "جعلی" تلقی کرده بود چون گفته بود بانک ملت خودش اعلام کرده فقط مهر برجسته معتبره در صورتی که اون شعبه که به این دوست عزیز نامه داده بود این رو نمیدونست! و این نشونه میده آفیسر باید مسلط باشه به اوضاع کشور ما. یا مورد دیگه اش اینکه آفیسر نام مدیرعامل بانک تات را که به آینده تغیر کرده بود پرسیده بود (حالا یه دستی یا هرچی) و نشون میداد از تغیر نام بانک مطلع است.

و نکته آخر اینکه داده ورزی و تحلیل یک کار فکری است و با احساسات رقیق و غلیظ ما سروکار نداره. خواهش میکنم دوستان به مطالبی که احساسی نیست نگاه احساسی نکنن. همونطور که وقتی یادداشتی مهرآمیز و دوستانه و احساسی نوشته میشه انتظار نمیره با خطکش خشک و دقیق علمی سنجیده بشه. (البته برداشت ها هم محترمه و هم از نظر من شخصیه. یعنی شخص به شخص فرق میکنه. پس نباید احساس خودمون رو به دیگران تعمیم بدیم.....)
گرچه من به شخصه معنای زیبایی در انتظار دوستان منتظر می بینم که در پایان همون یادداشت بهش اشاره کردم با هدف اینکه همگی اینقدر خودمون رو برای کلیر شدن اذیت نکنیم و البته بی جهت هم در رویا سیر نکنیم. اگر حدس من برای طولانی شدن کلیرنس درست باشه، یک "لذت جمعی" در انتظار همه ما خواهد بود.

با بهترین آرزوها
ارادتمند
حامد
تشکر کنندگان: سمانه777 ، 30NAP30 ، lot2013 ، feyzgostar ، mnajafinobar ، afs ، linuxer
(2013-04-15 ساعت 16:32)arian307 نوشته:  نه بابا.... من خودم 50 روز که گذشت پرسیدن کیس نامبرم همون مونده یا نه // چون من سفارتم رو عوض کرده بودم .. کیس نامبر ترکیه دارم تو یروان!!.. حالا هم شده 80 روز...
----
یه دوستی بالا گفت این چک 3 مرحله داره و گفت که مرحله اولش name check ... اگر این مطلب درسته کسی میدونه اون 3 مرحله ی دیگش چیه؟ اینترپل و .... ؟
دوست عزیز سلام اف بی ای چک سه مرحله داره و به ترتیبی که خود سایتش زده مراحل عبارتند از:
1- The Interagency Border Inspection System (IBIS) Name Check
2- FBI Fingerprint Check
3- FBI Name Checks
بعد از این مراحل که تکمیل شد و شخص مورد نظر مشکلی نداشت، اصطلاحاً کیلیر میشه...
البته این مطالب رو من از روی سایت زیر خدمتتون میگم و برای اطلاعات بیشتر میتونین خودتون مطالعه کنین
http://www.uscis.gov/files/pressrelease/..._42506.pdf
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، arian307 ، 30NAP30 ، bmojtaba ، smartie ، lot2013 ، nirvana_kobin ، feyzgostar ، mnajafinobar ، rezagh ، khmp
KOUROSHAVIN جان

من دهاتی ام بلد نیستم نقل قول بدم Smile اینه که اسم رو می نویسم راحت تره ! اون برای یکی از دوستان بود که اسمش تو یادداشتم حذف شد. جایزه اش خوبه ولی اگر مدیر محترم تاپیک تحلیل ها رو مفید فایده نمیدونن بحث جایزه منتفی است Big Grin

دستور صادر بشه هم یادداشت اصلی رو حذف ویا منتقل می کنم. قصد من از به اشتراک گذاشتن اون "دانسته ها" هم ادای دین و هم کمک به آیندگانیه که ممکنه بیان بحث ها رو بخونن. سفرنامه نمیذارم چون معتقدم باید چیز جدیدی گفت و افزود. در واقع من دین خودم رو ادا شده میدونم گرچه ممکنه مطالب عرض شده خالی از خبط نباشه که همت و توجه دوستان علاقمند رو میطلبه. به هر حال سعی کردم نه امید واهی بدم و بی جهت دل به ایشالا ماشالا خوش کنم نه شاهد رشد بذر نگرانی و استرسی که به کرات در نوشته های دوستان خوبم دیده میشه باشم و هیچ کاری نکنم Smile

از فضای مثبت و روحیه سازنده دوستان و مدیران مهاجرسرایی هم تشکر میکنم.

شاد باشید
ارادتمند
حامد
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، 30NAP30
(2013-04-15 ساعت 16:30)sayeh_m نوشته:  دوستان
اين امار و ارقام به جز اينكه باعث بحث بشه و تاپيك از موضوع اصليش خارج بشه ، ثمر ديگه اي نداره . درسته بسيار تجزيه و تحليل دقيقيه ولي تجربه نشون داده كه اين مباحث اخر خوبي نداره .
با اين اپديت هاي امروز ، حتماً تعدادي از دوستان كلير ميشن Rolleyes

سلام

مامان سایه امروز ایمیل زدم به سفارت گفتم 12 هفته گذشت شما گفتین 4 تا 6 هفته بابا جان ....بعد همین الان ایمیل دادن و گفتن خودت حرف زدی باید رکورد مامان سایه رو بزنیBig Grin حالا نمی دونم چه جوری بهشون بگم ما تو ایران به این چیزا میگیم شوخی Tongue اصلا اینا هرچی تو مهاجرسرا می خونن جدی میگیرن Big Grinاصلا یه وضیWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-04-15 ساعت 16:32)arian307 نوشته:  نه بابا.... من خودم 50 روز که گذشت پرسیدن کیس نامبرم همون مونده یا نه // چون من سفارتم رو عوض کرده بودم .. کیس نامبر ترکیه دارم تو یروان!!.. حالا هم شده 80 روز...
----

http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid304082

آرین جان پست بالا رو چند روز پیش گذاشته بودم . البته من مطمئنم اطلاعات شما در این زمینه کامله.

http://www.uscis.gov/files/pressrelease/..._42506.pdf
http://www.legallanguage.com/legal-artic...ame-check/
http://www.legallanguage.com/legal-artic...nd-checks/

--------------------------------------------------------------------------------
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، sce ، iman63ir
سلام.
کسی از alaleh_al خبر داره ؟
خیلی وقت میشه که منتظره.واسه ابوظبی افت داره.دی......
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، iman83
دوستان منتظر سلام علیکم
عارضم خدمت همگی که سیس ما امروز برای بار هفتم طی یک ماه اخیر و این بار برای تمام اعضای کیس آپدیت شده است. از لحظاتی پیش که متوجه این اتفاق شده ام میزان آدرنالین در خون اینجانب از حد مجاز فراتر رفته و چیزی نمانده عنان از کف اینجانب به در رودBig Grin. امیدوارم امشب بعد از ده روز خبرهای خوشی به همه ما دردمندان منتظر برسد. متاسفانه این حقیر سراپا تقصیر فردا آزمونی به غایت مزخرف در پیش دارم و با توجه به عدم مطالعه دروس نمی توانم به طور پخش زنده در خدمت یاران باشم. لذا خواهشمند است در صورت آپدیت سایت آنکارا موارد به طور مقتضی به اطلاع اینجانب رسانده شود. یعنی: بابا جان اونایی که موبایل منو دارن وقتی آپدیت شد یک مسیج بدن که من کتاب ها رو شوت کنم بپرم پشت سیستمTongue. عزت زیاد.
برای عمو سعید و خانوادشون
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-04-15 ساعت 17:03)KOUROSHAVIN نوشته:  bmojtaba دلبندم...شوخی شوخی با کنسول آمریکا هم شوخی؟Big Grin
حالا جدی جواب چی دادن؟

والا هیچی گفتن باید فعلا منتظر باشی تا بهت خبر بدیم Wink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، nooshshahnar ، shatsi
(2013-04-15 ساعت 16:56)arahata نوشته:  KOUROSHAVIN جان

من دهاتی ام بلد نیستم نقل قول بدم Smile اینه که اسم رو می نویسم راحت تره ! اون برای یکی از دوستان بود که اسمش تو یادداشتم حذف شد. جایزه اش خوبه ولی اگر مدیر محترم تاپیک تحلیل ها رو مفید فایده نمیدونن بحث جایزه منتفی است Big Grin

...

از فضای مثبت و روحیه سازنده دوستان و مدیران مهاجرسرایی هم تشکر میکنم.

شاد باشید
ارادتمند
حامد

arahat عزیز من مطمئن هستم که همه بچه ها از نیت خیر شما آگاهن. مامان سایه محترم هم نگران بچه هایی هستن که مثل من دیگه روحیشون داره به حد مینیمم خودش میرسه Wink و می ترسن ممکنه این آمار و ارقام باعث پیچیده تر شدن افکارشون بشه.

اما من شخصا بابت زحمتی که کشیدی تشکر می کنم و به نظرم فارغ از درست یا نادرست بودن موضوع (چون باید بیشتر روی اعداد و ارقام تمرکز کنم) تلاشت ارزشمند بود.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bmojtaba ، nooshshahnar ، sh_aytak ، lot2013 ، shayangh ، arahata ، 30NAP30
(2013-04-15 ساعت 18:24)KOUROSHAVIN نوشته:  پ با این حساب به همه میلها یه مدل جواب نمیدن..چون بمن گفتن

این متنی که شما گذاشتی تا الان عین همین رو چند بار واسه من کپی پیست کردن رو این جوابا حساب نکن اصلا ...مگه اینکه بگن کلیر شدیWink
تشکر کنندگان: payam62 ، KOUROSHAVIN ، sayeh_m ، nooshshahnar ، ASALI ، lot2013 ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، afshin-b
سلام به دوستان مهاجرسرا من ژانویه23مصاجبه داشتم در انکارا گفتن موقع مصاحبه 6 تا 7هفته دیگه رو تو سایت روچک کن واگه شماره کیس رو دیدی بیا برای ویزا من 11 آوریل من آپدیت شدم والان باید چه مدت منتظر باشم برای گرفتن ویزا ودر سایت هم قعلاhttp://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.htm
تا 5 آوریل آپدیت نشده آیا به این زودی شماره کیس من رو اعلام می کنن یا نه هر کی اطلاع داره جواب بده متشکرم
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان