کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همه دوستان.شما webmasterankara@state.gov به اين آدرس ايميل ميزنيد براي پيگيري؟آخه ما تا حالا آپديت نشديمSad
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bmojtaba ، nooshshahnar ، گل نهال
(2013-04-15 ساعت 19:49)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام به همه دوستان.شما webmasterankara@state.gov به اين آدرس ايميل ميزنيد براي پيگيري؟آخه ما تا حالا آپديت نشديمSad

به آدرس ایمیل ca-ankara@sate.gov

یا از طریق سایت خود آنکارا اینجا

(2013-04-15 ساعت 19:09)ali100001 نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا من ژانویه23مصاجبه داشتم در انکارا گفتن موقع مصاحبه 6 تا 7هفته دیگه رو تو سایت روچک کن واگه شماره کیس رو دیدی بیا برای ویزا من 11 آوریل من آپدیت شدم والان باید چه مدت منتظر باشم برای گرفتن ویزا ودر سایت هم قعلاhttp://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.htm
تا 5 آوریل آپدیت نشده آیا به این زودی شماره کیس من رو اعلام می کنن یا نه هر کی اطلاع داره جواب بده متشکرم

دوست عزیز من هم 23 ژانویه بودم ..باید صبر کنید اسمتون رو تو سایت اعلام کنن آپدیت تنها کافی نیست و اینکه اسمتون رو دقیقا کی اعلام کنن هم قابل پیش بینی نیست.. ولی اگه بدون ایمیل یا تلفن آپدیت شدین پس امیدوار باشین که بزودی خبرای خوبی بشنویدWink در ضمن اگه به سلامتی کلیر شدین تو این تاپیک اعلام بفرمایید چون همه ما به خصوص 23 ژانویه ای ها منتظریم که خبر خوش رو از شما بشنویم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-04-15 ساعت 19:49)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام به همه دوستان.شما webmasterankara@state.gov به اين آدرس ايميل ميزنيد براي پيگيري؟آخه ما تا حالا آپديت نشديمSad

دوست من
بهتره از طریق سایت آنکارا اقدام کنید http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
چون از طریق ایمیل ممکن جواب ندن از این طریق سریعتره
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: s.s.h ، rouzbehdarvishi ، zohre02
چرا هیچکسی هوراا نمیکشه؟ چرا اعلام نمیکنند ؟ دلمون برای هوووووررررررررررااااااااییییییییی دوستان تنگ شده
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: iman83 ، nooshshahnar ، sce ، amir82 ، s.s.h ، lonelyman ، parisaaa ، shayangh ، گل نهال ، MEHDIREZAEI
سلام بر دوستان و ياران گرامي، ما كمتر از يكهفته بعد از مصاحبه آپديت شديم ولي من اين رو متوجه نشدم كه بعضيا ميگن يكيشون آپديت نشده! مگر تو همون سايت ceac.state.gov آپديت براي كل اعضا كيس يكي نيست؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: homayoon13
(2013-04-15 ساعت 22:48)lonelyman نوشته:  سلام بر دوستان و ياران گرامي، ما كمتر از يكهفته بعد از مصاحبه آپديت شديم ولي من اين رو متوجه نشدم كه بعضيا ميگن يكيشون آپديت نشده! مگر تو همون سايت ceac.state.gov آپديت براي كل اعضا كيس يكي نيست؟

شما باید در قسمت جدول ceac که باز میشود ( در همان سایت و صفحه )چهار عدد 01 و 02 و 03 و04 که هر کدام برای یکی از اعضای خانواده هست را ببینید که شماره 01 کیس برنده است و اگر در روی هر کدام از شماره ها کلیک کنید در قسمت بالای جدول تاریخ هر شخص مشخص میشود با شماره خودش. موفق باشید مثال
Immigrant Visa Case Number: 2013AS53** 02 ANK
Status Updated Date: 05-Apr-2013
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، lonelyman ، s.s.h ، nina22 ، mhb161 ، Saeedv13
(2013-04-15 ساعت 23:03)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 22:48)lonelyman نوشته:  سلام بر دوستان و ياران گرامي، ما كمتر از يكهفته بعد از مصاحبه آپديت شديم ولي من اين رو متوجه نشدم كه بعضيا ميگن يكيشون آپديت نشده! مگر تو همون سايت ceac.state.gov آپديت براي كل اعضا كيس يكي نيست؟

شما باید در قسمت جدول ceac که باز میشود ( در همان سایت و صفحه )چهار عدد 01 و 02 و 03 و04 که هر کدام برای یکی از اعضای خانواده هست را ببینید که شماره 01 کیس برنده است و اگر در روی هر کدام از شماره ها کلیک کنید در قسمت بالای جدول تاریخ هر شخص مشخص میشود با شماره خودش. موفق باشید

وقعاً ممنون ، فكر كنم هيچ وقت تو عمرم اينقدر گيج بازي درنياورده بودم! حالا كه چك ميكنم همه افراد كيسمون آپديت شدن كه اميدوارم شروع خوبي باشهSmile
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
تشکر کنندگان: homayoon13 ، گل نهال ، mhb161 ، babak_1363 ، MEHDIREZAEI ، Saeedv13
سلام دوستان من طبق اطلاعاتی که از دو وکیل از ۀمریکا و یک سفیر گرفتم . روال کلیرنس اصولا به خاطر چک کردن اسم ها طولانی می شه.
کسانی که نام های رایج دارند و یا بین المللی مثل مریم ،یوسف و ......
یا فامیلی طولانی دارند مثل ابراهیم نژاد اصفهانی و...
ویا فامیلی رایج دارند مثال محمدی
چک لیستشون طولانی میشه چون به صورت تک به تک واژه های نام و نا خانوادگی همراه با عکس و اثر انگشت چک میشه .

قسمت دوم چک کردن سوابق شما هست بز اساس اطلاعاتی که دادین از لحاظ شغلی و تحصیلی .

فقط از این دو روش استفاده کرده ولی به دلیل تشابهات اسمی و تعداد زیاد متقاضی این مرحله کمی وقت گیر است.
امیدوارم هممون به زودی کلیر شیم.
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
(2013-04-15 ساعت 23:19)parisaaa نوشته:  سلام دوستان من طبق اطلاعاتی که از دو وکیل از ۀمریکا و یک سفیر گرفتم . روال کلیرنس اصولا به خاطر چک کردن اسم ها طولانی می شه.
چک لیستشون طولانی میشه چون به صورت تک به تک واژه های نام و نا خانوادگی همراه با عکس و اثر انگشت چک میشه .

قسمت دوم چک کردن سوابق شما هست بز اساس اطلاعاتی که دادین از لحاظ شغلی و تحصیلی .

فقط از این دو روش استفاده کرده ولی به دلیل تشابهات اسمی و تعداد زیاد متقاضی این مرحله کمی وقت گیر است.

ببخشید اینها که گفتید با کجا چک میشود ؟ اطلاعات داده شده خود ما با ایران و یا اطلاعات بین الملی. امکان داره بیشتر توضیح بدید
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: 30NAP30 ، رزا ، mhb161 ، babak_1363
(2013-04-15 ساعت 23:25)lonelyman نوشته:  بچه ها واقعاً كي حاضره اگر زودتر از اون چيزي كه فكرش رو ميكنه كلير بشه يه نهارBig Grin بده؟
انقدر این کلیر بیشتر دوستان طولانی شده که سفارت باید به همه نهار بدهSmile
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: s.s.h ، lonelyman ، iman83 ، 30NAP30 ، KOUROSHAVIN ، mhb161
(2013-04-15 ساعت 17:30)گل نهال نوشته:  دوست عزيز در پست قبل اساس محاسبه تون كه گفتين ٦٠٢٩ كيس از ايران اشتباهه، چون تعداد كيس نگفتن و فقط ٦٠٢٩ نفر از ايران گفتن
سلام دوست گرامی
6029 تعداد کیس هایی است که برنده اعلام شده اند. منبع
اساسن در مرحله اول نفر برنده نمیشه application برنده اعلام میشه که این applicantها در واقع افراد خانواده شون هم باهاشون هستند و بعد از برنده شدن شما در نامه اول یک شماره کیس میبینید. به عبارتی با کیس سروکار داریم نه نفر. نفرات بعدن از داخل کیس ها درمیان....
موفق باشید
تشکر کنندگان: mhz_ir ، 30NAP30 ، گل نهال ، mhb161 ، babak_1363 ، afs
(2013-04-15 ساعت 23:27)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 23:25)lonelyman نوشته:  بچه ها واقعاً كي حاضره اگر زودتر از اون چيزي كه فكرش رو ميكنه كلير بشه يه نهارBig Grin بده؟
انقدر این کلیر بیشتر دوستان طولانی شده که سفارت باید به همه نهار بدهSmile

بخدا ما از سفارت توقع نداريم خودشو بندازه تو زحمت نهار بده، همون ويزا رو زود به بچه ها بده از اين حالو هوا در بيان خوبه Tongue
تشکر کنندگان: shayangh ، nooshshahnar ، homayoon13 ، mhb161 ، khmp ، rezagh
(2013-04-15 ساعت 18:35)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 16:56)arahata نوشته:  KOUROSHAVIN جان

من دهاتی ام بلد نیستم نقل قول بدم Smile اینه که اسم رو می نویسم راحت تره ! اون برای یکی از دوستان بود که اسمش تو یادداشتم حذف شد. جایزه اش خوبه ولی اگر مدیر محترم تاپیک تحلیل ها رو مفید فایده نمیدونن بحث جایزه منتفی است Big Grin

...

از فضای مثبت و روحیه سازنده دوستان و مدیران مهاجرسرایی هم تشکر میکنم.

شاد باشید
ارادتمند
حامد

arahat عزیز من مطمئن هستم که همه بچه ها از نیت خیر شما آگاهن. مامان سایه محترم هم نگران بچه هایی هستن که مثل من دیگه روحیشون داره به حد مینیمم خودش میرسه Wink و می ترسن ممکنه این آمار و ارقام باعث پیچیده تر شدن افکارشون بشه.

اما من شخصا بابت زحمتی که کشیدی تشکر می کنم و به نظرم فارغ از درست یا نادرست بودن موضوع (چون باید بیشتر روی اعداد و ارقام تمرکز کنم) تلاشت ارزشمند بود.

arahat عزیز
من هم از اینکه وقت گذاشتی ممنونم . کار جالبی بود .
زحمت زیادی کشیدی و بخاطرش شاید فقط قدردانی شایسته این مناعت طبع شما نباشه و ارزش کارتون بیشتر از اینهاست.

(2013-04-15 ساعت 23:19)parisaaa نوشته:  سلام دوستان من طبق اطلاعاتی که از دو وکیل از ۀمریکا و یک سفیر گرفتم . روال کلیرنس اصولا به خاطر چک کردن اسم ها طولانی می شه.

FBI Name Checks—FBI name checks are also required for many applications. The FBI name check is totally different from the FBI fingerprint check. The records maintained in the FBI name check process consist of administrative, applicant, criminal, personnel and other files compiled by law enforcement. Initial responses to this check generally take about two weeks. In about 80 percent of the cases, no match is found. Of the remaining 20 percent, most are resolved within six months. Less than one percent of cases subject to an FBI name check remain pending longer than six months. Some of these cases involve complex, highly sensitive information and cannot be resolved quickly. Even after FBI has provided an initial response to USCIS concerning a match, the name check is not complete until full information is obtained and eligibility issues arising from it are resolved.

دوست عزیز برای هر کس جداگانه آپدیت می شود....وارد همان سایت که بشوید و شماره اتان را تایپ کنید صفحه ای باز می شود که هر چند نفر باشید با شماره نشان می دهد .برنده اصلی شماره 1.....همسر شماره 2 ....فرزند اول 3....فرزند دوم شماره 4 و.........را به خود می گیرند .روی هر فرد که کلیک کنید ...شماره بالای صفحه شماره آن فرد را نشان می دهد و تاریخ مربوط به آپدیت همان فرد را.......موفق باشید امیدوارم توانسته باشم واضح توضیح دهم

همه دوستان آخر سپتامبر نهار مهمان حسین آقا (باراک ) تو کاخ سفید هستیم.........
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-15 ساعت 23:31)arahata نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 17:30)گل نهال نوشته:  دوست عزيز در پست قبل اساس محاسبه تون كه گفتين ٦٠٢٩ كيس از ايران اشتباهه، چون تعداد كيس نگفتن و فقط ٦٠٢٩ نفر از ايران گفتن
سلام دوست گرامی
6029 تعداد کیس هایی است که برنده اعلام شده اند. منبع
اساسن در مرحله اول نفر برنده نمیشه application برنده اعلام میشه که این applicantها در واقع افراد خانواده شون هم باهاشون هستند و بعد از برنده شدن شما در نامه اول یک شماره کیس میبینید. به عبارتی با کیس سروکار داریم نه نفر. نفرات بعدن از داخل کیس ها درمیان....
موفق باشید

نه دوست عزیز کاملا اشتباه میکنید اونها این 6029 نفر را با تمام زیر گروهها گفتن...یعنی ممکنه مثلا 2000 کیس باشه با 6029 نفر
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، 30NAP30 ، b_argi ، s.s.h ، SHABAH51 ، tajhizgaran ، bmojtaba ، khmp ، pariya2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان