موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
يعني واقعا امروز انكارا اپديت نميشه؟؟
خدايا.. فردا رو هم بايد استرس بكشيم؟!
معده من تحمل اينهمه ترشح اسيد نداره ها!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بیاین پیشگوسس راه بندازیم . هرکی یه حدسی بزنه که کی کلیر ها اعلام میشه؟
من می گم ابوظبی پنجشنبه آنکارا و ایروان جمعه.
شما ها چی می گین؟
اینجوری جو هم عوض می شه.
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad.behrouzi نوشته: منم کلیر شدم دوستان بعد 43 روز
اسمتونو به منتظر سرا اعلام کنید تا سبزتون کنن
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه صورتی، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-18 ساعت 08:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-18 ساعت 09:07 توسط AsemanAbee.)
صبح بهاری 29 فروردین و 18 اپریل تون بخیر
به امید زندگی می کنیم
هر چند بر روی شاخه ای به نازکی تار مو
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به امید پایان این راه طولانی انتظار به دشت سرسبز و پر گل
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید، تجربیات دوستان در سفر دوم برای گرفتن ویزا رو کجا میشه دید ؟
اینکه چند روز طول میکشه از زمان تحویل پاس ها به سفارت ؟ کدوم پست خوبه و ...
مرسی
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-18 ساعت 09:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-18 ساعت 09:41 توسط princesess.)
به امید آپدیت شدن کیس ها در سایت کذایی و پشت سر اوووووووون کلیر شدن دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
+++++++++++++++++++++++++++
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-18 ساعت 09:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-18 ساعت 10:06 توسط bmojtaba.)
(2013-04-17 ساعت 17:30)zohre02 نوشته: (2013-04-17 ساعت 17:22)noura نوشته: سلام.خداروشکر که شماها آپدیت میشید,ما که هشتاد روزه بدون ایمیل اپدیت نشدیم,با این وضعیتم که نمیشه به کلیر شدن امیدوار بود:-(
عزیزم خوبه شما با ایمیل آپدیت میشید، ما که بعد از این همه روز که از آپدیت شدن خبری نبوده ایمیل زدیم نه جواب دادن و نه آپدیت شدیم
سلام ...متاسفانه واسه ما 23 ژانویه ها اینجوری شده من با 2 تا دیگه از دوستانی که عضو سایت نیستن هم در تماسم اونا هم آپدیت نمیشن به عنوان مثال دوستان فوریه الان دارن آپدیت میشن ولی من از آخرین آپدیتم 80 روز میگذره و و اون 2 دوست دیگه هم همین طور....
حالا بحث آپدیت نشدن یه طرف من فکرشم نمی کردم یعنی اصلا بهم نمی خورد ایقدر آدم خطرناکی باشم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.....يه تشكر از همه ى شما دوستاى خوبم كه با روحيه دادن و انرژى هاى مثبتتون نفهميدم اين روزا چه جورى گذشت تا كلير شدم و مرسى براى همه ى مشكلاتى كه با جواب هاى به موقع تون نگذاشتيد برام اتفاق بيافته ........ اين سرى كه رفتم آنكارا مورد هاى مختلفى رو ديدم كه كه كار پرونده هاشون به مشكل خورده بود فقط به خاطر نقص مدارك هاى ساده و يا انتخاب شعبه هاى پستى دور كلى به زحمت و هزينه انداخته بودشون كه من همه ى اين مشكلات نداشته رو به شما و مهاجر سرا مديونم...........
صبر دوستان پيشكسوت و روحيه اى كه تو مدت طولانى كليرنس نشون ميدون ستودنى ه و ميدونم كه همه ى شما رفقاى گل لياقت بهترين ها رو داريد چون در عين همه ى استرس و فكرا ى زياد وبه حقى كه تو اين مدت داريد هميشه اينجا هستيد و هيچ سوالى رو بى جواب نميگذاريد ..... همه شما رفقا براى بقيه نگران ميشيد و با خوشحاليشون خوشحال......مي دونم كه دير و زود همه مي گيريد اين ويزا رو و من هم تا آخرين نفرى كه كلير بشه تو اين تايپيك هستم و مي خوام واسه خوشحالى تك تك شما دوستاى خوبم كيف كنم و شادى كنيم دور هم.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
It may go up to 6 months or more for different individuals.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اونجايي كه راجب كيس ما گفته كه شما ٨ هفته رو كامل كردين، منظورش چيه؟؟
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 10:49)atishbiarrr نوشته: چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.....يه تشكر از همه ى شما دوستاى خوبم كه با روحيه دادن و انرژى هاى مثبتتون نفهميدم اين روزا چه جورى گذشت تا كلير شدم و مرسى براى همه ى مشكلاتى كه با جواب هاى به موقع تون نگذاشتيد برام اتفاق بيافته ........ اين سرى كه رفتم آنكارا مورد هاى مختلفى رو ديدم كه كه كار پرونده هاشون به مشكل خورده بود فقط به خاطر نقص مدارك هاى ساده و يا انتخاب شعبه هاى پستى دور كلى به زحمت و هزينه انداخته بودشون كه من همه ى اين مشكلات نداشته رو به شما و مهاجر سرا مديونم...........
صبر دوستان پيشكسوت و روحيه اى كه تو مدت طولانى كليرنس نشون ميدون ستودنى ه و ميدونم كه همه ى شما رفقاى گل لياقت بهترين ها رو داريد چون در عين همه ى استرس و فكرا ى زياد وبه حقى كه تو اين مدت داريد هميشه اينجا هستيد و هيچ سوالى رو بى جواب نميگذاريد ..... همه شما رفقا براى بقيه نگران ميشيد و با خوشحاليشون خوشحال......مي دونم كه دير و زود همه مي گيريد اين ويزا رو و من هم تا آخرين نفرى كه كلير بشه تو اين تايپيك هستم و مي خوام واسه خوشحالى تك تك شما دوستاى خوبم كيف كنم و شادى كنيم دور هم.
مبارکتون باشه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...