کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-17 ساعت 14:18)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 12:16)mohammad fazli نوشته:  كيس من كه فقط آپديت ميشه، پس كي كلير ميشم SadSad
امروزم آپديت شد Cool
ما که از بس سیسمون آپدیت شد با رضا به این نتیجه رسیدیم که تو پرونده مون نکات خنده دار پیدا کردن و محض رفع خستگی و انبساط خاطر می خوننشBig Grin. جدیداً اما فکر می کنم که دیگه اگر جوک هم توش نوشته بود یکنواخت میشد و بی مزه. حالا دارم فکر می کنم شاید شیشه های سفارت رو با کاغذهای پرونده ما پاک می کننTongue. پرونده ما هم که سنگین. حالا حالاها کاغذش تموم نمیشه!! والا با این کلیرنساشونWink.
چي بگم عمو سعيد SadSad
شايد اين هفته يا هفته بعد خبري بشه. تو منتظرسراي انكارا حس ميكنم دارن بچه هايي كه فوريه مصاحبه داشتن را كلير ميكنن. البته حدسه!! كه اميدوارم درست از آب دربياد Big Grin البته منظروم نيمه دوم فوريه هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-17 ساعت 13:43)KOUROSHAVIN نوشته:  عزیزان..منهم با اینکه هنوز کلیر نشدم اما دارم میرم...البت در خدمتتون هستم و فقط فرمایشات شما رو میخونم اما دیگه هیچ پستی تقدیم نمیکنم چون مدیران عزیز شبا که ما میخوابیم بیدارن و ما خواب ناز میبینیم اونا در حال پاک کردن پستهای من هستن...بدون اینکه مقررات سایت رو زیر پا گذاشته باشمSad حالا دیگه این برام مهم نیست.هرکس امری داشت با پی ام در خدمتم و اگه لازم شد شماره موبایلم هم همونجا تقدیم میکنم....زت زیاد..مخلص..دوستتون دارم لامصباWink
کوروش عزیز...
ما هم دوست داریم...بابا اینکارا چیه ...اومدیم اینجا برا این چند روزه به هم امید بدیم...ما هم به پشتیبانی شما دوستان اینجا می مونیم....آقا پست های مارو هم بعضی وقتا پاک میکنن....به دل نگیر ...بیا دور هم باشیم....بازم که داستان مسابقه غورغوریا رو باید برات تکرار کنم ...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، abloom_ma ، b_argi ، babak_1363 ، ikamaly ، mhb161 ، 30NAP30 ، KOUROSHAVIN ، MEHDIREZAEI ، shayangh ، farmiz ، armin1
(2013-04-17 ساعت 12:16)mohammad fazli نوشته:  كيس من كه فقط آپديت ميشه، پس كي كلير ميشم SadSad
امروزم آپديت شد Cool
ما که از بس سیسمون آپدیت شد با رضا به این نتیجه رسیدیم که تو پرونده مون نکات خنده دار پیدا کردن و محض رفع خستگی و انبساط خاطر می خوننشBig Grin. جدیداً اما فکر می کنم که دیگه اگر جوک هم توش نوشته بود یکنواخت میشد و بی مزه. حالا دارم فکر می کنم شاید شیشه های سفارت رو با کاغذهای پرونده ما پاک می کننTongue. پرونده ما هم که سنگین. حالا حالاها کاغذش تموم نمیشه!! والا با این کلیرنساشونWink.

عمو سعيد جون
سيستون هم آپديت ميشه ،سيستون هم ايشيو مي شه يادته خودت به من مي گفتين ،بابا باحال ،فكر كنم عيال واري در بررسي ها تاثير داشته و روند رو يه قدري طولاني تر مي كنه .من كيس atak رو كه با ما هم مصاحبه بودم ديدم يك كيس 4 نفره خوب براي هر يك حتي اگر بچه هم باشند قانون لابد قانونه.
حالا يك مسئله جالب مي گم مي رم تا شايد براي كسي پيش آمده باشد.
بعد از مصاحبه به ما يك برگه دادند سفيد كه نحوه واريز 165 دلار و توش توضيح داده بود و بالاش به غير از شماره كيس يك شماره ديگه بنام شماره بيگانه (A Number ) داده شده بود .وقتي من ويزامو نگاه كردم متوجه شدم اين شماره بيگانه بنام Registration Number در ويزا ثبت شده و از آنجاييكه اين شماره فقط براي يك ويزا و آن هم فقط موقعي كه ويزا صادر مي شه توليد مي شود به نظر مي رسد اين مدت زمان انتظار را بنده و شايد بعضي از دوستان سر كار كلير الكي بوده ايم.
در ضمن يك چيز جالبه ديگه اينكه من دوبار سعي كرده بودم توريستي به آمريكا سفر كنم كه به هر حال به من ويزا ندادند .همه سوابقش تو كامپيوتر آفيسر موجود بود و گفت براي چي مي خواستي بري و اين خلاف قوانين مهاجرتي هست كه من توضيح دادم اون Program غير مهاجرتي بوده و اين Program مهاجرتي است كه بعد از چك كردن قبول كرد و گفت درسته و ...
نظرتون چيه ؟ بيشتر براي اون شماره بيگانه مي گم
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تبریک به دوستانی که کلیر شدن
من امروز 9 روزه که منتظرم، دوستان پیشکسوت درسته که خیلی منتظر موندید اما خوشحال باشید که بخش زیادی از راه رو رفتید
به امید خدا همین زودیا کلیر میشید
من که حالا حالا ها باید منتظر باشمBig Grin
dv 2013, Ankara
(2013-04-17 ساعت 15:14)lilistar نوشته:  دوستان گرامي sana, mohmmad.behrouzi تبريكات صميمانه مرا بپذير

[quote='lilistar' pid='310174' dateline='1366195492
دوستان گرامي sana, mohmmad.behrouzi تبريكات صميمانه مرا بپذيريد . :)

تبریک میگم. لطفآ اسمتونو به منتظرسرا اعلام کنید تا آمار دقیقی داشته باشیم
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

تشکر کنندگان: babak_1363 ، lot2013 ، KOUROSHAVIN ، گل نهال ، 30NAP30 ، ایلیا8118 ، mhb161 ، sce ، b_argi ، marjani
(2013-04-17 ساعت 15:51)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 15:30)mhb161 نوشته:  تبریک به دوستانی که کلیر شدن
من امروز 9 روزه که منتظرم، دوستان پیشکسوت درسته که خیلی منتظر موندید اما خوشحال باشید که بخش زیادی از راه رو رفتید
مي تووو
SadSadSadSadSadSadSadSad

تو دیگه چرا ؟یه نیگاه به ابوظبی بنداز.ناشکری نکن.
هفته دیگه نه.....دوهفته دیگه هوراتو خودم میکشم.
میگی نه.ببین.
لاتاری 2013
(2013-04-17 ساعت 16:20)sce نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 15:51)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 15:30)mhb161 نوشته:  تبریک به دوستانی که کلیر شدن
مي تووو
SadSadSadSadSadSadSadSad

تو دیگه چرا ؟یه نیگاه به ابوظبی بنداز.ناشکری نکن.
هفته دیگه نه.....دوهفته دیگه هوراتو خودم میکشم.
میگی نه.ببین.
خدا از زبونت بشنوه
اميدوارم هر روز اينجا دوستان با كشيدن هورا مارو شاد و اين انتظارو راحتتر كننRolleyes
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: گل نهال ، ایلیا8118 ، shayangh ، mhb161 ، sce ، nooshshahnar ، b_argi ، KOUROSHAVIN
(2013-04-17 ساعت 15:34)رزا نوشته:  بچه ها کسی میدونه فرق بین میانگین زمان کلیر شدن و میانگین زمان انتظار توی سایت منتظر سرا چیه؟

منتظرسرا دو قسمت داره. کلیر شده ها که رو اسمشون خط خورده و تعداد روزهای انتظارشون تا کلیر شدنشون رو نوشته جلوی اسمشون، از اینها که میانگین بگیری میشه میانگین زمان کلیر شدن.
دسته دوم اونایی هستن که پروندشون بازه هنوز مثل من و شما و کنتورمون هر روز یکی میره بالا.
از این دسته که میانگین بگیری میشه میانگین زمان انتظار. البته بسته به نظر نویسنده الگوریتم برنامه ممکنه میانگین روزهای کل اعضا رو بگیره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، ایلیا8118 ، mhb161 ، sce ، nooshshahnar ، b_argi ، pooyash ، KOUROSHAVIN
دوستان عزیز ابوظبی .....کلیر شدنتون مبارک.....sanna,mohammad.behrouzi
از صمیم قلب خوشحالم.....تازه تو این منتظر سرای تنگ و ترش یه خورده جا باز شد.......
در ضمن با دوستی که می گفت آنکارا شدیدا مشغول کار روی کیسهای فوریه است موافقم
حس هفتم منم همین رو میگه...(چون دیگه به حس ششم اعتماد ندارم هفته پیش از این حرفها زیاد زد و هیچ کدام انجام نشد)
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-17 ساعت 14:35)mohammad fazli نوشته:  
امروزم آپديت شد Cool
چي بگم عمو سعيد SadSad
شايد اين هفته يا هفته بعد خبري بشه. تو منتظرسراي انكارا حس ميكنم دارن بچه هايي كه فوريه مصاحبه داشتن را كلير ميكنن. البته حدسه!! كه اميدوارم درست از آب دربياد Big Grin البته منظروم نيمه دوم فوريه هست
سلام.خداروشکر که شماها آپدیت میشید,ما که هشتاد روزه بدون ایمیل اپدیت نشدیم,با این وضعیتم که نمیشه به کلیر شدن امیدوار بود:-(
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، mhb161 ، sce ، Soap McTavish ، shaso ، b_argi ، bmojtaba
دوستان، من ديگه صبرم تموم شد..
ميخوام يه ايميل بدم آنكارا و بپرسم، اين روند مولتي اژانسي و كنگره و اين حرفهايي كه تحويل ما ميدن چجوريه كه تو ابوظبي ٣٦-٣٧ روزه انجام ميشه ولي تو انكارا معلوم نيست بايد چقدر طول بكشه!
ميخوام بپرسم چجوريه كه تاريخ ١٦ اپريل سايت رو واسه ٩ اپريل اپديت ميكنند؟! در صورتيكه سايت ترك به موقع اپديت شده!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، zohre02 ، mnajafinobar ، mhb161 ، sce ، b_argi ، armin1 ، mehdididam ، bmojtaba ، Gerdoo
اینا مثل اینکه فقط آپدیت کردن بلدن بازم امروز آپ شدیم ما همگی !!!!

(2013-04-17 ساعت 14:03)mohammad.behrouzi نوشته:  منم کلیر شدم دوستان بعد 43 روز

خیلی مبارک باشه .......لطفا اسمتون رو برای قسمت شام سرا اعلام کنید ...
کلی برای شام گرفتن از شماها تحمل کردیم.....
هورا هورا هورا...........
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-17 ساعت 17:23)Maryam3023 نوشته:  دوستان، من ديگه صبرم تموم شد..
ميخوام يه ايميل بدم آنكارا و بپرسم، اين روند مولتي اژانسي و كنگره و اين حرفهايي كه تحويل ما ميدن چجوريه كه تو ابوظبي ٣٦-٣٧ روزه انجام ميشه ولي تو انكارا معلوم نيست بايد چقدر طول بكشه!
ميخوام بپرسم چجوريه كه تاريخ ١٦ اپريل سايت رو واسه ٩ اپريل اپديت ميكنند؟! در صورتيكه سايت ترك به موقع اپديت شده!

منم تو ایمیلم شبیه این چیزایی که تو می خوای بگی رو گفته بودم ولی حتما جوابی که به من دادن رو تو این تاپیک خوندی، خیلی شبیه به جوابی بود که به بچه های دیگه داده بودن
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، b_argi
(2013-04-17 ساعت 17:32)mnajafinobar نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 17:23)Maryam3023 نوشته:  دوستان، من ديگه صبرم تموم شد..

منم تو ایمیلم شبیه این چیزایی که تو می خوای بگی رو گفته بودم ولی حتما جوابی که به من دادن رو تو این تاپیک خوندی، خیلی شبیه به جوابی بود که به بچه های دیگه داده بودن

مرسي كه گفتي، حالا خودم رو واسه يه جواب كليشه ايي فورواردي اماده ميكنم.
آخه اين استرس روزهاي ٣شنبه و ٤ شنبه كشنده ست..
ادم رو مجبور ميكنن حتما يه كاري انجام بده، شايد كه اين استرس تخليه بشه و اينقدر روحمونو نخوره!!
ديگه شورشو در آوردن!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: f1f ، گل نهال ، sce ، b_argi ، armin1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان