موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته: دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
It may go up to 6 months or more for different individuals.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اونجايي كه راجب كيس ما گفته كه شما ٨ هفته رو كامل كردين، منظورش چيه؟؟
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
والا از جمله انگلیسیش فقط کامل شدن پوروسه فهمیده میشه!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 11:42)علی مب نوشته: (2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته: دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
والا از جمله انگلیسیش فقط کامل شدن پوروسه فهمیده میشه!
همين ديگه!!
من نميفهمم منظورش كامل شدن پروسه هست يا پشت سر گذاشتن پروسه؟؟!
خيلي دوپهلو جواب داده..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 11:46)Saeedv13 نوشته: (2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته: دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
(2013-04-18 ساعت 11:38)30NAP30 نوشته: منظور خاصی نداره. گفته میانگین مدت زمان انتظار برای هر متقاضی 6 تا 8 هفته هستش که برای مثال شما 8 هفته رو پشت سر گذاشتین ( یعنی به زبون بی زیونی گفته باید منتظر کلیر شدن باشین این روزا ). و همینطور گفته که برای افراد مختلفه و ممکنه تا 6 ماه هم طول بکشه !!!!
شما خودتون رو نگران نکنین.
اتفاقاً به مورد جالبی اشاره کرده ها:
Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
من اینجور برداشت می کنم که مراحل اداری شما تموم شده مریم خانم. لطف کن یک ایمیل دیگه بهشون بزن و سئوال کن پس چرا کیستون رو اعلام نمی کنن تو سایتشون؟ شما که بری از مصاحبه شده های 19 فوریه فقط من می مونم. اونم اشکال نداره من تنهایی پرچم روز نوزدهم رو نگه می دارم
. پس ایمیل بزن و جوابشون رو اینجا برامون پست کن.
اميدوارم همينطور كه شما برداشت كردين باشه..
الان ايميل زدم و سوال كردم، به محض جواب دادن خبرشو ميدم.
ولي جداي ازاين حرفا، عمو سعيد جان، اميدوارم هيچ وقت پرچم دست شما نيوفته، و همه با هم پرچم رو تقديم كنيم به خودشون! ؛)
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته: دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
مریم خانم منظور خاصی توی این جمله نیست. میگه پروسه شما میتونه توی 8هفته که سریعترین زمان ممکن برای کلیر شدن هست کامل بشه (یا به عبارتی حداقل زمان برای بررسی کیس شما)، میتونه هم 6ماه طول بکشه...
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 12:01)sce نوشته: (2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته: دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادن
ear Ms.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟
زیر آب ابوظبیو زدیا.........
ای شیطون.
قصد اينكارو نداشتم ؛)
فقط ميخواستم بدونن كه ما از روند بقيه سفارت ها هم مطلع ايم،و اگه كم كاري از اونا باشه ميفهميم!
اميدوارم شما يك ضرب بگيري كه اصلا گير اين انتظار نيوفتي