کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-18 ساعت 12:42)f1f نوشته:  عمو سعید حالا چرا ALL DEPARTED Big GrinBig GrinBig Grin
بخدا ما آرزو داریمااااااااا WinkBig GrinCoolTongue.
تو اگر بعد این همه انتظار می خوای ویزاتو قاب بگیری و به دیوار اتاق خوابت بچسبونی و هر روز که از خواب بیدار میشی با لذت بهش نیگاه کنی یه چیزیBig Grin. ولی من بلیط طیاره مو هم گرفتم و هر روزی که به تاریخش نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه. نامردا حساب سن و سال آدم رو هم که نمیکنن. آخرش سکته میدن مارو. قیافم اون دنیا وقتی کلیر میشیم، واقعاً دیدنیهTongue.
(2013-04-18 ساعت 11:35)nooshshahnar نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 10:49)atishbiarrr نوشته:  چشم ما هم به جمال ويزا روشن شد.....يه تشكر از همه ى شما دوستاى خوبم كه با روحيه دادن و انرژى هاى مثبتتون نفهميدم اين روزا چه جورى گذشت تا كلير شدم و مرسى براى همه ى مشكلاتى كه با جواب هاى به موقع تون نگذاشتيد برام اتفاق بيافته ........ اين سرى كه رفتم آنكارا مورد هاى مختلفى رو ديدم كه كه كار پرونده هاشون به مشكل خورده بود فقط به خاطر نقص مدارك هاى ساده و يا انتخاب شعبه هاى پستى دور كلى به زحمت و هزينه انداخته بودشون كه من همه ى اين مشكلات نداشته رو به شما و مهاجر سرا مديونم...........
صبر دوستان پيشكسوت و روحيه اى كه تو مدت طولانى كليرنس نشون ميدون ستودنى ه و ميدونم كه همه ى شما رفقاى گل لياقت بهترين ها رو داريد چون در عين همه ى استرس و فكرا ى زياد وبه حقى كه تو اين مدت داريد هميشه اينجا هستيد و هيچ سوالى رو بى جواب نميگذاريد ..... همه شما رفقا براى بقيه نگران ميشيد و با خوشحاليشون خوشحال......مي دونم كه دير و زود همه مي گيريد اين ويزا رو و من هم تا آخرين نفرى كه كلير بشه تو اين تايپيك هستم و مي خوام واسه خوشحالى تك تك شما دوستاى خوبم كيف كنم و شادى كنيم دور هم.

مبارکتون باشه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزيز تبريك براى ويزاتون واقعأ آرزوى موفقيت براى شما دارم. مى خواستم بدونم پشت پاكت زرد شما مهر دارد؟ يكى از پاكت هاى ما فاقد مهر است كه من خيلى نگرانم.
تشکر کنندگان: atishbiarrr ، sce
دوستان متن زیر در مورد روند کلیرنس هست که توسط چه سازمانهایی باید افراد چک شوند:
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance, commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing, is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.

Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation

ب طور خلاصه: میگه که سفارت مربوطه اطلاعات شما رو واسه دفتر مرکزی که توی واشینگتن هست میفرسته و پروسه ی چک شدن شما شروع میشه، اطلاعات شما از سازمانهای مختلفی مثل سیا، اف بی آی، سازمان امنیت میهن، پلیس بین الملل، مبارزه با مواد مخدر و... استعلام میشه.
یه جای دیگه ش هم گفته بود که روند پروسه جاهای مختلف متفاوته، مثلا توی چین طرف باید توقع داشته باشه که 6ماه هم صبر کنه تا پروسه ش تکمیل بشه یعنی اونجا عادی تر هست این مدت زمان، اکثر جاها هم 30روز نرمال هست، بعضی جاهای دیگه 15 روز میانگین کلیر شدن افراد هست، سفارت ترکیه هم 6تا8 هفته رو حداقل دونسته، و از سال 2004 به اینور تقریبا 5%افراد مدت بین 60تا 90 روز طول کشیده کارشون. و 2% هم بالای 120روز...
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
راستی یه جای دیگه ش هم گفته بود که برای کشورهای مختلف و یا افراد مختلف، اسم ویزاشون رو اسم حیوانات گذاشتن، مثلا ایران و روسیه و چین و کوبا و ویتنام و چندتای دیگه ویزای عقاب نام گذاری کردند
یا کسانی که به عنوان پناهجو شناخته میشن ویزای شاهین نام گذاری شدند، و اسمهای دیگه مثل خر و خرس و... برای افراد و سازمانهای مختلف
یا شانس و یا اقبال...
امید آخرین دارایی هر انسانیست...
تشکر کنندگان: princesess ، payam62 ، shimoda ، mnajafinobar ، KOUROSHAVIN
(2013-04-18 ساعت 13:17)zohre02 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 12:38)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 12:01)sce نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته:  دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادنBig Grinear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
It may go up to 6 months or more for different individuals.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اونجايي كه راجب كيس ما گفته كه شما ٨ هفته رو كامل كردين، منظورش چيه؟؟
يعني پروسه ما تموم شد؟؟

زیر آب ابوظبیو زدیا.........
ای شیطون.

قصد اينكارو نداشتم ؛)
فقط ميخواستم بدونن كه ما از روند بقيه سفارت ها هم مطلع ايم،و اگه كم كاري از اونا باشه ميفهميم!
اميدوارم شما يك ضرب بگيري كه اصلا گير اين انتظار نيوفتي Smile

مریم جون میشه لطف کنی بگی به چه آدرسی ایمیل زدی ما از روز یکشنبه که ایمیل زدیم تا به الان جواب ندادنSad

http://turkey.usembassy.gov/mobile//iv-form2.html
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، ایلیا8118 ، sce
(2013-04-18 ساعت 13:17)zohre02 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 12:38)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 12:01)sce نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته:  دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادنBig Grinear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟

زیر آب ابوظبیو زدیا.........
ای شیطون.

قصد اينكارو نداشتم ؛)
فقط ميخواستم بدونن كه ما از روند بقيه سفارت ها هم مطلع ايم،و اگه كم كاري از اونا باشه ميفهميم!
اميدوارم شما يك ضرب بگيري كه اصلا گير اين انتظار نيوفتي Smile
مریم جون میشه لطف کنی بگی به چه آدرسی ایمیل زدی ما از روز یکشنبه که ایمیل زدیم تا به الان جواب ندادنSad

http://turkey.usembassy.gov/mobile//iv-form2.html

(2013-04-18 ساعت 13:20)30NAP30 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 12:13)s.s.h نوشته:  
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
يعني پروسه ما تموم شد؟؟

نوشته متوسط انتظار برای کارهای اداری بین 6 تا 8 هفته است . به عنوان مثال کارهای اداری شما هشت هفته ای کامل شده.
و زبونم لال برای بعضی ها ممکن این زمان به 6 ماه یا حتی بیشتر بسته به دلایل مختلف برسه
در کل معنای این پیام برای شما اینه که شما کلیر شدید - و با توجه به اینکه کیس شما دو نفر احتمالا نفر دوم شما هنوز کلیر نشده شاید دلیل اعلام نکردن کیس شما در جمع کلیر شده ها به دلیل اینه که منتظرن نفر دوم شما هم کلیر بشه تا همزمان هر دوی شما را اعلام کنن.

والله منم همینو گفتم !!!

راست ميگين..
احتمال اينكه همچين منظوري هم داشته بوده باشه هست.
حالا واسشون ايميل زدم كه هنوز جواب ندادن.
اميدوارم ايندفعه دوپهلو جواب نده و تكليف همسرم رو هم مشخص كنه.
بازم مرسي از همه شما دوستان عزيز.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، armin1 ، Saeedv13 ، ایلیا8118 ، lot2013 ، bmojtaba ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 12:31)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 11:55)mnajafinobar نوشته:  به نظر من که جمله این یارو نشون میده که شما کارتون ظرف 8 هفته تموم شه بوده؟! جمله عجیبیه
می دونین بچه ها این مراحل اداری واقعاً دست سفارت نیست.

یک احتمال هم هست که افرادی که طولانی شده باید تایید کنند:
شاید برای افرادیکه این پروسه برای آنها زیاد طول کشیده. مربوط به شغل باشه یعنی در تعداد شغلهای مختلف و یا متفاوت داشتن و در شرکتها یا مکانهای مختلف کار کردن.
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: valencia ، Saeedv13 ، s.s.h ، lot2013 ، nooshshahnar ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، khmp
هفته دوم فوریه نبووووووووود ؟؟!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: bardia mousapour ، babak_1363 ، shayangh ، saeeds61 ، smartie
سربازی رفته باشید کلیر می خورید.
کار دولتی داشته باشید کلیر می خورید
تحصیلات بالا داشته باشید کلیر می خورید + فرم 9 سوالی

حالا اینکه در چه سطحی باشه اول شرایط جبری خودتونه،
مثلا اگر سربازی س پ ا ه باشه کلیر طولانی تر می شه.
اگر شغلتون حساس باشه کلیر طولانی می شه.
اگر تحصیلاتتون خاص باشه (موضوعات صنعتی ، شیمیایی و ....) کلیر طولانی تر می شه.

همه اینها شرایط پیش بینی شده برای کلیر شدن هستند اما.

اما در نظر داشته باشید مخصوصا دوستان عزیزی که بعد از این مصاحبه می روند بدون توجه به داشتن یا نداشتن هر کدوم از اینها یک قسمت هم نظر و تشخیص مستقیم آفیسر هست که می تونه هر کدوم از اینها را با شدت بیشتری درخواست کنه، اون هم نحوه پاسخگویی و طرز رفتار خودتون جلوی آفیسره.
یعنی اینکه به صراحت و سریع و بدون تردید و منو من کردن به آفیسر پاسخ بدید و مهم تر از اون.
در لحظه پاسخگویی چشماتون رو نگردونید یعنی مستقیم به افیسر نگاه کنید، اگه خجالت بکشید و دائما برای جواب دادن به افق نگاه کنید یا چشمها تو صورتتون دو دو بزنن ، به چپ و راست نگاه کنن اینکار طبق رونشناسی تداعی حالت دروغ گفتن یا بدنبال جواب گشتنه.

این رو هم در نظر بگیرید که بعضی وقتها شرایط پیش بینی نشده باعث عدم تمرکز شخص می شه که شاید نشه کاریش کرد و متاسفانه به کلیر می انجامه، (بعنوان مثال دیر برسید سفارت علیرغم مرتب بودن و پیش بینی همه چیز دم درب سفارت منتظر بمونید بعد بارونم هم حسابی خیستون کنه، منتطر اعلام شمارتون هستید اما شمارتون اعلام نشه (نه 10 تا 20 دقیقه، 1ساعت یا بیشتر) یا واقعا یادتون نیاد که مثلا تاریخ اتما سربازیتون یا معافیتتون کی بوده یا مثلا در مورد برگه گواهی دیپلمتون (بجای اصل دیپلم) نتونید توضیح کافی بدید. ....

در نهایت در نطر داشته باشید که در نهایت هر کاری هم که بکنن باز هم ویزای همه رو می دن چه 30 روزه چه 6 ماهه، میدونم زمان مهمه و هزار تا کار و بار و برنامه دارید، اما از لحظه اتمام مصاحبه به بعد تنها کار ما فقط ایمیل هست و کار دیگه ای از دستتون بر نمی یاد، چس همونطور که دوستان دیگه هم گفتند تا اونجایی که ممکنه کارهای ریسکی تا پیش از دریافت ویزا نکنید، تا خودتون برا خودتون شماره معکوس پر استرس رو رو روشن نکنید.

موفق باشید.

What Are Security Checks?
An important aspect of Nonimmigrant Visa processing at U.S. Embassies and Consulates is the security check procedure. A security check is performed by immigration officials as a necessary part of each visa application. The individual annoyance of waiting for a delayed security check pales in comparison to the national security concern of carefully screening individuals who want to enter the U.S.
The uncertainty of the security check process and the often time-consuming delays can cause a potential visa applicant to wait an unspecified amount of time. Meanwhile, business plans, employment opportunities, major life events and holidays can pass without the issuance of a visa. The most common types of checks required are discussed below.

What are the Types of Security Checks?
Visa Condor Checks, are required for specified individuals. The exact criteria for which applicants this Check applies to are confidential. However, anecdotal evidence indicates that any one of a number of factors may trigger the need for Visa Condor Clearance:
1.Travel to predominantly Muslim countries
2.Prior foreign military service in certain countries
3.Prior employment in sensitive sectors
4.Specialized training that may have military, intelligence or security implications
5.Birth or residency in certain countries, not limited to Afghanistan, Algeria, Bahrain, Djibouti, Egypt, Eritrea, Indonesia, Jordan, Kuwait, Lebanon, Malaysia, Morocco, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Tunisia, Turkey, the United Arab Emirates, Yemen., Cuba, Iran, Iraq, Libya, North, Korea, Sudan, Syria.

The U.S. Department of State reports that approximately 80% of Visas Condor clearances are completed within 30 days.

Visa Donkey Checks are based on a “name hit”, meaning a name is similar to an individual of interest to U.S. authorities. In theory, the name hit is non nationality-specific. However, male applicants from Middle Eastern countries are most often subject to this type of check. Processing estimates for most Visa Donkey clearances take between 2 to 4 months, although long delays are no unheard of for a select few.

Visa Mantis Checks are required for individuals who are involved in any of the technologies included on a list of 15 areas. The Critical Fields List (CFL) of the Department of States Technology Alert List is very comprehensive and includes almost any field relating to military, weapons technology or intelligence. This includes biochemistry, chemical engineering, and certain medical research specialty fields. For example, a high school chemistry teacher from France intending to visit the U.S. could be subject to a Mantis Check. Most Mantis checks are completed within 10 weeks from the date of request by the consular officer.

Routine Criminal Checks are performed by immigration officials by using the Consular Lookout and Support System (also known as “CLASS”). This system contains information on criminal convictions, FBI records, and terrorist watch lists. The system is updated very regularly, and is a valuable tool of national security to immigration officials.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان کسی که بازنشسته اداره دولتی بوده چقدر احتمال کلیر وجود داره؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
آقا اگر دقت کرده باشد هر وقت این کیس عمو سعید آپدیت میشه و ورق میخوره یه اتفاق تو آمریکا میفته خدا رحم کنه وقتی که کلیر بشه
از شانس خوب آمریکا هم که برای ما اصلا آپدیت نمیشه اگر بشه فکر کنم جنگ داخلی بشه ما هم بعنوان سرباز میبرن جنگ هی حالا ما بگیم بابا
ما تو کشور خودمون سربازی نرفتم کی قبول میکنه
آقا سربازی به انگلیسی چی میشه ؟؟؟!!!!
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، Ali.US ، mahmoodfuny ، nooshshahnar ، armin1 ، rouzbehdarvishi ، iman63ir ، payam62 ، mrr777 ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 14:22)bardia mousapour نوشته:  من هم هفته دوم فوریه هستمTongue

آقا این هفته حرکته ها یه تریپ میریم ویزارو میگیریم بر میگردیم Big Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، ایلیا8118 ، mhb161
انتظار داره سخت می شه
بدیش به اینه که اینجا کلی بالای 100روز داریم و من که الان 42 روزه منتظرم نمی تونم شکایتی کنم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Sad
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
شیمودا جان دقیقاحرف دل من را زدی.امروز 30 روز شد.واقعا بااین وضعیتی که ایروان وآنکارا در پیش گرفتن وهر هفته یکی دو کیس را اعلام میکنند بعید میدانم تاروز قیامت ماکلیربشیم.
واقعا کیسهای بالای 100روز دل شیروصبر ایوب دارند.خدایا صبربدههههههههههههههه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: iman63ir ، raham ، Soap McTavish ، deineath ، nooshshahnar ، shimoda ، payam62 ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN ، amir82 ، shatsi ، mhb161 ، khmp
(2013-04-18 ساعت 16:42)shimoda نوشته:  انتظار داره سخت می شه
بدیش به اینه که اینجا کلی بالای 100روز داریم و من که الان 42 روزه منتظرم نمی تونم شکایتی کنم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Sad

اِ اِ اِ توروخودا ببین مردم واسه یه روز باقیمونده چقدر بیتابی میکنن Tongue
طبق تحقیقات انجام شده از سوی شخص بنده که به دلیل غیرمعتبر بودن و مشکلات مغزیم اجازه انتشار اونهارو ندارم به دوستان ایروانی اعلام میکنم در طی این جمعه و جمعه هفته بعد 5 تا 10 کیس کلیر میشن حالا میگید نه ببینید
هشدار جدی : اونایی که الان تو دلشون گفتن بچه جان چرت نگو برو بشین سر جات ایشالا که بعد از ورودتون به آمریکا پشه نیشتون بزنه تا دیگه منو دسته کم نگیریدCool
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، Ali.US ، Soap McTavish ، raham ، mhb161 ، MEHDIREZAEI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان