کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-18 ساعت 12:31)Saeedv13 نوشته:  می دونین بچه ها
اینها که زبون آدمیزاد حالیشون نمیشهTongue:
دمت گرم عمو سعید منم میخواستم همین رو بگم ، خیلی وقته . آما کو جرات ؟؟؟
چهارمندش ، این چک مک ها که میگن ، همش قصه است ، ببخشیدا ، دنیا دنیای تلکس و مورس دیگه نیست ، دنیای ماهواره و اینترنته ، از همون روزی که من و شما ثبت نام میکنیم ، دل و روده اطلاعاتمون رو در میارن ، اگه اوتی باشی اصلا" برنده نمیشی . . .
سومندش ، فقط میمونه بین برنده ها قلبیر کردن ! کدوم بیشتر مال و اموال داره یا کاری تره یا . . .
دومندش ، بقیه اش بر میگرده به ارتباطات بین الدول ، کدوم سفیر یو اس ، با کدوم دولت چه روابط حسنه ایی داشته باشه که مردم کشورش سریع و بی دردسر و محترمانه !!! راهی بشن یا نه ، دیر و پر دردسر و پر خرج و غیر محترمانه !!! و غیره ، حالا دوستان هی بگن ضد حال میزنم ، جو نا امیدی میپراکنم ، والا منم میدونم ، امید زیباست امید خوشگله ، امید اصل اول زندگیه و الی آخر ، آما گاهی وقتها ما فقط یه دلخوش کنکه الکی رو امید مینامیم ، این مدل امیده که من باهاش مخالفم ، امید وقتی قشنگه وقتی مزه میده که همه چیز به موقع خودش باشه ، شما وقتی سفارش پیتزا میدی حد اکثر یک ساعت معطلی برای خودت پیش بینی میکنی ، اگه دیرتر بشه خب هی به خودت امید بده ، آره میاد ، همه میدونن میاد ، اما همه لطفش به داغ بودنشه ، به به موقع بودنشه ، به محترم شمردن مشتریه !!! به خیلی چیزای دیگه است ، ولی وقتی شما از گرسنگی یخچال رو خالی کنی یا چمیدونم هی به خوردنیها نوک بزنی ، پیتزا رو بالاخره میبینی و چند لقمه ایی میخوری ، اما این غذا دیگه اونی که باید باشه نیست ، یا اون مزه ایی رو که فکر میکردی نمیده ، وگرنه میاد . . . شکی نیست ، اما دیگه لطفش کو ؟؟
ولش کن عمو سعید عزیز ، شب دراز است و قلندر بیدار
خود من هم اگر امید به بهبود زندگیم نداشتم که اصلا" شرکت نمیکردم
اولندش هی منتظر موندن روی یه پا ، آدم رو از پا میندازه ، من هم برای اینکه دوستان اینقدر استرس الکی نکشن و پا درد نگیرن ، میگم از این دلخوش کنکها به خودشون ندن و دری رو که ماههاست به هیچ جا باز نمیشه رو ، فعلا" نزنن ، این در خسیسه ، دیر به دیر باز میشه هر بار هم دوتا سه تا اسم از توش بیرون میاد ، اما اگر اینقدر پشت در نایستید و موج انتظار نفرستید ، شاید اتفاقی بیافته ، من که به موج خیلی اعتقاد دارم ، اگه موج بی خیالی به اون در لامصب بخوره ، شاید باز بشه ، شاید . . .
وگرنه همه میدونیم ، دیر و زود داره ، منتها سوخت و سوزش کمتره
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، shimoda ، iman63ir ، AsemanAbee ، pouya.web ، MEHDIREZAEI
(2013-04-18 ساعت 17:33)iman63ir نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 16:42)shimoda نوشته:  انتظار داره سخت می شه
بدیش به اینه که اینجا کلی بالای 100روز داریم و من که الان 42 روزه منتظرم نمی تونم شکایتی کنم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Sad

اِ اِ اِ توروخودا ببین مردم واسه یه روز باقیمونده چقدر بیتابی میکنن Tongue
طبق تحقیقات انجام شده از سوی شخص بنده که به دلیل غیرمعتبر بودن و مشکلات مغزیم اجازه انتشار اونهارو ندارم به دوستان ایروانی اعلام میکنم در طی این جمعه و جمعه هفته بعد 5 تا 10 کیس کلیر میشن حالا میگید نه ببینید
هشدار جدی : اونایی که الان تو دلشون گفتن بچه جان چرت نگو برو بشین سر جات ایشالا که بعد از ورودتون به آمریکا پشه نیشتون بزنه تا دیگه منو دسته کم نگیریدCool
ایمان جان
ای آدم خوشبخت
اصلا تو این تاپیک چیکار می کنی
از نظر ما شما مرفه بی درد به حساب میایدTongue

اما خدا از دهنت بشنوه Big Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، iman63ir ، AsemanAbee ، raham ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، گل نهال ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 15:42)alirezass نوشته:  آقا اگر دقت کرده باشد هر وقت این کیس عمو سعید آپدیت میشه و ورق میخوره یه اتفاق تو آمریکا میفته خدا رحم کنه وقتی که کلیر بشه
از شانس خوب آمریکا هم که برای ما اصلا آپدیت نمیشه اگر بشه فکر کنم جنگ داخلی بشه ما هم بعنوان سرباز میبرن جنگ هی حالا ما بگیم بابا
ما تو کشور خودمون سربازی نرفتم کی قبول میکنه
آقا سربازی به انگلیسی چی میشه ؟؟؟!!!!
معلوم نیست تو این پرونده عمو سعید چی هست که هر کی از کارکنان DHS میخونش اول به صف طویل مریدان عمو سعیید میپیونده و سر به بیابون میزاره بعد از اون هم منجفر میشه Tongue
عمو سعید خوب به این مریدانت بگو حداقل اون دکمه کلیر پروندرو بزنن سپس سر به بیابان بزارن پدر جان Big Grin
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، ایلیا8118 ، mhb161 ، MEHDIREZAEI
(2013-04-18 ساعت 15:01)edibk نوشته:  دوستان کسی که بازنشسته اداره دولتی بوده چقدر احتمال کلیر وجود داره؟

دوست عزیز احتمال کلیر شدن کسانی که بازنشسته مشاغل دولتی مهم و حساس نیستند، تقریبا زیاده.
من یکی از دوستانم بازنشسته بانک دولتی بود و در دوره برندگان 2012 کلیر شد و ویزاشو گرفت.Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: iman63ir ، Soap McTavish ، ایلیا8118 ، shatsi ، mhb161
این سفارت انکارا چرا اینقدر دیرکلیرنس میکنه؟؟؟!!!
دیدم دوستانی که راحت 90 روز از زمان مصاحبشون گذشته اما خبری نیست!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 18:19)iman63ir نوشته:  من کدوم کارم مثله آدمه که این یکیش باشه Big Grin

شما همه ی کارات به جا و درسته
کارای من خرابه که هنوز کلیر نشدم
باید رو ب رو بشهTongue
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: iman63ir ، KOUROSHAVIN ، mhb161
سلام به همه دوستان.دوباره سایت سفارت ترکیه به ترکی زودتر از انگلیسی آپدیت شده.یه سر بزنید شاید شمارتون اعلام شده باشه

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html

اینم لینکش
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
بچه ها تو سايت ترك شماره من اضافه شده با اينكه اپديت جديد نداره، ولي جلوش ستاره زدن كه فكر كنم يعني همسرم كلير نشده.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: shimoda ، mnajafinobar ، s.s.h ، Saeedv13 ، ایلیا8118 ، smartie ، KOUROSHAVIN ، amir82 ، armin1 ، mehdididam ، mrr777 ، shatsi ، lot2013 ، iman63ir ، mhb161 ، Gerdoo
عمو سعید شما چی
کلی کیس اضافه شده
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، iman63ir ، mhb161
باسلام.ببین بخاطر 1دیپلم باید هم پیک ایوب بشیما!! :-) حالا حالاها باید صبر کنم تا کلیر بشم تا فقط دیپلممو ببرم و ویزامو بگیرم. ای خدا اگه حواسمو 1کم جمع کرده بودم الان باید دنبال خرید بلیط میرفتم نه اینکه هر هفته با این بی اینترنتی پاشم برم کافی نت. :-( 1ضرب المثل اصفهونی که میگه(باید به فینگیلیش بنویسم تا تلفظش درست ادا بشه دوستان ببخشید) 1vaghtess gurbe gel derakhtessبلههههههههه مام مثی بقیه منتظریم.
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، Soap McTavish ، mhb161
نه اشتباه كردم، ٢٤ تا كيس لاتاري اعلام شده كه منم توش هستم ولي ستاره دارم!!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: shimoda ، bmojtaba ، Saeedv13 ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN ، armin1 ، r_ent ، shatsi ، Hedieh20 ، mhb161 ، MEHDIREZAEI ، soruosh
(2013-04-18 ساعت 18:46)Maryam3023 نوشته:  بچه ها تو سايت ترك شماره من اضافه شده با اينكه اپديت جديد نداره، ولي جلوش ستاره زدن كه فكر كنم يعني همسرم كلير نشده.

درسته
یعنی همه ی اعضای خانواده کلیر نشدند
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN ، shatsi ، iman63ir ، mhb161 ، soruosh
(2013-04-18 ساعت 11:25)Maryam3023 نوشته:  دوستان تو پست قبلي گفتم كه يه ايميل دادم و از تفاوت زمان انتظار ابوظبي و انكارا سوال كردم، اينو جواب دادنBig Grinear Ms.
The administrative process is the same for all the posts. The process varies for each applicant instead of each post. The average waiting period for an administrative process is 6-8 weeks for every applicants. Your own administrative process for instance was completed in 8 weeks.
It may go up to 6 months or more for different individuals.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
اونجايي كه راجب كيس ما گفته كه شما ٨ هفته رو كامل كردين، منظورش چيه؟؟
يعني پروسه ما تموم شد؟؟

دوست عزیز شما کلیر شدی و امیدوارم به زودی نفر بعدیتون هم کلیر بشه و برید
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، s.s.h ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN ، mhb161
الوووووووو

کلی کیس اضافه شده ولی تاریخ رو 9 آپریل مونده

عمو سعید سایر بچه ها ..؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: shimoda ، ایلیا8118 ، KOUROSHAVIN ، iman63ir ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 18:50)shimoda نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 18:46)Maryam3023 نوشته:  بچه ها تو سايت ترك شماره من اضافه شده با اينكه اپديت جديد نداره، ولي جلوش ستاره زدن كه فكر كنم يعني همسرم كلير نشده.

درسته
یعنی همه ی اعضای خانواده کلیر نشدند
يعني معمولا چقدر طول ميكشه تا اين ستاره برداشته بشه؟!
كسي ميدونه؟
تشکر کنندگان: lot2013 ، forgivenevil ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان