کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها ممنونم از همگیتون
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدینRolleyes. بهتر هست که فضای تاپیک با پست های تبریک به من اشغال نشه و انگشت های قشنگتون هم برای نوشتن تبریک به من خسته نشهRolleyes. من باید برم دنبال دخترم از کلاس بیارمش بعد هم یکی دو جا دیگه سر می زنم و آخر شب بر می گردم پیشتون. امیدوارم بقیه بچه هایی که کلیر شدن هم بیان و تاپیک رو غرق شادی کنن. حالا در حال gangnam style با من شعار هم بدین:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
هورااااااااااااااااااااااااا..... به افتخار همه 2013ایها............
عارضم خدمت دوستان گلم که:
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................
بالاخره کلیر شدممممممممممممممممممممممم.................
الان من در حال gangnam style وسط خونه ام. ایوووووووووووووووللللللللللللللللللل.....................

[/quote]
تبریک می گم سعید عزیز . امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشی.
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، mnajafinobar ، mrr777 ، afshin-b ، bmojtaba ، Sanna ، ASALI ، lilac ، shatsi ، Soap McTavish ، mehdididam ، Saeedv13 ، kasrafo ، hamedhamed ، mlo ، rouzbehdarvishi ، Hedieh20 ، mhb161 ، nina22
(2013-04-18 ساعت 19:18)Saeedv13 نوشته:  عارضم خدمت دوستان گلم که:
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..........................
بالاخره کلیر شدممممممممممممممممممممممم.................
الان من در حال gangnam style وسط خونه ام. ایوووووووووووووووللللللللللللللللللل.....................
[font=Tahoma]هوررررررااااااااا
مدیر با لیاقت........... .کلیریت مبارک
[/font]
و آن زمان که پرچم به دست ،هنگام صبحگاه ندا برآمد که: (( برخیزید ای دوستان که امروز شما شنونده پیام های خوشی هستید!)) این ندا از سوی کسی جز ikamaly نبود!!Big GrinBig Grin
همانا بدانید وآگاه باشید روزی که من پرچم میزنم (در تاپیک ازهر دری سخنی !) ،خالی ازخبر های خوش نیست!!! مثل روز کلیر شدن مامان سایه با جمعی ازدوستان!!!!Wink
پس ای کسانی که ایمان نیاورده اید،....ایمان بیاورید!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
برای آنان که ایمان آورده اند، پاداشی نیست جز کلیر شدن! !!!!!!!!!!!TongueWink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-18 ساعت 18:16)e76779 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 15:01)edibk نوشته:  دوستان کسی که بازنشسته اداره دولتی بوده چقدر احتمال کلیر وجود داره؟

دوست عزیز احتمال کلیر شدن کسانی که بازنشسته مشاغل دولتی مهم و حساس نیستند، تقریبا زیاده.
من یکی از دوستانم بازنشسته بانک دولتی بود و در دوره برندگان 2012 کلیر شد و ویزاشو گرفت.Smile

دوست گرامی ممنون از پاسختون ولی من یکم گیج شدم بالاخره بازنشسته ها چی؟ تقریبا چند سالی هست که بازنشست شده اداره زیاد مهمی هم نبوده که بگی والا
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: ikamaly ، soruosh
سلام بر همگي و تبريك به دوستان كلير شده
سعيد جان خيلي خيلي بهت تبريك ميگم Smile خودت ميدوني كه چقدر خوشحالم و برات ارزوي بهترين ها رو دارم Rolleyes
ولي خداييش به حرفم ايمان اوردي ؟!؟! ديدي ديروز چي بهت گفتم ؟؟؟ نگفتم تا جمعه صبر كن ، تو كلير ميشي ؟ Wink
حالا نوبت منه كه به همه بگم Big Grin بچه ها اين عمو سعيد كه اينجا همش مزاح ميكرد و به شماها روحيه ميداد ، ميخواست شماها رو نگران نكنه ، ولي خودش پشت سر سفارت و افيسر حرفهاي بد بد ميزد Tongue منم همش ميگفتم اره راست ميگي ، خودمم كه زخم خورده بودم ، باهاش همراهي ميكردم Tongue
خلاصه باز هم ميگم ، به اپديت هاي بدون ايميل و تلفن توجه كنيد و در ضمن ايميلهاتون رو هم مرتب چك كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-18 ساعت 19:55)sh_aytak نوشته:  دوستان کلیر شده خیلی مبارک باشه SmileSmileSmileSmile

case من لاتاری نیست ولی دوست دارم شادیمو با شما هم تقسیم کنم بالاخره من هم بعد از ٨٠ روز کلیر شدم Smile
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

(2013-04-18 ساعت 20:38)bardia mousapour نوشته:  خانوما وآقایون کسی نیست جوابه ما رو بده سایت که آپدیت نشده بابا.مگه از سلیت سفارت چک نباید کرد.مگه از سایتی که رو برگه صورتی نوشته نباید پروسه رو چک کرد؟یکی یه توضیح بده وگرنه میزنم لپ تابم رو میشکونم

اینجارو ببین دوست عزیز http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، bardia mousapour ، amir82 ، Soap McTavish
دوستان من هم کلیر شدم ...
اگه واسم هورا نکشید دپرس می شم........

(2013-04-18 ساعت 20:32)Saeedv13 نوشته:  بچه ها ممنونم از همگیتون
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدینRolleyes. بهتر هست که فضای تاپیک با پست های تبریک به من اشغال نشه و انگشت های قشنگتون هم برای نوشتن تبریک به من خسته نشهRolleyes. من باید برم دنبال دخترم از کلاس بیارمش بعد هم یکی دو جا دیگه سر می زنم و آخر شب بر می گردم پیشتون. امیدوارم بقیه بچه هایی که کلیر شدن هم بیان و تاپیک رو غرق شادی کنن. حالا در حال gangnam style با من شعار هم بدین:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
هورااااااااااااااااااااااااا..... به افتخار همه 2013ایها............

خیلی خیلی مبارک باشه......بدون شام قبول نیست!!!Big Grin
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، s.s.h ، mrr777 ، amir82 ، linuxer ، r_ent ، armin1 ، lilac ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، abloom_ma ، nina22 ، Gerdoo ، lilistar
(2013-04-18 ساعت 21:16)bardia mousapour نوشته:  خانوما وآقایون کسی نیست جوابه ما رو بده سایت که آپدیت نشده بابا.مگه از سلیت سفارت چک نباید کرد.مگه از سایتی که رو برگه صورتی نوشته نباید پروسه رو چک کرد؟یکی یه توضیح بده وگرنه میزنم لپ تابم رو میشکونم

سایت ترکی رو آپدیت کردن و سایت انگلیسی آپ نشده
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: ایلیا8118
(2013-04-18 ساعت 21:16)bardia mousapour نوشته:  خانوما وآقایون کسی نیست جوابه ما رو بده سایت که آپدیت نشده بابا.مگه از سلیت سفارت چک نباید کرد.مگه از سایتی که رو برگه صورتی نوشته نباید پروسه رو چک کرد؟یکی یه توضیح بده وگرنه میزنم لپ تابم رو میشکونم

بردیای عزیز...در 4 ارسال قبل تر یکی از دوستان آدرس سایت رو نوشته.....گویا در بخش دیگری از سایت زودتر اعلام می شه .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان:
دوستان ..
خواهشا، اگر كسي اطلاعي از ستاره دار شدن داره، يا ميدونه معمولا روند كار چجوريه، يا اينكه اصلا قراره كليرنس نفر دوم رو از برداشتن ستاره بفهمم يا ايميل خواهند زد، يا اينكه من بايد برم ويزامو بگيرم يا صبر كنم با هم كه كلير شديم با هم بريم و..، خواهشا منو راهنمايي كنين و از استرس يك زوج جوان بكاهيد..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: linuxer ، Saeedv13 ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 22:14)Maryam3023 نوشته:  دوستان ..
خواهشا، اگر كسي اطلاعي از ستاره دار شدن داره، يا ميدونه معمولا روند كار چجوريه، يا اينكه اصلا قراره كليرنس نفر دوم رو از برداشتن ستاره بفهمم يا ايميل خواهند زد، خواهشا منو راهنمايي كنين و از استرس يك زوج جوان بكاهيد..

دوست خوب شما باید طبق کفته خودشان در سایت با آنها تمای بگیری
نقل قول:(*) Not all family members have been processed. Please contact us.
به سفارت ایمیل بزن و پرس و جو کن
موفق و پیروز باشی
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 22:19)linuxer نوشته:  
خواهشا، اگر كسي اطلاعي از ستاره دار شدن داره، يا ميدونه معمولا روند كار چجوريه، يا اينكه اصلا قراره كليرنس نفر دوم رو از برداشتن ستاره بفهمم يا ايميل خواهند زد، خواهشا منو راهنمايي كنين و از استرس يك زوج جوان بكاهيد..

موفق و پیروز باشی

ممنون..همين كار رو كردم، فعلا كه جوابي ندادند.
به هر حال دوست داشتم اگر كسي تجربه ايي در اين زمينه داره، منو راهنمايي كنه..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: forgivenevil ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 22:27)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 22:19)linuxer نوشته:  

موفق و پیروز باشی

ممنون..همين كار رو كردم، فعلا كه جوابي ندادند.
به هر حال دوست داشتم اگر كسي تجربه ايي در اين زمينه داره، منو راهنمايي كنه..

عزیز جان شما این همه تحمل کردی دیگه باید آب بندی شده باشی. به امید خدا تا فردا جوابتون رو میدن و راهنماییتون میکنند
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، mhb161
(2013-04-18 ساعت 18:49)alirezadiba نوشته:  2013AS4155 10 Ağustos 2013
..........................
2013AS3622 10 Ağustos 2013
آقا کیس زیر دو هزار کلا" تعطیله !!
به کجا برم شکایت ؟ که نمیدونم چی چی حافظ ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: shayangh ، forgivenevil ، bmojtaba ، AsemanAbee ، noura ، MARYAM2 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان