بچه ها ممنونم از همگیتون
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدین
. بهتر هست که فضای تاپیک با پست های تبریک به من اشغال نشه و انگشت های قشنگتون هم برای نوشتن تبریک به من خسته نشه
. من باید برم دنبال دخترم از کلاس بیارمش بعد هم یکی دو جا دیگه سر می زنم و آخر شب بر می گردم پیشتون. امیدوارم بقیه بچه هایی که کلیر شدن هم بیان و تاپیک رو غرق شادی کنن. حالا در حال gangnam style با من شعار هم بدین:
به آنکارایی ها سفارش می کنم که هر روز، روزی سه بار سایت CEAC رو چک کنن. راستش من از روی نحوه آپدیت شدن کیسم تو این سایت حدس می زدم که به زودی کلیر میشم. یه ذره به کارکرد این سایت شک داشتم که مخصوصاً با راهنمایی و اطمینان مامان سایه شَکم برطرف شده. یه کم هیجانم فروکش کنه یک پست می ذارم در مورد این سایت و روند بررسی پرونده خودمون تا شاید به درد بقیه بخوره و بتونن از روش وضعیت خودشون رو پیش بینی کنن.
یک خواهش دیگه هم داشتم. همین که شما زیر پست من دکمه "تبریک و تشکر" رو فشار میدین برای من باعث کلی مباهات و افتخار هست که در شادی من شریک شدین

All Current
All Clear
All Issued
All Departed
هورااااااااااااااااااااااااا..... به افتخار همه 2013ایها............
All Clear
All Issued
All Departed
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی