موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه ممکنه لینک ترکی سفارت که اپدیت شده را بدید سپاس گزارم
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن این که من به عنوان یه ژانویه ای هایپر شدم الان.... بالاخره یه ژانویه ای هم ( رزا) کلیر شد... خدا کنه ما ژانویه ای ها رو هم در یابن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 02:10)mnajafinobar نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:35)ARI66 نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:09)amiraryan نوشته: دوستان پنج ماه انتظار بیایید به من روحیه بدید که خیلی داغونم فقط لطفا اسم ص ب ر رانیاورید.
دوست عزيز من نزديك 170 روز شدم.پس زياد ناراحت نباش تنها نيستي
امیر جان نگران نباش من و تو و مریم2 هر سه تامون با هم کلیر میشیم شک نکن، فقط کی بشیم نمی دونم. 
تورو خدا نگید 170 روزه شدید !!!!!
وااااااااااااااااااااااااااااای
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
دلم می خواد سیری گرینه کنم ...این یعنی اینکه ممکنه تا اونجاها هم بکشههههههههههههه......گریه
خدایا بسه دیگه ...نمیخوام ..یا ویزا رو بده یا نده دیگه خلاصمون کن بخدااااااااا
دوستای 170 روزه می دونم که این تقصیر شما نیست ولی با این تعداد روزتون نه تنها دلداری به من یکی داده نشد بلکه افسردگیم هم بیشتر شد که نکنه برای ما هم تا این همه طول بکشه ...واقعا منو ببخشید که این رو گفتم ..ولی اصلا حالم خوش نیست
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-18 ساعت 23:11)mrr777 نوشته: سلام بر همه دوستان و تبریک به عمو سعید و بقیه عزیزان کلیر شده.
اول یه هورای قرمز بکشم
هوووووووووووووووووورااااااااااااااااااا
عزیزان من یک نظری در مورد روند کلیرنس داشتم ......
.........
اینکه می بینیم ۳ نفر از دوستان که در یک روز و با یک افیسر مصاحبه شدن الان ۱۵۵ روزه که که کلیر نشدن (البته امیدوارم تو این سری اعلام شده باشن) همینه که افیسر اونا رو جزو دسته ریسک بالا گذاشته حالا دلیلی داشته یا شب قبلش خوب نخوابیده بوده من نمی دونم.
ای بابا ... چه ..دوغی؟ ..چه کشکی ؟ چه ماستیییییییییییی؟ این حرف ها چیه ؟
ما سه تا کیس به خدا قیافه ای از ما صاف و صادق تر ..مظلوم تر پیدا نمی شد اون روز ...
نه هیچ مورد خاصی ...ما که فکر می کردیم یکضرب رو می گیریم ...
این حرف ها چیه ..من که می گم اینا پرونده ما رو گم کردن ..معلوم نبود این افیسره چش بوده اون روز ..حالش خوش نبوده ..مشکل داشته با خانومش ...با سفارت لج کرده بوده ..کلا یه چیزیش بوده ..ولی نرمال نبوده ...
دیگه شک ندارم اون روز پرونده ما رو گداشته یه گوشه موشه ای و بعد 4 ماه یاد پرونده ما افتادند و چند بار الکی آپدیت کردن و دل ما رو خوش کردن بعد دوباره ولش کردند...و ال لاااااه چجوریه همه کیسشون که آپ می شه 2 روز بعدش کلیر می شن ؟ بقول دوستی دلمون خوش بود شماره کیسمون پایینه ...
شما فاطمه هنری که یک روز از ما جلوتره ..نه کاری نه باری نه همسری ...آخه چرا دیگه برا ایشون اینجوری ادا در آوردن ..
گناه داریم به غرعااااااااااااان
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-19 ساعت 02:10)mnajafinobar نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:35)ARI66 نوشته: (2013-04-18 ساعت 23:09)amiraryan نوشته: دوستان پنج ماه انتظار بیایید به من روحیه بدید که خیلی داغونم فقط لطفا اسم ص ب ر رانیاورید.
دوست عزيز من نزديك 170 روز شدم.پس زياد ناراحت نباش تنها نيستي
امیر جان نگران نباش من و تو و مریم2 هر سه تامون با هم کلیر میشیم شک نکن، فقط کی بشیم نمی دونم. 
من کارم از داغونی گذشته . اگر سایت کذایی هم برامون تکون میخورد من راضی بودم.ممنون که به یاد من هم بودید .
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم